fredag 19. september 2014

Inspirasjon til høstens ullgarderobe

Det blir kjøligere og kjøligere for hver dag nå, og det er ekstra vrient å vite hva man skal kle på når temperaturen svinger så veldig fra morgentimene til midt på dagen. Ullklær regulerer temperaturen, og er derfor supert å kle på barna i barnehagen og på skolen.

Vi har satt sammen tips til noen fine sett med ullklær til barn. Den nye strikkeboken "Strikk meir til nøstebarn" er full av gode oppskrifter til Nøstebarns merinogarn - kombiner de hjemmestrikkede plaggene med noen av de deilige høstnyhetene fra Nøstebarn for å få sett som passer til alle de ulike aktivitetene barn deltar i i løpet av dagen.

Lek med fargene! De fleste av Nøstebarns klær finnes i flere fargevarianter :)

'Jakke med glidelås' strikket i 2-tråds merinoull i fargene 810 Natur + 861 Akvamarin. Turtrøye i 100% merinoull, og ulljoggebukse i fargen Asur m/Eplegrønn.

Ved å kle på barnet lagvis, og med mulighet til å åpne opp i halsen eller ta av jakken, kan temperaturen enkelt reguleres. Vi synes "Jakke med glidelås" er ekstra lur fordi glidelåsen gjør det enkelt for barnet selv å lukke igjen jakken hvis det blir kaldt. I tillegg har jakken lommer, noe som er praktisk hvis man for eksempel samler på skatter :)

Glidelåsen i halsen på den grå turtrøyen er dekket av en liten flik øverst så den ikke gnager på haken, og joggebuksen har dobbelt stofflag på knærne for å gjøre den litt mer slitesterk.


'Finjakka' strikket i 2-tråds merinoull i farge 811 Naturbeige. Ullbody i bestefarmodell farge Sand, og ullfrottésparkebukse i farge Paprika.

Hvem sier at en finjakke bare kan brukes til fest? Nei, denne strikkejakken liker vi så godt at den synes vi bør brukes så ofte som overhode mulig! Kombinert med en nøytral ullbody med fine detaljer, og en myk og god ullsparkebukse, er barnet godt kledd uansett anledning. 

Vi synes den nye paprikarøde fargen er knallfin både til gutter og jenter! Både sparkebuksen og bodyen har knepping i skrittet så det er enkelt å komme til ved bleieskift.


Bestill Nøstebarn-katalogen for 2014/2015 - den er full av inspirasjon, og du får den helt gratis!

Ingen kommentarer: