fredag 4. mars 2011

Bidrag i konkurransen 4

Her kjem fleire bidrag til ullvølkonkurransen:

Tonje skriv: 
"Jeg har ei jente som begynte å gå da hun var 16mnd, og det har resultert i hull i omtrent alle strømpebuksene og i sparkebuksa. Siden jeg ikke har noe erfaring med å sy/stoppe så sendte jeg for litt tid siden et spørsmål om tips til hvordan jeg kunne fikse hullene. 
Resultatet er blitt slik bildene viser:) Og jeg er veldig fornøyd." 
Tonje skriv vidare: "Det er nok den aller enkleste måten å gjøre det på, og det fungerer utmerket for meg og min datter. Jeg klippet opp den minste og mest hullete strømpbuksa, vasket laappene på 40grader i maskin, og sydde de på med ullgarn(hvit tråd) og sort sytråd på noen lapper. Syns det var litt stilig når du ser sømmen.(selvom sømmen er veldig nybegynnersøm)"Helle skriv: "Lapper alltid alle ullplagga fra nøstebarn. Strikke lapper av pt2 garn og syr de på plagga."Ingvild Paulsen skriv: "Sender bilder av en stillongs i ull-silke og en strømpebukse som er lappet med en litt hardt vasket ullbody fra nøstebarn"


Ingvild Paulsen står også for denne stoppinga. Ho skriv: "Storebrors favoritttrøye har fått nytt liv med stopping på albuene til lillebror. Den er godt brukt og vaska mye, så i neste liv blir den vel en lapp"

Så ønsker eg alle ei fin helg! Det kjem bilete av fleire bidrag neste veke :-)

2 kommentarer:

trolljenta sa...

Til Tonje
De hjertene var utrolig søte!
Så tøft at du har laget kantene så rufsete, da ble de jo litt urbane også!

Mine neste lapper skal være like kule, takk for ideen!
Klippet du lappene til før du tovet dem?

Du skulle sett mine første lappe forsøk de var virkelig amatør arbeid!
Dine lapper var mye bedre!
Hilsen Ingrid

Tonje sa...

Heisann!
Nå ble jeg veldig glad for at mitt bidrag er tatt med og litt stolt:)Tusen takk Ingrid for hyggelig tilbakemelding!
Ja, jeg klippet lappene ferdig før jeg tovet de, derfor ble de såpass rufsete. Syns også det var tøft. Neste prosjekt er en sparkebukse i str 68 som jenta mi har krabbet hull i, den skal bli til kjole, med blondekant :) (med litt syhjelp av ei venneinne)
Hilsen Tonje.