fredag 31. august 2012

Konkurranse: Vinn din favorittnyhet!


Vi synes det er så gøy med lanseringen av den nye kolleksjonen og å høre alle tilbakemeldingene fra kundene, at vi tar på oss festbuksene og kjører igang en konkurranse her på bloggen! Reglene er enkelt og greit:

Fortell oss hvilken av nyhetene som er din favoritt, og hvorfor.

Du finner alle høstens nyheter samlet HER. Legg igjen en kommentar under dette innlegget innen onsdag 5. september klokken 23.00, så trekker vi en vinner som får sin favorittnyhet tilsendt i posten. Pass på at du skriver e-mailadressen din i kommentaren, og skriv også hvilken farge og størrelse du vil ha hvis det er du som blir den heldige vinneren. 

Konkurransen er avsluttet! Vinneren vil bli annonsert 6. september.

Bruk gjerne dette bildet hvis du vil fortelle om konkurransen på din egen blogg eller på Facebook:

Høyreklikk og velg "Lagre bilde som..."


NB! På grunn av det store antallet kommentarer, deles kommentarfeltet inn i flere deler - derfor kan det se ut som om innsendte bidrag ikke publiseres. Klikk på "Last inn mer..." under kommentarfeltet, så vil du se at bidraget ditt er publisert :)

877 kommentarer:

1 – 200 av 877   Nyere›   Nyest»
Veronika sa...

Kjole i ullfrotte ballongskjørt :)
Grå, str 92

veronikahennoen@hotmail.com

marita sa...

Så kjekk konkurranse! :) Min favoritt er sandfarga sparkebukse uten fot, fordi den både er fin og praktisk, og vil holde min lille Elliot på 1 år varm og god heile vinteren.

marita.tonning@gmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er definitivt Pysjamas med fot i ullfrotté! Den vil passe perfekt til min datter i høst og vinter. Har lett lenge etter den perfekte ullpysjamasen til henne.

Sand i størrelse 80!

amalei89@gmail.com

Komadyret sa...

ååå her var det mange fine favoritter må jeg si, litt vanskelig å velge ut en!!! Men hettejakken i ullfrotte så kjempedeilig ut. Jeansblå, M.

Anonym sa...

Frotteulljakke til voksen. Beige str 38

sofus_100@hotmail.com

Anonym sa...

Rød jakke i ullfrotte, str 86 :o) kathrinbja@hotmail.com

Tina sa...

Min favoritt er ballongkjørt i ullfrotte.. Er så gla i dem gamle ullkjolene.. Den ballonkjolen er sånn bare må ha.. kler jenter så godt å ha uten på tynnullklærne ;)

Ønsker den ballongkjolen i rød 98-104

granateple@live.no

Anonym sa...

Dress i ullfrotte jeansblå med sand str. 98
syvertsen@isdedu.de

Liv sa...

Jeg synes den nye faderen på garnet som heter rose ser utrolig nydelig ut, og kunne gjerne tenkt meg noe av det garnet for å strikke ett nytt plagg til datteren min som blir to nå i september...
livarneng@gmail.com

Nina sa...

Mine favoritter er sparkebukse uten fot i ullfrote, i fargen sand. Synes fargen er nydelig, og buksa er flott til bruk i barnehagen. Om jeg vinner vil jeg ha str 86. smi_li@hotmail.com

Helene sa...

Min favoritt er hettejakken til voksen. Deilig å hive utenpå ullundertøyet på kalde dager.

Helenesofteland@gmail.com

Karina sa...

Joggebukse i ull - super smart til barnehagen. Et "must have" i vinter!

Hvis jeg er så heldig å vinne ønsker jeg farge: Skifer og str: 128

karina@zip-it.no

Cathrine sa...

Jeg ønsker meg høst nyheten Pysjamas med fot i ullfrote, siden jeg venter meg en liten skatt i oktober så ønsker jeg farge natur og i str 62. Gleder meg til å prøve produktene deres i år.

Vennlig hilsen
Cathrine
Csperrud@Yahoo.no

Hannepanne sa...

Kjempe fine høst nyheter :) Var mange favoritter her men jeg velger meg ut bukse ullribb i farve 46 str. 86/98

Hannepanne =)

Anonym sa...

Min favoritt er ullribb-buksen for voksne, begge barna mine har ull-ribb bukse, de er så gode, så det hadde vært deilig å ha en selv også :-) Om jeg er så heldig å vinne, så ønsker jeg meg en i ensfarget skifer i str 42/46
Hilsen Kristina kristinaee@hotmail.com

Liv sa...

Fargen skulle det stå ...

Anonym sa...

Vanskelig å velge bare en favoritt, men hvis jeg må velge bare en så lå det bli ullfleece dressene deres! Hadde passet perfekt nå som lillemann begynner i barnehagen! Fargen skifer i str 98.:-) maritakjendlie@leve.no

Anonym sa...

Dress i ullfrotte er min favoritt. Dette fordi jeg ser for meg at den er perfekt under den tynne regndressen til jenta mi på kalde regnfulle høstdager. Sandfarge i størrelse 104 hadde vært fint, så passer den både i år og neste år, deilig med plagg som varer lenge!

saccosekken@hotmail.com

Anonym sa...

Den herlige pyjamasen i ullfrotte uten fot..
Lyng,str 80..

Denne har vi til snuppa,brukt til 5 barn før henne og synger på siste verset =) Derfor hadde det vært så godt med en ny til vinteren =) Hilsen Stine og lille Thalina =)

Cianna88@hotmail.com

Silje sa...

Min favoritt av høstens nyheter er dress i ullfrotte. Utrolig flott blåfarge, og likte at det var kontrastfarge, så den ble litt livatt. Må være super å ha på på kalde dager inne, og under yttertøy ute. Ull er gull;)

Ønsker meg fargen jeansblå m/sand i str. 86 hvis jeg blir den heldige vinner!

Siljeab@hotmail.com

Anonym sa...

Mail adressen er så klart maritakjendlie@live.no

Anonym sa...

Min favoritt er ullfleece teppe som kan holde lille Emma varm når hun sover i vognen gjennom vinteren.

johanne.bjelland@gmail.com

Agnethe sa...

Sparkebukse uten fot i sand er fin fin fin!

Agnethe.Lien@gmail.com

Anonym sa...

Sparkebukse uten fot i ullfrotte er vår favoritt :-) i str 86 og fargen grå hadde vært kjekt. Ull er gull og kunne tenkt meg dressen for å holde tulla mi god og varm :-)

siljeelisabethbarlaug@gmail.com

Anonym sa...

Hettejakke i Ullfrotte i jeansblå. Str 42/44.

lianethomasson@gmail.com

M sa...

Min favoritt er hettejakke i ullfrottè. :)
Likte fargen sand veldig godt. Str. 42/44

tiramy88@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg liker pysjamasene i ullfrotte uten fot best. Barnet holder seg varmt hele året, de er fine å språk og har god passform. Det eller beste er at dr holder seg like fine etter mange vasker, så her går de i arv. Nå er det tredjemann som har fått de. Skulle jeg vinne ønsker jeg en pysj uten fot i str 68. Gjerne bå :)

Mvh Kristin
kristin@spieler.no

Anonym sa...

Kjole i ullfrottè ballongskjørt str 98
å bukser i ullribb, jente 98 å 116 gutt. beste buksene som finst!

lindagjeldnes@hotmail.no

Elisabeth sa...

Min favoritt er helt klart ullbuksen for voksne i flotte striper. Av og til må man se seg ut favoritter til seg selv, det er som regel barna som får.. Største størrelse, må være litt lang og vid synes jeg :)

elisbett@online.no

Anonym sa...

Ullfleece dress uten hette m/glidelås er min favoritt. Men en sånn vet jeg enkelt og greit at min sønn på 5 mnd ikke vil fryse utover høsten og vinteren! Har "problemer" i dag når vi er på fjellet og det er surt, med å få kledd han riktig. Ønsker oss skifer farge, og str. 80-86. Hvis den er med i konkuransen. Hvis ikke kan vi ta størrelse 92. Mvh Marianne Berg, berg.marianne@hotmail.com

Marina Langaker sa...

Sandfärgad pyamas med fot i ullfrotte (strl 98) - den är underbar.

misen@hotmail.no

Anonym sa...

Pyjamas uten fot i ullfrotte i grå str 116. Den vil holde datteren min på tre år varm selv om hun sparker av seg dynen i vinter. Og så kan minstemann arve den senere=)

s_korst@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt; Dress i ullfrotte
Venter ei lita jente nå i begynnelsen av september, så en ulldress hadde kommet godt med når kulda og vinteren kommer :D

Farge; Sand m/støvrosa
Størrelse; 68 eller 74

MVH

Caroline Borgen Knudsen

Carolinek@hotmail.no

silje sa...

Voksenteppe i ullfleez =) Ser fantastisk deilig ut, og jeg fryser fra september til april :-0

siljels75@gmail.com

Kristiane sa...

Min favoritt er vindjakka og bukse i sandfargen. Vi har vært glade i vinddressene, men har langrygga unger som vokser fra dressene i kroppen lenge før armer og bein så todelt blir helt supert! Mer fleksibelt også, jakka passer godt til vognbruk når vi likevel har pose.
khjelkrem@gmail.com

Sandra sa...

Veldig vanskelig å velge bare 1 favoritt av nyhetene, utrolig mye fint dere har. Sparkebukse uten fot i ullfrotté str 92 i fargen sand hadde passet veldig bra til min lille gutt :)

snadrals@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt nyhet må være den Jeansblå dressen i ullfrotte, størrelse 62. Hadde vært perfekt til gutten som ventes i oktober:)
kinesj@hotmail.com

Anonym sa...

Hei. Kjekk konkurranse:) Min favoritt som jeg skal handle nå er Body i ull/silke i grønn/natur. Disse bodyene har fulgt min gutt på 19 måneder fra han var nyfødt - som så mye annet hos Nøstebarn. Foruten at stoffene er naturlige og gode, synes jeg det er virkelig flott at dere lager klær i alle slags farger som passer til begge kjønn. Hilsen Lene
leneostrem@msn.com

Bella sa...

Min favoritt må nok være jeansblå hettejakke i str 42/44!

Hilsen Isabell

isabell_97@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er definitivt 2-tråds Merione Lammeull. Ikke fordi tøyet ikke er nydelig - for det er det. Men fordi jeg liker å strikke, konstruere plagg, maske for maske, fra tanke via tråd til form:)
monalevina@hotmail.com

Anonym sa...

Sandfarget sparkebukse uten fot. Har nettopp fått ny baby i hus og tenkte da jeg så e-posten med nyheter fra Nøstebarn, at nå har dere vel begynt "å bruke opp" hele fargespekteret - men så så jeg altså sparkebuksa i sand, og den er bare kjempefin. Ønsker oss en sånn i str ca 6 mnd :)

Mseriksen@gmail.com

Anne Jorid sa...

Bukse i ullribb, farge 76 Blåbær/støvblå, str. 110/122
Disse ullrib buksene er fantastisk gode og varme, de kan brukes inne og ute under kjeledressen. De er tøffe til tunika og kjoler - og kjolen må gjerne være strikket av nøstebarn merinoull garn som gir de beste og letteste ullplaggene til barn :-)

rule sa...

Masse herligheter her!!! Kunne godt tenkt å vinne :Hettejakke i ullfrottè
Varenummer: 7160 - jeansblå,str.38/40!!! Hadde vært en drøm å ta på seg en kald høstdag!!! NYDELIGE plagg alle sammen,forresten!! Ha ei fin helg!! Klem Ruth

goyagoygro sa...

Her var det masse fine nyheter!
Men min favoritt er babybuksen i ullfrotté i den nydelige nye fargen sand (str.86/92). Min datter har hatt disse buksene i ull/silke varianten siden hun var nyfødt, og de er så gode og passer utrolig lenge. Jeg er kjempeglad for at de nå også har kommet i ullfrotté, så har man en god bukse også på de kaldere dagene:)

Mvh. Gro
gembla@gmail.com

Beate sa...

Min favoritt er den skiferfarga ribbestrikka buksa til voksen. Jeg ønsker meg ei ullbukse, men er veldig lite lysten på å strikke ullbukse i str voksen, så den hadde vært helt topp å få

StrikkePia - Kristine sa...

Den blir ikke vanskelig!!!

Langermet ulltrøye til voksen i fargene sand og natur!!! :-)

Anonym sa...

Masse deilig å velge i blant nyhetene til Nøstebarn! Favoritten er nattkjole, varenummer 7595. Det ser så koselig ut, og vil varme godt i kalde høst- og vinternetter. Farge: muldvarp/natur, størrelse 38/40. e-post: rigmoraastum@yahoo.no

rule sa...

Glemte mail adr.- den er rulek@online.no :-)

Bettan sa...

Vanskelig å velge! Men sandfarget pysj i ullfrotté hadde vært knall! Str 92.

starxxbug@yahoo.no

Anonym sa...

Hei.
Min favoritt er helt klart vindjakka. Noe jeg har leita etter i over 2 år, siden hun største var 6 mnd. Det å finne helt tynn vindjakke i bomull har vært et umulig prosjekt. Som regel er de i nylon og gjerne med för. Så jippi, endelig...Nå slipper jeg å sy, som var tanken. Men var utrolig mye anna fint og. Men favoritt var vindjakke, så den i str 98/104 i rose
Hilsen Mona Helen
feleses@yahoo.no

Emmi sa...

Jeg kjøper for det meste klær til min lille sønn på snart 2 år hos nøstebarn, og jeg elsker ullribbuksene hans aller best. De er myke, varme, varige og helt fantastiske! Når når dere har fått denne fine i blåbær/støvblå til voksne også, må jeg være så egoistisk å ønske en sånn til meg selv i 34/36! Tenk å kunne ha det like mykt og behagelig som de små på kalde vintersdager!

emmikjerland@gmail.com

Tonje Elizabeth sa...

Utrolig vanskelig å velge bare én favoritt, men siden vi venter en liten jente i oktober må jeg si at omslagsbody i ull/silke ser utrolig fin og praktisk ut!
Hvis jeg skulle være så heldige å bli trukket ut som vinner ønsker jeg den i rosa str. 56/62 :-)

Med vennlig hilsen
Tonje Elizabeth
tonje@rotvoll.no

Hedvig Jakobsen sa...

Nattkjole for voksne (i muldvarp! Str 38-40), ser deilig ut til de tidlige morgenene med barna, der man blir gående rundt ei stund før man får ordnet seg selv :)

Anonym sa...

Min favoritt er Babybukse ullfrottè, i sand str. 74/80

Iselin_n1@hotmail.com

Hedvig Jakobsen sa...

Hedvig.jakobsen@gmail.com

Akkis sa...

Min favoritt er hettegenser i ullfrotté, sandfarget med grønne sømmer! Helt nydelig!! Str 116.
akkismoller@gmail.com

Anonym sa...

Den valmuerøde jakken i ullfrotte er nydelig!! Ønsker oss den i 74/80 :)

Elisabeth_soerdal@hotmail.com

Torild Kristiansen sa...

Hettegenser i ullfrotté, str 152 i jeansblå er min favoritt. Poden på 10 år syntes også den ser kjempefin ut og da han så bildet sa han at en slik skulle han ønske seg til jul!

Anonym sa...

Bukse i ullribb - skifer/oransj/petunia størrelse 98/110. HELT KLART!

maritbandersen@hotmail.com

Katie sa...

Umulig å velge en! Kjempefine ting. Men om jeg er så heldig å vinne så velger jeg voksenteppe i ullfleece, sand. katie.hanken@gmail.com Da blir det kjempedeilige høstkvelder i godkroken :-)

Mari sa...

Utrolig mye fine nyheter. Blant favorittene er vindbukse i himmelblå i størrelse 92.

marismpa@hotmail.com

petrus og petrine sa...

Oj, oj for en oppgave.. å velge bare et plagg fra nøstebarn er nærmest umulig, men jeg ender på ullribb bukse i str 92, fordi jeg er opptatt av praksitske klær som fremmer lek og bevegelse, Ribbebuksen sittet tett til kroppen og den er praktisk siden den kan vokse med barnet.
Ønskefarger er like vanskelig, og jeg ender på blu med grått/oransje. Litt retrofølelse når det oransje blir blandet inn

petrusogpetrine@gmail.com

hjemmelaga sa...

Min favoritt er den nye ullfrottedressen i jeansblå, flott farge. lillebror må bruke opp en brun i 116 om et år, så da hadde det vært kjekt med en i mellom i 104 i jeansblå:)

Anonym sa...

Hei.
Nattkjolen m/ knepping, ull/silke
Varenummer: 7595 i str.42-44, valmue,- likte jeg godt. Mammaer trenger også å ta vare på seg selv og holde varmen, og det kan bli mange koselige morgenstunder med barna på fanget, i sine ull-favoritter når høst og vinter kryper på :-)
heidi.berg@gmail.com

Kine sa...

Overall med glidelås falt jeg fullstendig for. Farge blåbær var kjempesøt, praktisk og moteriktig!!
Str. 86-92.

Kine.stornes@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er den nye fargen på barnenattkjolene, en sånn i str 164 står øverst på min ønskeliste! Synes også de nye garnfargene ser fine ut, tror jeg må sette i gang nytt strikkeprosjekt snart:-)
lisavikane@gmail.com

Frøydis sa...

Hei. Jeg likte best hettejakka i ullfrotte i sand farge. Den var bare utrolig fin. Størrelse 46/48. Mvh Frøydis=) fbjor@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er overoll i ull i fargen blåbær.Litt retro inspirert og det er bare SÅÅÅ fint. i str.98-104.
juneholm@live.no

Kristiane sa...

Min favoritt er vindjakka og bukse i sandfargen. Vi har vært glade i vinddressene, men har langrygga unger som vokser fra dressene i kroppen lenge før armer og bein så todelt blir helt supert! Mer fleksibelt også, jakka passer godt til vognbruk når vi likevel har pose.
khjelkrem@gmail.com

Synnøve sa...

Det var jammen vanskelig å velge bare én favoritt! Jeg tror det må bli hettejakke i jeansblå 34/36. Fargen er så utrolig nydelig og en jakke er så kjekt å kunne dra på seg. Jeg har strikket en kragejakke til meg selv og det er verdens beste plagg - jeg frakter den til og fra jobb, reise og hjemmet, og bruker den som ytterjakke på sommeren... Så kanskje en hettejakke kunne fått fast plass på jobb slik at jeg kan dra den på meg når jeg småfryser innendørs på kalde høst/vinterdager :) synnove86 (a) hotmail.com

Kristiane sa...

Glemte å skrive at det er str 80 som ønskes

Anonym sa...

Min favoritt er sparkebukse uten fot i ullfrottè, jeansblå strl.56. Det er et plagg jeg ser for meg at mitt lille bøllefrø som kommer i november, kan trives godt i gjennom vinteren, og som varmer godt uten å koke.

schnuppelure@hotmail.com

mi sa...

Jeg digger den nye ull ribbebuksa i skifer,orange og petunia! PERFEKT til datteren min på 7år ( 110/122).Nydelige farger og deilig ull.
stavern77@gmail.com

Magni sa...

Endeleg noko i oransj att! Liker ikkje duse fargar.... Ungen treng ullribb-bukse i farge 76, str 98/110. magnio@pvv.org

Anonym sa...

Ullribb buksa til voksne er min favoritt! Den holder meg varm gjennom hele vinteren, da jeg jobber i barnehagen med mangen små rollinger :) Str L.

malene_fjellanger@hotmail.com

Anonym sa...

Oi, mye fint!
Synes sparkebuksene uten fot er helt fantastiske! De kan brukes lenge, er slitesterke og veldig fine!
Har flere, men kunne snart trenge en større!
Jeansblå, str. 86,

kristin_dalen@hotmail.com

Kathrin`s lille verden sa...

Oj oj:) vil veldig gjerne være med, og min favoritt må bli Cardigan til voksen:)

Anonym sa...

Ullfleece dress uten hette m/glidelås er helt klart en favoritt.. Men dere har mye fint og behagelig tøy. Ullfleece dressen vil kunne gå i arv fra min snart 3 åring til 1 åringen; så vinner jeg så ønskes en nøytral farge.
olsen.sj@gmail.com

Anonym sa...

Jeg er helt solgt i lyng/lilla (34) ribblongsene, nydelig fargekombinasjon. Det skulle helt klart være dem i str. 74/86 til min søte datter Solveig.
Mvh Laila Mangelsen
Aurlandlaila@hotmail.com

Anonym sa...

Hettejakken i ullfrotte er bare helt fantastisk nydelig. Perfekt på kjølige høstkvelder. Passer ypperlig under vinterjakken og kan videre brukes utover våren :-) Den ønsker jeg meg♥ Hadde egentlig tenkt å finne noe til barna, men da jeg så den jakken så forelsket jeg meg♥♥♥ XD
Hettejakke i ullfrottè, sand, str 42/44
mara.une@hotmail.com

Elin sa...

En av mine absolutte favoritter av nøstebarnklærne er buksene i ullribb.
Jeg strikket selv mens barna var små ut i fra oppskriften i nøstebarn-boka, men nå når frøkena har blitt 7 år er ikke tålmodigheten min til å strikke 2 rett 2 vrang på et såpass stort prosjekt helt til stede. Siste forsøk endte som en UFO som til slutt ble rekt opp. Jeg håper derfor på at vi skal vinne ei ull-ribbukse til henne i str 110-122. Både hun og jeg forelsket oss i buksa med farge 46, blåbær/sand/lilla/støvrosa.

Krysser fingrene!

surre.elin@gmail.com

s sa...

Alle er herlige! Ronja elsker bare uld!

s sa...

Alle er herlige! Ronja elsker bare uld!

s sa...

Alle er herlige! Ronja elsker bare uld!

s sa...

Alle er herlige! Ronja elsker bare uld!

Tina sa...

Ribbestrikket bukse for vokse..
Som å værre mamma ogmjobbe i barnehage.. Så blir det så jeg prioritere dattra mi før jeg kjøper til meg.. Trenger en kjempe deilig varm ribbestrikk bukse. Da trur æ det harblitt herlig dager. På vinteren på jobb og hjemme..

Ribbestrikketbuksefor vokse 38-42 farge hàr ingen ting å si..

granateple@live.no

Anonym sa...

Min favoritt er: Dress i ullfrotte(Varenummer: 4158 Jeansblå m sand str 92)
Den er ypperlig til jr som krabber rundt og kan leke seg i den mn også ha den under når vi skal ut på tur! Less is more, så lenge det er skikkelige klær! ;)

lella_snella83@hotmail.com

Anonym sa...

Synes longs til voksne i ull/silke var fin, jennymarthine@hotmail.com

Anonym sa...

Sååå mye fint! :) har allerede handla hos dere til ungene idag! Så viss jeg skulle være så heldig å vinne må det bli hettejakke i ullfrote i jeansblå str 38/40 til meg selv :) er en frostpinn, så hadde sikkert "bodd" i den hele vinteren ;)
Hilsen Ingvild
Ingvild.lunde@gmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er jakke med hette i ullfrotte. Et must med en jakke som holder barnet varmt både i vogn og bilstol, uten å bli klumpete sånn som det blir med alle boblejakkene som er ute i butikkene nå.

Hvis jeg skulle vinne ønsker jeg den i fargen lyng str. 86/92

Anette.straume@hotmail.com

Anonym sa...

Dress i ullfrotte, farge sand i str 68, kjempeskjønn :) linectveit@gmail.com

Anonym sa...

En babybukse i ullfrottè er favoritten. Den ser superbehagelig ut med det brede livet og god plass til en bleierumpe. En utgave i sand og størrelse 68/74 står på ønskelisten :-)

Anonym sa...

Her var det mye flott for både liten og stor!
Om man skule være så heldig å vinne så hadde jeg ønska meg hettejakka i ullfrottè i jeansblå, str. 42/44.
Ikke bare ungene som trenger godt og varmt tøy :o)

Hilsen Eilin

eilin_vaagan@hotmail.com

Cilie sa...

Åh var litt vanskelig å velge, hadde flere favoritter - men kjolejenta mi går av med seieren her... Kjolen med ballongskjørt i ullfrotte - sandfarget i str92 hadde vært perfekt her i vinter =)

TRUDE sa...

Hei!! Såååå mye fint! Her er det mange nye favoritter, men den nye overallen med glidelås likte jeg veldig godt. Liker hele drakter så ikke de små blir delt på midten eller får genseren helt under armene. Så den ønsket jeg meg til Tvillinggutta mine i str 74/80

Kristin sa...

Min favoritt er helt klart hettejakken i ullfrotte i sand. Den kan brukes på fjellturer, turer i hverdagen, ta på til butikken, koseplagg en kald kveld... M.a.o. et herlig og svært anvendelig plagg:)

Anonym sa...

Masse fint :)
Min favoritt blir nok jakke med hette i ullfrottè, farge lyng, størrelse 86/92 :)

ninairen87@hotmail.com

Inger-Elise sa...

Min datters absolutte favoritt vil nok være pysjamas i ullfrotte med fot i fargen sand str 98/104. For en som liker å sove oppå dyna er det veldig kjekt med en god og varmeregulerende pysj som varer hele vinteren. I fjor kjøpte jeg 2 stykker på høsten (året før klarte vi oss med 1) og hadde de frem til våren kom, ikke må de vaskes så ofte heller, holder å lufte dem!

ingerilays@hotmail.com

Anonym sa...

Ullribb-bukse for voksne
Varenummer: 7625
Bukse til voksne i 100% ribbestrikket ull. 38/42 blå

englund.lena.k@gmail.com

Anonym sa...

Pysjamasen i ullfrotte, med fot, str 80/sand, er virkelig nydelig og superpraktisk!

allimac@online.no

Anonym sa...

Her var det mange favoritter:D Her i huset har alle bortsett fra meg selv deilige klær fra nøstebarn. Skal jeg trekke frem en favoritt til meg selv må det bli hettejakken i ullfrotte i fargen sand<3 Ønsker med en slik i str 42/44.

ingunn_steffensen@hotmail.com

Anonym sa...

Helt klart ullfleece dress med glidelås uten hette, i fargen skifer. Fordi den er utrolig fin, og super praktisk å ha en hel dress når han sover ute i vogn eller under dressen så slipper man at det sklir fra hverandre :) str 104.

Hilsen Bettina
blunderby@gmail.com

Anonym sa...

Helt klart ullfleece dress med glidelås uten hette, i fargen skifer. Fordi den er utrolig fin, og super praktisk å ha en hel dress når han sover ute i vogn eller under dressen så slipper man at det sklir fra hverandre :) str 104.

Hilsen Bettina
blunderby@gmail.com

Anonym sa...

Vår store favoritt er bukser i ullribb. Båre jentene og mor elsker de. Da er de alltid varme om vinteren. Den nye fargen 86 hadde de elsket begge to. I str 116.
Hilsen christine
rolse@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg elsker klærne til Nøstebarn, så det er ikke lett å velge kun en ting. Men et plagg jeg virkelig elsker er pysjamas i ullfrotté. Har hatt flere til ungene mine, og det er uten tvil den beste pysjamasen på jord!

Hvis jeg blir den heldige vinner ønsker jeg Pysjamas uten fot i ullfrotté i fargen Grå i str 116. :)

Mvh Christine Bjerke
cha85@hotmail.com

Anonym sa...

Her var det som vanlig mye fint! Stripete nattkjole i str 128 er en favoritt. Dette fordi ull/silke nattkjolene er fantastiske, og det er hyggelig med litt forskjellige:)
Lz@netcom.no

Anonym sa...

Pysjamas i ullfrotte og med fot! Lillegutt vil da holde seg akkurat passe god og varm hele natten hele året(ikke klam, for varm eller kald), selv nå som han sparker av seg dynen. -også er den uten vonde sømmer! Str 80 i fargen sand.
Ingrid.uh@gmail.com
Ingrid Hansen

Anonym sa...

Hei,er veldig glad i å strikke så kunne godt tenke meg å prøve 2-tråds merino lammeullgarnet.Varenr.1302.Masse flotte farger,velger nok nr.11 eller 72.Mvh.jmag-vaa@online.no

Anonym sa...

Masse masse fint :)
Faviritten vert ullfleece dress uten hette m/glidelås! Rett og slett fordi me er så glade i heile dressar, som ikkje delar seg i ryggen /på magen :) fargen skifer ser flott ut, i str 98!

ann_helen_84@hotmail.com

camilla sa...

Hei. Så mye fint, var jo vanskelig å velge, men går for ullfleece dressen uten hette med glidelås i farge skifer str 92.

Den er utrolig fin, og virker utrolig myk, god og varm!

piltine@hotmail.com

Anonym sa...

ullpysj uten fot i fargen lyng str 98

Disse er bare helt geniale og passer hele året utenom 2 korte sommermåneder :)

Snuppa sover uten dyne så disse passer også veldig fint til vår og høst

ayozturk@gmail.com

Pia Rotbøl sa...

Fantastisk konkurrence, den her fine sag http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=4754 i str 74/80 til min mindste prinsesse, vil vi elske at eje;)
Mvh Pia Rotbøl, piarotbl@yahoo.dk

Hilde sa...

Jeg liker sparkebuksen med fot i ullfrotté, i sand str 56. Det kommer en liten vinterbaby i januar og tror disse vil passe bra over stor tøybleiestump.

hilde.andersengott@gmail.com

Anonym sa...

kjempemasse fint, både til små og store , men hettejakken til voksen i fargen sand var nok den jeg hadde mest lyst på :) Den var kjempefin, og så kjempegod og varm ut, helt super og trekke på seg når en skal en kort tur ut, i bilen, på hytta, eller på langtur. Kan brukes til alt :) I str 38/40.

bbn86@hotmail.com

Anonym sa...

Høstens favoritt: pysj uten fot i grå (str 116). Alle barnas favoritt!

Marthek@hotmail.no

Mona Spaun sa...

Overall i ull! Kjempetøff og lett å kombinere med annen ull. Kjempefine farger! Farge: Støvblå i str 98/104.

mona@pastill.net

Anonym sa...

Her var det det veldig mye fint.Den haturhvite sparkebuksen uten fot i ullfrotté (str. 80) kunne jeg tenke meg å gi bort.
b-marini@online.no

Anonym sa...

Ull-ribb bukse til meg sjæl!
Hvorfor? 1) Fordi jeg er en frossenpinn
2) Fordi mine tre barn har kost seg med sånne bukser i mange år nå.
Nå er det på tide at hu mor får ei sånn bukse også !!! Jeg ønsker meg ei stripete ei og jeg er en liten str 38.
annkydla@gmail.com

Anonym sa...

Overall med gliderlås i blåbær/lilla. Str 92

Lipelis@hotmail.com

Malenna sa...

Herlige nye høstfarger! Likte veldig godt den nye "sand" fargen i ullfrotte sparkebukse uten fot! Størrelse 86 =)

malenehi85@hotmail.com

Anonym sa...

Hei!

Jeg ønsker meg cardiganjakke til voksen i str. 38/40, farge blåbær. Jeg har handlet masse klær til barna hos dere, men aldri noe til meg selv. Håper derfor på en liten overraskelse :)

Hilsen Lisa Beth
laugtug@gmail.com

Siv Iren sa...

Min favoritt er som hvert år ullribbuksene, i år liker jeg aller best fargekombinasjonene i bukse 86 og 49. Str jeg ønsker den i er 110/122. Krysser fingrene for størstejenta her hadde blitt såååå glad for den!

Anonym sa...

Min favoritt er ullfleecedressen i skifer, med glidelås (strl 98). Småen har hatt ullfleecedresser med knapper og hette tidligere, vi elsker disse dressene :) Mvh Ingvild, ingvildkrey@gmail.com

Lillebølla sa...

http://nostebarn.no/produkt/Ull-okologiske-Barneklaer-Babyklaer-Ulltoy/Bukser-i-ullribb/ Denne, i str 122/140. Fordi jeg synes den er kjempefin, også ville det vært moro å teste den på barn med atopisk hud.. Datteren min har det, og jeg er over middels glad i ullprodukter - som hun kan bruke:)

Ida sa...

Min favoritt er absolutt hettejakken i ullfrotte. Grunnen er nok at den ser veldig deilig ut, og siden jeg er veldig kald av meg så passer det godt nå som høsten og vinteren nærmer seg.

Dersom jeg vinner ønsker jeg meg den i fargen jeansblå i str. 46/48
ida.beisvag@gmail.com

Anonym sa...

Genser i ullribb str. 110/116 i blåbær, den vil holde min datter dejlig varm i vinter.
alfsilk@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg ville veldig gjerne ha hatt hettejakka i ullfrottè til meg selv:)
Her er så kalde vintre, men ut må man uansett. Tror at i den jakken ville jeg holdt meg varm uansett vær.

Sand str.46/48

msmarkussen@hotmail.com

Christine Marie sa...

Min favoritt må bli jakke med hette i ullfrottè. Jeansblå str 62/68. christinefagg@hotmail.com

Veronica A. sa...

Favoritten min er overall i ull! Så bra med en ermeløs heldress. Den kan brukes året rundt med eller uten klær under, og er særlig god til unger som mine som krabber lenge før de begynner å gå. Jeg ønsker meg den i str 86/92 i farge blåbær.

fokuspastrikk@gmail.com

Anonym sa...

så mange fine plagg!! og aller finest : Kjole i ullfrottè ballongskjørt! ønsker meg en rød i str 98/104

catherine.solem@gmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er cardiganen i Ull til barn i den nydelige fargen støvrosa. Perfekt til "av og på-sesongen" som nærmer seg.
talert80@hotmail.com

Anne sa...

Min favoritt er overall i ull i fargen støvblå! Deilig å sove i med ekstra god varme på magen. Hilsen anne.frigstad@gmail.com.

Marit sa...

Ballongkjolen, i rødt! Str 110/116! Her har 4,5 åringen bestemt seg for at bukser skal vi IKKE bruke. Kun kjole og skjørt, så da hadde den passet veldig bra! Både mor og datter blir nok veeeldig fornøyde da :-)

m-k-p@hotmail.com

Fairytale Cupcakes sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Christina sa...

Her var det mange nye favoritter. Om jeg skal plukke ut bare en må det vel bli en god "gammel" favoritt i ny farge. Nemlig Sparkebukse uten fot i ullfrotte i den nye, nydelige fargen Sand. Pjokken er 2 år og elsker disse buksene. Varme, myke og deilige å ha på.

Sand str 98.

cekseth@gmail.com

Evalill sa...

Veldig mye fint, men faviritten er den nye ballongkjolen i rødt! Jentene mine har de andre kjolene og elsker dem, så den nye må nok også prøves ut :-) og hvis en av de er så heldige å vinne, må det bli i str 92 eller 4-5 år. evalill.oskarsson@kraftlaget.no Ps fortsette å lage så mye deilige varme klær.

Anonym sa...

Ribb-jakke m/glidelås i breblå, str. 98-110.

Vi har en farmor som strikker masse bukser, men en slik jakke hadde blitt brukt masse! Valgte en stor størrelse, slik at begge ungene mine kan bruke den :-)

ingeborgpay@yahoo.com

Anonym sa...

Joggebukse i ull. Støvblå. Str 128.
Perfekt under vinterdress/regntøy
pingorock@hotmail.com

Anonym sa...

ELSKER den nye frotté ballongkjolen!! Nydelig! Jenta mi hadde blitt fin i den..
Ønsker den i sand str 98/104 :)))

hove.monica@gmail.com

Anonym sa...

Hei!
Hos oss er ullfleece og ullribb favorittene, og pysj i ullfrotte selvfølgelig!
Med temperaturer ned til -25 grader om vinteren ønsker vi oss veldig ullfleece dress uten hette med glidelås i skifer, str.104. Denne holder lillebror god og varm, alene og under vinterdressen!
ml_tefre@hotmail.com

Birthes Verden sa...

Det var vanskelig å velge, er jo så masse flott.
Men valget mitt blir Hettegenser i ullfrottè, farge Sand str 152.
birthelt@online.no

SiriM sa...

Så utrolig mye fint dere har fått inn nå :)

Mye fint på ønskelista nå, mens øverst står nok dress i ullfrotté i sand str 80. sirimf@gmail.com

Eli Susanne sa...

Nøstebarn er bare gull!:) utrolig mye fint! Min favoritt er sparkebukse i ullfrotte uten fot, i fargen Valmue!:) Minste jenta mi på straks 1år har nettopp begynt i utebarnehage, og vi elsker ull!:) Man må være varm og god for å trives ute i all slags vær!:) Elsker nøstebarn og spesielt denne buksen, fordi da kan snuppa både være VARM og pent kledd!:D
Viss vi er så heldig å vinne denne buksa så ønsker vi oss den i str 86 og farge valmue:)

eli_susanne@hotmail.com

KAYSO sa...

Tusen takk for kjempefin konkurranse! Denne kan vi bare ikke la være å delta i! Vi ønsker oss veldig ullfleecedressen i brun /evt lilla (str 80) til pia vår! Vi hadde en slik type dress fra dere tidligere som vi var sååå fornøyd med og ønsker oss veldig en ny til høst og vinteren.

http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=4756

Jeg deler konkurransen på facebooksiden til bloggen min og på privatsiden min :)

epost hvis jeg skulle være den heldige: kaysoblogg@hotmail.com

God helg :)

Anonym sa...

Cardigan i ull, i den utrolig vakre fargen blåbær!
Jeg er en voksen dame i den alderen hvor jeg lett blir varm, plutselig ...
Løsningen er lette plagg lag på lag, og syntetisk materiale er bannlyst!

kvilstad@gmail.com

Anonym sa...

Ullfleece dress uten hette m/glidelås i fargen skifer! Den er utrolig fin, god og mjuk og veldig praktisk :) Det kunne vært utrolig kjekt å vinne sånn til sønnen min (str 92) :)

solarissa@yahoo.com

Anonym sa...

Nattdrakt i fargen sand, str 92 :) De er så deilige de nattdraktene, særlig når det etter hvert begynner å bli kjøligere om nettene! Og den fargen likte jeg godt.
karoline.westerberg@gmail.com

Anonym sa...

Endelig har dere stripete ullribb-bukser til voksne. Har kjøpt den største barnestørrelsen til meg selv i flere år, men nå kan jeg kjøpe en som passer på ordentlig :) ønsker meg en med striper i str 38/42
Fruhaug@gmail.com

Ina Larina sa...

Veldig, veldig vanskelig å bare skulle velge ut en favoritt blant så mange, men jeg ender nok opp med Ullfleece dress uten hette m/glidelås i fargen Lilla og størrelse 104 =) Den hadde vært super til prinsessa mi nå til vinteren, spesielt siden hun bare elsker rosa og lilla for tiden ;)

Ina Larina sa...

Mailadressen er lurelarina@hotmail.com ;)

Tara Susanne sa...

Flotte nyheter. Elsker den ene ribbuksa, men dressen i ullfrotté i sand/rosa er bare herlig, det er min favoritt! (str 104)

widjegaard@hotmail.no

Anonym sa...

Min favoritt er babybukse i ullfrotte, fargen sand (str 86/92), fordi jeg er super fornøyd med samme bukse i ull/silke og liker at den nå også finnes i en tykkere utgave. Den er god i livet og med bråt nede på foten kan den brukes fra buksa er litt stor og dermed ha lang brukstid.
jsfikse@gmail.com

Anonym sa...

Nå burde jeg kanskje ønsket meg noen av de fine klærne til barna, men sannheten er at ullribb-buksen for voksne (str 34/38 i skifer) er min favoritt. Et utrolig anvendelig plagg som passer like godt på høyfjellet som på kontoret!
vh Marianne
mkwahlstrom@gmail.com

Anonym sa...

Det var mange flotte nyheter!!!:) Jeg ønsker meg kjole i ullfrotte ballongskjørt, farge rød i str 86. Det hadde pyntet opp lille jenta mi i disse kalde vinterdagene vi har i møte!

Lisapleymbekkeli@yahoo.no

Mrs Jeffcott sa...

JEg ønsker meg "Ullfleece dress uten hette m/glidelås" i str 92 i brun. Den ser super ut!! Hilsen Ingvild

iingvildd@gmail.com

Anne sa...

Str 68

Camilla Ajer Leerstang sa...

For en flott konkurranse! Jeg hiver meg med! :)

Syntes dere hadde mye fine høstnyheter,
men er det en ting vi virkelig ønsker oss må det bli 'Overall i ull'støvblå, med langarmet støvblå ull trøye inni :) (str: 86/92)

Deler konkurransen deres på bloggen min senere i kveld ;)

camillaal@hotmail.com

Anonym sa...

Favoritten er som alltid den uunnværlige ullfrotte-pysjen med fot. Supergod for småtasser som sparker av seg dyna på natta, særlig i den årstiden vi går inn i nå! Skulle vi være så heldige å vinne ønsker vi oss str 92, farge sand.
Mvh Lisa l-maaru@online.no

Anonym sa...

Hei, har alltid kjøpt klær fra innerst til ytterst til mine tre små, og de har vært tørre og varme hver dag! Nå ønsker JEG meg ett plagg og det må bli
ULLRIBB BUKSE str 38/42 i blåbær/støvblå :)

Hilsen Malin

msgustad@online.no

Christine sa...

Kjole i ullfrotte, sand str. 104.

christine_veglo@hotmail.com

Anonym sa...

Sparkebukse uten fot er favoritten hos lillebror som er mye på gulvet, varmer godt. Ønsker meg fargen sand og str 86.

aukrust@hotmail.com

Anonym sa...

ULLRIBBUKSA har vært en favoritt i mange år, og i år må vi kjøpe ny, så den ønsker vi oss gjerne! :)
Farge: Lilla/natur, str 98/110.

Mhv Hanne

hanne_stephansen@hotmail.com

Anonym sa...

Denne konkurransen er altfor vanskelig! Det er så mye utrolig mye fint her...
Favoritten er nok joggebukse i ullfrottè, str 42/44 i fargen sand.

fru.nonster@gmail.com

Brooks sa...

Definitivt hettejakka i ullfrotte i høstens fineste farge, valmue! Tror lillejenta ville både blitt varm og vakker i den. Størrelse 86. Luciak@gmail.com

Anonym sa...

Ull er gull! Ville hatt pyjamas uten for i ullfrottè, str 80 i grå til min lille prins!

monicasoltvedt@hotmail.com

Anonym sa...

So mykje fint, vanskeleg å velge ein favoritt! Ullfrotekjole i str 98/104 i den nye fantastisk fargen sand, er likevell høgt på lista!
berge.sigrid@gmail.com

Anonym sa...

Flott kolleksjon! Jeg ønsker meg damegenseren i ull/silke i RØDT! Endelig en deilig, myk ulltrøye i yndlingsfargen:D ønsker i størrelse S. Mvh denlillelysealven@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er Joggebukse i ull for voksne. Da kan jeg se bra ut i bilen og mens vi pakker ut og likevel hoppe rett i tørrdrakta når vi er klare til å padle. Perfekt!

Ønsker meg derfor en joggebukse i 42/44, sand

Hilsen Ragnhild
ragnhildtveiten@gmail.com

Anonym sa...

Hettejakka i ullfrotte ser ut som den perfekte beskyttelse mot både brystbetennelse og andre uhumskheter gjennom min første høst og vinter i innlandsklimaet på Hamar! (Str M)

Anonym sa...

Hettejakka i ullfrotte ser ut som den perfekte beskyttelse mot både brystbetennelse og andre uhumskheter gjennom min første høst og vinter i innlandsklimaet på Hamar! (Str M)

maren79@hotmail.com

Birgit WA sa...

Nattkjole i ull og silke, perfekt til høstkveldene på hytta. Har trøyen, men den blir litt kort.....

Anonym sa...

min liten gutt ville være så fin i jakke med hette i ullfrotte Str 98, sand. Mange fine nyheter, vanskelig at vælge :-)
mette_baek@jubii.dk

Anonym sa...

Den aller fineste nyheten synes jeg er hettejakken i jeansblå ullfrotè! Dette synes jeg fordi den er flott å se på og har en nydelig farge. I tillegg er jo ulla til nøstebarn noe av det mest behagelige man kan ha på seg, akkurat passe varm uansett!

Vennlig hilsen Trude (str. L)
trude.jensen@ymail.com

Anonym sa...

Min favoritt er bukse i ullribb, str 98/104, farge lilla/natur <3 de ser herlige ut for de små å ha i barnehagen :-)
Juneliak@online.no

Gryda sa...

Voksenteppe i ullfleece! Fordi det er høst. Gry@eggbacon.no

Cecilie sa...

Så mye fiiint!!! Rålekker, den sandfargen! Hadde ønsket meg en babybukse ullfrottè i sandfarge, str. 86/92.

cecilieiforstaden(ætt)gmail.com

Anonym sa...

Jakken i ullfrotté er så nydelig at jeg får klump i halsen. Den ser så god ut også, så ønsker meg den til lillejenta mi. Str 86/92 og i rødt selvfølgelig siden jeg er så glad i sterke, vakre farger til henne, og fordi hun er født på julaften og er en ekte nissejente!
En fin høst til alle:)

katrine.nikolaisen@gmail.com

Anonym sa...

Alltid vært fan av den myke ullfrotte dressen deres! Vi fikk alltid komplemanger når lille man hadde den på. Den er sååå fiiin og så allsidig i bruken; brukte den enten som pysj, lekedress eller som et eksta lag under vind-dressen. Den er jo så romslig og god og bygger så lite. Så i denne hadde lillemann plass til å ha ull innenfor og eventuelt ullfleese dressen utenfor under vind-dressen, om det er ordentlig kaldt. Nå er det gutt nr to som trenger, gjerne i str 86. Digger den nye fargen jeansblå med kontrastfargen sand :)

merethe-t@hotmail.com

Anonym sa...

Det må helt klart bli overall i ull. Er veldig glad i bukser med denne typen design, så kjempeglad for at dere har kommet med en slik. En blå i str 86 hadde vært drømmen.
marpede@online.no

Anonym sa...

Her var det jammen mye fint og vanskelig å velge. Men siden vi har kjøpt oss et gammelt hus med dårlig/ingen isolasjon, ser jeg for meg at en overall i ull, i fargen støvblå strl 68/72 vil holde lillebror god og varm gjennom Bergensvinteren!

Vennlig hilsen Silje
ciljebille@hotmail.com

Anonym sa...

Mange favoritter, men voksenteppet i ullfleece er nok den ultimate favoritten- siden jeg ikke har ullpledd fra før, og jeg elsker å kose meg med pledd i godstolen eller sofaen med en kopp kakao og et blad eller bok. Har mistanke om at det er flere som vil opp i godstolen med meg hvis jeg vinner teppet ;) den kan dessuten tas med på tur på hytta- deilig og varmt under pleddet imens man venter på at hytta skal bli varm.

cec_soerlie@hotmail.com

Anonym sa...

Min favitt er ullribb bukse.

lenemoldestad@hotmail.com

birgitte sa...


Carigan jakke til barn i ull synes jeg var kjempefin. Jeg elsker klær til barn som er gode og varme, men samtidig FINE ;)
Men må innrømme at Pysjamas med fot i ullfrotté står veldig nært hjertet mitt! Barna mine har brukt dei fra dei var nyfødt ;)

bk_bv@hotmail.com

Anonym sa...

Hettejakke i ullfrottè til voksne i fargen sand er nydelig!
Str 42/44.

Hilsen monica.thuv@gmail.com

Mary sa...

overallen med glidelås i fargen støvblå var kjempefin. det er så deilig med hele dresser på kalde vinterdager. ull er supert leketøy i barnehagen. vi trenger størrelse 98\104 i vinter. reitenmary@gmail.com


Anonym sa...

Lekker og lun hettejakke i Sand str. 38/40.
Er så heldig at jeg skal til Valdres i høstferien uke 40. Ser ikke bort fra at denne ville vært til nytte og hygge både til fots og på sykkel i fjellheimen.

Anonym sa...

Min favoritt i årets kolleksjon er pysjamas uten fot i ullfrottè! Grunnen til at det var denne som stakk seg ut som min favoritt er fordi det er en lun og behagelig pysjamas i deilig ull, og så er det lange armer!! Min datter kan holde seg varm og god gjennom hele vinterhalvåret, selv om hun sparker av seg dynen! I tillegg er denne fantastisk under vinterdressen og regnklærne på de kaldeste dagene! Et enormt pluss at det er knapper helt ned til foten med tanke på bleieskift! Et bare "må-ha" produkt i høst/vinter! Ellers var det utrolig mange flotte produkter i høst-katalogen! Gleeeder meg til shopping på www.nostebarna.no! Mvh Veronika Eide
E-mail: veronik_eide@hotmail.com

Anonym sa...

Her var det mye fint! Vanskelig å velge... Har kjøpt mye til ungene, men ikke så mye til oss voksne. Ønsker meg et voksenteppe i ullfleece. Ullfleece er bare helt herlig. Godt å ha rundt seg på kalde vinterdager. Håper jeg blir den heldige!
hannebe2@online.no

Anonym sa...

mail adresse: solblar@getmail.no

Anonym sa...

Min favoritt er helt klart de nye freshe fargene på ullribb buksene. De er helt nydelige for barn å ha under dressen en kald vinterdag. Jenta og gutten min har hatt allerede hatt 3 bukser og de elsker dem. Også passer de dessuten veldig fint under skjørt eller kjole på vei til og fra skolen/barnehagen. Farge nr. 86 i strl. 122/140
Ha en strålende høst! :)

evakbonde@hotmail.com

Anonym sa...

Glemte helt: ønsker pysjamas uten fot i ullfrottè. Strl 98. Farge grå.

Anonym sa...

Ja her var myyye fint!!! Kan jeg velge en av hver?? ;) Om jeg må velge en, velger jeg ullfleece dress, brun str. 98.
Åhh.. Jeg håper jeg vinner!!

kristelborgemyr@gmail.com

Anonym sa...

Jeg vet det at ungen min skal ikke fryse når hun ligge med den pysjamassen. Nøstebarn seller varer med bare god kvalitet.

Pysjamas uten fot i ullfrotte
Lyng farge og 92 str.

e.mail; sanssell@hotmail.com

Krisztina sa...

Min favoritt er ballongkjolen i ullfrotte i varmuerød:)

Den er enkel, kan brukes lenge, varm og deilig:)
nydelig farge er det også!

Jeg ønsker meg en sånn i str 104/116

krisz-hol@hotmail.com

Anonym sa...

Helt klart Ullfleecedressen uten hette! Hadde noe lignende for det første barnet mitt og nå venter jeg nummer to...vinner jeg den ikke så kjøper jeg den! :D

Mvh. Camilla
skifer str 98
cryg@online.no

Anonym sa...

Ribbebuksen til voksne! Fantastisk at denne endelig kommer til oss også :-) Dessverre hadde jeg ikke mulighet til å kjøpe til andre enn ungene, så jeg krysser fingrene... Ønsker meg den stripete i 42/46 hvis jeg er så heldig og vinner! Hilsen Linn (linnrm@gmail.com)

Silje sa...

Så utrulig masse fint! Det blir ikkje så verst med haust og vinter likevel...! Favoritten er voksenteppe i ullfleece. Det kan alle frossenpinnane i familien sitte under på mørke haustkveldar :)

stveiten@tamail.no

Anja sa...

Så utolig flotte nyheter!Jeg brukte lang tid for å klare å finne en favoritt,men så fant jeg ut at ullfleecedressen nå går til str.104, Hurra!Minste har hatt alle str. fra 62/68 og oppover. Han har nå vokst ut av str. 98 og jeg har brukt mye tid på å se etter alternativer. Har ikke funnet noe som kan erstatte den helt inntil nå. Vår soleklare favoritt blir derfor ullfleece dress skifer str.104.

fruanja@gmail.com

Anonym sa...

Sparkebukse i ullfrotte uten fot str 68 og farge grå! Fordi jeg elsker nøstebarn produktene og grå passer jo til de meste fargene spm jeg kan mikse og ha til denne fine buksen!:) har ingen nøstebarn klær til min nr 2 som er to måneder og ønsker å kle han i det til vinteren nå! mail adr: korsneswiik@yahoo.no

Kari Jakobsen sa...

Ønsker meg voksenteppe i sandfarget ullfleece. Ser så deilig og varmt ut,passer fint å ta med på lavvo-tur!

‹ Eldst ‹Eldre   1 – 200 av 877   Nyere› Nyest»