mandag 29. oktober 2012

Stilig i striper


Før helgen lanserte vi to nye farger i ull/silke-heldressene våre, som dere kanskje allerede sett i nyhetsbrevet eller på Facebook-siden vår - eller hvis dere har vært en tur innom en Nøstebarn-butikk i løpet av helgen. Fordi disse to fargene kommer i et begrenset opplag, fikk vi dem ikke i tide til å ta bilde av dem på de små modellene våre samtidig som vi fotograferte årets hovedkolleksjon, så vi hadde egentlig bare varebilder av disse dressene. Og det er jo alltid litt kjekkere å få se hvordan plagget vil se ut på et barn, eller hva?

Tilfeldighetene skulle ha det til at jeg på torsdag fikk koselig spontanbesøk på kontoret av kollegaen min og hennes gode lille Marthe, og da benyttet jeg selvfølgelig sjansen til å knipse noen bilder av henne med telefonen min.

Marthe er 7 mnd gammel og har på seg str 74/80 - dressen var da god og romslig på henne, men de lange bråtene holdt den fint på plass rundt hendene og føttene.

Hva synes dere om de nye fargene? Noen drar kanskje kjensel på fargene i den breblå/vårgrønne dressen? De er ganske like en utgave av denne dressen som vi hadde i en tidligere kolleksjon, men denne gangen har vi laget brede striper. Jeg synes også at den vårgrønne/lyng-fargede dressen er knallfin. Det var en litt uvant fargekombinasjon i starten, men da vi fikk den på Marthe, så vi med en gang hvor tøff den faktisk er. Modellen selv var forøvrig strålende fornøyd med begge fargene!

Hilsen Karoline

10 kommentarer:

Unknown sa...

Kjempestilige! de så veldig gode ut ja, flott med gode bråt som holder på plass :D
jeg har spurt både på facebook og i butikken på midttun men jeg spør no her også så jeg er sikker på at alle som kan spørres blir spurt: kommer nøstebarn til å vurdere å lage nattkjole med ammeåpning? Og kunne dere vurdert hettegenser til dame i samme grønnfargen som den maskinstrikkede bleiebuksen? den grønnfargen er bare helt vanvittig nydelig :D evt, går det an å spesialbestille seg en genser i den fargen? jeg vil så inderlig gjerne ha <3

Heidi sa...

Så fine dresser - syns babyer er så fine i heldresser :) Fine farger også - ja den kommer på ønskelista til sønnen min - ja om størrelsen går opp til 92/98.

Ingeborg sa...

Knallfine nye fargekombinasjoner! Er de laget litt "strammere" rundt halsen nå enn før? Gutten har maken med smale striper, men den ble vedig vid oppe ved halskanten etter kort tid.

Anonym sa...

Kjempefine dresser. Og jeg støtter ønsket fra Iselin over her. Ja til ull/silke nattkjole med ammeåpning!

So long, Marianne sa...

Hei, slutter meg til Iselin og en til her med ammenattkjole med åpning. Og hettegenser - i det hele tatt har dere et marked for mammaklær om vinteren! Venter spent.

So long, Marianne sa...

Hei, slutter meg til Iselin og en til her med ammenattkjole med åpning. Og hettegenser - i det hele tatt har dere et marked for mammaklær om vinteren! Venter spent.

Stine sa...

Hei Iselin! Ja, den grønnfargen er veldig fin. Dessverre har vi ikke noen umiddelbare planer om å få den inn til hettegenseren, men ønsket ditt er notert og blir tatt opp på varemøte. Ser det er flere enn deg som nevner nattkjole til amming og ammeklær generelt. Nattkjolen med knappestolpe er laget med henblikk på at man også skal kunne amme i den og mange bruker den til akkurat dette, inkludert meg selv. Vi har snakket om klær som er beregnet på amming før og det er noe vi tar opp innimellom. Ren ull og ull/silke egner seg dessverre ikke til å bli dradd veldig mye i, som når man skal "åpne opp" for ammingen, så derfor har vi litt utfordringer på den fronten. Jeg personlig har brukt ull/silke singlet med ulltrøye over på dagtid i ammeperioden. Drar singleten ned og trøyen opp. Så er jeg både varm og slipper å blotte meg.. :-) Singleten blir selvfølgelig litt vid i utrigningen, men i og med den blir brukt under trøyen og den trekker seg litt sammen igjen ettervask, så synes jeg det er en strålende løsning. Kom gjerne med forslag på hva ammetøyet skal kunne, for vi alltid åpen for og på utkikk etter nye løsninger. Hilsen Stine i Nøstebarn

Stine sa...

Hei Marianne og Anonym! Se svaret til Iselin. Vi skriver alt opp og bruker selvfølgelig ekstra tid på å undersøke mulighetene når flere ønsker det samme.. :-) Hilsen Stine Ps. Kom gjerne med forslag og tips til hva slags ammetøy dere liker og hva det ammetøyet skal kunne.

Stine sa...

Hei Ingeborg! Halsen ble rettet til i den perioden hvor den smalstripete breblå og gressgrønn var i salg. Så om du har den, så kan det godt være at du hadde en som var større i halsen enn nå ja. God helg!

Ingeborg sa...

Det stemmer. Poden har en i gressgrønn og breblå:) Forsøker med en ny en da :)
Takk for info:)