torsdag 6. september 2012

Vinner av konkurransen!

Nå har vi lest oss gjennom alle de 874 kommentarene (ja, vi har faktisk lest dem alle!) som kom inn til høstnyhetskonkurransen vår - det var utrolig artig lesing, men oi så vanskelig å velge en vinner! Vi ba dere fortelle hvorfor nettopp favorittnyheten deres er en favoritt, og det var så mange fine forklaringer at vi faktisk ikke klarte å velge én vinner. ....Så vi har valgt 3!


LindaE skrev:
Her i huset blei vi veldig glade for den oransje ribbegenseren. Jenta mi på snart 4 år har nemleg oransje som favorittfarge, men det er diverre veldig få klede å finne i akkurat den klare, fine, ekte oransjefargen. Ikkje så enkelt, når dei fleste jentekleda i butikkane er rosa. Så hurra for oransje!! Str 110/116 hadde passa perfekt:-)


 Cecilie skrev:
Heisan! Favoritten til meg og samboeren er kjolen i ullfrotte ballongskjørt. Årsaken er at den ser behagelig og fin ut, til både hverdags-og festbruk. Navnet ballongskjørt er humoristisk, og kan gi et barn et morsomt bilde på netthinna: "tenk at jeg har på meg en ballong!!!" heheh. Hvis vi er så heldige å bli trukket ut som vinner, ønsker vi oss ballongskjørtet i fargen sand i str 74/80.


Kjersti skrev:
Det var eitt produkt som klart skilde seg ut i haustens kolleksjon. Denne var også som ein magnet då eg såg produktet i ein av dykkar butikker: OVERALL I ULL! Den var utruleg mjuk og god å ta i, veldig flott design, kan brukast til både gut / jente. Utan bein kan overallen passe lenge, ser behageleg ut å ha på. Med ein body inni eller ein genser utanpå gir det variasjon til plagget og det kan kjøpast til både baby og større barn og med glidelås i front er den lett å ta av og på.
Ein slik ønskjer vi oss! Gjerne støvblå i str.: 86/92.Gratulerer! Vi tar kontakt med dere på mail :)

18 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer til alle! Oransje er min yndlingsfarge også, og jeg er femtito ... :-)

StrikkePia sa...

Hvordan trekkes disse vinnerne egentlig?? Har merket meg at det alltid er dem med småbarn som vinner i konkuranser hos dere.
Jeg har de favorittene jeg vil ha fra høstens kolleksjon, så premie eller ikke spiller ikke noen rolle. men det slo meg at jeg aldri noen gang har sett en voksen vinne noe til seg selv, og jeg synes det er rart!!!

Kathrine Kristiansen sa...

Og at tekstene som vinnarane har skreve er nett som ein reklametekst. veldig utfyllande.

Kathrine Kristiansen sa...

Åja, når jeg leser litt nøye etter seg jeg at det faktisk er valgt vinner etter hvor bra man skrev. Jeg trodde det ble trukket tilfeldig av de som komenterte, for jeg leste ikke noe om at det var en konkurranse om å skrive best tekst når jeg ble med i konkurransen,

Cecilie sa...

Hmm.. hadde jeg visst at man skulle skrive best mulig hadde jeg jo lagt sjela litt mer i svaret mitt.. jaja- hadde vel vært litt merkelig om jeg skulle ha vunnet et pledd som er ganske så ordinært i forhold til de andre nyhetene til Nøstebarn

Karoline sa...

Noen ganger trekkes vinnerne helt tilfeldig, mens andre ganger velges de ut basert på forskjellige kriterier. Under "Les mer om" i menyen til høyre på siden her kan du klikke på etiketten "Konkurranse" og se at vi har hatt blant annet ullfleecejakke, nattkjole og diverse garnpakker som premier i tidligere konkurranser. Det er altså fullt mulig å vinne "voksenting" :) Men hoveddelen av produktene våre er til barn, derfor blir det naturlig nok dem vi oftest fokuserer på når vi arrangerer konkurranser. Hilsen Karoline i Nøstebarn

Anonym sa...

Haha!! Latterlig konkurranse... Det ble vel ikke sagt noe om at et dette var en konkurranse med best reklametekst? Sånne kommentarer virker for meg bare smiskete. Det burde velges en vinner ut fra random nr slik alle andre blogger gjør det! Jeg kjøper masse nøstebarn klær, nå fikk jeg helt avsmak til å ville kjøpe noe mer..

Anonym sa...

Kan umulig ha lest om solskinnsgutten på snart 3 år som fremdeles bare sitter på stumpen?? Tenkte det var en verdig vinner jeg da.

Anonym sa...

Gratulerer til vinnerene ! Og makan til surmuling fra tapere ?!? LoL

Tonemor sa...

Gratulerer til vinnerne:-)

Anonym sa...

Det var jeg enig i! Var litt så jeg ikke ville sende noe selv, for tenkte det var en god vinner.

Nynke sa...

gratulerer:D

Kjersti sa...

HURRA!!! -Nå blei eg glad, for den overallen synes eg verkeleg om :)
Tusen takk! Gler meg til pakke i posten.
Mvh. Kjersti

Anonym sa...

I konkurransebeskrivelsen står det faktisk:
"...så trekker vi en vinner som får sin favorittnyhet tilsendt i posten."
Også jeg reagerte på at vinnerne deretter ble valgt ut, ikke trukket. Synd at konkurransebetingelsene endres etter at deltakerne har sendt inn sine bidrag...

Vel, vel...

Gratulerer til vinnerne uansett! :)

Anonym sa...

Sjelden jeg reagerer på slikt, men denne gang synes jeg det var urettferdig. Synes vinner svarene var tørre. I forhold til mange andres, noen var også rørende. Nei enig men hun litt lengre opp.. nesten litt avsmak. Og nei, dette er ikke surmuling.

Anonym sa...

Vanskelig å "velge en vinner"? Latterlig konkurranse, å trekke en tilfeldig vinner ville vel vert meir i tråd med det som sto i konkurransebeskrivelsen ja...

Karoline sa...

Her har det visst blitt litt misforståelser rundt kriteriene for konkurransen, og vi ser at vi nok kunne vært enda tydeligere i beskrivelsen av dem, det beklager vi. I konkurranseteksten står det at man må begrunne hvorfor man har valgt favorittplagget som sin favoritt, og i utgangspunktet var tanken at vi skulle trekke tilfeldig blant disse. Vi ønsket å få utfyllende kommentarer fra dere om plaggene i den nye kolleksjonen, ikke for å bruke dem som reklame, men for å få en pekepinn på hva kundene våre faktisk liker best. Vi er allerede i gang med planleggingen av neste års kolleksjon, og denne typen tilbakemeldinger er nyttige for oss å få allerede nå for å vite hvilke plagg vi for eksempel bør lage i flere farger, eller hvordan vi kan tilpasse modellene våre så de blir som dere foretrekker dem. Derfor har vi også lest alle de innsendte kommentarene, og tar dem med videre til vareutviklingsgruppen vår.

Veldig mange skrev kun hvilket plagg de ville ha, og ingen begrunnelse, derfor ble det vanskelig å trekke en helt tilfeldig vinner. Det ville jo vært dumt om vi trakk en vinner som ikke hadde oppfylt ett av de to hovedkriteriene i konkurransen. Derfor besluttet vi å gå gjennom kommentarene og plukke ut de som hadde skrevet utfyllende forklaringer om hvorfor de likte favorittplagget sitt, og så trekke blant disse. Det er altså ikke de ”beste” kommentarene som nødvendigvis ble vinnerne, men vi kunne heller ikke si at de ble trukket tilfeldig blant de nesten 900 kommentarene vi fikk inn, for vi hadde gjort et utvalg først. Blant de som skrev utfyllende forklaringer var det veldig mange gode, morsomme, rørende, gjennomtenkte og konstruktive bidrag – det var også grunnen til at vi blogg-jentene ba sjefen vår om å få gi bort tre premier istedenfor bare én denne gangen.

Vi har nå altså lært at vi må være ekstra tydelige så ingen misforstår neste gang – og jeg kan røpe såpass at vi har flere konkurranser på planen i nær fremtid, så vant dere ikke noe denne gangen, blir det altså flere muligheter :)

Hilsen Karoline i Nøstebarn

Anonym sa...

Hehe, det skal visst ikke være lett å være grei og gi bort ting i en uhøytidelig konkurranse ;-) Jeg gleder meg ihvertfall til flere konkurranser, for jeg liker produktene deres så godt. Alle sammen!
God helg fra KristinB :-)