torsdag 28. mai 2015

Gratisoppskrift : Sjal i boblestrikk

Boblesjal - gratisoppskrift på sjal fra Nøstebarn

Strikke sjal slutten av mai? Ja, hvorfor ikke! I dag deler vi gratisoppskrift på et lekkert sjal med bobler - deilig å bruke på kjølige sommerkvelder, og perfekt å ha liggende klart til den første høstdagen.


Boblestrikk - også kalt popcornstrikk - er en av de teknikkene som ser vanskeligere ut enn det egentlig er. Boblene gir en ekstra dimensjon til strikketøyet og er en spennende effekt. Til denne strikkeoppskriften er boblene spredt utover sånn at det i realiteten ikke er så mange av dem. Da går det raskere å strikke, og sånt liker vi!
En strikket hals eller sjal kjennes kanskje litt rart å starte på når kalenderen nærmer seg juni, men dette er ypperlig sommerstrikk. Boblesjalet er en kjempefin gave, og det er jo aldri for tidlig å starte på julegavene. Strikk det i silkeull isteden, så er det lett og deilig også på kjølige sommerkvelder.

På bildene er det brukt 2-tråds merinoull i fargene 893 Skifer og 861 Akvamarin - du kan se garn i flere farger i nettbutikken, eller i butikkene våre.


Last ned oppskriften gratis på nostebarn.no.

Sjalet er også fint sammen med disse pulsvantene hvis du vil strikke et sett.

6 kommentarer:

Maja sa...

Super billeder! :)

HvaerADD sa...

Takk for at du delte denne fantastiske artikkelen med oss. Hvis du vil vite mer om mental helse og hvordan vi kan overvinne og angst, kan du besøke nettstedet vårt.
"psykiateronline"

racesitepro sa...

Hi there colleagues, its fantastic piece of writing concerning tutoringand fully defined, keep it up all the time. 온라인경마

oncasinositenet sa...

Hello I am so delighted I located your blog, I really located you by mistake, while I was watching on google for something else, Anyways I am here now and could just like to say thank for a tremendous post and a all round entertaining website. 카지노

Anonym sa...

Its a Very Great and Amazing Blog Dear This is Very Great and Helpful..
ผลบอลสด7M

Unknown sa...

Its a Very Great and Amazing Blog Dear This is Very Great and Helpful..
ข่าวกีฬาไทยรัฐ