fredag 31. august 2012

Konkurranse: Vinn din favorittnyhet!


Vi synes det er så gøy med lanseringen av den nye kolleksjonen og å høre alle tilbakemeldingene fra kundene, at vi tar på oss festbuksene og kjører igang en konkurranse her på bloggen! Reglene er enkelt og greit:

Fortell oss hvilken av nyhetene som er din favoritt, og hvorfor.

Du finner alle høstens nyheter samlet HER. Legg igjen en kommentar under dette innlegget innen onsdag 5. september klokken 23.00, så trekker vi en vinner som får sin favorittnyhet tilsendt i posten. Pass på at du skriver e-mailadressen din i kommentaren, og skriv også hvilken farge og størrelse du vil ha hvis det er du som blir den heldige vinneren. 

Konkurransen er avsluttet! Vinneren vil bli annonsert 6. september.

Bruk gjerne dette bildet hvis du vil fortelle om konkurransen på din egen blogg eller på Facebook:

Høyreklikk og velg "Lagre bilde som..."


NB! På grunn av det store antallet kommentarer, deles kommentarfeltet inn i flere deler - derfor kan det se ut som om innsendte bidrag ikke publiseres. Klikk på "Last inn mer..." under kommentarfeltet, så vil du se at bidraget ditt er publisert :)

876 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   801 – 876 av 876
Eirin sa...

Tror favoritten må bli pysjamas med fot i ullfrotté, farge: Sand. Str 74. Har ei lita snuppa som foretrekker å sove uten dyne, så da er en god og varm pysj veldig fint å ha.

Eirin

Plingri sa...

Cardigan til dame blåbærblå str 38/40. Nøste-ulla holder den iskalde kroppen min akkurat passe varm :-)

Plingri sa...

Blåbærblå cardigan til dame 38/40. Nøste-ulla holder den iskalde kroppen min akkurat passe varm :-)

Aina sa...

Vår favoritt er nok Ulltrøye barn lang erm, støvrosa (str 128), for her vokser 5-åringen som bare det, og ulltrøyer er en absolutt nødvendighet til fjellturene vi ofte er på, i tillegg til barnehagebruk nå når det begynner å bli kaldere igjen.

Hilsen Aina, smilogverglad@hotmail.com

Anne Marit sa...

Jeg ønsker meg et ullfleece pledd. Varenr 3707. Farge: sand. Har kjøpt nøstebarnklær til de tre barna mine i mange år nå og er kjempefornøyd!!! Nå er det min tur til å varme meg med ullpledd!!! Håper jeg vinner!

annempmoi@gmail.com

Kathrine Kristiansen Illustrasjon sa...

Mye fint her! Min favoritt er joggebukse i ullfrotte til dame. Jeg ønsker meg en i sand, str. 38-40. Ser helt fantastisk ut!

Hilsen Kathrine
kathrine.illustrasjon@gmail.com

Renatemor sa...

Hei ;) Her i huset er hettejakka 4766 en stor favoritt. Nydelig utenpå kjoler og tights til små prinsesser <3 Og den VIKTIGSTE grunnen til at jeg liker den er at Signe har lagt sin elsk på den. Hun ønsker GJERNE en ny i Lyng str 3 år! renate.nordal@gmail.com

Kokolur sa...

Mange deilige farger og snitt i høstens kolleksjon, men jeg falt pladask for den nye overallen i støvblå/lys grønn! I str 86/92 vil min sprelleville Aurora bli det varmeste og fineste nøstebarnet i barnehagen denne sesongen!

kokolur@gmail.com

sgs sa...

Min favoritt er dressen i ullfrotte, i sand med støvrosa i str 86. Da vi bor i lelighet i 1. etg med kaldt gulv året rundt er det godt for prinsessen å ha på seg en ekstra dress utenfor pyjamasen. Denne dressen ser romslig ut og fin til å krabbe med og etterhvert gå rundt i. I tillegg er materialet så flott med mindre behov for vask, hvilket passer oss ypperlig med liten vaskemaskin og laaang tørketid uten tørketrommel.
Nøstebarn har jeg hørt masse om før jeg fikk barn, og da jeg selv skulle ut å kjøpe ull (pluss annet) til minien måtte jeg jo prøve ut varene. Kjempe fornøyd ble jeg:-)

Hilsen Stine, sgskare@hotmail.com

Renatemor sa...

Her i huset er det hettejakka 4766 som er favoritten. Den er nydelig utenpå både ribblongs, tights og tunikaer. Den viktigste grunnen til at den er favoritten er at Signemor har lagt sin elsk på den <3 Hun ønsker seg gjerne en ny i Lyng str 98! Mailadr er renate.nordal@gmail.com

Anonym sa...


Min favoritt er jeansblå hettejakke i ullfrotte str 38/40. Elsker nøstebarn klær til dattra mi, men har enda ikke prøvd noen selv

Mail: loneengan@hotmail.com

ragnhisn sa...

Nøstebarn er min favoritt! Årets kolleksjon er intet unntak. Top of the tops synes jeg er kjolen i ullfrotté med rysjer. Ønsker meg denne i fargen valmue str 110/116 mailadr ragnhisn@gmail.com

Marit sa...

Min favoritt er hettejakken i ullfrotte (str 38/40). Nydelig i fargen sand.

Hilsen Marit (maritt@gmail.com)

Anonym sa...

Om jeg skulle bli den heldige vinner, ville jeg veldig gjerne hatt en stripete Ullribb-bukse i str 38/42 til MEG SELV! :)
Jeg har alltid vært litt misunnelig på guttene mine som har/har hatt både ullribb og annen god Nøstebarn-ull. Nå er det vel min tur? :)


Vennlig hilsen Ingrid
ingflak@gmail.com

Bruden sa...

Min favoritt er Overhall i ull i farge støvblå (str 56/62), fordi jeg lenge har lett etter ei tynn ullbukse som er smal i fasongen, da jeg bare får barn som er lange og tynne:) I tillegg er det et stort pluss med overhall da bevegelsesfriheten til barnet er bedre når det ikke er noe som strammer noe sted.

Med vennlig hilsen

Marianne (marianne.langaas@gmail.com)

Anonym sa...

Hvis jeg skulle velge må det bli Ullflees dress med hette i den flotte farven LILLA,i str:80/86
Men det er jo så mye fint å da blir det vanskelig å velge.

Anonym sa...

Elsker ullfrotte, så babybuksa ønsker jeg!! Den har lange gode ribb i ben og rundt magen! Elsker det!! Jakken med hette og knapper hadde og vært fin til!! Farge er ikke så viktig, men den røde var kul, men det var jeansblåe og... Frøkna mi er ett år og normal str, så er vel deres str litt store, så da er vel 74/80 en fin str!?
Hilsen Hannebarrum@hotmail.com

Anonym sa...

Hei !
Favoritt høstnyheten til min lille ble den sparkebukse i ullfrotte, st 62 farge i rødt farge, fordi hun blir november -desember baby pike.

Hilsen, Essi
essi.a.lehtonen@gmail.com
essi.lehtonen@luukku.com

Anonym sa...

Min favoritt er bukser i ullribb farge 56, str.110-122. Den vil være kjempe nytting til 5-åringen min utover vinteren.
Mange flotte klær :)

marianneberg@hotmail.com

Mai sa...

Så utrolig vanskelig å finne en favoritt blant alle de fantastiske nyhetene! Men jeg endte nok opp på hettejakken i ullfrotte, i jeansblå. Det er så deilig når man finner fine hverdagsplagg i ull som er praktiske og anvendelige. Om jeg vinner, ønsker jeg den i 42.

J-Leigh sa...

Favorittplagget mitt var den nye sporstrøya til herre. Leste i avisa forrige veke at med ullinnkjøp er det barna som kommer fyrst, så er det mor, og far må fryse eit par dagar før han får noko ;) Hadde lyst i eitt år no å kjøpe nøstebarn ull til mannen, so det er kjekt å sjå at de har tenkt på den voksne mann også!

Helsing Jessica, jleigh.joy@gmail.com

J-Leigh sa...

Favorittplagget mitt var den nye sporstrøya til herre. Leste i avisa forrige veke at med ullinnkjøp er det barna som kommer fyrst, så er det mor, og far må fryse eit par dagar før han får noko ;) Hadde lyst i eitt år no å kjøpe nøstebarn ull til mannen, so det er kjekt å sjå at de har tenkt på den voksne mann også!

Helsing Jessica, jleigh.joy@gmail.com

Pia Jurangpathy sa...

Vi mangler en alsidig varm trøje til de kolde efterårs og vinter måneder, og synes derfor at denne er fantastisk :
Jakke med hette i ullfrottè Varenummer: 4166 og farven lyng er bare utrolig smuk.
Vi ønsker str 98-104.

Mvh Pia

Pia Jurangpathy sa...

jeg glemte lige min mail:

piajura@hotmail.com

Anonym sa...

Hei! Min favoritt er overall i grå blå. Med glidelås. Str 98. Gutten vår har Downs syndrom og er mye syk , en sånn dress vil holde han passelig varm ute og inne. Det er også vanskelig å finne klær som passer pga litt uvanlige proporsjoner .men vi har svært god erfaring med passformen til nøstebarns produkter! Og bare så det er sagt: hvis dere trenger en lyslugget, blid gutt til modell - oppdrag : ta kontakt!

Beste hilsen
Karen
karenknudsensynnes@me.com

Anonym sa...

En av mine favoritter er sparkebuksen uten fot i ullfrotté. Den er romslig og god for aktive småtroll og ulla er god å ha når vinteren nærmer seg! :-)

Farge Lyng, str 80.

ormoy@hotmail.com

Anonym sa...

Ullfrotté jakke m/ hette,farge sand, str 42/44 vil jeg gjerne vinne. Gunn_eli@hotmail.com

Anonym sa...

Hei. Så mye fint, men min favoritt er overall I ull, støvblå. Denne hadde varmet min Storm godt I vinter, og fargen hadde vært så fin til på han. Str 80.
Hilsen Siri-Beathe, siribeatheaaberg@yahoo.no

Karina sa...

oj.. dette var vanskelig... men tror jeg skal ønske meg noe til meg selv...
pysjbukse i stk 46/48 sort :)
Klem Karina (kari-tea@hotmail.com)

Anonym sa...

Har siklet på ungene sine ullstillongs i ribbestrikk, så helt klart ensfarget grå i s. Olala å ha de til vinteren...

karianne.e.t@hotmail.com

Vibeke A sa...

Voksenteppe i ullfleece er min nye favoritt. Da kan vi jo alle varme oss på den deilige ulla i løpet av høsten og vinteren.

viern@hotmail.com

Anonym sa...

Omslagsbody i ull/silke er min favoritt, rett og slett fordi omslagsbody er så genialt og når den kombineres med stoff i ull og silke så kan det ikke bli bedre!

Anonym sa...

mye fint å velge mellom på Nøstebarn sine nye kolleksjon ;o)har strikket 2 babytepper fra Nøstebarn ;o

)Eg falt så for den fine grå ull pyjamasen uten fot i ullfrotte ,hadde vært en fin gave å gi til min søster som venter en baby om vel 1 uke . om eg er heldig å bli trukket ut hadde størelse 68 vært fin.

min datter har kjøpt mye fint som mitt barnebarn liker å gå med i barnehagen,gode og varme klær som holder seg fine i vask etter vask ;o)


hilsen Hjørdis Bakke,h.jordi.s@hotmail.com

Unknown sa...

Pysjamas med fot i ullfrotté, sand str 68.

Epost skriv eg ikkje i reintekst grunna fare for å bli snappa opp av spam-botar.

bjarte {krøllalfa} rmail {punktum} no

Med venleg helsing
Bjarte Rolland

strikkemor sa...

super ny kolleksjon, jeg ønsker meg en Ullfrotté jakke,farge jeansblå,str 42/44

solvirevheim@gmail.com

Anonym sa...

min voksenfavoritt er ull-silke nattkjolene. Ønsker Nattkjole m/ knepping, ull/silke i valmue/natur



lurveleven@gmail.com

Anonym sa...

Jeg er helt vill med det meste for både barn og voksne fra Nøstebarn, ikke minst fargevalget og altid den lækre ullen. Ullfrottè er en av favorittene. Jeg bare elsker og ønsker meg Joggebukser til mine to jenter i størrelse 140 i enten Blåbær eller Støvblå.

Varm hilsen,
Tea, Teaagerup@hotmail.com

Anonym sa...

mye fint ,flotte farger til små og store ;o) vanskelig å velge fra høstnyhetene
men eg falt for den myke og fine grå ullpyjamasen i str 68, den ville vært en flott presang å gi til min søsters baby som kommer en av dagene ;o)

hilsen Hjørdis, h.jordi.s@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg ønsker meg ballongkjolen i ullfrotte i str 74/80 i fagen valmue. Kjempesøt kjole og nydelig farge. Mvh trine.sandum@gmail.com

Anonym sa...

min definitive favoritt blant høstens nyheter er voksenteppe ull fleece. det er fint i fargen og godt og mykt. Etter å se hvordan barna elsker de myke ullfleece jakkene og dressene sine, vet jeg at vi kommer til å sitte tett i tett og kose oss til fantorangen kalde høstmorgener under et slikt teppe. Dessuten er holder ullfleecen seg veldig bra og :)
marieki@basalmed.uio.no

Anonym sa...

Min favoritt er nattkjolen til barn i ull\silke, nydelig farge klarlilla :) Ønsker den i størrelse 140. Tror forøvrig jeg kunne gått kledd i mine egne Nøstebarn nattkjoler i ull\silke, hele døgnet, fra høst til vår hvis det hadde vært mulig ;)

Mvh Cecilie, cecilibb@operamail.com

Anonym sa...

Når den nye katalogen kom i posten i går, slapp eg alt eg hadde i hendene! Likar ullkleda utruleg godt, og viktigast av alt; jentene likar dei og.

Favoritten er heilt klart dressen i ullfrotte. Storesøster har hatt fleire av denne typen og vi diggar dei. Dressen i farge Sand m/støvrosa i 116 hadde vore fantastisk.

Helsing Hanne, haneh28@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg har lenge siklet på ungene sine ulltights i ribbestrikk. Så helt klart den grå til dame i str s måtte det bli. Tenk å møte vinteren i den. Olala. Det ville bli en klar favoritt.

karianne.e.t@hotmail.com

Anonym sa...

Sparkebukse uten fot i sand farge, str 80.
Supre klær!

Hilsen Linda, ld_ec@hotmail.com

Anonym sa...

Hei,
jeg ønsker meg den nye ullfrote hettejakken, jeansblå.
Den ser topp ut for meg som jobber i barnehage og er mye ute, ellers mye flott.

Hilsen Marie
marie@fjellnett.no

Sol sa...

Fantastiske nyheter! Favoritten er pyjamas uten fot i ullfrote! (Lyng, str.92) :)
Hjertelig hilsen, Solveiga (solveiga.bojare@gmail.com)

Anonym sa...

Hadde det ikke vert for at jeg har en pakke med diverse plagg fra dere på vei i posten, så hadde det vert veldig vanskelig å bestemme seg for et yndlingsplagg! :) Men det jeg ikke fikk bestilt, som jeg veldig gjerne kunne tenkt meg er joggebuksa i ull i farrge støvblå og str 116 :)

Hilsen Caroline, carolineknutsen90@gmail.com

Anonym sa...

Sparkebukse uten fot i sand, str 80

Linda, ld_ec@hotmail.com

Anonym sa...

trøye m lang erm i ullsilke for voksne :) ma-sto@hotmail.com

Anonym sa...

Min favorit är Hettejakke i ullfrottè i fargen Sand. Om jag vinner vill jag ha en i str 38/40

mvh. Lotta, lotta_mfalk@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt må være sparkebukse uten fot i ullfrottè, farge sand str 98.

Hilsen Anita (anita_orland@hotmail.com)

Anonym sa...

Min favoritt er ullfrottedressen i lilla str 92. Ser så myk og anvendelig ut. Kan brukes store deler av året, også er det enkelt for barna å kle den på seg selv. Vil være perfekt i barnehagen.

Mvh Nina Brekke Tvedt, epost: nina.brekke.tvedt@gmail.com

Anonym sa...

Blandt mange herlige ting, ønsker min lille sønn seg den grå pysjen i ullfrotte uten fot i str 86/92.

Hilsen Solveig
solveig_irene@yahoo.com

Anonym sa...

Dere har så mye fint. Men hvis jeg skulle bli den heldige vinneren av en av nyhetene velger jeg Ullribbuksen nr.76, str.122/140. Vi elsker disse buksene. De er gode og varme, fine å se på, og ikke minst, de vokser med ungene. :-) Kvalteten er også viktig siden vi har fem småtroll som arver etter hverandre. Siden vi for tiden har litt dårlig råd for tiden hadde det vært supert med ei ny ullbukse til eldstemann.

<3 -lig hilsen

trine.egerdahl@hotmail.com

Hilde M. J. Reigstad sa...

Jeg syns Pyjamas uten fot i ullfrotté Varenummer: 4156 fargen lyng i str 74 så kjempedeilig ut. :) Jeg liker pysjamas i ull siden lillesnuppa ligger så urolig og fort ligger uten dyne. Med en deilig pysjamas holder hun seg varm og god :)
*krysser fingrene* =)

Hilsen Hilde, hilde.m.jordan@gmail.com

Anonym sa...

Ønsker meg veldig ribb bukse til voksen, siden jeg ser hvor godt sønnen vår trives med de. Skifer 42/46. amv@lemminkainen.no

Anonym sa...

Ulltrøye i støvrosa blir definitivt en hit denne vinteren! Nydelig farge.
Min største favoritter er likevel vindbukse og vindjakke. Unike overgangsplagg, finnes ikke lignende noen steder.
Liker fargen Rose best, i str 98-104 ;-)

Hilsen Ingvild (ingvild.johnsen@ntnu.no)

Anonym sa...

Er skikkelig fan av nøstebarn, og har stort sett alt i kataologen på ønskelista! Men jeg velger meg voksenteppe i ullfrotte som favoritt. Det må være utrolig deilig og varmt å ha over seg. Og det vil glede både meg og mine tre små og min kjære mann!
Mvh vigdis_meli@hotmail.com

Johanne sa...

4158 Lekedress i ullfrotté, jeansblå med sand str 86!
jofalch(a)gmail.com

Anonym sa...

Barna er klar for vinteren, med ull fra topp til tå. Mors favoritt og store ønske er koksgrå Ullfleecejakke str M.
Hilsen kari.launes@live.no

Nina sa...

Åå, så mye fint! Vanskelig å velge kun EN favoritt;) !
Men det mest iøyefallende var nok ballongkjolen. Den er aldeles nydelig!! Derfor ønsker jeg meg den til lille Anna som snart fyller år. I fargen valmue og str 86/92!
Hilsen Nina (nflaskjer@web.de)

Anonym sa...

Ullfleece er min desidert største favoritt. Ingenting er SÅ MYKT, LETT og VARMT (tre ting på en gang, men dette er bedre enn kinderegg). Ønsker meg et ullfleecepledd til voksen. Perfekt for en "frossenpinn" å tulle seg inn i etter kalde turer i nordnorsk vår/høst/vinter og ....ja til og med sommer. Mari-Ann.Moen@uit.no

Anonym sa...

Lilla ullfleece dress uten hette med glidelås i str 92. Kjempefin! :)

Mvh. Åge André (aaam77@yahoo.com)

Anonym sa...

Hel dress i ullfleece str. 74/80 varenr. 4754 farge lyng ;) Fin til datteren min, når snøen kommer for fullt.

Publiserer på FaceBook og Twitter.

Hilsen Espen Reigstad
Ereigstad@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er 3703 Voksenteppe i sand.
vibeke.karlsen@hotmail.com
Hilsen Vibeke.

Anonym sa...

Hei. Jeg har lenge kikket på sparkebuksene deres, og liker spesielt godt de med fot i fargen sand. Den er så søt
:) om jeg vinner ønsker jeg meg den i størrelse 74. Hilsen Christin inachristin@hotmail.com

Anonym sa...

Her var det mye å velge mellom..... Valgets kvaler!!
Av nyhetene må det være den tøffe overallen i 100% ull,farge støvblå/lys grønn i str 98-104!
Stod med den i hendene for noen dager siden,men den måtte "gi tapt" for den deilige babytrøyen m knapp:-)
Minstemann fyller 3 på fredag og det hadde vært kult om det ble nøstebarn i pakken også:-)
annecornel@hotmail.com

Stine sa...

Lillegutt sine klær i ullfrotte er så gode at denne gangen er jeg egoistisk og sie a favoritten nok ville vært en hettejakke i uttfrotte til meg. Begge er fine, men heller nok litt i mot sand i størrelse 42/44. Så kommer det kanskje noen andre favoritter på lillegutt i løpet av høsten og vinteren.
Hilsen Stine stinkall(a)online.no

Anonym sa...

Kjempemye fint, men favoritten må nok være Pyjamas uten fot i ullfrotté. Det blir perfekt til veslejenta til vinteren, da kan ho sparke av seg dyna og alikevel holde seg god og varm :) størrelse 86 i fargen Lyng hadde passet perfekt dersom vi skulle være så heldige å vinne.

Mvh Monica :)

monica_muldal@hotmail.com

Anonym sa...

Fantastisk mange flotte nyheter hos Nøstebarn - som alltid.
Ettersom vinterens ullklær er innkjøpt både til storebror og lillebror (som snart kommer), så ønsker jeg meg den nydelige ullfrottejakken i sand i str. 42-44.
Den må være perfekt for en skikkelig amme-mamma som vil holde varmen!

Hilsen Silje
siljesko@yahoo.no

Anonym sa...

Jeg har så mange favoritter at det er nesten umulig å velge bare en, men den absolutte favoritten må være ullfleecedressen i skifer, den er så fin og praktisk og ikke minst unik. Så den ønsker jeg meg i str 98 i fargen skifer uten hette :) Elsker nøstebarn ullen, det er det beste jeg kler gutten min i.

Hilsen Lykke, lykkeliten90@hotmail.com

ida blunck sa...

Min favoritt er Sparkebukse uten fot i ullfrotté, i fargen sand :)Perfekt på små bleietroll ;)

Helle sa...

Jeg glemte å legge ved begrunnelse for hvorfor babybukse i ullfrottè (farge sand, størrelse 86/92) er min favoritt; Det er fordi min lille gutt sitter mye når han leker ute i barnehagen, og da er det godt å ha god ull innenfor regntøy, parkdress eller lignende. Babybuksene har nok en bedre passform for de små enn de vanlige ullfrottè buksene.

Mvh
Helle, helle.okstad@gmail.com

Topsy sa...

Joggebukse/hettejakke til voksen, uten tvil! For all del, masse flott til barna også, men den dressen falt jeg for - veldig. Så hvis jeg kan tusle rundt i en sandfarget slik i største størrelse til vinteren - DA blir jeg glad da!

Anonym sa...

Min favoritt er overallen :-)
Miriamalmaas@gmail.com

Anonym sa...

I fjor vinter var det den aller minste dressen fra Nøstebarn det gikk i, og lillemann svømte i den, men var varm og god. Det er hardt å være helt ny i verden midt på vinteren, men dere hjalp meg å ta godt vare på han.
Nå når kong Edvard nærmer seg året er det nye utfordringer å imøtekomme, spesielt i forhold til påkledning når man skal ut å leke.
Dermed er deres overall i ull min favoritt,
den forhindrer glipper og man kan kle på i flere lag og dermed slippe å miste noe av den bevegelsesfriheten de minste så sårt trenger.
Er dermed denne jeg ønsker, om vi skulle være så heldige! :-)

Overall i ull, støvblå, i 74/80

Retropreget ville i tillegg kledd lillekongen utmerket!

Hilde
hilde_s_hagh@live.no

‹ Eldst ‹Eldre   801 – 876 av 876   Nyere› Nyest»