fredag 20. januar 2012

Og vinneren er...

Nøstebarn feirer 30 000 følgere på Facebook med å gi bort et gavekort på 3000,- til en heldig vinner. Konkurransen er nå avsluttet, og vinneren ble...Camilla skrev:
"Gratulerer med 30 000 følgere!! vil gjerne være med i trekningen på gavekortet."


Gratulerer, Camilla! Vi tar kontakt med deg på mail, og så er gavekortet snart på vei til deg i posten.

Det er en del som sier de har hatt problemer med å legge inn kommentarer, men det kommer nok av at bare 200 kommentarer vises av gangen - og det var nesten 1000 kommentarer(!) under konkurranse-innlegget. Det er de 200 første kommentarene som vises rett under innlegget, og linken for å vise flere er dessverre ikke så lett å se.. Men vi kan altså forsikre dere om at alle som har lagt inn kommentar har vært med i trekningen.


Tusen takk til alle som var med i konkurransen! Vi er veldig glade for at dere følger oss på Facebook og her på bloggen, og for at dere deler oss med venner og kjente. Vi håper dere vil fortsette med det, vi vil hvertfall gjøre vårt beste for at dere skal gi oss tommelen opp også i fremtiden. Når vi enda et rundt tall, mon tro..? :)

3 kommentarer:

StrikkePia - Kristine sa...

Jeg har slått meg til ro med at så lenge det kommer opp at kommentaren er blitt publisert, så er den der selv om jeg ikke kan se den. Da har jeg jo fått en bekreftelse på at den er lagt inn. :-)

Gratulerer til vinneren av gavekortet. :-)

Anonym sa...

Filler'n at jeg ikke fikk med meg denne. Det kunne kommet godt med :)

Anonym sa...

Gratulerer til vinneren! :D Hilsen Stine