mandag 23. juli 2012

Strikkekveld i Trondheim
Trondheims Nøstedamene vet å kombinere kos og læring, og her forteller de om et spennende arrangement de avholdt i Mai:

Mens vi venter på vinteren, liker vi Nøstedamene i Trondheim å snakke om neste års prosjekt. Hvilke farger, mønster og teknikker skal prøves ut til neste kolleksjon av mors hjemmestrikkede? Sommeren er perfekt til å bruke til produksjon. Slik blir også plaggene ferdig i god tid før rimen har lagt seg på bakken.

Så i takt med stigende iver og varmegrader, bestemte vi oss for å spre det glade budskap; vi inviterte til strikkekveld for nybegynnere. For hvor ofte har vi ikke observert tunge og vemodige sukk ved garnhyllene. Bestemødre og kunnskap forsvinner dessverre med årene.

Med en beskjeden annonsering i butikkvindu og sosiale medier, ble rubrikkene på påmeldingsskjemaet raskt fullt. Vi hadde bestemt oss for ikke å gape over for mange deltakere, slik at alle fikk tilstrekkelig oppfølging på kvelden. Men i stedet for å avvise spente strikkenoviser, rekrutterte vi istede en ekstra Nøstedame.


På to mandager i mai samlet vi 15 spente unge damer på Annas kafé på Bakklandet. Med en romslig lekekrok og store bord, egner lokalene seg perfekt for strikkekos for både liten og stor. Med økologisk mat og drikke, er det også i tråd med våre verdier.

Utstyrt med pinner og garn ispedd en god dose pågangsmot, dukket det etterhvert opp flotte hverdagskjoler, babyjakker, bestefarstrøyer og sokker.


Vi koste oss masse med trivelige damer og småbarnsprat, og håper strikkegleden varer lengre enn kurset.

Hilsen Silje, Tonje og Linda
3 kommentarer:

Blåbærlina sa...

Supert tiltak og sikkert kjempekoselig stemning.
Strikkekafe er gøy!
:O)

Liv sa...

Det så kjempekoselig ut!

Kommer det noen nye høstfarger på klærne? Rvt når?

Nøstebarn - Karoline sa...

Liv: De nye fargene og modellene kommer 1. september! Meld deg gjerne på nyhetsbrevet vårt på www.nostebarn.no, så får du mail om alt av nyheter i Nøstebarn :) Hilsen Karoline i Nøstebarn