fredag 17. februar 2012

Salget er i gang!

Visste du at hos Nøstebarn er det bare ett stort salg i året?
For å kunne ha salg ofte og med rabatter opp mot 50-75%, må man skru opp prisene en hel del mellom salgene. Det vil ikke vi. Derfor har vi jevn pris på varene våre hele året, og så selger vi heller utgåtte modeller/farger fra forrige kolleksjon til lavere priser på vårt store, årlige vårsalg. 

I går gikk startskuddet for årets Nøstebarn-salg, noe mange av dere sikkert har fått med dere allerede. Barnevognene står på rekke og rad utenfor butikken vår her i Oslo hvertfall! Etter å ha stått bak disken under salget i flere år, kjennes det litt rart ikke å skulle "være på jobb" under årets salg - men jeg vet at de flinke nøstejentene i butikkene våre har stått på i flere uker for å forberede salget, sånn at det skal være oversiktlig og greit å finne frem til akkurat de tingene man ønsker seg.

Varer er pakket og talt og sortert, kurver i forskjellige størrelser er hentet opp fra kjelleren, prisskilt er printet og laminert, utstillingsvinduer er planlagt og gjort i stand, store og små poser er lagt klart, alle har tatt på seg gode sko - og alle er litt ekstra spente når dørene til butikken åpnes på morgenen første salgsdag. Jammen kom vi i mål i år også!

Nytt av året er at også våre svenske og danske kunder kan handle på salget via vår internasjonale nettbutikk www.nostebarn.com. Bor du i nærheten av en Nøstebarn-butikk? Det kan du finne ut HER. Eller besøk vår nettbutikk www.nostebarn.no.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempeflott at dere har salg med så store rabatter :-) Jeg fikk dessverre ikke med meg starten på salget i nettbutikken, og nå er det meste utsolgt.
Tror du det er noen mulighet for at dere har igjen salgsvarer i butikkene til uka?
På forhånd takk for svar :-)

Karoline sa...

Hei! Det gikk fort unna i nettbutikken, ja, men det pleier å være igjen salgsvarer i butikkene også etter den første salgshelgen. Det kan riktignok være utplukket i visse modeller/størrelser, men hvis det er en spesiell vare du er ute etter, kan du ringe til butikken på forhånd og høre om de har igjen flere :) Hilsen Karoline i Nøstebarn

Camilla sa...

Gledelig å se hver gang dere har salg. Vi elsker nøstebarn klær
hele familien, store som små ;) God helg

Anne Lise sa...

kommer ikke inn på web siden så får ikke sett hva dere har