fredag 25. mars 2011

Meir inspirasjon til øllvøling

Her kjem fleire av  bidraga til Anne Lise:
Inger Lise skriv:"En ullfleecejakke fikk hetta klippet av, jeg strikket en løs hals med ett nøste Misti og sydde på halsen for hånd - og det ble en kjempefin halslue!" Her har Inger Lise laga leggvarmarar: " En trøye som var blitt for kort fikk armene klippet av, jeg kastet over med sikksakk på maskinen og vips! - leggingser som holder tøflene fint på plass. Når ungen blir større tror jeg de blir flotte rundt håndleddene, til å holde vottene på plass. " "To bukser med mindre hull fikk hhv. en heklet sirkellapp i grått ullgarn (sydd på for hånd) og et par lapper fra en avlagt ulltrøye (maskinsydd). " (På bilete er den med hekla lapp)


Denne bleierbuksa vant Inger Lise klassen "redesign" med. Her er forklaringa på korleis ho ha laga den fine bleiebuksa:
"Resten av ullfleecejakka (pluss en bit fra en stripete trøye) ble til en super bleiebukse over tøybleiene! Armene på jakka ble til bein, og så sydde jeg kile og midje med resten av jakka. Den var bare i str. 62/68, så jeg måtte ty til litt ekstra stoff fra ei trøye.. Og glippen nederst på beina kan de tidligere nevnte leggingsene fikse!"

Inger Lise har blogg for dei som vil ha meir inspirasjon: Retrobaby

Ønsker dykk alle ei strålande helg! Her i sør er våren kome og det er fantastisk. Ingenting er som å ta på småskorne på og gå på bare vegar. Eg skal vere i Oslo i  helga og eg har høyrt rykter om at det er ganske så vårleg der og?

1 kommentar:

Trineda sa...

Hei

Fine ideer - men "øllvøling" er det i anledning fredag og helg? En morsom skrivefeil ialle fall!