onsdag 14. desember 2011

Jubileumsrabatt!

I dag feires 100-årsjubileet for at Roald Amundsens ekspedisjon ankom Sydpolen, og vi i Nøstebarn synes jo det er ekstra stas at Amundsen i sin dagbok særlig trakk fram ullundertøyet som holdt ham varm på ferden mot polen. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær - er det ikke sånn? Med ull innerst er man uansett alltid godt kledd, og det er jo en viktig ting å huske på enten man skal legge ut på tur mot en geografisk pol, eller bare mot det polet som stenger kl. 18.
 Fra Amundsens dagbok:
"For de kolde egne var der to sett ekstra tykke, håndsydde ullunderklær, to tykke håndstrikkede ullundertrøier, 6 par strikkede strømper, islendere og lettere undertrøier, sokker og strømper fra «Tukthuset»."

Som en hyllest til den ubehandlede ullen som førte Roald Amundsen trygt frem, feirer vi jubileumsdagen i dag, 14. desember, med 
20% rabatt 
på alt voksentøy! 
Tilbudet gjelder ut dagen i alle våre butikker (du finner din nærmeste Nøstebarn-butikk HER) og i nettbutikken www.nostebarn.no.

1 kommentar:

Tonje Ailin sa...

Så snille dere er... og så synd at jeg hadde så mye å gjøre i går at jeg ikke fikk sjekket innom... i dag er det for sent ja. Håper mange fikk gode vinterplagg til seg selv ihvertfall :)