søndag 2. november 2014

Miks med hjemmestrikk

Nå er visst kulden virkelig kommet for å bli, med både nattefrost og snø enkelte steder i landet - og det er ingen som liker å fryse.

Det kan være vanskelig å vite hva man skal kle på barna om morgenen for at de skal være godt nok kledd i barnehage og skole gjennom hele dagen. Ullklær har den flotte egenskapen at de virker temperaturregulerende, og hvis man kler lag-på-lag, blir det enda lettere å tilpasse antrekket til vekslende temperatur og aktivitetsnivå.

Vi har laget enda en liten dose med antrekksinspirasjon der vi har kombinert hjemmestrikkede plagg fra den nye strikkeboken "Strikk meir til nøstebarn" med noen av de myke og fargerike høstnyhetene fra Nøstebarn.

 'Kvardagsjakke' strikket i dobbelt 2-tråds merinoull i fargen 841 Syrin (stjerner i 881 Sitrusgul og 844 Mørk lilla). Bestefartrøye i 100% merinoull i farge Sand, og ullribbukse i farge Syrin/Natur.

Den lettstrikkede kvardagsjakka er like fin både til gutter og jenter, og den har store knapper som gjør det lettere for små fingre å kneppe selv. Ribbuksen er en storfavoritt i barnehagen, den passer fint under utedressen, og brukes som bukse inne på de kaldere dagene.

  'Silkegenser' strikket i silkeull. Skjørt 100% merinoull i farge Sand, og strømpelongs i farge Bergblå/Natur.

Silkegenseren er myk og lett og kan brukes året rundt med singlet, kort- eller langermet ulltrøye under. Mange småjenter liker å gå med skjørt, og da er det godt å vite at ullskjørt og ull-longs likevel holder dem gode og varme. Lengden på skjørtet er tilpasset så det ikke hindrer lek og fri bevegelse. Pent og praktisk!

Bestill "Strikk meir til nøstebarn", og se mer av vårt store utvalg av ullklær på www.nostebarn.no!

Ingen kommentarer: