mandag 21. mars 2011

Feirar 100 000 med Silkeullpremie

I helga passerte bloggen 100 000 sidehenvisningar sidan starten 26.nov 2010. Eg veit jo ikkje heilt kva som er bra, men eg er veldig nøgd. 

Det har vore 4 veldig kjekke månader og eg har lært veldig mykje. Eg har aldri vore så mykje inne på bloggar og lest, men har lenge hatt lyst til å blogge. Det har vore ei bratt læringkurve: eg er nok mest komfortabel med nål, heklekrok og strikkepinnar og ikkje så god med tastaturet eller kameraet. Har lært mykje og meir er det å lære :-)I november og desember var det ikkje noko fast tema, men eg la ut oppskrifter på det eg heldt på med akkurat då. Mellom anna Snurreskjerf og Volangskjerf. På biletet er volangskjerf som de finn oppskrift på HER.


I jula strikka eg for harde livet for å ha litt materiale til temaet for januar som var "restegarnstrikking". Lesartala steig og det var god respons. Denne månaden kom det fleire gratis oppskrifter som vart ut på Nøstebarn sine nettsider her eller inne på bloggen. På biletet er "Helt enkel Nøstebarngenser" som det ligg gratis oppskrift på og de finn innlegget om gensaren her.


I februar var temaet ullvøl og lesartala steig vidare. Fleire kritiske røyster meinte at dette nok berre var for spesielt interesserte, men det verkar ikkje slik?  Og det er eg så glad for! Biletet er henta frå innlegget om bøting av ribbukser som du finn her. I konkurransen i Ullvøl kom det inn bidrag frå nesten 100 personar. DET hadde eg vel ikkje trudd.


Mars har vore litt kvilemånad for meg. Har laga nokre innlegg som går på strikking og garn, men ellers presentert alle dei flott bidraga som kom inn. Men eg har ikkje lege på latsida alyså; har strikka og planlagt bloggmånadane som kjem. Har eit stort ynskje å liggje litt meir i forkant, fordi det lett vert stress viss ikkje.

Eg vil takke alle som er innom og som kommenterer, kjem med innspel og deler raust med sine tips! Av dei som kommenterer på dette innlegget trekkjer eg ein vinnar som får 
4 buntar silkeull i valfri farge. Eg trekkjer vinnaren den 30, så de kan poste kommentarar fram til det:-)
  • Kva vil de høyre meir om?
  • Er det ok med fast tema for månaden eller skal det vere litt av kvart?
  • Er de mest interessert i handarbeidsrelatert eller bruk av ull, gjenbruk, redesign, tips?
  • Andre ynskjer?

217 kommentarer:

1 – 200 av 217   Nyere›   Nyest»
Marianne sa...

Jeg synes det har vært spennende å følge bloggen og gleder meg til å følge med på fortsettelsen.
Jeg har lært mye om å reparere slitne klær og de fleste klær kan brukes lenge bare de blir reparert. "Bruk og kast" føles så feil!
Alle temaer vil være velkomne, for vi kan alltid lære oss nye ting og få inspirasjon til å være kreative! Ha en flott dag!

Reni sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Den grå pimpernell sa...

Jeg synes Nøstebloggen har vært et flott bekjentskap til nå- og jeg liker spesielt temamånedene! Restegarnsmåneden var kjempeflott. og inspirerende. Artig at dere også viser frem innsendte bidrag! Jeg ønsker meg flere temamåneder jeg- f. eks guttestrikk, jentestrikk, barnehage-strikk, dekorasjon av strikkede (og for den del kjøpte plagg)

Reni sa...

Hei.
(Prøver igjen) Jeg er jevnlig innom bloggen din. Liker veldig godt Nøstebarn og har vært kunde siden min eldste på 13 var baby. Liker godt tipsene her på lapping o.l. Kunne etterhvert tenkt meg mønstre på småting, som feks pulsvanter, luer, sjal ol i nøstebarngarnet.

Irene sa...

Gratulerer med mange lesere! Jeg stortrives med å lese denne bloggen og vil gjerne være med i trekningen :-)

Lillian Egeberg sa...

Følger bloggen jeg også, og det er virkelig mange gode tips å få selv for en som ikke er født med strikkepinner i henda ;-)Særlig har jeg tatt med meg tipsene om å reparere slitte klær. Tar gjerne imot flere tips for helt nybegynnere :)

Ull gleder sa...

Jeg synes bloggen er en utrolig grei måte å levende gjøre nøstebarn på.. nå har vi en arena hvor vi får tips og råd og hvor vi kan spørre om alt det rare vi lurer på... I fremtiden vil jeg gjerne at du fortsetter med månedstema, jeg har lært så utrolig mye av deg. Jeg har nå tilogmed kjøpt meg stoppesopp og er klar til å stoppe sokker så fort hullene oppstår! nok en gang, tusen takk for at du gidder å ta deg tid til denne bloggen! det setter vi utrolig stor pris på!

Kristin!

Renathe sa...

Liker nøstebloggen veldig godt, lært mye nytt selv om temaene ikke alltid er noe jeg holder på meg.
Noe jeg hadde satt kjempepris på er farge valg, lek med farger osv.
Føler hele tiden at jeg kunne ha trengt noen inspill der og noen kreative sider og sjekke opp :) Vet det er stripekalkulatorer der ute, men synes ikke de er like gode som bidrag fra andre handarbeidsfrelste :)
Gjerne med i trekningen også ;)

smileull sa...

Redesign er eit supert tema for min del - eg vart inspirert til å lappe i veg på dei utslitne ullkleda til podane. Eg synest det er greitt om det er litt variasjon i tema i løpet av ein månad sjølv om ein gjerne kan ha eit hovudområde ein skriv mest om i ein periode. Kjekt med litt av kvart!

to vrange sa...

Gratulerer med de første 100 000!

Syns det er kjekt med temamåneder - strikkeinspirasjon er alltid velkomment, men jeg leser gjerne mer om redesign og gjenbruk, også. ...og så er det selvfølgelig veldig artig med konkurranser =)

Trine Aga sa...

Jeg satt veldig stor pris på restegarnmåneden, og fikk da brukt opp endel av det garnet jeg hadde liggende:)
Har også ligt godt de oppskriften som er blitt lagt ut!
Videre vil jeg gjerne se flere temamåneder der du kanskje også vise frem innsendte bidrag!

Bodil sa...

Hei,

jeg må først få si at jeg liker bloggen her veldig godt! Har blitt kjempeinspirert, selv om jeg enda ikke har prøvd meg på annen ullvøling enn stopping av lester... Driver enda med restegarnsprosjekter - går ikke alltid så fort :)

Jeg synes det har vært supert med tema, så det syns jeg godt du kan fortsette med - kanskje det hadde vært ok med en blanding mellom tema og annet, altså at du kjører med tema noen måneder og uten noen?

Siri @ Strikk og tøys sa...

Hei, gratulerer så mye med 100.000 besøk! Fortjent, og jeg er ikke overrasket :-)

Synes du er inne på et godt spor på bloggen (noe også besøkstallene indikerer). Liker å lese om tips, tema-måneder er fint, like også inlegget der du viste fram arbeidsplassen din. Litt variasjon er fint :-)

Anonym sa...

Gratulerer med 100 000 sidevisninger, det er veldig, veldig bra for en nesten "nyfødt" liten blogg! :-) Jeg liker Nøstebloggen veldig godt, og stoppet i går mitt aller første ullplagg, etter inspirasjon fra bloggen. Ei Nøstebarnbukse med hull på kneet ble som ny. Takk for inspirasjon og gode forklaringer! I fremtiden ønsker jeg gjerne å lese mer om hvordan gamle plagg kan bli som nye, og gjerne små oppskrifter med en spennende vri. Et fast månedstema er veldig kjekt, og så er det spennende med konkurranser der man faktisk får se alle innsendte bidrag. Keep up the good work! :-)

Anonym sa...

Hei. Først og fremst gratulerer. Kjempe fin blogg. Det blir alltid restegarn, så oppskrifter retta den veien er bra. Er ikkje ein ivrig skriver, men er ein ivrig lesar...

Klem fra Hildehg.

Anonym sa...

Synes bloggen har gitt meg masse inspirasjon og spesielt gode tips til reperasjon og måter å forlenge bruken av klærene. Krysser fingrene for flaks i trekningen! Silkeull hadde vært bra nå som jeg nettopp har fått vite at jeg skal bli tante for første gang. mvh Tone
tmyklatun@hotmail.com

Ingvild sa...

Jeg ønsker meg silkeull, kanskje i en ny farge tilogmed? Strikking og vøling har fått en ny vår i heimen med inspirerende blogg og bebis i magen. Liker gratisoppskriftene som har en fin og utskriftsvennlig design.

Linda sa...

Er veldig glad for alt du har lagt ut så langt! Synes det var veldig ålreit med tema, og fint med masse tips rundt ull etc.. sånne ting som kanskje ikke er så lett å finne masse info om andre steder. Liker også inspirasjon til bruk av garn, oppskrifter etc.. Redesign og gjenbruk er også kjempe interessant!
Bra jobba! :D

Magiske pinnar sa...

Gratulerer med alle besøka! Super blogg, så det er godt forståeleg at så mange er innom.

Ragnfrid sa...

Hei, jeg oppdaget bloggen nå i vår og jeg må si dette har blitt en av mine favoritter. inspirerende, nyttige og kreative prosjekter er det virkelig kjekt å lese om. Måtte også kjøpe den siste boken og den har jeg virkelig kost meg med nå i det siste.
Det er kjekt med litt variasjon, men det å fokusere på et tema er også fint. Ullprosjekt i tillegg til andre håndarbeidsprosjekt hadde det også vært kjekt å høre mer om (eks håndlagde leker, dukkeklær, osv)

Linda sa...

Jeg er veldig glad i tips og råd, og enkle oppskrifter. Gratulerer med bloggen! :)

Ingvild sa...

Gratulerer med en super blogg! Den e interessant og lærerik, for ikkje å snakke om inspirerande:) Ej syns det va kjempebra med temamånader! Fortsett gjerne med det:)

Ingrid sa...

Jeg følger bloggen hver dag og er spent på neste innlegg. Jeg liker godt detet med tema, men at det en gang i ny og ne kommer noe helt annet enn selve temaet krydrer bare litt:-)

Jeg syns det er veldig bra at du samler tips fra mange ander i en blogg. Det har gitt meg mye ny inspirasjon. Det er så mange blogger der ute, men det er ikke alltid like enkelt å finne det man ser etter.

Jeg gleder meg til fortsettelsen:-)

Ingrid sa...

Har fulgt med bloggen sidan du starta - liker den veldig godt. Tips og triks, oppskrifter, redesign og gjenbruk er kjempeflott. Veldig kjekt med konkurranser og ;) Du kan godt halde temaet til ull og garn og det som det kan brukast til.

LillaManilla sa...

Gratulerar! Kjekt med tips om redesign og gjenbruk. Er også glad for oppskrifter og alt anna handarbeidsrelatert ;) Syns det er lurt med eit fast tema kvar månad. Fin blogg!

vips sa...

Jeg har lært meg å stoppe ullsokker!!! Hadde endel par liggende så det var så godt å få brukt dem igjen!!! Takk for en inspirerende og lærerik blogg! Fortsett sånn! :) Lykke til videre! :) Jeg følger med! :)

Fuglemamma sa...

Jeg synes bloggen er både inspirerende og fin, og det er kjekt med tema knyttet til å bruke opp rester, lappe og bøte osv. Kanskje kunne det vært morsomt med en temamåned om egendesign der både du og leserne kunne dele tips til hvordan man enkelt kan lage egne strikkeoppskrifter osv ved å kombinere teknikker og plagg man liker.

Anonym sa...

Hei!
Eg er ny leser og gleder meg til å gå gjennom det du har lagt ut til nå og til det som kommer.. Må først gå gjennom før eg kan vite om eg kan tipse deg om andre ting :-)
Fantastiskt flott med alle de hjertene i bakgrunnen av bildet av deg!!

Vil gjerne være med i konkurransen :-)

Vennlig hilsen Hanne K Hansen (bestetanti@hotmail.com)

Wenche R sa...

En KJEMPEBLOGG
- Tusen takk for alle gode tips og oppskrifter som dere deler!!

Vibeke Solbue sa...

Gratulerer med 100.000! Jeg er heller ikke overrasket.
Bloggen liker jeg godt, den er inspirerende og brukervennlig. Jeg har fått mange gode ideer til stopping og lapping, og nå strikker jeg på enkel NB-genser i restegarn.
Jeg kunne tenke meg å bli inspirert til fargevariasjoner og hvordan variere de enkelte oppskriftene.
Og i NB boken er det jo endel små hekletips, det hadde vært supert med noen blogg-innlegg om dette, hvordan man kan få de små blomstene fine f eks.
Videre har jeg ofte problemer med å strikke knappehull pent, eller å få kanten fin når jeg strikker glattstrikk. Så det jeg ønsker meg er vel rett og slett flere strikketips!

Tusen takk for super blogg!

Kathrin`s lille verden sa...

Denne bloggen er kjempefin, og jeg har lært mye nytt iforhold til shopping av slitte ullklær. Jeg liker veldig godt mnd's temaene, er kjekt når en ting utdypes og man kan sette i gang egne tankeprosesser på det som diskuteres. Mønsterstrikking og hvordan man broderer fint på ullklær hadde vært fint å lære mer om. Ullvølingen har vært veldig lærerik, og synes det har vært kjempebra at leserne har kunnet kommet med sine bidrag og at bidragene har blitt lagt ut for andres skue:) så stå på, for denne bloggen kommer til å bli aktivt brukt..spesielt nå når tiden strekker mer til til strikking enn før:)

Elisabeth sa...

Gratulerer med 100.000! Dette er en flott blogg, og du har inspirert meg til å kjøpe boka "Brukt på nytt", som jeg liker veldig godt!
Tema for hver mnd er bra. Gjerne både til voksen og barn, og et eksempel til tema er tilbehør (luer, votter, sjal etc). Vil og ha mer gjenbruk, reparasjon, restetips etc etter hvert. Men det går jo også an å integrere i andre temaer!
Stå på videre, jeg har blitt fast leser!

Linda sa...

Er interessert i farging av ullklær og de andre temaene du nevnte, strikking, hekling, vøling, redesign, etc :-)

Var kjekt med månedstema, men har ingen veldig sterk preferanse!

Det var også veldig stas å få se innsendte bidrag til konkurransen, kjempemasse inspirasjon!

Marit sa...

Gratulerer!

Restetips er veldig ønsket herfra. Og ett tema per måned er fint - mer helhetlig inntrykk av bloggingen:-)

Lena-Marie Sønsterud sa...

Så flott! Må si at jeg ikke er overraska ;) En super blogg! Jeg hang meg for alvor på da du begynte å blogge ullvøl. Jeg ønsker meg masse gjenbruk, vøl og redesign, men også håndarbeidsoppskrifter og tips :) Takk for en super blogg :D

Siv sa...

Hei!
Har fulgt med på bloggen, og fått mange nyttige tips. Strikker mye, og hekler også litt. Så nøstebarnull er jeg godt kjent med, fantastisk garn!! :) Gleder meg til å få nye ideer fra bloggen her! Kunne tenke meg å få nye ideer til å "pynte" opp plaggene litt, er ikkje så veldig kreativ på det området selv.

Linda sa...

Syns dette er ein super blogg, som gjev inspirasjon til nye prosjekt! Lærer også mykje gjennom dei ulike tema som går, og ser fram til nye. Spesielt ullvøl var interessant, der var det massevis med fantasifulle innlegg. Gler meg til å følgja bloggen vidare!

Bella sa...

Gratulerer med besøkstallet!! Jeg syns det er en kjempefin blogg og følger trofast med. Veldig kjekt med forskjellige temaer!! Og jeg må fortelle at jeg har lappet min første stilongs etter å ha blitt inspirert av bloggen din:-))

Hilde sa...

Gratulerer med mange sidevisninger!
Jeg synes det er fint med månedstema, og med mange ulike tema. Det jeg liker aller best, er nok det håndarbeidsrelatrete.
Lykke til videre :o)

Fiolilla sa...

Hei,

Hei og graturlerer med 100.000 besøk. Har vært innom bloggen og lest litt innimellom. Har bestilt mye fra Nøstebarn av både garn og klær til minsten hjemme. Synes dere kan fortsette som før, alle tema er interessante, men dette med gjenbruk er i vinden og synes det er spennende. Er veldig interessert i håndarbeidsrelaterte tips og ideer til hvordan en kan gjøre ting på en ny og bedre måte. Et annet interessant felt er behandling av ull og andre fibere for best mulig bevaring og holdbarhet.

Husfruen sa...

Ikke rart du har mange som titter innom, Nøstebarn har mange tilhengere og denne bloggen er super

monbea sa...

Jeg har fulgt med på bloggen, og er kjempefornøyd med slik den har vært hittil. Jeg har fått mange flotte tips, og ikke minst INSPIRASJON :)

Nå venter jeg bare på at barna skal lage hull i klærne sine ;)

Flott at det blir vist bidrag fra lesern'e!

Jeg liker håndarbeidsrelaterte ting. Redesign er spennende. Alt om ull, strikking, tips til fargevalg ved strikk m.m.

Gleder meg til å følge bloggen videre! Og venter spent på mer inspirasjon og flere tips.

Trine sa...

Gratulerer med 100 000!! Selvfølgelig er det en milepæl!

Jeg er fast følger av bloggen, plukker med meg masse tips og oppskrifter. Blir også inspirert til videre strikking og har stor glede av "Strikk til nøstebarn"

Guri sa...

Det er så moro å lese bloggen, og veldig fint med forskjellige temaer, synes jeg! Bli veldig glad når jeg ser at "unge mødre" lapper ulltøy! Et motstykke til bruk og kast-mentaliteten som jeg synes er forferdelig!!! Hurra for dere og en inspirerende blogg!!!

Mette sa...

Gratulerer med 100.000 lesere =)
Lapping og resirkulering av ullklær er nyttige og interessante temaer!

Unknown sa...

Gratulerer med så mange besøk! :) Eg ser at eg har gløymt å leggje meg til som følgjar her - endå eg er det på facebook :) For ei skam! :) Det må eg rette opp i med det same :)
Du har ein kjempefin blogg, og eg er heilt imponert over kor mykje du greier å leggje ut her. Veldig kjekt å få med seg dei gode tipsa du kjem med :) Og ja, oversiktleg og greit med temamånad, fortset gjerne med det.
Lukke til med stadig fleire besøk :)
Mvh, Kristin

Liane sa...

Jeg følger med, og syntes spesielt ullvølingen var lærerikt. Etter det har jeg lappet to ullplagg, og ett til ligger til reparasjon. Tusen takk for en inspirerende blogg :)

Xhantippe sa...

Gratulerer så mye med så mange lesere! Jeg synes det er spennende å lese om temaer du tar opp, særlig det med ullvøling var lærerrik og ga en masse inspirasjon til å hive seg over slitne ullplagg med hull i. Liker å lese om strikking fordi det er her jeg har mitt største interessefelt. Takk for en spennende blogg å lese!

annalovinda sa...

Gratulerer med 100 000! Eg har nett begynt å fylgjen bloggen, men må seie at den er eit hyggeleg bekjentskap, og her hin kvelden sat eg og lappa ullklede etter oppskrift her :o)

Eg syns det er kjekt med temamånader, det gjer det lett å finne fram.
Eg er sånn samanskrudd at eg er litt interessert alt (dårlig innspel men slik er det) tips er kanskje mest matnytting, det kan vere kjekt å få gode bud på korleis ein skal gjere ting!

Hald fram som no og takk for ein super blogg :o)

Annalovinda
annalovinda75@hotmail.com

siri sa...

Grattis! Har lest bloggen sida november og venter alltid spent på den neste tips/idé/oppskrift... Eg er ikkje noko flink til å lese norske oppskrfiter så har aldri prøvd meg med nostebarns sine, men elskar alle klærne eg har fått og kjøpt (på nettsida og på finn (!)) til guten min og kunne godt ønske at dåke hadde en butikk litt nærmere til oss i Førde :) Eg liker fast temene dåke har laga og ser fram til den neste i april. Deileg silke ull dåke har!

Anonym sa...

Kjempefin og inspirerande blogg. Hald fram i same sporet!

Mariann

Jorunn Helene sa...

En kjempespennende blogg. Masse gode tips - ble spesielt begeistret over kule måte å "lappe" hull på. som f.eks sommerfuglen. Jeg er inne å leser bloggen ganske ofte. Tøft at noen er så kreative.

Mie fra Mies Mirakler sa...

Gratulerer med fantastisk besøkstall!
Jeg vil gjerne være med på denne trekningen, nydelig garn *♥*

reSIRIkulert sa...

Gratulera!
Eg er glad i gjenbruk, redesign og alle dei små oppskriftene og tipsa ;)

Karine sa...

Gratulerer! Nøstebarn er min favorittbutikk og jeg anbefaler den og snakker varmt om produktene til alle jeg kjenner, spesielt de med barn. Mine barn er små nøstebarn :)

Maria sa...

Kan dere ikke begynne å selgeseres tekstiler som metervare????

NinaogOle sa...

Nøsteblogg er heilt topp, og fungerer som eit perfekt 'supplement' til nøstebarnbutikken - eg synest det er heilt storarta med gode vøletips, redesign-idèar, instruksjon for korleis forlenge ein for kort pysj etc etc - det gjev dei deilige nøstebarnkleda til ungane eit lengre liv her hjå oss i alle fall :)

Strikkeoppskrifter er sjølvsagt også stas, men det finst mange reine strikkebloggar der ute - eg synest det er smart å halde på eigenarten denne bloggen har fått ved dei temamnd. de har hatt i år :)

Kristina sa...

Fantastisk mange gode ideer i bloggen. Jeg følger fast med hver gang det kommer et innlegg. Et månedstema er ok, med du kan godt variere med endre innlegg innimellom. Savner også ideer til flere småting og forskjellige garnalternativer på en oppskrift.

Une sa...

Super blogg! Personlig er jeg mest opptatt av strikk til barn, men syns også gode tips om gjenbruk er veldig artig. Jeg fulgte ditt tips om å klippe av bodyene og sy dem om til gensere :-)Ønsker meg silkeull, gjerne i fargene tinn og/eller natur. Lykke til!

Karoline sa...

Gratulerer! Flott blogg, titter innom nesten hver dag for å se om det er noe nytt. Synes det har vært fint med ett tema hver måned. Liker å lese om alt som har med garn og strikking/hekling å gjøre i tillegg til tips og ideer om gjenbruk, gjerne også om ting man kan lage til hus og hjem.

Anonym sa...

Gratulerer!!!!!
Spennande å lesa bloggen din, og eg får alltid inspirasjon til å setta i gong med nye prosjekt etter ein titt innom. Vil gjerne vere med i trekkinga om garn. Med tre nye babyar på vei i familien treng eg mykje garn;-)

Kari sa...

Jeg er helt hekta på strikking etter at jeg begynte å føkge bloggen din. Har strikket lue og volangskjerf, og jobber iherdig med en restegenser. Synes det er gøy å se hvordan andre lapper godt brukte, men fortsatt brukbare nøstebarnklær. Tror jammen jeg har blitt inspirert til å la plaggene få lengre levetid, og ikke kjøpe nytt hele tiden...

LBeat sa...

Gratulerer så masse med 100.000 lesere. Det er veldig fortjent. Det er en spennende, engasjerende og flott blogg. Vi er mange som digger nøstebarn så en egen nøsteblogg har vært et kjærkomment tilskudd.

Jeg liker godt at det er temamåneder men det trenger ikke være slavisk. Syns alle temaene til nå har vært veldig kjekke og med så mange lesere er du nok på helt rett spor :)

Charlotte sa...

Gratulerer med ein fantastisk kjekk blogg! Ikkje rart de har mange lesarar!
Eg tykkjer det er veldig kjekt med eit fast tema for månaden. Då får ein liksom fordjupa seg skikkeleg i temaet og lært masse om det.
Eg er interessert i både handarbeidsrelatert stoff, pluss bruk av ull, gjenbruk og redesign. Ja takk begge deler, som vår ven Ole Brumm seier så greitt :-)
Gratisoppskrifter på små, spennande prosjekt er veldig kjekt, samt tips om gode tilbud i butikken/nettbutikken. Og kva med eit bloggtreff?
Blir veldig spennande å følgje bloggen i tida framover. Gler meg veldig!
Helsing frå Charlotte

Anonym sa...

Gratulerer med pangstart for nøstebloggen. Alt som handler om ull og strikking er spennende. Jeg er lite kreativ til tider og håper på flere 'pimp my nøstebarntøy'-innlegg.

Ingrid S.

Tone Skramstad sa...

Hei!
Jeg liker bloggen godt som den er.

Kva vil de høyre meir om?
Jeg vil gjerne høre mer om det som ikke står i strikkeoppskriftene nødvendigvis - hvorda montere pent, hvordan strikke pene kanter osv.
Er det ok med fast tema for månaden eller skal det vere litt av kvart?
Fast tema er moro.
Er de mest interessert i handarbeidsrelatert eller bruk av ull, gjenbruk, redesign, tips?
Alt er av interesse. Variasjon er fint.
Andre ynskjer?
Egentlig ikke:)

ohelene sa...

Gratulerer med masser av sidevisningar. Eg har vore kunde sidan eldstejenta mi var venta i 2000 og har lagt igjen nokre kroner hjå dykk. Kanskje de kan ha tema på tøybleier? No når det er såpass vanlig kan de kanskje få litt tilbakemeldingar frå oss kundar på dette. Erfaringar med varene og kva som kanskje kunne vore anleis ;)

Hannepanne sa...

Heija!
Elsker Nøstebarn og bloggen deres.... og elsker ULL ;)
Så hvis jeg vinner så skal jeg beinaste strikke for første gang i mitt liv ;)

Hanne=)

Nemo sa...

Gratulerer så mye med de første 100 000! :D

Synes det har vært en kjemperessurs med månedstemaene, og kommer i allefall til å kikke tilbake på bøte-/lappe-måneden når det skulle trenges. :) Ellers hadde det vært gøy å sett hva andre har laget etter oppskrifter og/eller i garn fra Nøstebarn (litt inspirasjon, kanskje?), eventuelt egendesign eller redesign også.

Syserine sa...

Grattis! Jeg synes det er göy med nye oppskrifter, gjerne til voksen. Ellers planlegger jeg töybleier på kommende baby, kanskje noe til månedstema? Töybleier er jo stort og det finns masse andre varianter enn de Nöstebarn har også. Og mye syes og strikkes selv.

Valmuesøster sa...

Reparasjoner og omsøm var man flinke til tidligere og siden mye av dette har gått i "glemmeboken" er det ekstra flott at dette har vært tema på Nøstebloggen.
Jeg har vært Nøstebarn-kunde siden 80-tallet og er forbi behovet for gode barneklær. Synes derfor det var kjekt å finne oppskrift på sjal og inspirasjon til lappeteppe på bloggen.

Stines strikkeblogg sa...

Eg liker
- Tips og råd om lure ting eg ikkje visste eksisterte (som "vøling")

- Gratis oppskrifter

- Tips til enkle og gøye oppskrifter (Som restegenser, enkel og fin! Sparer opp garnrester så eg kan strikke ein genser i alle regnbuensfarge til slutt)

Unknown sa...

Hipp hurra for flott blogg!!

Janicke Lekang sa...

Gratulerer med blogg-jubileum. Syns det er både spennende og interessant å lese bloggen. Lærerikt også. For min egen del er det de håndarbeidsrelaterte innleggene som teller mest, er ikke så glad i å sy, så redesign er ikke helt min greie. Syns gjerne vi kan få mere gode tips til å være kreativ selv med garn og mønster - hvordan tenker du når et nytt plagg blir til?

Koser meg videre med nøstebarnull - og mønster!

Ha en fortsatt fin dag! :-)

Marie Aukan sa...

Takk for en kjempefin blogg!! :-)

Laila sa...

Hei .
Gratulerer med jubileum. Jeg er mest på sying, men koser meg litt med strikking også.
Dere har masse flott som frister en "stakkars" mormor.
Klem og lykketil videre:-)

Anita sa...

Jeg lar meg absolutt inspirere av bloggen din. Er ikke spesielt kreativ selv, men elsker å prøve meg på nye ting. Jeg har lært meg å strikke gjennom å starte på de enkleste oppskriftene i "Strikk til nøstebarn".
Følger bloggen videre for nyttige tips og ny inspirasjon.
Anita

MaritSyux sa...

Jeg vil høre mer om fine ting man kan gjøre med garn. Hvordan garnfarger passer sammen og hvordan jeg kan stelle og ta vare på det jeg lager. Jeg vil høre mer om hvordan det er å bruke ting i praksis. Det hadde vært gøy med et intervju, eller gjesteinnlegg, fra en nøstebarn-strikker. Da kunne man få innblikk i hvilke plagg som er må-ha-plagg :)

Jeg synes det er flott med faste tema! Det gjør det gøy å følge med og man lærer mye.

Åh! Jeg vil gjerne lære mer om håndarbeid. Jeg er veldig ung og har nettopp oppdaget at det går an å strikke fine ting. Det er en stund til jeg får egne barn og fram til da har jeg planer om å lære meg veldig mye nyttig.

Jeg vil takke for en flott blogg! Jeg leser flittig :D

Monstermønster sa...

Fortsett som du stevner! Det jeg har lært av egen blogging er at det jeg liker godt å skrive om, det skinner igjennom, og det liker folk å lese om. Jeg likte temamånedene dine, men om du føler det er stress, så er det lurt å variere litt.

Reidun sa...

Gratulerer med 100 000 besøk! Det er imponerende i løpet av så kort tid.

Jeg vil gjerne høre mer om hvordan du går frem når du lager mønster.

Kanskje ha en mnd med forskjellige mønster og konkurranser der leserene kan fortelle om endringer de har gjort. Synes det er veldig flott med et tema pr mnd. Det gjør også at det blir lettere å finne tilbake til noe man har lest tidligere.

Jeg er veldig interessert i håndarbeidsrelaterte ting, men det er også spennende å lese om gjenbruk, redesign og annet. Kanskje vi kan få et innblikk i hvordan dere velger farger og hvordan klærne og garnet lages?

Komadyret sa...

wow, har du bare holdt på i 4 mnd og allerede 100 000, det er bra ;)

Syns det du har hatt til nå er spennende, fortsett sånn ;) Elsker alt som har med strikking å gjøre ;)

Black Orchid sa...

Hei.

Synes dette er den nyttigste bloggen eg følger, Temamånadene er flotte, men det er fint med litt variasjon innimellom også. Liker godt tips om hva man kan bruke gamle klær til, lapping og nystrikk, ja egentlig alt som omhandler det som ein vanlig kvardagsstrikkar kan klare ut med.

Ha ein fin dag.

-Black Orchid-

Ida sa...

Gratulerer med 100.000! Synes bloggen er veldig kjekk å følge, bli inspirert av og lære noe nytt av. Likte veldig godt restegarn-måneden.

Temamåneder er helt supert! Ønsker gjerne mer hekling, samt småprosjekter (for eksempel luer, pulsvarmere, leker til barn etc).

HenrietteMH sa...

Gratulerer med flott blogg!
Jeg har hatt god bruk for tipsene om lapping av ulltøy,så tusen takk for det!
Ellers kunne jeg tenke meg nybegynnerinstruksjon på litt lett hekling,det er jo så lekkert med hekle-kant/ blomster/ pynt.
:)

Hanne sa...

Gratulerer så mye med jubileum :) Dette er en blogg jeg koser meg mye med å innom, og det ser det jammen meg ut til at det er mange flere som også gjør. Jeg liker å høre litt om alt jeg, men min favoritt er nok håndarbeidsinnleggene :) Gleder meg til å fortsette å følge denne bloggen :)

Tuttasb sa...

Tusen takk for knallbra blogg! Har i det siste satt stor pris på ullvøl-konkurransen og alle de kreative bidragene der. Hva jeg ønsker å lese mer om? Strikking, ull, gjenbruk og redesign, alt dette vil jeg gjerne lese mer om! Er selv ganske så oppgitt over bruk-og-kast mentaliteten til folk rundt meg så er veldig glad for at det er noen der ute som hjelper til med tips til gode miljøvalg. Selv strikker jeg mye og er stor ull-fan men har de siste par åra også fått øynene opp for klær og garn av bambus, soya, melkefiber, silke og annet som er mindre miljøbelastende enn bomull.

Berit Hætta sa...

hei
gratulerer med de første 100000, synes ikke det er dårlig og ei heller rart... jeg har lært mye av deg...
jeg har likt å følge med på de temaene du har hatt, veldig bra.
blir å følge med videre...
jeg har syntes at det har vært morsomt og inspirerende å se og hvordan andre har lappet slitte ull klær...
jeg kunne tenke meg tema som strukturstrikk, hekling, småplagg, farger og gjenbruk.

Hanne Oksavik sa...

Jeg syns det har vært veldig greit med månedstema og syns det har blitt postet masse nyttig og lærerik info! :)

Unknown sa...

Jeg "oppdaget" bloggen her i februar, og er følger av den.
Liker godt tanken på tema.

Spennende med tips og hvordan reparere og gjenbruke/rebruke.

Siv Karin sa...

Hei!
Synest bloggen din er kjempefin. Veldig inspirerande i forhold bruk av ull, teknikkar og tips, og ikkje minst har ullvølingsprosjektet vore veldig kjekt. -og prikken over i-en er at det heile skjer på nynorsk:-)

Randi Kristin sa...

Hei! liker veldig godt at du har valgt å ha tema:)

vil ha flere tips om strikking og hekling.

flott blogg til mykje inspirasjon:)

Anne Lise sa...

Bloggen her er kjempebra. Så ikke rart den har fått mange lesere :)
Jeg liker godt temamåneder, men uansett forblir jeg nok en trofast leser av bloggen om det er tema eller ikke.

Anonym sa...

Har alle bidraga til konkurransen i februar blitt vist? Jeg synes jeg savner noen bidrag fra ei jeg kjenner....

Bloggen er super! Fortsett slik!

Mia

OliveBlush sa...

GRATULERER!
Flott blogg du har laget, ser på den nesten hver dag! Nøstebarn er min favorittbutikk på ull, - både klærne og garnet:-)
Jeg liker godt strikkeoppskriftene og tips om lapping etc.
Ellers kunne jeg godt tenkt meg å lære mer om div. "gamle" teknikker innen strikking/hekling. Mye av det er i ferd med å bli glemt, og holdes bare i hevd av de ivrigste.
Fortsatt lykke til med bloggen!

Synnøve S. Koløen sa...

Gratulerer med flotte tal. Kjekt å følgje bloggen, og mange gode tips. Lykke til vidare ;)

Anonym sa...

Riktig spennende å følge med på bloggen din! Liker svært godt dette med tema og det å få se litt strikk! Ja, en oppskrift i ny og ne har også vært gøy!
Lykke til videre!

Strikkehilsen fra
Solei

Hege sa...

veldig glad for alle tipsene med vøling av ullklær. Det har gitt meg inspirasjon og gjort meg litt småirritert over de ullbodyene som jeg har kastet pga at de har havnet i feil vask! (de kunne jo blitt kjempeflotte lapper).
Driver for tiden med en restegarn-genser med rundfelling.

Maren sa...

Flott og nyttig blogg! Har likt godt stoff om ullvøl - det blir litt lettare å setta igong når ein har noko å verta inspirert av! Vil gjerne framleis ha nyttige tips og fine oppskrifter :-)

Elisabeth sa...

Jeg synes du er kjempeflink til å blogge, fortsett gjerne i samme spor ;) Jeg liker best håndarbeidsinnleggene, men liker også temaer. Hvordan pynte opp et strikkeplagg hadde vært et morsomt tema, babystrikk, mer restegarnstrikk osv. kan jeg også ønske meg.
Ellers så vil jeg bare si at butikker/firmaer som holder en så god kommunikasjon mot brukere alltid vil tjene stort på det. Sjansen for at ganske mange flere begynner å handle hos Nøstebarn har nok økt betraktelig siden du startet denne flotte bloggen!
Lykke til videre fra "gammel" og fornøyd kunde...

Anonym sa...

Gratulerer!! Kjekt å lese med her inne hos deg! :)

Maud sa...

Gratulerer med 100 000 sidehenvisninger.

Dette er blitt en av de bloggene jeg følger og som jeg sjekker hver dag for oppdateringer. Jeg liker at du tar for deg forskjellige temaer og har fulgt spent med på ullvølingstemaet. Føler jeg har fått mange gode tips til hvordan jeg kan reparere klær i stedet for å kaste de/ha hull i de.

Liker at du har ett fast tema hver måned. Da får man et godt dypdykk i temaet du tar opp.

Temaer jeg kunne ønske meg videre er:

- Jeg er stor fan av tøybleier og synes det godt kunne vært ett tema bloggen kunne tatt opp. Det er jo så enkelt og ikke minst bra for minsten.
- Redesign og gjenbruk
- Interiør med garn
- Ull
- Farging av ullplagg som har flekker

Flott at bloggen også legger ut litt gratisoppskrifter

Iselin Rosvold Olsen sa...

Gratulerer med storflott jubileum. I denne farten er jo millionen innenfor synsvidde ^^ kjempeflott blogg, jeg må innom minst en gang i uken så jeg ikke går glipp av noe :)

Sunniva sa...

Gratulerer med så mange sidehenvisninger! Vi er flere som har oppdaget denne fine bloggen, forstår jeg.

Jeg vil gjerne høre litt mer om:
Tøybleier
Redesign, gjenbruk
Farging var en kjempeidè!
Dekor
Mer om ull, nøstebarn sin ull, steg for steg i prosessen. (Fra sau til plagg f.eks - hadde vært interessant).
Generelle tips og triks.
Fortsett med konkurranser - det er kjempegøy!
Små oppskrifter som dere allerede har hatt litt av. Supert!


Når det gjelder tema/ikke tema er ikke det så viktig. Har elsket temaene, men noen ganger er det kanskje ikke så lett å finne et tema for en hel mnd. Kan godt være mnder der det bare er litt av hvert også. Eller temauker. Alt ettersom hva du har stoff for å gjennomføre. :) Jeg tror det er mange som suger til seg av alle triks og tips som kommer her, dette er gammel kunnskap som må forfriskes for H&M-generasjonen. :D

Gleder meg til å lese mer.

Mina Blom sa...

Gratulerer med 100 000 besøkende og TUSEN takk må jeg si for en flott og lærerik blogg. Som ung og fersk mamma uten forkunnskaper i stopping, lapping og annet nyttig håndarbeid har jeg hatt en bratt læringskurve de siste månedene! Takket være mennesker som deg som villig deler vekk gammel lærdom, tips, triks og oppskrifter er det håp for sånne unge "bynek" som meg og :o)

Som innelgg savner jeg farging av ull. Trodde det skulle komme under vøling, men har ikke sett det. kanksje jeg bare har sett forbi det. Skal sjekke en gang til for sikkerhetskyld.

Judith sa...

Jeg liker at du har tema, fortsett med det, likte veldig godt tema gjenbruk.

Leei sa...

Hei!

Gratulerer med så mange sidevisningar, ikkje så rart eigentleg, for dette er ein flott blogg.

Syns bloggen er fin som den er, personleg likar eg best handarbeidsrelatert stoff, men også temaet om gjenbruk er flott.

Har skaffa meg boka "Strikk til nøstebarn", og syns der er mykje flott som eg vil strikke ein eller annan gong. Kanskje det kan vere ein ide å skrive litt om dei ulike oppskriftene, kva som er lurt å hugse på, alternative måtar å gjere ting på el.l.

Elles er eg fornøgd slik det er no òg, eg. Gledar meg til fortsettelsen!

Eva sa...

Hei, synes bloggen er kjempefin. Liker godt temamåndeder, synes "restegarnsmåndeden" var super. Blir ofte mange smånøster, og det er godt å få ideer og inspirasjon til å bruke det opp :)

Synnøve sa...

Faste tema for måneden er helt supert synes jeg :)

Cathrine sa...

Redesign er et tema jeg ser frem til å lese om :-)

Anonym sa...

Hei...synes det er veldig kjekt å følge med på bloggen og synes det er bra med faste tema. Ønsker å være med i trekningen av deilig nøstegarn:-)
Monica_Jean

Anonym sa...

Jeg vil ha litt av alt ;-) Synes det er mest inspirerende med strikketing og tang, men har fått mer lyst til å fikse og stoppe og gjenbruke mens jeg har fulgt bloggen. Og så blir det så stress når man nesten MÅ strikke alt som legges ut og som ser så fristende ut...!

Anonym sa...

Hei! gratulerer med 100 000;) synes du har en flott blogg, og det er spennende å følge med. Holder på med pledd i dominostrikk, hadde en stor pose med babyull i ulike grønn og blåfarger, og det blir visst voksenpledd:) det jeg synes er spennende er nye teknikker.... mvh Marit mhoddoe@hotmail.com

Vibeke sa...

Gratulerer med så mange sidevisninger! Veldig gøy med fast tema for måneden. Også synes jeg alltid det er gøy å se nøstebarnoppskrifter ferdig strikket så mer av det er alltid bra :) Gleder meg til å følge bloggen videre :)

Anonym sa...

Bloggen er kjempefin!!

Liker godt tema, da ting utdypes. Og flott med bildeforklaringer, sånn som feks med lapping av tøy. Da er det lettere å få til selv;)

Ellers liker jeg godt at det kommer strikkeoppskrifter. Sånn som den hybridgenseren, der dere tok det beste av de to andre. Altså lagde ny utifra tilbakemeldinger dere har fått.
synes også det er fint å se NB-oppskrifter ferdig srikket til inspirasjon, gjerne i ulike varianter.

-anine-

-marianneS- sa...

Gratulerer med mange lesere! Jeg liker å lese denne bloggen og vil gjerne være med i trekningen :-)

Charlotte M sa...

Elsker nøstebarn og bloggen. Jeg ønsker flere strikkeoppskrifter, gjerne tunikaer til voksen og stor =)

Ingeborg sa...

Eg likar at det er eit månadstema! "Kva geniale ting har ho funne på i dag?" tenkjer eg når eg sjekkar nettet etter at ungane har lagt seg. Redesign/ gjenbruk vil eg gjerne høyre meir om.

StrikkePia sa...

Gratulerer med 4 mnd. Synes bloggen er kjempe fin, og følger den jevnlig. Siden jeg ikke har barn selv, savner jeg litt mer stoff relatert til voksne. Da dere hadde ullvøl, som jeg med interesse og beundring for alle de kreative måte å vøle på fulgte med på, falt jeg av lasset fordi jeg ikke hadde noe ull å vøle. Selv sliter jeg ikke nok til å få hull og ikke har jeg barn som sliter plagg jeg kan vøle på.
Ellers strikker jeg en del til barn, så alt innen strikk, hekling, søm, tøybleier, klær ol til barn er av interesse å lese mer om. Skriv gjerne mer om tøybleier og tøybleiebruk, det er spennende. Jeg strikker for tiden bleiebukser til venninnebarn. ;-)

Mari Sofie sa...

Syns det er kjempefint med månadstema. Det smittar fort over, og vert månadens tema her heime òg :)Syns det har vore veldig gode tema fram til no, og ventar spent for å sjå kva april vil bringa!

SiljeST sa...

Både restegarn og vøling har vore supre tema! Fortsett gjerne med tema, men eg er altetande eg altså ;)
Det har vore nokre eksempler på gjenbruk og redesign i vøle-månaden, og det er tema eg gjerne les meir om!

Unn sa...

Har lyst å lære meir om hekling - men kjem ikkje i gang. Bloggen din er så inspirerande at dersom hekling vert tema der - ja, då må eg få fart på heklenåla. Gjerne oppskrifter på fine ting til å lappe kle med - bilar, sommarfuglar, blomar.

Også interessert i å lære om korleis ein endrar på oppskrifter for å tilpasse dei til andre storleikar. Og korleis du går fram når du lagar nye oppskrifter.

Jannike sa...

Takk for fin blogg - mine svar i rekkefølgen på spørsmålene:
- Jeg vil gjerne høre mer om hvordan man kan pynte/sprite opp barnetøy.
- Litt av hvert er bra, men det er kjekt å kunne følge et tema også slik at læringskurven ikke blir alt for lang (les: over flere måneder). Dette kan jo avhjelpes med tydelig merking av innleggene...
- Mest interessert i håndarbeidsrelaterte ting og redesign.
- Praktiske råd vedr hvordan feste tråder etc er kjempekjekt...
Jeg gleder meg til å følge deg/dere videre!!!!

Anne Brit sa...

Jeg er interessert i tips til hvordan en kan utvide eksisterende oppskrifter til andre størrelser. Finnes det lure tips til hvordan en går fram?

Syns bloggen er utrolig bra, og liker at det er månedstema.

Stå på videre! Gleder meg til å se hva som kommer videre. :)

Anonym sa...

Hei Gratulere! Eg synes dette er ein spenande plass og gå inn og sjå og lese!! Kjekt med tips som forlenger brukstida til ull plagg,men og å sjå ulik bruk av oppskrifter og fargekombinasjoner. Ein spenande plass og hente kreative idear!

Ellen sa...

Takk for vanvittig mye bra inspirasjon - både fra deg og alle innsenderne! Veldig bra jobba, jeg liker månedstemagreia :)

Kristin R sa...

Gjenbruk og redesign er kjempebra! Er også glad i lapping og stopping og tips om å få klærne til å vare lenger...
Super blogg altså! :)

Misemor sa...

Denne bloggen er fantastisk! Oppskrifter, tips til reparasjoner og annen gjenbruk er så flott, så jeg kommer fortsatt til å følge den.
=) Misemor

Anonym sa...

Gratulerer så mye! Flott blogg!
Mvh Karina
kari-tea@hotmail.com

Anonym sa...

Hurra!
Veldig kjekk blogg å følge for en ullglad mamma til 2 ullglade gutter!:)

Anonym sa...

Gratulerer!
Jeg elsker denne bloggen og har blitt veldig glad i klærne, garnet og strikkeboken ;)

Hilsen solvibeate@yahoo.no

LindaE sa...

Gratulerer med vel fortent bloggsuksess! Eg set pris på gode råd om vøling, inspirasjon og oppskrifter. Og ikkje minst; takk for at du skriv nynorsk:-)

Ina Larina sa...

Gratulerer med 100 000 sidehenvisninger! =D
Jeg følger bloggen din, og synes den er veldig inspirerende, både med tanke på å skape noe nytt og gjenbruk! Og så er det veldig greit med et månedlig tema, ellers kan det kanskje bli litt rotete... ;) Som mange andre ønsker jeg tips til bruk av restegarn velkomne, og ellers enkle, praktiske og fine plagg av alle slag =)

Camilla sa...

Grattis til en super blogg, dette gjør du bra! Jag syns tema månadene har vart fina, fortsett sån. Jeg er inom en liten tur hver dag. Har blitt inspirert til å reparere noen stilongs og så har jeg gjort om en body til en trøje. Føler meg veldigt flink! Det som har vart med til nå har vart bra men jeg vet ikke hvad jeg ønsker meg vidare. Jeg blir veldigt inspirert av det jeg leser.

Linda sa...

Så flott! Det er gøy å følge bloggen din:) Jeg er glad i klærne og garnet. Jeg liker å følge temaene dine. Lykke til videre.

Anonym sa...

Kjempe kjekk blogg! Gleder meg til tips om farging av ull. En lærerik blogg:)Veldig kjekt at du skriver på nynorsk!
Inger B.

anjamollerandersen sa...

Jeg blir gjerne med på konkurranse!!:) Så flott premie!

Har fått masse tips og inspirasjon til å strikke herfra, men dere kan godt ha litt blanda innlegg;)

Ellers settes det stor pris på gratisoppskriftene!!:)

Sølvi sa...

Hei Jeg har aldri brukt tid på blogger, men ble plutselig hekta på denne bloggen. Er innom nesten hver dag for å se hva som er nytt. Jeg synes spesielt det er fint med prosjekter som tar kort tid.... Sying og redesign er topp eller at man kan fikse litt på plagg slik at de plutselig blir veldig mye penere og hele. Veldig morsomt med konkurranser.

Florisa sa...

Syns også denne bloggen er helt super, gir mange fine ideer! Jeg har blitt inspirert! :)

TonjeS sa...

Takk for en inspirerende blogg, er innom nesten daglig.

Unknown sa...

Takk for mye god inspirasjon! Jeg har likt temaene veldig godt - og der er det jo uendelig med muligheter! Har også kost meg med de gratis oppskirftene!
Fortsett å dyrk kreativiteten :-) Det inspirerer :-)

Lena sa...

Hei og gratulerer - morsom og inspirerende blogg!
Jeg liker oppskrifter på enkle strikkeplagg, gjerne småplagg som ikke tar så lang tid. Er også glad for tips om hvordan man skjøter og lapper, har liten erfaring med det, men vil prøve nå... (foreløpig ligger arbeidet lett tilgjenelig ved sofaen og "ser" på meg!)
Fint med et tema, og morsomt å lese tips og kommentarer fra "følgere" også. Har gjennom dette kommet inn på andre blogger og annet spennende som ligger ute på nettet:)

Lene sa...

Hei! Jeg har fulgt med siden januar, og synes vølemåneden var helt topp! jeg ble veldig inspirert, og har reparert og gjenbrukt mye tøy, både ull og annet etter tips fra bloggen.
Takk for tipsene! Fint å få ideer fra andre også, at du la ut bilder av bidrag.
Jeg har ikke så mange ideer på tema, men mer gjenbruk liker jeg. Fikk lyst til å strikke volangskjerft nå da jeg så det på oppsummeringen:)

bustekaffi sa...

Jeg liker bloggen kjempegodt og synes temamåneder er kjempeflott! Nærliggende for meg er et ønske om guttestrikk som tema :) Du er kjempeflink som blogger!

Unknown sa...

Kjempeflott blogg - og inspirerende lesning.....
Har ikke skrevet noe her før, da strikkepinnene tar mere tid enn databruk.
Restegarns-måneden inspirerte til 3 ullbukser i ribbestrikk, inspirert av nøstebarn-ullbuksene, men med garn jeg hadde liggende. Nå er tre av barnebarna brukere av disse buksene, og flere blir det nok av samme sorten....
Ser gjerne at det kommer flere farger i silkeull, flott garn - ypperlig til små med allergi mot vanlig "klø"ull!

Topsy sa...

Synes det har vært veldig fint med temaer jeg. Særlig reparasjon (for et fantastisk ord "vøle" er forresten!) har inspirert meg til å prøve meg på stopping, og fått meg til å gremmes over ting som har gått i søpla pga småskrammer og hull.
Jeg kunne gjerne tenke meg litt strikk for større jenter, siden jeg har en 8-åring selv :)

Anja sa...

Hei.
Jeg liker godt at du har et eget tema for hver måned. Da er det lettere å gå i dybden på et tema (restegarnstrikk) eller vise bredde og variasjon (ullvøling). Jeg synes også at bloggen blir mer strukturert på den måten istedenfor å handle om "litt-av-hvert" hele tiden.

Jeg synes det kunne vært kjekt å lese mer om hvordan man lager sine egne mønster. Hvordan du jobber fra idé til ferdig mønster.

Ellers så liker jeg godt variasjonen mellom strikkeoppskrifter og redesign / gjenbruk.
Takk for flott blogg! :-)

siripiri sa...

Veldig fint med tema , men fortsett gjerne med det superinspirerande vøleprosjektet!!!må også få skryte av den herlige strikkeboka, mitt kall som strikkeforkjempar har blitt endå kjekkare og enklare! Oppskriftene her e so kjekke og bruke og det er enkelt å lage sine eigne vriar og utgåver. Gjerne eit tema med strikkeidear kombinert med vøling og gjenbruk. Ditte e so kjekt!!

- fruNelia sa...

Gratulerer med alle treffene!
Jeg liker Nøstebloggen veldig godt, og synes månedstema er en god ide. Det er nyttig og inspirerende å følge tema over litt lengre perioder. Småstrikk, dekor, redesign er temaer som hadde vært aktuelle, synes jeg.

Irene sa...

Gratulerer så mye...veldig VEL fortjent oppslutning :-)))

Anonym sa...

Gjerne flere oppskrifter. Spesielt fra 2 år og opp.
Helst variere tema,en uke om gangen?
Ønsker variabelt med nye oppskrifter,tips om gjenbruk...
Farging og evt lysning( hvis det er mulig) av hvit ull.
Tips om å få fasongen tilbake på klærne etter endel bruk,feks dette at de blir vide i halsen endel plagg. Kan man gjøre noe annet enn det du ha vist medå lage ny hals?

Anonym sa...

Gratulerer med bloggen og de nådde 100 000!! :)Dette er en super blogg. Gleder meg til fortsettelsen!! Kristin D.

Anne Kjersti sa...

Gratulerer med flott blogg, og med passerte 100 000. Har heller ikke greie på sånne tall, men det må da være veldig bra?!

Og har et par ullribbukser som etter to års intens bruk (fra 6 mnd til 2,5 år!) som nå trenger litt forsterkiner etter hvert, så det temaet kom som bestilt.

Lykke til videre!

Anette sa...

Gratulerer med super blogg! :) Følger ivrig med på det som blir lagt ut, og har fått meg mang en gode tips, så tuuuusen takk for det :) Er en 4barnsmor, som så gjerne vil, men får ikke til, men med tips og råd her så gikk det seg til ;) Likte veldig godt mnd temaer, men ikke noe "must" :) Kommer nok uansett til og fortsette med og følge med ;)Har nok ikke så mange tips og komme med, siden jeg er nokså "grønn". Gleder meg til nye innlegg :)) Klem fra "grønn" men hekta 4barnsmor :)

Kjersti Ø sa...

Gratulerer med passerte 100.000! Virkelig fortjent!
Synes tema for måneden har vært veldig bra og utrolig inspirerende. Hekling, strikking, brodering og vøling er alle like aktuelle tema. Gleder meg til nye innlegg, og ønsker meg flere timer i døgnet slik at tiden strekker til på alle håndarbeidsprosjektene ;)

J-Leigh sa...

Hei!
Great blog, love to see everyone's creative ideas! I would love to see more of other nøstebarn users ideas, and possibly even new patterns? I like having a permanent theme for the month and am most interested in the use of wool and re-design. Keep up the great work nøstebarn!

Hedda sa...

Veldig kjekk og nyttig blogg! Eg vil gjerne ha stoff om både garn, mønster, handarbeid, redesign og alt mulig :)

Anonym sa...

Har vært fan av nøstebarn i mange år, allerede, selv om jeg bor laaangt fra nermeste butikk. Har vært flittig bruker av nettbutikken, og katalogene har nesten vært utslitt! Kjempemoro med bloggen, og utrolig bra med oppdateringer på nye ideer og mønstre. Synes det er greit med litt av hvert, men tenker og det kan være fint med strikkeplagg som er sesongrelaterte.

Iryl sa...

Har brukt nøstebarnmønstre og garn siden 1998, og kommer nok ikke til å slutte med det heller. Både store og små er glad i plagg og tepper.

Synes det er fint med en blanding om ulike temaer og så lenge det er håndarbeidsrelatert kommer jeg til å fortsette å følge, iallefall :-)

LivA sa...

Gratulerer med 100 000! Er ikke overraska, for dette er en god blogg. Jeg er ikke ivrig innen bloggverdenen, men denne bloggen måtte jeg følge! Har per dags dato strikka 6 melerte dresser etter oppskrift fra nøstebarn. Inspirert av bloggen til å bruke opp restegarn har jeg strikka masse siden januar, og kunne godt tenkt meg silkeull til å strikke mer!

Anonym sa...

Hei! Liker bloggen godt som den er, kjekt med tips og råd om bruk og litt oppskrifter:)

camilla

Anonym sa...

100.000 treff er knallbra, og vel fortjent! Jeg synes at det er fint med "månedens tema", men at ikke absolutt alle måneder trenger å ha et tema. Jeg synes og at det var artig å se produkter som ikke var fra Nøstebarn, slik du hadde den første måneden. Det er helt greit med en blanding av nøsteprodukter og andre aktiviteter. Konkurransene er også veldig inspirerende! Gleder meg til å følge med videre!

hingva sa...

Jeg følger med nøstebloggen daglig:-) Jeg liker spesielt godt å se bilder av det andre har laget og lappet- det gir tips og inspirasjon til å lage noe selv også. Og så er det jo mange gode tips fra Kathrine og nøstebarn også. Jeg har hatt god nytte av bloggen og lært en del om ull.Jeg synes ikke det er nødvenig med eget tema hver måned. Men av og til på litt større emner, så kan det jo være kjekt. Ellers er det kjekt med variasjon. Kanskje vi kunne få noen tips om ting en kan lage av og med ull, sammen med barna.. Ser du er så kreativ Kathrine:-)Konkurransene er artige å delta i, og det er jo så fine premier også!

Maria's Whims sa...

Hei,
Jeg synes et månetlig tema er kjempefint, men samtidig gjør det ikke noe om det kommer et par andre innlegg inni mellom som bryter litt.

Jeg er mest interessert i håndarbeidsrelaterte innlegg, være det seg oppskrifter eller gjenbruks/redesign tips. Men synes Nøstebloggen som konsept bør inneholde litt ulltips da det ikke er mange andre slike blogger ute og går... :)

Gratulerer med suksessfull blogg!

Heilt spesiell sa...

Kjekk blogg jeg ofte er innom! Konkuranser er alltid gøy,og litt oppskrifter slik som volangskjerfet er supert.

Anonym sa...

Kjekt at det ikkje berre er rosabloggar å finna. Kreativiteten kjenner ingen grenser tydeligvis. :-)

Elisabet Tefre

Ragnhild sa...

Hei!

Kult med 100 000! Setter stor pris på bloggen og den trivelige tonene dere har både her og på FB. Liker måten dere behandler kunder på, både i form av svar på spørsmål og svar på kritkk. Og kanskje aller mest i måten dere gir gode tips til bevaring, til opp-pussing, til vedlikehold, gjenbruk og reparasjon av 'gamle' og gode plagg. Sjelden vare!

Takk til dere for mange gode tips!

Beate sa...

Gratulerer med gode besøkstall. En flott blogg dette her. Månedstema er flott, men kjekt med noen andre blogginlegg innimellom. Inspirasjon og gode tips er alltid velkommen

Tone at tonea dot com sa...

Gratulerer!

Redesign er kjempespennende, syns jeg! Alt for å kunne bruke nøsteklærne lenger! En sparkebukse kan bli en tunika og det aller meste kan bli til siklesmekker o.l.

Jeg har sydd meg et par bodyforlengere ved å bruke gamle bodyer som har gjort jobben sin: Klipper av skrittet og syr bak- og frontdelen sammen slik at knappene som var i skrittet nå er på hver sin side avforlengeren. Denne kneppes på i skrittet på bodyer som begynner å bli knappe og vips så passer favorittbodyen i noen uker til!
Hos oss blir de i alle fall alltid for små i kroppen først, mens armelengden enda passer.

Pernilla Høye sa...

oioi, 100 000 er MANGE! jeg har storkost meg med bloggen, -helt enkel nøstebarngenser fikk meg skikkelig i gang med strikkingen igjen, stor mestringsfølelse av den! Ellers har jeg fulgt med interesse både instruksjoner og bilder fra leserne. Veldig moro og inspirerende med ullvøll, -og alle oppskrifter og forslag er av absolutt stor interesse for meg. Kanskje farging av gammel ull, eller noen har gode tips til hva man gjør med ull som etterhvert har blitt misfarget etter mye bruk er temaer som kan komme opp med jevne mellomrom?
spent på videre fortsettelse!

Eirin sa...

Gratulerer med imponerende besøkstall!
Jeg likte godt restegarnmåneden.
Er stadig innom her og kikker :)

Leah&Dina's mamma :) sa...

Gratulerer med 100 000!!!
Jeg koser meg med bloggen flere ganger i uka.

silje sa...

Kjempeflott blogg! Eg er ingen blogglesar til vanleg, men med alle dei gode tipsa om restegarn og ullvøl må eg innom å kikka kvar dag! Er til og med blitt inspirert til å lappa både longs og ullribbebukser!

Anonym sa...

Gratulerer med 100 000! Blir så inspirert og liker bloggen kjempegodt. Månedstema er supert og spennende. Liker veldig godt å strikke og strikkeoppskrifter og ideer er alltid inspirerende, men har skikkelig heklevegring så ønsker også noe enkelt innen heklekunsten sånn at jeg kan bli bedre venn med heklekroken. Gleder meg til å følge bloggen videre :) mamma molly

Happy Mamma sa...

spennende å lese om hvordan mn kan utnytte klærne til barna lengst mulig. Som førstegangsmor til en liten pjokk på 8 mnd. så har jeg fått mange gode tips! :)

Mona sa...

Gratulerer med flotte besøkstall :)
Kjøpte Nøstebarn-boken for et års tid siden, og fikk dilla ;) Titter derfor innom både bloggen og fb. Ull er gull ja.
(...fikk det puffet jeg trengte for å skryte av boka og tankene når jeg fikk denne bittelille muligheten til å vinne silkeull :o)
Lykke til med videre blogging!

Josefine sa...

Gratulerer med 100 000:) Veldig inspirerende:) selv liker jeg best innleggene som har m strikking å gjøre, selv om lapping osv også er veldig nyttig:)

Merete sa...

Så moro med så mange treff, men så er jo bloggen din vel verdt det! Du har funnet din plass i en nisje som jeg synes er toppen!
Som en "gjenbruksoholiker" så ser jeg gjerne flere tips om vøling. Supert har det jo også vært med tips om bruk av restegarn, så jeg ser gjerne det temaet på nytt også.
Jeg kunne tenke meg en måned hvor vi får tips om forskjellige, og gjerne uvanlige, fargekombinasjoner. Kanskje en hel måned med rullegenser er litt mye, men det hadde vært moro å sett hvilke farger folk har brukt på den. Noe annet som hadde vært moro hadde vært om folk hadde vist egenkomponerte plagg/ting med Nøstebarngarn.
Lykke til videre Kathrine!

libba sa...

Hurra Nøstebarn er bra! Nettopp hentet en pakke fra dere, gleder meg til å bruke/strikke. Brukte tøy fra dere når . ungene var helt små, nå er jeg stadig inne å kikker igjen. Liv-Berit

Anine K. Dahl sa...

Inspirerende blogg!
Veldig artig å følge med dere.

Gjertrud sa...

Har strikka volangskjerf etter oppskrifta her som ei fin veninnegåve som takk for god hjelp etter ei litt tøff tid. Og ikkje minst har siste månaden fått inspirasjon til å ta framatt min gode gamle stoppesopp (sikkert 25 år sidan eg kjøpte den) og bestilt stoppegarn frå Nøstebutikken. Så no er ein ulllongs med hòl i baken god som ny. Tusen takk!

Anonym sa...

SYnes du har mye interessant lesing. Og det er gøy med tema for måneden. Er mest interessert i håndarbeidsrelatert og redesign, det gir masse inspirasjon :D
/myr

LIV sa...

HEISANN!

Tusen takk for inspirasjonen jeg får! Bloggen er den første jeg følger, og den blir sjekka hver dag! (oftere enn min egen mail... :)
Jeg er helt Nøstebarn- frelst, og reklamerer i alle retninger om hvor gode produkter dere selger. Siden jeg jobber i BHG, blir ull flittig brukt, og vi har nå mange "Nøstebarn" i min BHG... ;)Jeg er veldig glad for at vi voksne får flere og flere av barnas "ull-goder" i nettbutikken! Jeg er veldig glad i å strikke, og mine favoritter er vest, tunika, luer, votter, leggis, sokker og dukkeklær. Dette fordi man med en 2-åring og en 4-åring i hus ikke får sitte altfor mye på rumpa og slappe av ;), og fordi dette er plagg som kan kombineres i det uendelige. Blir glad for enda flere oppskrifter spesielt på disse tingene... Strikka ny vest i gressgrønt til minstemann, og den ble nydelig med body og halstørkle i breblå/grønn og til ullribb buksa. Ellers så ble en blå sparkebukse til vest i forrige uke. Kosepledd har vi i "alle" tenkelige farger...Har strikke to par tova-votter, ble litt ivrig med tovinga, og dermed ble de første gitt bort i gave. hehe... Nå skal dansejenta få lyngfarga leggiser.
Stå på videre med Nøstebarn-jobben! Håper det blir flere bøker også, de som er utgitt er supre!

LIV

Anonym sa...

Jeg er så glad for at jeg kom over denne bloggen! Har aldri drevet med håndarbeid, så hadde mange utslitte Nøstebarn-plagg liggende. Med inspirasjon herfra, har jeg sydd på lapper og stoppet små hull, så nå er plaggene i bruk igjen. Synes til og med at det er morsomt å sy, så nå har jeg dristet meg til å bestille garn. Neste prosjekt er nemlig å lære å strikke.

Unknown sa...

Synes det er veldig kjekt med temamån. og har hatt stor glede av alle tipsene om vøling :)

Pernille sa...

Kikker innom bloggen daglig og har fått mange gode tips her. Synes det er fint med et fast tema, som godt kan krydres med andre ting også. Jeg synes også det er gøy med konkurranser.

Kvil sa...

Teppetema er mitt forslag.
Jeg har strikket i 45 år, men blir aldri lei av å strikke eller hekle tepper. Sy også for den saks skyld. Utslitte klær har alltid noen deler som er brukbare til omsøm.
Et teppe, gjerne lapper av rester, er alltid et fint prosjekt å ha liggende. Lett å ta med seg og godt å "hvile" med inn i mellom andre prosjekt. Fint som begynnerarbeid og alltid nye utfordringer for de viderekomne. Alt fra bamse- og dukketepper (de skal jo også utstyres)til baby- og barnetepper til de store slumreteppeprosjektene.

Ida Elisabeth sa...

Først; Tusen Takk for en superinspirerende blogg!
Synes bloggen så langt har hatt flotte tema. Fortsett i det sporet :-) Personlig ønsker jeg flere håndarbeidstips om hva garnet kan brukes til.
Fast tema for måneden er topp.

Hanna sa...

Hei! Jeg kom nylig til denne bloggen, men har lest alle innleggene siden. Kjempebra jobb ;D

Jeg vil gjerne høre mer om mønster til plagg, spesielt små barn :) Fast tema for måneden er kjempebra. Jeg er mest interessert i tips og mønster, gjerne litt enkle for oss som ikke er så viderekomne. Det er moro å bli inspirert til å prøve nye ting :)

Anonym sa...

Beste bloggen som finnes! Veldig inspirerende å lese og veldig mye å lære :) Gleder meg til å følge bloggen videre :)

Hilsen Tone Gurendal

Anonym sa...

Gratulerer!
Som hobbybloggar syns eg nøstebarnbloggen utgjer eit fint tilskudd i rekka av bloggar eg likar å følge, og eg likar alle tema du har tatt opp. Månadstema fungerer jo fint, og du har mykje inspirasjon og lærdom å spre til oss handarbeidsinteresserte. Eg er også interessert i gjenbruk, redesign, så det er berre å køyre på med slike tema!

Retrobaby sa...

Jeg synes bloggen skiller seg ut ved gode ideer og tips - og håper det fortsetter slik! Gjerne mer redesign/gjenbruk. Ikke noe must med et eget tema hver måned.

Gali sa...

Gratulerer Bloggen gir masse inspirasjon. Jeg ønsker meg litt av alt.Månedstemaer syns jeg er super, for da får du behandlet et temat sikkelig ;) Jeg ønsker meg at du kunne ta opp hvordan du lett kan variere noen av strikkeoppskriftene med forskjellige mønster. Det er ikke altid så enkelt.

Siena sa...

Gratulerer med flotte tall! Jeg synes dette er den beste nye bloggen på lang tid. Veldig nyttig og inspirerende å lese om reparering av ullplagg. Tror dette er kunnskap som tilhører generasjonene før oss og ikke nødvendigvis er videreført - jeg har i alle fall lært mye av innleggene og kommentarene her.
Jeg synes det er fint med månedstema - det gjør det jo også enklere å gå tilbake og finne info om emnet. Leser gjerne om gjenbruk, redesign og strikking.

Gunnhild H sa...

Jeg elsker bloggen din :)
En flott, lærerik og inspirerende blogg!

Anonym sa...

Hei og gratulerer!
Jeg tittet stadig innom bloggen din og synes det aller meste har vært interessant så langt :) Når du likevel spør, så er det strikking jeg synes det er mest interessant å lese om: hvordan variere oppskrifter, garnsammensetninger, nye teknikker, osv osv!

Ingun

Haust sa...

Takk for alt du har delt med oss så langt! Eg vert inspirert, og gler meg til å fylgje deg vidare! :)

Bine sa...

Tusen takk for en inspirerende blogg! -hull i klærne.. det kan jo bli veldig kult om en lapper det sammen på litt andre måter enn det mamma gjorde på 80-tallet, hehe!
Konkurranser er alltid spennende, så jeg er med på den! Artig at du har sånt i bloggen :-)
Ellers er jeg alltid interessert i inspirasjon og tips. Foreløpig er jeg mest på baby/barn-strikkefronten, så det er naturlig nok mest interessant, men interessefronten utvikler seg.

Men teknikker, tips og ideer til pynt av ullklær (gjerne klær fra nøstebarn-boka), litt tips om hvordan man kan med små endringer få litt andre varianter av strikketøyet (som feks "lettstrikka babylue" i nøstebarnboka; den kan jo strikkes på mange måter :-D )

Trenger absolutt ikke eget tema hver mnd, da blir en jo så "låst fast" i det man skal skrive (og lese) om.

cissemosse sa...

Takk for en kjempeflott blogg -ikke rart det er mange besøk! Alt av håndarbeide -strikking og hekling samt genbruk og redesign er av stor interresse. Elsker Nøstebarn-klærne!

Anonym sa...

Takk for veldig fin blogg!

Gunhild sa...

Eg synest det har vore svært interessant å følgje bloggen. Sidan eg ikkje er nokon storstrikkar sjølv, er eg personleg mest interessert i redesign og gjenbruk, men sjølvsagt må ein ha noko0 for kvar sin smak. Eg er ekstra fornøgd med at du brukar nynorsk på ein naturleg og god måte!

‹ Eldst ‹Eldre   1 – 200 av 217   Nyere› Nyest»