fredag 31. august 2012

Konkurranse: Vinn din favorittnyhet!


Vi synes det er så gøy med lanseringen av den nye kolleksjonen og å høre alle tilbakemeldingene fra kundene, at vi tar på oss festbuksene og kjører igang en konkurranse her på bloggen! Reglene er enkelt og greit:

Fortell oss hvilken av nyhetene som er din favoritt, og hvorfor.

Du finner alle høstens nyheter samlet HER. Legg igjen en kommentar under dette innlegget innen onsdag 5. september klokken 23.00, så trekker vi en vinner som får sin favorittnyhet tilsendt i posten. Pass på at du skriver e-mailadressen din i kommentaren, og skriv også hvilken farge og størrelse du vil ha hvis det er du som blir den heldige vinneren. 

Konkurransen er avsluttet! Vinneren vil bli annonsert 6. september.

Bruk gjerne dette bildet hvis du vil fortelle om konkurransen på din egen blogg eller på Facebook:

Høyreklikk og velg "Lagre bilde som..."


NB! På grunn av det store antallet kommentarer, deles kommentarfeltet inn i flere deler - derfor kan det se ut som om innsendte bidrag ikke publiseres. Klikk på "Last inn mer..." under kommentarfeltet, så vil du se at bidraget ditt er publisert :)

876 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   201 – 400 av 876   Nyere›   Nyest»
Anonym sa...

her var det mye lekkert til både små og store! har brukt endel Nøstebarn klær til de to minste opp gjennom åra,og vi er veldig fornøyde! -og garnet er en fryd å strikke av :) gleden var stor da mor oppdaget at det var kommet RIBB-BUKSE til voksen!!!! barnas ullbekledning, for vinteren, er snart ferdig innkjøpt/strikket. nå er det meg selv som står for tur og en grå ribb-bukse str.42 står øverst på ønskelisten ;) ønsker dere alle en god høst og vinter :)
heidi.rudidalen@live.no

Anonym sa...

Hettejakken i ullfrotte, jeansblå str 38/40 er min favoritt. Knas å pakke seg inn i på kalde dagar :) mail: margot@stronde.net

lise sa...

Juniorteppe i ullfleece ser fantastisk herlig og godt ut, så det ville jeg hatt - og da skulle min høygravide søster får det til gutten sin, som snart kommer ut av magen og inn i verden for å hilse på oss!

e-post: lise@lises.net

Anonym sa...

Min favoritt må bli sparkebukse uten fot. Perfekt plagg i barnehagen gjennom høsten og vinteren.

heidivennen@gmail.com

Anonym sa...

Ullfleecedressen er min favoritt. Perfekt til min aktive lille gutt som har begynt i gårdsbarnehage. Ser utrolig varm og behagelig ut, og passer perfekt da de er mye ute på tur med barnehagen. Skulle man være den heldige ønsker vi han seg dressen i str. 92 og den tøffe fargen jeansblå.

Stine_jakobsen@hotmail.com

LindaE sa...

Her i huset blei vi veldig glade for den oransje ribbegenseren. Jenta mi på snart 4 år har nemleg oransje som favorittfarge, men det er diverre veldig få klede å finne i akkurat den klare, fine, ekte oransjefargen. Ikkje så enkelt, når dei fleste jentekleda i butikkane er rosa. Så hurra for oransje!! Str 110/116 hadde passa perfekt:-)

Anonym sa...

Min store favoritt blant alt av babytøy, både til gutt og jente er sparkebukse i ullfrotte. Den holder barnet varmt både hjemme og i barnehagen, strammer ingen steder og lar barna mine være barn. De kan bevege seg fritt uten å bli hindret av klær som strammer. Min favoritt er sparkebukse i ullfrotte i fargen valmue. Str 86. anncathrin.liljebakk@gmail.com

Anonym sa...

Hei!

Vår høstfavoritt er dress i ullfrotte, for den blir kjempe fin å bruke i barnehagen. Da den blir å holde sønn vår god og varm på kalde høstdager.

Vi ønsker den i fargen jeansblå og i str 86.

Hilsen Line Elisabeth Rafaelsen (yn-ra@online.no)

Ellen sa...

Her var det utrolig masse deilig nytt - og veldig mange som vil vinne favorittnyheten sin!
Min er definitivt Ullribb-bukse for voksne - ensfarget skifer 38/42.

ellen_kjellman@hotmail.com

Nynke sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Ah.. Ballongkjolen i fargen valmue er bare helt nydelig. Jeg elsker kjolene i ullfrote og har brukt de masse, masse :-) skulle jeg være så heldig å stikke av med seieren vil jeg gjerne ha denne i str 86/92 :-) da krysser jeg fingrene ;-)

Stine_es@hotmail.com

Nynke sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Haust sa...

Hettejakke i frotté til vaksen, jeansblå str 38/40! :)

Cathrine cinete666@hotmail.com sa...

Så bra en konkurranse, jeg kunne gjerne tenkt me en Dress i ullfrotte, farge sand i str 104. da hadde nok jenta mi blitt kjempe glad, siden jeg er student og alene mamma, så hadde det vært greit å vunnet siden man ikke har så mye penger til overs :) Elsker masse av klærne deres, som sagt ULL ER GULL :)

Nynke sa...

Ullribb-bukse for voksne
Varenummer: 7625 farge blåbær støvblå str 38.42 nynke.feenstra@tele2.no

Tove sa...

http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=3703

Anonym sa...

Min favoritt må bli hettejakke ullfrottè voksen , har bare kjøpt produkter av deretil gutten min å de er het fantasiske : myke, varer lenge (små barn vokser jammen meg fort). God kvalitet, Flott så får lillebror arve. Om jeg skulle være den heldige ønsker jeg meg hettejakke str 38/40 farge jeansblå. Mvh kristine ,kristinegebhardt@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg vet i alle fall hva som er barnas favoritt her i huset, og det er singlet i ull/silke. Har de først kommet på er de vanskelig å få av igjen ;) også holder de ungene varme inne uten at det blir for varmt. Lillebror her i huset kommer til å trenge flere, så min favoritt blir uten tvil ull/silke body med knapp, farge natur og str 74/80.

Ellenhal@hotmail.com

Anonym sa...

Joggebukse i frotte!! Genialt!! Sand str 86/92, må no berre vere det beste en toåring ha på i barnehagen!!! Strammar ikkje nåken plass, ikkje klam, ikkje kald superfin.. Heilt på toppen av ønskelista!!

Siri
siri_ga@yahoo.no

Elisabeth sa...

Mange fine nyheter! Min favoritt er tynn cardigan i støvrosa fordi den har fin fin farge og passer helt til kjolene jeg har strikket i grå og lilla:) Varme og lette plagg! Str. 128. e_johansen@hotmail.com

Elisabeth sa...

Min favoritt er den støvrosa tynne cardiganen frdi den passer godt til kjolene jeg har strikket i grå og lilla! Lette og varme plagg. Str.128. e_johansen@hotmail.com

Nynke sa...

JEg hadde glemt emailadressen....

Elisabeth sa...

Så ikke at første innlegget ble publisert, derfor to innlegg. Beklager!

Anonym sa...

Jeg er veldig fornøyd med nøstebarn og har kjøpt en del fra dere til min eldste gutt. Nå har vi fått en gutt til og jeg skulle gjerne hatt en sparkebukse uten bein i ullfrotte i fargen sand i størrelse 68 om jeg var den heldige vinneren.
Hilsen Stine Mari, smari82@gmail.com

Karin sa...

Oooh, I like them all, but for me I'd choose the nightgown in woolsilk. Counting sheep couldn't be easier with woollen PJ's on. Nightynight!

Anonym sa...

SUKK!!! Så masse nydelig, umulig og velge bare en ting! :) Likte veldig godt kjolen i ullfrotte/ballong skjørtet i fargen valmue. Fargen er super flott! Det største plusset må være at den fantes i 7/8år :)) Akkurat passe til minste frøkna her ;) Ellers ble jeg veldig imponert over overallen i støvblå og at den fantes i 98/104, akkurat passelig til minste sønn vår. Må og bare si at det er supert at dere har laget to-delt yttetøy!!! Tipp-topp-tommel-opp!! :) Dette er og ført opp på ønskelisten til lillemann :) Gleder meg super masse til og få katalogen deres, den forrige henger knapt sammen ;)

Hilsen Anette (mamman til 4 ull-gullunger ;)) ad2@hotmail.no

Anonym sa...

Før en fin konkurranse! ønsker mig ullribb bukse til voksen i farve skifer, stl 34-38. hvorfor er enkelt, super fin, super kvalitet och varm til en frossen pinne. Hilsen Camilla Andersen. camlinmax@hotmail.com.

Anonym sa...

Jeg liker overallen i ull. Den ser utrolig behagelig ut og minner litt om 70 tallet ;) Støvblå i str 74/80 hadde passet bra til sønnen min :)

Hilsen Elisabeth
elisabeth_dragsnes@msn.com

Magiske pinnar sa...

Cardigan til voksne, farge blåbær, størrelse 46/48.

magiske_pinnar@hotmail.com

Anonym sa...

Heisan! Favoritten til meg og samboeren er kjolen i ullfrotte ballongskjørt. Årsaken er at den ser behagelig og fin ut, til både hverdags-og festbruk. Navnet ballongskjørt er humoristisk, og kan gi et barn et morsomt bilde på netthinna: "tenk at jeg har på meg en ballong!!!" heheh. Hvis vi er så heldige å bli trukket ut som vinner, ønsker vi oss ballongskjørtet i fargen sand i str 74/80. Hilsen Cecilie og familie i Hommelvika, cec3c@hotmail.com

Anonym sa...

Min absolutte favoritt er overall i ull med glidelås. Den var nydelig i fargen blåbær, str 86-92

Mvh Line
linejea@online.no

Merethe sa...

Min klare favoritt er ribbuksene. De kommer i mange kule farger, ser veldig gode og varme ut og er kjempetøffe både til genser og kjole. Et veldig anvendelig plagg i mine øyne. Mitt lille frø ville passet i 86/92 str;-)

SiKaLo sa...

Min favoritt er nok ullribb-buksen for voksne, og da gjerne i skifergrå str 42/46. Hilsen Silje, silje.bauge@gmail.com

Systro sa...

Gratulere med ein flott høstkolleksjon, og gratulerer med ny logo! Ser at "nøstebarnet" ridande på sau er borte, og bytta ut med mor-og-barn-sau! Ja, det speglar kanhende kva de tilbyr betre, eg for min del handlar like mykje til meg sjølve som til ungane hjå dykk!
Favoritten her i huset er to-delt vinddress! Kjekt å kunne bruka berre jakka eller berre buksa, og kjekt slippa å løpe rundt i barnehagen med ei klam regnbukse, berre fordi det er litt sølete! Hurra for vinddressen!

Anonym sa...

Åh det var masse fine nyheter her, men ullribbbuksen i farge 46 er bare helt nydelig! Absolutt min favoritt i høst! Den ønsker jeg meg til datteren min i str 86/98.
monicajean@webmail.no

Anonym sa...

Har noen voksenplagg....herlige.
Nå ønsker jeg nattkjole m/knapper i farge valmue/natur i str. 38-40.

hokvarme@hotmail.com

Ragnhild sa...

Ein jeansblå dress i ullfrotte i str 104 hadde vore perfekt i høstens garderobe! Dette minna meg forresten på at eg har gløymt å sende inn bilder av alle stripeplagga eg har strikka av restegarnet eg vann på nøstebloggen ein gong tidligare. Har strikka med garnet seinast i dag :) Håper på like god vinnarlukke denne gongen òg :)
ragga.hjelm@gmail.com

Line sa...

Her var det mye fint, og skulle jeg være så heldig å vinne ønsker jeg meg en ulltrøye i damestørrelse (38) i den nydelige, støvete blåfargen!

Anonym sa...

Ein jeansblå dress i ullfrotte str 104 hadde vore perfekt i høstens garderobe! Dette minna meg forresten på at eg har gløymt å sende bilder av alle stripeplagga eg har strikka av restegarnet eg vann ein gong tidligare her på nøstebloggen. Ingen tvil om at garnet har komme til nytte iallefall, strikka med eit par av fargane seinast i dag :) Håper på like god vinnarlukke denne gongen :)
Mvh ragga.hjelm@gmail.com

Charlotte Mi sa...

Hettejakke i ullfrotte til voksen var min favoritt. Enkelt og greit at plaggene deres skuffer verken til meg eller vesla, jeg bor i plaggene fra dere hele året. Kunne tenkt meg den i jeansblå 34/36 HVIS jeg skulle være så heldig å bli plukket ut. Kan nok tenkes at kontoen blir tømt og skapene fullt opp med noen nye plagg fra Nøstebarn i år også. Håper enda for harde livet at dere tar til fornuft og åpner butikk i Stavanger snart ;)!!!

charlotte-mi@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er sparkebukse uten fot (str 98) i farge Sand. Har vært kjempefornøyd med både passform og kvalitet på dette plagget. Nydelig farge!
snellemamma@hotmail.com

Lillis verden sa...

min personlig favoritt er cardigan jakke til vokse, blåbærblå, i str 34/36. Nydelig farge og form, og kan ikke være bedre enn å ta på seg en slik på kalde høstdager - varm og utrolig fin, samtidig :) Lhantveit (a) hotmail.com

Anonym sa...

Pysjamas med fot i ullfrotté, sand, str 86. Praktisk, nyttig og fin farge ;)

hkajkl@yahoo.no

Anonym sa...

Her var mykje fint også for oss vaksne. Har tidlegare kjøpt nokre trøyer, og dei er favoritt på vinteren, ja, heile året.
Den nye nattkjolen i rødt og natur i str 46-48 skulle eg gjerne hatt.

markvar@online.no

ingrid sa...

Jeg ønske meg veldig hettejakken i jeansblå i str 38/40. Det er mitt favoritt plagg fordi jeg absolutt alltid fryser, noe jeg regner med jeg ikke gjør med denne på:)

-Ingrid
ingrids_96@hotmail.com

Hajan sa...

Pyjamas i ullfrotte er min absolutte favoritt! Str 92 hadde vært perfert for gutten vår. Både denne og neste sesong:)

Anonym sa...

Elsker ullfleecen og ribbstrikken deres :) Skulle gjerne hatt en Ullfleece dress uten hette m/glidelås til minsten. Str. 92 farge skifer.

Hilsen Trine
aagaard.trine@gmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er hettegenser til voksen i jeansblå farge (str 42/44). Et perfekt plagg til høst og vinter for meg som jobber i barnehage ;)

thonemor@yahoo.no

Anonym sa...

Min favoritt er joggebuksen i ulffrottè, jeansblå, str. 34/36 :-) Grunnen er at jeg har hettejakken i ullfrottè og den er så god! Var en veldig fin blåfarge og.

Det var mye fint, vanskelig å velge bare en favoritt.

Marte. martepettersen@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt må bli ullfleece dressen uten hette. Dette fordi min lille "solskinnsgutt" på snart tre år ikke har tatt steget opp på egene bein enda. Siden han ikke kan gå blr det mye stillesitting, men med den under parkdressen vil han klare å holde litt lengre på varmen og kunne være med de andre barna ut selv på kalde dager.
Størrelse 98 vil gi god plass til litt ekstra ull under og passe i lang tid, og grått/skifer står fint til øynene hans :o)

topodecitta@hotmail.com

ma-rakne@online.no sa...

Min favoritt er den røde ullkjolen, artig med den nye vrien med strikk nede. Disse kjolene er super praktisk å ha over ulltøyet i barnehagen. Kjapp å ta av når utedressen skal på. Så en slik i 104 ønsker vi oss!

Anonym sa...

Voksenteppe i ullfleeze så veldig deilig ut! Mail er sissela_85@hotmail.com

Anne sa...

Mange flotte nyheter :) Min favoritt er sandfarget sparkebukse uten fot ! Har brukt disse sparkebuksene siden småen var født. Han er nå 17 mnd og bruker str 98. Hadde vært fint å brukt denne type bukse en vintersesong til før vi må over på andre plagg !

anntorsvik@hotmail.com

Anonym sa...

Ullribb i grønt og blått, definitivt! :-)
Str 116.

tina.bruvoll@gmail.co

Anonym sa...

Så mye utrolig fine klær og farger!
Mange favoritter, må nok uansett kjøpe noen av dem :) Men håper å vinne bestefartrøye i blåbær str 38/40.

Med vennlig hilsen

Rannveig

rannveigodnes@hotmail.com

LindaE sa...

Og epostadressa mi er lindeik@hotmail.com

Anine sa...

Vanskelig å velge bare en, men min favoritt gjennom flere år er nå utslitt. Nemlig nattkjolen i ull/silke som nå har kommet i ny, pen valmuefarge.

Mvh Anine (valmuefarget/46-48/akdahl(a)gmail.com)

Anonym sa...

Jeg har sett på den bodyen i ull/silke i valmue/natur med sandfarget kant lenge- men bare hatt store jenter:-) Ingenting i den nydelige fargen til dem! Endelig kommer minstejenta- i desmeber-
og jeg har vært og kjøpt garn i ull/silke og strikket omslagsjakke i fargen paprika. Den jeg tror blir nydelig til den bodyen!
Den flotte nye sparkebuksen i ull/silke uten fot i fargen sand er nydelig til- den ønsker jeg meg i str. 68!

Ha en deilig lørdag!

Hilsen Henriette, henriette.glosvik@gmail.com

Vibecke sa...

Blant alle de fine høstnyhetene så er det fremdeles bukser i ullribb som er min favoritt! De er varme og akkurat passe tykke, har alltid friske farger og kan brukes til alle anledninger. Blant høstens nye farger er det nr. 86 skifer/oransje/petunia som utmerker seg hos meg. Hvis jeg blir en heldig vinner så ønsker jeg meg dette plagget i str. 98/110.

Hilsen Vibecke. vibban@getmail.no

Marie Aukan sa...

Jeg liker veldig godt den nye vindbuksa deres med seler. Jeg tror den kan være super nå utover høsten når barna skal være ute og leke i barnehagen. Med et lag ull under holder de nok varmen på vindfulle stormdager! Ønsker meg en slik en jeg i størrelse 98 og farge himmelblå :)

Hilsen Marie Aukan, Marie.Aukan@gmail.com

Vibecke sa...

Blant alle de flotte høstnyhetene er det fremdeles bukse i ullribb som er min store favoritt! Den er varm og passe tykk, er alltid sprek i fargene og kan brukes i alle anledninger. Av høstens nye farger er det nr. 86 skifer/oransje/petunia som er min favoritt! Hvis jeg blir en heldig vinner så er det denne jeg ønsker meg i str. 98/110.

Hilsen Vibecke, vibban@getmail.no

ajende sa...

Det er så mye lekkert å velge hos dere,men Min favoritt er ullfleesdressen uten hette..LILLA, str 80/86
Mvh..ambrosa57@yahoo.no

Kristin sa...

Hei. Det må være ballongkjolen i brun som er min favoritt! Perfekt i alle temperaturer, avhengig av hva man ha under.
Prinsessa mi bruker 74/ 80.

Anonym sa...

Nattdressene fra Nøstebarn er supre. Favoritten er derfor nattdress uten fot i grå ( str 98).
Mailadr: jeanettegrytten@hotmail.com

madebyjulia sa...

http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=6335

er min favoritt.

Fin i fargeene og passer til alt fra jeans til skjørt til joggebukse:=:)

Banebakken sa...

Jeg ELSKER ullfleecedress uten hette! Den hadde vi til vår lille når han var mindre, og den var så deilig og varm - samtidig også supernydelig! Gutten vår blir veldig lett klam og svett, men denne dressen var så luftig og fin at vi/han slapp dette problemet.

Hvis jeg skulle være så heldig å vinne, ønsker jeg meg ullfleece dress i skifer størrelse 104 : )

Med vennlig hilsen,
Maria - maria.j.waage@gmail.com

Anonym sa...

Min absolutt favoritt hos nøstebarn er ullfleece produktene, ungene bruker ullfleece dressen sin hver vinter men nå har storesøster på fire vokst ut av sin og er klar for en ny en.
Så.. jeg ønsker meg en ullfleece dress til henne i str 110/116.

Lykke til videre, jeg er kjempefornøyd med nettbutikken deres og gleder meg til å kle opp barna denne vinteren i myke varme klær:)

Hilsen
lene123@hotmail.com

Anonym sa...

Utrolig vanskelig å velge - veldig masse bra! Men Ullribb-bukse for voksne var kjempesmart. Tenk å være god og varm på tur eller inne i huset på kveldene.

Ønsker meg i tilfelle str 38-42, ensfarget skifer.

Liv-Kirsti havard.pedersen@storfjord.net

Anonym sa...

Min favoritt i årets nyhet er carigan jakke i den nye fargen støvrosa :) Et praktisk plagg med fint design! Ellers vært svært fornøyd med ull/silke undertøy vi har brukt,både store og små :) vottene og luene er supergode. Klærne kan brukes lenge selv for voksende barn :)

Jeg ønsker carigan jakke i støvrosa størrelse 116 dersom jeg er heldig å vinne!

Hilsen Cecilie

Ceciliekoksal@hotmail.com

Anonym sa...

Rød jakke i ullfrotte str 90

tomabjer@online.no

Anonym sa...

Jeansblå hettejakke ullfrotté i str 42/44, siden jeg har kjøpt så mye allerede til mine 3 små at det ikke er mere penger i kassa til meg selv:-)

Lena,
lenaaaspedersen@yahoo.com

Unknown sa...

Elsker jakken i ulfrotte jeg.. ser helt rådigg ut til vinteren :-) jeansblå i minste størrelse :-)

Rouge_87@Hotmail.com

Anonym sa...

Veldig vanskelig å bare velge seg ut EN ting man har lyst til å vinne,her frister det for liten og stor :-) Skulle jeg bli trukket ut ønsker jeg meg denne :
Overall i ull str. 68/74

Varenummer: 4350

Minstebarnebarnet som ble født i juli hadde vært flott i denne :-))!!

tevens@online.no

Anonym sa...

hun til venstre er 3 menningen til mine barn ,,så morro,stolt,

jeg syns babybukse ullfrotte i str 86/92 er nydelig, fin til vinteren:-)

hilsen anitaberge@yahoo.no

Madde sa...

Ullribb-bukse for voksne
Varenummer: 7625 38/42
De randiga är min favorit.
madelen.holmkvist@oktv.se

Pepperkakefjellet sa...

Ullribbukse til voksne, utan tvil! Velger å vere veldig egoistisk no, ungane har så masse ullplagg:-)

Vibeke Solbue sa...

Hei
Jeg liker aller best Hettejakke i ullfrottè, og hvis jeg er den heldige vinner vil jeg gjerne ha en blå i størrelse 38/40. Jeg sykler mye i Bergen, og da er NB-ulla uslåelig under regntøyet!
Mvh Vibeke
Min e-post er: Vibekesolbue@gmail.com

Anonym sa...

Ribbebukser både for voksne og for barn! Ingen over, ingen ved siden!!!

Voksen. Blåbær/støvgrå str 38/42

Anonym sa...

min favoritt er sparkebukse med fot i ullfrotte. Den er myk og behagelig og holder babyen varm og god:)veldig fine farger også:) ønsker fargen jeans blå str. 62.
mail: eileen_ahope@hotmail.com

Anonym sa...

Er det lov å "stemme" for silke-ullgarn? Elsker å strikke, så noen garnnøster hadde vært toppers:-)

marlbak@online.no

Bente blm sa...

Tror det må bli hettejakken i ullfrotte, farge sand str. 42/44 :-)

Mvh Bente L
benmaas(at)hotmail.no

Camilla Ajer Leerstang sa...

Hvorfor: Fordi den vil holde go gutten mine god å varm i høst!
Og fordi den er super fin ;)

Sigrun Skjælaaen Dahl sa...

SÅÅÅ mye fint!
Mange favoritter her, men om vi skal velge kun én, må det bli hettegenser i ullfrotté. Den er garantert bankers som kan varme alle våre tre gutter etter tur... Farge jeansblå, str 140.

Hilsen Sigrun

sigrunsh@hotmail.com

Elisabeth sa...

Her var det mye fint! Min favoritt må være babybukse i ull i sand-farge. Vi har slik bukse i ull/silke, og har brukt den kjempemye i sommer! Deilig med mykt strikk i livet og rundt anklene gjør at den kan brukes lenge, og også er passelig til en baby som ikke akkurat er tynn... At den kommer i ullfrotte er jeg glad for, det er jo så deilig kvalitet! Hvis vi får i str 74/80 vil den kunne varme lille gutten vår hele høsten:)

Hilsen Elisabeth i Bergen, mrs.steinsvik@gmail.com

Anonym sa...

Hettejakke i ullfrotté, beige str 42/44. Den varmer sikkert ekstra godt når det er kaldt ute. Produkter av ren ull, helst merinoull må jo være det fineste som finnes.

Geroannie sa...

http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=4889
Mørk støvlilla, 5-8år.
Jeg har en datter med barneleddgikt som trenger noe som holder henne varm og tørr på hendene slik at de ikke blir vonde.
sorgenfri2@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt må være ullribb-bukse for voksne. Regner med den vil være veldig god og varm når jeg er ute med ungene i vinter :)

93ensf.skifer str. 34/38

kfholm@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er ullribb-bukse for voksne. Den er nok god og varm når jeg er ute med ungene i vinter.

93ensf.skifer str.34/38

kfholm@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er ullribb-bukse for voksne. Den er nok god og varm når jeg er ute med ungene i vinter.

93ensf.skifer str.34/38

kfholm@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er ullribb-bukse for voksne. Den er nok god og varm når jeg er ute med ungene i vinter.

93ensf.skifer str.34/38

kfholm@hotmail.com

Anonym sa...

Hei, min favoritt er 2-tråds Merino lammeull, da kan jeg strikke noe til meg selv. Alle voksenstørrelsene går bare til str. 46, og det blir litt trangt...
Nydelige farger! Kanskje en ide og tenke større størrelser for damer..? Alle trenger noe varmt og lekkert nå når vi går mot vinter.

sigfridpettersen63@hotmail.com

Black Orchid sa...

Mange flotte nyheter, men den fineste er vel overall i blåbærfarge, str 98/104 om vi skulle være så heldige, men uansett: gratulerer med ny kolleksjon.

STRIKKEMOR(O) sa...

Min favoritt er hettegenseren i ullfrotte til barn. Eg likte særleg godt den lysebrune fargen. Fin kontrastfarge også! Fasonger på genseren ser også veldig bra ut!

Anonym sa...

Ullfleecedress i fargen lyng eller jeansblå i str. 98. Har hatt en tidligere (for liten nå), og den er kjempegod!

astrid.o.normann@gmail.com

Anonym sa...

Her var det masse fint, og veldig vanskelig å velge. Min favoritt er nok uansett Dress i ullfrotte. Ønsker hovedsaklig å bruke den til pysj, da datteren min driver å sparker av seg dyne hele tiden! Ullpysj er jo da genialt!

Ønsker str 116 i farge sand m/støvrosa.

Hilsen Charlotte, charlotte.andersen29@gmail.com

Anonym sa...

Så kjekk konkurranse! Eg ynskjer kjole i ullfrotte (ballongkjole) i grå/sand farge, str. 80, om eg skulle vinne.

malineidhammer@hotmail.com

Anonym sa...

Voksen ribb-bukse ull farge 76 blåbaer/stövblå st 38-42, är finast, fina färger verkar varma och sköna till frusna mig.
Ylva Kramer spocklas@yahoo.com

Anonym sa...

Pyjamas uten fot i ullfrotté, grå str 86:-)
anebink@gmail.com

Pia sa...

Ah, hvordan skal man velge?...Men jeg trår til med ei stripete ullbukse i str 3 eller 4 år. Den som har lilla og oransje striper. Perfekt!

Anonym sa...

Oi, det var vanskelig å velge bare én favoritt blant alle de fine plaggene dere har i butikkene.
Men siden jeg må velge, bestemmer jeg meg for den gode gamle ullribbuksen i den spreke nye fargen orange/petunia. I størrelse 86/98 ville den erstatte ullribbuksene som har vært i flittig bruk nå i mer enn ett år og som holder på med å bli for korte til snuppa. Vi elsker disse buksene: Plagg som tåler mye (med lapper på knærne overlevde de til å med krypefasen), er åpenbart behaglige å ha på og som varmer godt når det blir kald nå til høsten.

NinjaNora sa...

Eg ønskjer meg Hettejakke i ullfrotté i str 46-48 i sand.
oleanne@gmail.com

Anonym sa...

(Litt kluss her med publisering av innlegget. Beklager hvis det komemr dobbelt...)

Jeg synes det er veldig vanskelig å velge bare én favoritt. Det er jo så masse fint, praktisk og kjekt-å-ha i butikkene deres...
Men siden jeg må velge, så bestemmer jeg meg for den god egamle ullribbuksen i den spreke nye fargen orange/petunia. I størrelse 86/98 ville de erstatte ullribbuksene som holder på med å bli for korte etter mer enn ett år i flittig bruk. Hvorfor jeg liker dem? Fordi buksene tåler mye, er behaglige og varmer godt både ved innelek og under regntøyet nå til høsten.

annalenajammer [ætt] gmail.com

Unknown sa...

Siden minsten er vår nummer tre har han mest arvetøy, heldigvis er nøstebarnklærne kjønnsnøytrale og lette å stoppe og lappe. Men den overallen i støvblå er jo kjempekul, og praktisk når han skal åle seg rundt på gulvet i vinter. Str 68/74. Epost: kjersti.album@gmail.com

Ingvill Fosse sa...

Brukte stort sett bare ull fra Nøstebarn da knøttet ble født i nov-11, og det har jo blitt altfor smått nå, så da er det på tide med oppgradering! Vår favoritt av høstens nyheter er overall i ull, støvblå i str 86-92. Den ser kjempeflott ut, og superpraktisk å ha utenpå en ullbody i samme farge. Vårt lille knøtt er varmblodig av seg, og da kan vi selv bestemme om vi skal ha en jakke utenpå eller ikke.
Mvh, Ingvill Fosse, ingvillfosse@me.com

Anonym sa...

Ønsker oss ullfleece dress uten hette i str 98 og brun farge. Eeeelsker den! Kjempemyyyk og varm!

Hilsen Nadezda, nika27kh@gmail.com

Frances sa...

Jeg ønsker meg ullribb-bukse til voksne i str 38/42. Ungene har hver sin og jeg ønsker meg veldig en til meg.

Anonym sa...

Vår favoritt høstnyhetene er Kjole i ullfrottè ballongskjørt, str 74/80 farge valmue, kjolen har en fin fasong, veldig praktisk. Min baby kan holde seg både varm og fin i denne kjolen.

claudia.ulvik@gmail.com

Tina sa...

Dette var en favoritt
http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=3703
Ser så deilig ut! Tenk å kunne varme seg under der i mnd framover :)
tina.sves@gmail.com

Anonym sa...

Mange flotte nyheter!
Men min favoritt er Genser i ullribb. Den ser utrolig deilig og varm ut, så den hadde kommet godt med nå som høsten er her ja :)
Om vi skulle være så heldige å vinne, så ønsker vi oss den i fargen blåbær i str. 98/104
Ønsker dere en god helg videre :)
-Helene-
riola@live.no

Camilla sa...

Handlet masse til barna idag, men den absolutte favoritten måtte eg la henge igjen, nemlig bestefarstrøyen til voksen. Både snitt og farge er kjempefint, og det er ikke ofte eg faller for ull til voksne (fordi det meste ser så sportslig ut). Nøstebarn lager FINE ullklær;) Ønsker meg denne i str 38, fargen skifer.

Hilsen camillalothe@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg ønsker meg nok også et voksenpledd. Ungene hadde et da de var små, og jeg misunte dem det den gangen.

celoc@online.no

Anonym sa...

Min favoritt er definitivt pysjamas i ullfrottè uten fot, grå str 92! Fordi den holder gutten min akkurat passe varm og tørr hele året. I tillegg kan den jo bare luftes mellom hver bruk og trengs ikke å kastes på vask etter en natt pga stram lukt. Fantastisk!

ingvild-bondejenta@hotmail.com

Judith sa...

Min favoritt er jeansblå hettejakke i ullfrotte str. 38/40. Sikkeret nydelig å ta på for å holde varmen når kulden kommer krypende! Eller hele året for den sak skyld:)
Hilsen judith@mimer.no

Anonym sa...

Alltid et høydepunkt når Nøstebarn-nyhetene lanseres, nå kan høsten bare komme! :) Men å velge en favoritt er ikke lett. Valmue og sand er begge nydelige farger og ballongkjolen er fantastisk søt. Storesøster kommer til å elske støvrosa ullgenser, mens mamma nok holder en knapp på nyheten babybukse i ullfrotte. Høyest står nok allikevel ønsket om en nattkjole til storesøster som har vokst ut av "babypysjene". (Str 116.)

heidi.bergmann.kvamme@gmail.com

Ellen sa...

Favoritten blandt nyhetene er overall i ull, farge støvblå og str 98-104. Superpraktisk plagg som passer like godt hele året siden man lett bytter mellom kort- og langermet bodt/trøye. Supert!

Hilsen Ellen
ellendronnesund@outlook.com

Anonym sa...

Oi, der var det mye fint! Jeg falt veldig for de fargerike buksene i ullribb, og skulle jeg være en av de heldige ville jeg ha valgt akkurat en slik i jeansblå/breblå/skifer/brun i str 110/122.
Men må også få lagt til at ullribben til de voksne også er fristende....pluss mye annet! Ull er gull og vi elsker nøstebarn :)

rita_vaage@hotmail.com

Ellen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Jeg synes barnehagevotten er en flott nyhet. Spesielt bra er at det er 100% ullfor! Vinner jeg ønsker jeg mørk Mulvarp str. 5-8 år

Ingeborg Marta sa...

Har mista den brune joggejakka mi i ullfrottè og det er jo igrunnen helt krise. Har brukt den nesten daglig i ett år, så nå ønsker jeg meg veldig en ny en. Ser at en av nyhetene er ullfrottejakke i sand, så det må vel bli favoritt blandt nyhetene for min del.

Anonym sa...

Ull er gull! Vi fikk vår første,etterlengtede "lillegull" i sommer,og jeg gleder meg til å endelig få brukt Nøstetbarns mange herlige plagg på vår lille prinsesse! Nå som vi går vinteren imøte,ønsker jeg meg ullfrotte pysj uten ben i farge lyng til henne. Størrelse 74.

Mhv kristinerostad@hotmail.com

Anonym sa...

Hei!

Jeg ville jo sagt at det hadde vært deilig med en ny nattkjole til meg, men så var det storebror i huset som vokser så fort. "Bukser i ullribb" er favoritten her. (Jeg kjøpte en til meg i fjor vinter og jeg bodde i den hele vinter, deilig!) Han må opp i den største størrelsen 122/140 :-) den blir stor og god, holder i år og kanskje neste år!
Jeg falt helt for buksefarge nr 76, blåbær/ støvblå.

Vennlig hilsen Marit, mariten@gmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er bestefarstrøya. Eg har gått igjen i tunikaen dykkar dei siste vintrane og syns trøya er ein veldig fin variasjon.
Blåbær str 38/40

solveigsrheim@yahoo.no

Anonym sa...

Elsker Nøstebarn!! Så masse fint å velge imellom men favoritten min akkurat nå er ulltrøye lang erm voksen, farge blåbær/støvrosa, str 42/44 fordi jeg syns blåbær og støvrosa er en herlig fargekombinasjon!
Eposten min er: reveusesian@hotmail.com

Anonym sa...

http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=4158

denne hadde vært perfekt å brukt på poden i barnehagen

uglylizz78@gmail.com

lisbeth n

Anonym sa...

Voksenteppe i ullfleece, sandfarget,i en kald leilighet vinterstid, holder iallfall de voksne seg på friske og på beina i forkjølelsestider, vil vi håpe, smil...

Høsthilsen
Bente netlohell@hotmail.com

Divia sa...

http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=4158 God og varm og den passer både som pysjamas og som kosedress

Julia sa...

Jeg vet akkurat hva jeg ønsker; ullfrottedress i fargen jeansblå, str 104. jeg elsker deres produkter og har brukt de til alle mine tre barn. Jeg har strikket mye også, og den nye blåfargen, støvblå, den må bestilles! takk for flotte produkt! julia.oren @ ntebb.no

Anonym sa...

Longs m/bråt i ull/silke.
Varenummer: 6523
Lilla str 128
heksen66@gmail.com
Hilsen Charlotte

Anonym sa...

Eg har sakna eit alternativ til tunikaen dykkar, for den er heilt super året rundt. Og nå er den her! Eg ynskjer meg bestefartrøya i blåbær, str 38/40 (ev 34/36 om den er litt stor i str)
Beste helsing Solveig
solveigsrheim@yahoo.no

Anonym sa...

Hei! Min favoritt blant høstnyhetenne er pysjamas med fot i ullfrotté. Lillefrøkna sparker av seg dyna og ligger med armene opp til hodet så ull er alltid noe vi bruker.

Farge: Natur
Størrelse: 74

siri_loland@hotmail.com

Hilsen Siri

Anonym sa...

Likte utrolig godt Cardigan jakke til voksen, siden jeg har savnet litt "damete" modeller. Men tror likevel jeg går for Hettejakke i jeansblå ullfrote, ser utrolig deilig ut for kalde høstturer! St. 38/40.
annika.monsen@online.no

May sa...

Det var vanskelig å velge..men det blir vel ullribb bukse. =) De er utrolig fine og er gode å ha kalde vinterdager.
Ønskeri str. 98/110 i fargenr 46;Lilla/blåbær.

mklillemor@gmail.com

Monstermønster sa...

De nye totrådsfargene! Paprika hadde vært kjekt å teste.

Vinterbarn sa...

Min favoritt er overallen i ull - vinner jeg den til min lille gutt blir jeg så utrolig glad :D

Anonym sa...

Jeg liker veldig godt overall i ull fordi den er praktisk året rundt. Hvis jeg er den heldige vinner ønsker jeg denne i fargen blåbær, str 98/104.
Det er mye fint i høstens kolleksjon!

Fra Kristin (ksolvang@gmail.com)

Kirsti sa...

Min favoritt må være Sparkebukse uten fot i ullfrotté, i sand. Lille mann hadde denne i fjord, og jeg bare elsker den samt så mye annet.
Vi ønsker oss den i str 92 slik at den passer helt til våren :)

Hilsen Kirsti
kirsti.magnor@gmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er hettejakka til voksen i ullfrotté. Jeg elsker nøstebarnklær til sønnen min, og ser for meg at permisjonsvinteren blir bedre for oss begge hvis også jeg kan ikle meg herlig ullfrotté. Denne varme genseren vil nok kunne forlenge trilleturene på kalde dager! (Ønsker meg genseren i fargen sand str. 38/40).

Hilsen Ingvild, (ingvild @ lunde - danbolt . com)

Anonym sa...

Den herlige nattkjolen til voksne med de friske, røde stripen blei æ så glad for å se! Mvh Ingrid, ingrid@eldjarn.no

Marianne sa...

Det alltid så mye flott på nøstebarn sine sider, og alltid flotte nyheter! Derfor er det vanskelig å velge. Men valget falt til slutt på dress i ullfrotte, blå (4158). Hilsen fru Uteng.

Anonym sa...

Sportstrøye dame - Jeansblå, str 38/40. Synes fargen er nydelig! :)

Hilsen.
Tara
knausst@yahoo.com

ingrid sa...

Hei, har kommentert en gang før, men kunne ikke finne igjen kommentaren min. Skriver derfor på nytt. Min nye favoritt er hettejakken i jeansblå str 38/40. Da skal jeg nok slippe å fryse til vinteren :)

Ingrids_96@hotmail.com

Hildes Scrappeunivers sa...

Blant nyhetne fant jeg masse flott
både til liten og stor kropp
men favoritten min er http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=6133 denne jakken
som vil sitte godt på lille "makken"
Den kan holde han varm hele vinteren lang
og kommer til å bli brukt gang på gang
så da er det bare å håpe å vinne
så blir denne mammaen en veldig lykkelig kvinne!

Ønsker brun 104 og mailen er hilde.moholt(krøllalfa)gmail.com

Hilde ♥

Unknown sa...

Hettegenseren i ullfrotté med fargen lyng, i str. 128 er våres favoritt! Eller kanskje voksentøfler i skinn til meg selv ;) Str. 41.

Håper på å vinne! :)

Anonym sa...

Det er så mange flotte og gode Nøstebarn-klær, men når jeg må velge en favoritt er det helt klart sparkebukse uten fot i ullfrotté! Deilig å kle på veslegutten - romslig, varm og kjempefin! Et absolutt favorittplagg hos oss. Blant høstnyheten virker fargen "sand" spennende, og hvis jeg skulle være så heldig å vinne ønsker jeg meg en sparkebukse uten fot i ullfrotté, farge: sand og størrelse 86.

Hilsen Helga, hmssorhagen@hotmail.com

Anonym sa...

Hjemme hos oss er sparkebukse i ullfrotté med og uten fot en klar favoritt selv om vi er strålende fornøyde med alle Nøstebarn-plaggene vi har til sønnen vår. Sparkebuksa er romslig, varm, slitesterk og kjempefin. I perioder nesten den eneste buksa han har brukt! Fargen sand ser veldig fin ut og er jeg så heldig å vinne ønsker jeg meg altså en sparkebukse i ullfrotté uten fot, str. 86, farge "sand".

Hilsen Helga, hmssorhagen@hotmail.com

Anonym sa...

Favoritten er den grå ullpysjen uten fot, str 116. Herlig.
Hilsen Hanna, matpakkemamma(krøllalfa)gmail.com

Arnhild sa...

Ull er fantastisk! I Sveits der eg bur har dei ikkje oppdaga dete endå, men heldigvis kan eg kjøpe mykje fint kvar gang eg er heime i Norge.

Eg ynskjer meg ein pyjamas i ullfrottè utan fot i størelse 80 og i fargen grå. Då er god og lang søvn for vinteren sikra!

Helsing Arnhild (arnhildj@phys.ethz.ch)

Anonym sa...

Favoritten må være pysjamasj med fot i ullfrotte i fargen sand. Str 62 hadde passet fint til sønnen min som kommer i november :)

Glenn

busserull123@hotmail.com

Ut på tur, aldri sur sa...

Barnehagevottene er min favoritt! Helt genialt med ull innerst og vannavisende stoff ytterst. Sånne burde alle barn ha! Lilla i størrelse 3-5 år.

Anonym sa...

Ullfleece dress uten hette er super, både til soving i vogn og under dressen på kalde høst/vinterdager. Ønsker meg den i fargen lilla, str 92 til datteren min!!

Unni

unnivinjusveen@gmail.com

Anonym sa...

Dette er min favoritt fordi den lilla fargen var nydelig, og den så veldig praktisk ut:)

http://nostebarn.no/produkt/Ull-Barneutstyr-okologiske-Barneklaer-Babyklaer-Ulltoy/Sparkebukse-i-ull-silke/

snefrid1@msn.com

Anonym sa...

Joggebukse i ullfrote i fargen sand i str.38/40 =)
fordi den ser så god ut! har ingen klær fra nøstebarn fra før fordi det er litt for dyrt for lommeboka mi desverre, så jeg har ikke prøvd de ut før=)
vilde.christine.eldby@gmail.com

TVH sa...

Så masse fint å velge i at det er vanskelig å bestemme seg, men jeg tillater meg å være litt egoistisk og velger meg noe til meg selv, nemlig nattkjole med knepping i ull og silke (str.42/44 og fargene valmue /natur). Tenk at jeg hr fulgt med på Nøstebarn i over 20 år,- fra den gang vi "importerte" garnet fra Danmark og strikket bleiebukser til den store medalje. Nå er de som brukte dem store og har selv små knøtt som elsker plagg av ubehandlet ull!
mvh trine.vestnes.hanssen@nordlysnett.no

Anonym sa...

Kjempeglad for å sjå at rødt er tilbake! Favorittnyheiten er såklart sparkebukse utan bein i fargen "valmue" str. 92!

Helsing Bente, bente.johnsen.rygg@hotmail.com

Helga Marie sa...

Jeg er veldig glad i alle Nøstebarn-klærne vi har til sønnen vår på snart ett år, men hvis jeg MÅ velge en favoritt er det nok sparkebukse i ullfrotté, med eller uten fot. Med fot da han var mindre - nå passer det godt uten fot. Sparkebuksene er romslige, varme, praktiske, slitesterke og kjempefine! I høstkolleksjonen likte jeg aller best fargen sand og hvis jeg skulle være så heldig å vinne denne konkurransen vil jeg derfor ønske meg en sparkebukse i ullfrotté uten fot, str. 86, farge "sand".

Hilsen Helga Marie, hmssorhagen@hotmail.com

Anonym sa...

Utrolig mye fint her! Men min favoritt er ullribb bukse til voksne i grå!! Dødsfin og kjempepraktisk, behagelig å gå med, og et must å ha :):) Så denne ønsker jeg meg! str 38, og mail er sivmjacobsen@hotmail.com

Anonym sa...

Åh, hvor ser det hele bare fint ud. Men min store datter på 3 år er vokset fra sine uld gensere, og ønsker sig derfor denne, der er fin at ha på sig under en vest. Min mail er siri.sol@sol.dk
Bestefarstrøye m/knapp.
Varenummer: 6335
Sand/natur i str. 104
Mvh Siri

Storbyliv sa...

•••♦••• Takk for en fin blogg •••♦•••

► for en premie! =))
► denne sjansen kan jeg ikke la gå fra meg =)

------> jeg er følger, og har tipset alle mine 276 facebook venner via privat melding

► Linnea på 5 år har et stort behov for nye votter, så barnehagevott med för i fargen muldvarp (str 5-8 år) er vår absolutte høstfavoritt =))

Ha en fin kveld!

Hilsen Kirsti (trondhf@hotmail.com)

Anonym sa...

Hei!

Jeg ønsker meg Sparkebukse uten fot i ullfrotté, i str. 74 i fargen Lyng, til min kjære datter :) Vi har fått masse anbefalinger om klærne fra Nøstebarn, og har veldig lyst til å prøve dem ut:) Vi har arvet en pysj, som vi snart kan ta i bruk, men ønsker oss veldig gjerne en sparkebukse i tillegg, slik at vi hun kan bruke kvalitetsullklær fra Nøstebarn døgnet rundt :)

Mvh. Oda Kristine Sveen, kodaksveen@hotmail.com

Anonym sa...

Hei!
Vi ønsker oss sparkebukse i ullfrote,str 62 i fargen sand til det nye nøstebarnet som vi venter i Mars.

Superlekker farge:)

Hilsen Emil og Camilla, camilla.tomter@steinerskolen.no

Tonje sa...

Så masse flotte nyheter, utrolig vanskelig å velge!
Men jeg tror favoritten min må bli hettejakken i ullfrotte for voksne, og om jeg vinner ønsker jeg meg den blå jakken i 38/40. Krysser fingrene!

Anonym sa...

Min elskede nattkjole i ull/silke er favoritten til voksne. Dessverre er den så utslitt nå at den skal brukes til å lappe annet ulltøy med.
Ønsker meg derfor ny nattkjole i den nye fargen valmue i størrelse 46/48.
akdahl(a)gmail.com

Anonym sa...

Jeg er superegoist akkurat nå og hadde dødd litt på meg om JEG for en gangs skyld kunne unnet meg noe fra Nøstebarn..
Så da ville jeg ønsket meg Hettejakke i ullfrottè i str 36.. Baaaaare til meg.. Gjerne i den Sandfargen også.. ;)

Monica's Verden sa...

Det var ikke så lett og velge,da det var masse fint i høst kolleksjonen.
Men jeg fant denne Ullfleece dressen uten hette i Lilla som jeg synes var kjempe fin :)
http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=4756
Barnebarnet mitt hadde passet utrolig fint i den. Likte den veldig godt da den ser, varm og behagelig ut og ikke minst fargen var kjempe fin også.

Kan se for meg henne i denne nå som høsten er på full fart over oss..

Ønsker dere en kjempe fin uke --
Stor hilsen fra Monica Karin - canim_monica@hotmail.com

Anonym sa...

Mange mulige favoritter her, men denne gangen nevner jeg spesielt joggebuksa i ull (støvblå str. 104). Har en av disse fra fra før i lilla, og de er supre å bruke i barnehagen!

mvh Inger Marie Kimo, imkimo@live.no

Anita sa...

For en flott konkurranse!
Min favoritt er uten tvil ullribbe buksene til voksne! Farge 76 Blåbær/Støvblå. Str. 34/38

Min mail adresse er: anita.husevaag@gmail.com

Judith sa...

Hettejakka i ullfrotte var veldig fin. Den kunne jeg gjerne hatt i fargen jeansblå, størrelse 38 :-)

grønn sa...

Jeg ønsker meg en støvrosa cardigan jakke til barn i str 116 til frøkna mi - fordi den er knallfin og ville blitt masse brukt :-)
Mvh Anna
gronn.barneklaer@gmail.com

Anonym sa...

Har 4 unger som vokser og hele tiden trenger nye klær - så hvis jeg skulle være så heldig å vinne, ønsker jeg noe til meg selv:))) F.eks. hettejakke i ullfrotte, jeansblå str. 42/44. Ønsker - ønsker - ønsker:)))

tonehenn@gmail.com

Anonym sa...

Oj, vanskelig å velge en favoritt blant så mange fine ting!

Men jeg tror ikke det er noe som slår et ordentlig ullteppe på kalde dager!
Så jeg velger voksenteppe i ullfleece: http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=3703

mf.i@hotmail.com

Unknown sa...

Pologenser i ull/silke

Erin sa...

Liker veldig godt sparkebuksen uten fot i ullfrotté. Passer helt utmerket for små barn i og med at den har knepping i skrittet, det gjør bleieskiftet enkelt og greit :)

Ønsker meg en sånn en i str.86 og i grå farge :)
egrace18@gmail.com

Ida Lind sa...

Så mye fint!!!

Jeg ønsker meg:
Cardigan jakke til voksen i ull
Farge Blå, og størrelse 40/42

Ida Lind
urettferdig(ætt)live.com

Anonym sa...

Jeg har mange nye favoritter, det er vanskelig å velge. Jeg liker sparkebuksen uten fot i ullfrotté, i valmue, str 98. Den er virkelig nydelig og superpraktisk.

Hilsen Anca, leaf357@gmail.com

kokopellina sa...

En ting man skal velge av alle disse fine nøstebarnklær?? Ikke lett valg,men om jeg måtte velge, ville det vært overdeler som sportstrøye (herrestr M), kortermet trøye i svart(herrestr M) eller ullteppet for voksen.
Hm, det ble ikke lett valg likevel... ;)

Nøstehilsen Eva

Therese sa...

Så mye fint:) min favoritt ble nok ullpysjamas i fargen lyng:) str 98 hadde passa min lille frossenpinne:) håper på vinnerlykke:)

Therese sa...

Så mye fint:) min favoritt ble nok ullpysjamas i fargen lyng:) perfekt til min lille frossenpinne som alltid ligger oppå dyna på natta:) Håper på vinnerlykke:)

Anonym sa...

Blant mange favoritter velger jeg å gi min stemme til Nattkjole med knepping, i ull silke. Jeg skal snart gjennom en ryggoperasjon, og kjolen vil være perfekt myk, varm og behagelig å ha med på sykehuset. Den ser dessuten like mye ut som en kjole for dagtid som for nattestid, og på toppen av det hele så vil jeg i fargen valmue/ natur kunne matche barna mine som har ullbukser og stripete body i samme nydelige valmuefarge.
Hilsen Therese (str 38/40)

theresemostrom@hotmail.com

Helga Marie sa...

Hjemme hos oss er Nøstebarn-klær generelt en favoritt og vi har mange forskjellige plagg. Sønnen vår på snart ett år har bodd i Nøstebarn-klærne sine fra første stund og jeg er imponert over hvor funksjonelle og fine de er. Flere av klærne har vi kjøpt brukt og de har virkelig vært i god stand. Det er flott med klær som tåler bruk og deilig å kle babyen sin i klær som er så behagelige, varme og deilige. Det er altså ikke enkelt å velge en favoritt, men om jeg nå absolutt må vil jeg trekke frem sparkebukse i ullfrotté, med eller uten fot. Sønnen vår bruker nå størrelse 80 og har en sparkebukse i hver størrelse fra 62 til dagens. Jeg syns den nye sand-fargen i høstkolleksjonen ser veldig fin ut og skulle jeg være så heldig å vinne er det en sparkebukse i ullfrotté uten fot, str. 86 og farge "sand" jeg ønsker meg.

Hilsen Helga Marie Stigen Sørhagen, e-postadresse: hmssorhagen@hotmail.com

Lene sa...

Min absolutte favoritt er "Overall i ull" i farge "Støvblå". Herlig 70-tallsfølelse, og som hadde passet perfekt til ei lita tantetulle (med mor og tante født på 70-tallet). Den ser kjempedeilig ut, og kommer til å varme godt når hun leker på golvet i et litt golvkaldt hus. Hun er 1,5 år til vinteren, så da vil str. 86-92 passe.

hilsen
lene_rodmyr@hotmail.com

Anonym sa...

So many nice things, as always! Love them all <3
I would love the Kjole i ullfrottè ballongskjørt str 92, farge: sand, for my daughter! choicecda@hotmail.com
Good luck everyone!
Hilsen!
JCH

Anonym sa...

Min favoritt er baby bukse i ullfrotte i farge sand i str 56/62 og ullbody m/ståkrage i sand/natur i samme str. Dette fordi det passer like godt til gutt som til jente. Vet ikke om vi får gutt eller jente, det får bli en overraskelse til fødselen på nyåret!
Mvh
Camilla, herlandcamilla@hotmail.com

EKU sa...

Kjole i ullfrottè ballongskjørt er vel den nydeligste kombinasjonen av praktisk, varm og lekker! Ser ut til å passe utmerket til ei lita frøken som skal feire sitt første bursdag i september - midt i den mest fargerike tiden i naturen. Fargen må vel være rød - minner om høstglød, smaker Jul og farger og vinteren! Det er barn som setter fargen på livet, hvofor ikke gjøre det med en kjole i livets farger? Str. 86 må vel passe akkurat til den kommende tiden med mye tumling og helt sikkert også med sine første skritt!

Anne M Øyen sa...

Ullfleeceteppet junior - fargen er nydelig og kvaliteten skjønn. Det vil varme mitt lille barnebarn!

Anne M Øyen sa...

Juniorteppet i ullfleece. Fargen er nydelig og kvaliteten super.

anne.oyen@harboe.no

Ole-Martin sa...

Masse flotte nyheter!
Jeg ønsker meg en sparkebukse uten ben i str. 98
Litt usikker på farge- må høre med fruen om jeg vinner :)

Ole-Martin
olejen(ætt)live.no

Anonym sa...

Vi har en 4 åring som skal bli storebror i november. Det er mye fokus på lillebror om dagen, og jeg må innrømme innkjøpene er mest til det kommende barnet. Derfor synes jeg det ville vært fint for storebror å få noe nytt og!

Derfor ønsker vi oss den superfine hettegenseren i ullfrotte, sandfarge, str 116.
takk, hilsen Kristin
kristinvdt@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg likte veldig godt overall i ull, for den ser både veldig behagelig ut og får koselig nostalgisk følelse. Synes det er mye bedre kle barna i løse ullklær istedet for stramt dongeri som er i kjedebutikkene..
vi ønsker oss overall som er grå, str 86 :)
bjorginger@hotmail.com

Anonym sa...

Åh, det er jo så mye fint!! Men den røde sparkebuksa i ullfrotté med fot - den er nok min favoritt! Berta skal etter planen komme om tre uker, og jeg er sikker på at hun blir supersøt i den!! Str 56 hadde vært topp! Jeg har akkurat gjort klart vugga til babyen - med deres soveskinn i, selvsagt! Hilsen Ingrid (mail: ingrhaga@gmail.com)

Anonym sa...

Ønsker meg Sparkebukse uten fot i ullfrotté, farge grå, str 80.

mail: mehenkje_heidi@yahoo.com

Virtuella aka. Margot Viste sa...

Favorittnyheten er definitivt de nye garnfargene! Paprika!

Anonym sa...

Til min datter synes jeg det hadde vært supert med pysjamas med fot i ullfrotté, gjerne i fargen Sand og str 62 :)
Hilsen Eirik, eirikvigeland@gmail.com

Anonym sa...

Hettejakke i ullfrottè. Frysepinnen meg skulle hatt en slik til vinteren. Den ubehandlede ulla til nøstebarn er den eneste ulla jeg tåler å bruke mot huden, hipp hurra for at utvalget til voksne øker! Str.42/44.minsinmail@gmail.com

Anonym sa...

Ullfleece dress uten hette m/glidelås er min favoritt. Har god erfaring med slike dresser, det er et veldig praktisk plagg å ha under parkdressen på kalde høst/vinterdager. Derfor blir dette min favoritt. Ønskes i str 104, og i lilla farge!

lindthe@gmail.com

Tommy Pedersen sa...

Overall i ull! Fordi jeg elsker varme, glade unger som løper rundt på tunet og breker. Og den overallen var skikkelig kul :))
Farge: Støvblå i str 98/104.

tommy@pastill.net

Anonym sa...

Har tvillinger så da må man kjøpe 2 av alt, hadde vært kjekt å vinne en genser da, så kan vi kjøpe inn den andre sjøl:))) Favoritt: Ribbgenser i skifer str. 110/116.

daghenn@gmail.com

Anonym sa...

Er veldig svak for de nye garnfargene, så jeg ønsker meg ei hespe eller to i støvblå farge: Det kan sikkert bli til veldig mye fint og nyttig!
Mvh Inger Marie Kimo, imkimo@live.no

Anonym sa...

Min favoritt er bukser i ullribb, farge 56 Jeans/brun i str. 122/140. Jeg liker disse buksene veldig godt og har brukt dem mye til eldstemann. Nå mangler han imidlertid en bukse som passer til den brune ullribbgenseren.

Mvh Elin, elin.markseth@gmail.com

Siri M sa...

Eg likar bestefarstrøye med knapp! Over halve året går med til ullklær, så då er det kjempekjekt å finne eit alternativ til den vanlege ullgensaren. Lysegrønn/støvblå i størrelse 116 hadde vore fin til jenta mi. Helsing Siri, siriirmelin@hotmail.com

Anonym sa...

Hei! Mange fine nyheter i år.. jeg ønsker meg et voksenteppe i ullfleece. Det ser utrolig deilig ut, enten i sofakroken eller over dyna på kalde vinternetter, eller ute på verandaen på kjølige sommerkvelder.

Hilsen Mona, kulimoaner@hotmail.com

‹ Eldst ‹Eldre   201 – 400 av 876   Nyere› Nyest»