fredag 31. august 2012

Konkurranse: Vinn din favorittnyhet!


Vi synes det er så gøy med lanseringen av den nye kolleksjonen og å høre alle tilbakemeldingene fra kundene, at vi tar på oss festbuksene og kjører igang en konkurranse her på bloggen! Reglene er enkelt og greit:

Fortell oss hvilken av nyhetene som er din favoritt, og hvorfor.

Du finner alle høstens nyheter samlet HER. Legg igjen en kommentar under dette innlegget innen onsdag 5. september klokken 23.00, så trekker vi en vinner som får sin favorittnyhet tilsendt i posten. Pass på at du skriver e-mailadressen din i kommentaren, og skriv også hvilken farge og størrelse du vil ha hvis det er du som blir den heldige vinneren. 

Konkurransen er avsluttet! Vinneren vil bli annonsert 6. september.

Bruk gjerne dette bildet hvis du vil fortelle om konkurransen på din egen blogg eller på Facebook:

Høyreklikk og velg "Lagre bilde som..."


NB! På grunn av det store antallet kommentarer, deles kommentarfeltet inn i flere deler - derfor kan det se ut som om innsendte bidrag ikke publiseres. Klikk på "Last inn mer..." under kommentarfeltet, så vil du se at bidraget ditt er publisert :)

876 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   601 – 800 av 876   Nyere›   Nyest»
Anonym sa...

Jeg likte best Dress i ullfrotte,varenummer: 4158,farge jeansblå med sand, str 74 :) Tror denne blir nydelig til min lillegutt på 4 mnd, og er perfekt til å ha i vogna, da han sover ute.

Beste hilsen lille Viktor og Elisabeth(elhoy81@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg har mange favoritter, men er svak for ullpysjer, fordi mine unger ALLTID ligger oppå dyna. Jege er også veldig fan av "sprakebukser"/heldresser. De liker jeg godt for da vet jeg at det ikke er noen gliper :) (str 92 lilla)
Elisabeth bjørnestøl
libbyane@hotmail.com

LahrA sa...

Fikk den fine katalogen i posten i går. Masse flotte klær! Min favoritt er 4350 Overall i fargen 59 Støvgrå/lys grønn i str 74/80

Mvh Anette - anette.skjelstad@gmail.com

Anonym sa...

Min favoritt høstnyhet må være sportstrøye dame klarlilla/melert i str 38/40! Som nybakt mamma trenger jeg noe godt og varmt å ha under når jeg skal trille mange turer utover høsten :)

backmannsverk@gmail.com

Anonym sa...

Pysjamas med fot i ullfrottè var nydelig og hadde vært perfekt for min premature baby! Str: 74. Farge: Sand.

Hilsen Tonje K. A. Bye: tkab@hotmail.com

Unknown sa...

Ullfleecedress med hette er drømmen! grå i str 80/86
For et nydelig plagg! Dere skulle hatt en sånn i voksenstr også :)

Hilsen Ann-Charlott, acaasbo@gmail.com

Pedora sa...

Ønsker ullfrotte ballongkjole i fargen valmue

Elin Eriksen sa...

Min favoritt er sparkebukse i ullfrotte med fot. Den ser veldig god ut, og varmer godt da jeg får min første sønn i desember/januar. Da er behovet for varme klær stort, da vi bor i Hedmark hvor det er kalde vintre.
Dersom jeg skulle være så heldig å vinne, ønsker jeg denne sparkebuksen i farge Sand i str 62.
Min epost er elin_31389@hotmail.com

Anne-Britt sa...

Nøstebarn sine produkter er godt brukt her hos oss. Og jeg har strikket mye fra deres strikkebok :)

Det var en nydelig høstkolleksjon og masse flott. Jeg kunne denne gang tenkt meg noe til meg selv; Cardigan jakke til voksen i ull, farge blåbær str 46/48. Jeg er virkelig en frysepinn så denne hadde vært deilig :)

annebritt@kuppet.com

Unknown sa...

Hel dress i Ullfleece er drømmen, grå i str 80/86.
Dette er et nydelig plagg, dere skulle hatt en sånn til voksne også :)

Mvh Ann-Charlott, acaasbo@gmail.com

Lise sa...

Her har jentene (3år) sittet med den nye katalogen og krysset av hva de ønsker seg. Favoritt hos de begge var de nye stripete bestefartrøyene. Ønske 6335 38 blåbær/støvrosa i str 104. :-)
Hilsen Lise, lisedamas@gmail.com

Anonym sa...

Det var kommet så mange fine nyheter, men har nå lagt min elsk på Kjolen i ullfrottè, ballongskjørt, i valmuerød. Den har jeg lyst på i str. 98/104.

Mvh. Berit Karin
beritkarin@hotmail.com

Lise sa...

Her har jentene (3år) sittet med den nye katalogen og krysset av hva de ønsker seg. Favoritt hos de begge var de nye stripete bestefartrøyene. Ønske 6335 38 blåbær/støvrosa i str 104. :-)
Hilsen Lise, lisedamas@gmail.com

frökensöt sa...

SKulle bli otroligt glad om vi vann en prematur sovepose i ullfrotte. Då våran lilla Hedvig kom alldeles för tidigt skulle den vara toppen då det är svårt att hitta små kläder. vi bär nära huden och hoppas hon växer på sig fort.Syskonen som är 4år 2,5 år och 1,5 år är så kära i sin lilla lilla syster men mycket tid och energi går just nu åt till att åka mellan sjukhuset och hemmet. petras1981@hotmail.com

Anonym sa...

pyjamas med fot i ullfrote, sand i str 62.

Hilsen Jan-Cato, jancato@hotmail.com

Sara, Alva, Melvin, Ola och Simon sa...

Min favorit är Ullfleece dress uten hette m/ i skifer storlek 92, för sonen skulle behöva nån bra overall att ha i vagnen då han ska sova ute på dagis.

Sara Norberg
mamma0911@yahoo.se

Anonym sa...

Åh, fantastiskt fina kläder! :)

Jag har två flickor på 2,5 respektive snart 4 år som är väldigt aktiva och behöver kläder som är smidiga att röra sig i och lätta att ta på och av, då de själva klär på sig och går på toaletten. Vårt hus är minst sagt kyligt under höst- och vintermorgnarna och en joggebukse i ull (Varenummer: 6340) skulle vara perfekt! De har precis börjat barnehage då jag börjat studera och en sådan byxa skulle passa lika perfekt där som hemma!

De är båda långa för sin ålder och har storlek 104 resp 116. Färg spelar egentligen ingen roll, de är fina allihopa!
Tusen tack för fina kläder och inspiration till en mer hållbar livsstil!
Mvh Jennie (på Notodden)

(hallquists@spray.se)

Jane Irén Johansen sa...

Vår favoritt må bli junior- eller voksenteppe i ullfleece. Vi har dresser med lue, votter og ladder og kan lett forestille oss hvor deilig et pledd er. Mamma ønsker seg mest.

Hilsen Jane Irén Johansen, jane.iren.johansen@gmail.com

LilleAsk sa...

Min favoritt er hettejakken i ullfrottè i sand (og størrelse 38/40). Denne vil bli en favoritt siden jeg alltid fryser.
anitavingan@hotmail.com

Bodil sa...

Her var det mye fint, men favoritten må bli Jeansblå hettegenser i ullfrotte, str 104. Vi har joggebukse og stripegenser i jeansblå og jeg elsker virkelig den fargen! Og nøstebarnklærne er en klar ullfavoritt :)

Anonym sa...

Min favoritt er helt klart ullfleeze dressen! Hadde baby dressen med hette i fjor og trengte ikke noe annet!! Synes hetter er litt i veien for barnehage barn! Passer supert at den er hel, ingenting som sklir opp eller ned og enkel å ta av og på! Denne er definitivt på ønskelisten! Kan tenkte meg en i voksenstørrelse hadde tatt seg ut i alpinbakken;) ønsker skifer str 98! E-post: camillabtorp@gmail.com. Hilsen Camilla!

Anonym sa...

Synes de ny babybuksene i ullfrotte ser fine ut. Har hatt mange sparkebukser, men mer praktisk med vanlig bukse til 2-åring. str 92, farge sand. monica@overlier.no

Nøstebarn - Karoline sa...

Test...

Anonym sa...

Så masse fint:) min favoritt er pysjamas uten fot i ullfrotte, farge grå og str 80:)
hauahei_85@hotmail.com

Pedora sa...

Ønsker en ullfrotte ballongkjole i farge valmue størrelse 86. Hadde vært nydelig på min lille jente.

Maren.johannessen@gmail.com

Kari sa...

Sparkebukse uten fot i ullfrotte i fargen sand str 92, elsker disse sparkebuksene vi arvet noen i vinter, og vi brukte de ofte, fine farger, myke og varme. Nøstebarn klærne er noe av de beste ullklørne vi har hatt, vi har arvet en del, og de tåler veldig mye:)
Hilsen Kari, karibro86@gmail.com

Anonym sa...

Jeg ønsker meg ribbebukse til voksen. Perfekt å ha under utebukse når man leker med barna, eller under kjolen til/fra jobb i vinter Tromsø. Farge grå.
karianne.fagervik@hotmail.no

Anonym sa...

min favoritt er ballongkjolen i valmue :) ! Den er superskjønn!! hadde vert så fin på litlajenta mi som nett blei 1 år :)

Helsing Aile, superaile@hotmail.com

Anonym sa...

Det var eitt produkt som klart skilde seg ut i haustens kolleksjon. Denne var også som ein magnet då eg såg produktet i ein av dykkar butikker: OVERALL I ULL! Den var utruleg mjuk og god å ta i, veldig flott design, kan brukast til både gut / jente. Utan bein kan overallen passe lenge, ser behageleg ut å ha på. Med ein body inni eller ein genser utanpå gir det variasjon til plagget og det kan kjøpast til både baby og større barn og med glidelås i front er den lett å ta av og på.

Ein slik ønskjer vi oss! Gjerne støvblå i str.: 86/92.

Kjersti: kjerstimoe@yahoo.no

hjemmemortil9 sa...

ÅH HVOR HERLIGT! mED 9 BØRN GENNEM 19 ÅR ER DER BRUGT EN HEL DEL ULDTØJ HER HOS OS - OG ULDEN ER SÅ SLIDSTÆRK AT FLERE TING HAR KUNNET DÆKKE HELE FLOKKEN NED GENNEM ÅRENE. SÅ NU KUNNE FARMAND MÅSKE NOK HA BRUG FOR EN ULDSAG! SPORTSTRØJEN TIL MÆND, I STR. M VIL VÆRE EN KÆRKOMMEN GAVE HER HOS OS.

Anonym sa...

Hettejakke i ullfrottè til voksen er min absolutte favoritt akkurat nå. Utrolig fin og i samme deilige, gode kvalitet vi er vandt med fra Nøstebarn.
Tenk å kunne pakke den med i bagen når det nå snart er klart for høstens vakreste eventyr, reinflytting, med det som følger med av kalde, mørke, hustrige kvelder. Det hadde vær fantastisk det :)
Janne :)
j-a-7@hotmail.com

Anonym sa...

Siden jeg er så glad i de meget velbrukte vinddressene fra tidligere sesonger så er min favoritt helt klart vindjakken med bukse:) Velger meg fargen rose i størrelse 110/116:)

Men....jeg må si at det var mye fint i den nye katalogen...det skal ikke bli vanskelig å finne noe å handle derfra nei:)
Veldig gøy med nye strikkeoppskrifter og nye garnfarger også:)

Hilsen fra Sissel
sisseleb@lyse.net

Anonym sa...

De nye fargene deres er fantastiske, og flere av høstens nyheter står på ønskelista. Favoritten er likevel bukse i ullribb i farge 86 str 74/86. Buksene er varme og gode og ikke minst veldig fine! Et must i høst og vinter! :)
Hilsen fra Minda
minda.andersen@hotmail.com

Isabell Hareide sa...

Min (og snuppa) sin favoritt må være kjolen med ballongskjørt i fargen valmue! Kjempesprek farge, og snuppa elsker kjoler.

Hilsen Isabell, isabellhar@gmail.com

Maria sa...

Så utrolig mye fint:) Dere har virkelig tatt et stort steg videre. Elsker de nye fargene!!
Favoritten må være genser i ullribb i blåbærfarge.. Den så skikkelig lun og god ut. *ønske ønske*
Genser i ullribb, Blåbær, str. 110/116

Hilsen Maria, maria.olsen.85@gmail.com

Anonym sa...

Hei;-)
Utrulig vanskelig å velge, har bladd gjennom den nye katologen x antall ganger å funnet ganske mye eg kunne tenkt meg både til meg å prinsessa mi på 1 år;-) men når eg nå må velge så må det bli pysjamas uten fot i fargen lyng, dette pga at eg ønsker en god leke/bhg dress samt en god pysjamas til ei lita som bare sparker dyne og teppe av seg på natta. Viss eg skulle vere så heldig å vinne ønsker eg str: 98
Mvh Marianne Rossnes
mro84@hotmail.com

Lisbeth-Johanne sa...

Lekedress, ull/silke. Farge 55 breblå/jeansblå. Str. 98/104
Lisbeth_akali@hotmail.com

Vigdis Hegsethtrø sa...

Hei,

jeg har falt for vindjakke og -bukse i farge rose. Str 86.

vigdis72@yahoo.no

Anonym sa...

er veldig vanskelig å velge bare en..

men hvis en må, hadde det nok blitt dress i ullfrotte str 104.
fargen måtte blitt jeansblå/m sand
det hadde passet perfekt til mine gutter:)

oddveig.plassen@hotmail.com

Anonym sa...

Pysjamas med fot i ullfrotte I farge natur og størrelse 68 :) synes denne pysjen var kjempe fin, og den hadde Komt godt med til jenta vår på 4 uker når vinteren kommer:) i størrelse 68 kan hun bruke den hele vinterhalvåret:) i tillegg har hun begynt å sparke av seg dynen, da er det godt at hun har en god å varm pysj så hun holder seg varm uansett:)

Hilsen isabelle , isabelle_898@hotmail.com

Lisbeth-Johanne sa...

4556 lekedress, ull/silke. Farge 55 breblå/jeansblå. Str. 98/104.
Lisbeth_akali@hotmail.com

Kristin sa...

Jeg synes at overallen til baby i blåbær er utrolig lekker. Str 86/92 vil passe vesla mi :)

Ellen Grav Ellingsen sa...

Synes de nye bestefarstrøyene med striper og knapp er kjempefine!! Ønsker meg (kommer vel til å kjøpe til begge ungenen uansett)

Anonym sa...

Favoritt i haustnyheter er pyjamas m fot i ullfrotte, str 86, farge valmue/rød fordi det er eit kvalitetsprodukt og frisk farge:))
e-post: gerd.laura.bondhus@kvinnherad.kommune.no

Anonym sa...

Barna kan kanskje få igjen sine ullfleece-tepper dersom barnas mor er så heldig og vinner sitt eget..! Min favoritt er ullfleece-teppet i sand!

Hilsen Marianne
ma.la.my@online.no

Anonym sa...

Vi er trofaste kunder og ungene har alltid Nøstebarn-tøy som en del av garderoben sin. Denne gangen - for en gangs skyld - så ønsker jeg meg noe til meg selv, nemlig hettejakken i jeansblå, str 46/48.

hege@kongsjorden.no

Anonym sa...

Glemte jo selvfølgelig å skrive at jeg ønsker den i fargen sand og str 42-44
j-a-7@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er Ullfleece dress uten hette m/glidelås :)
Skifter i str 92

Mvh
heidivikeby@hotmail.com

Anonym sa...

Babyteppe i ullfleece, fargen sand er min favortitt!

karl-einar_johansen@hotmail.com

Gunnhild sa...

en fantastisk konkuranse, som jeg håper vi vinner!
jeg kunne blandt annet tenkt meg ei bestefarstrøye i blåbær/støvrosa strl 140, og med matchende joggebukse i samme strl.
ellers så skal vi fylle opp lagret med babyklær til mini som kommer i vinter, flott!
gunnmeis@hotmail.com

Anonym sa...

Her var det mye fint, og ikke lett å velge bare en ting. Jeg tenker å overraske kona hvis jeg blir trukket ut som vinneren, for jeg tror ikke hun hadde trodd at jeg ville melde meg på en slik konkurranse.

Mine 2 gutter har hatt mye Nøstebarn ullklær, da kona mi er hekta. Vi har vært veldig fornøyd med pysjamasene, både med og uten fot, bodyer, ribbebukser, ullfleecedress og lue, samt garnet som har gitt oss mange pledd.

Jeg ønsker å få "Pysjamas uten fot i ullfrotté" i fargen Grå i str 116 til eldstegutten. Ny sesong står for døren, og denne vil vare en stund!

Mvh Ole
fjortisshater@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er ribb-jakke med glidelås, nydelig å ha under jakke eller dress på kalde vinterdager, eller som jakke alene på høstdager. Elsker nøstebarn:)
Om jeg skulle være en heldig vinner, vil jeg gjerne ha farge petunia og Str 122/128.
Ullabreistrand@gmail.com

Mona sa...

Mange favoritter hos Nøstebarn... Men noe poden virkelig trenger så er det ny ribbestrikket ullbukse i str 110/122. Nr 56. Trenger det her i kalde Østerdalen...
Nessheim@hotmail.com

Lillian Tiller Dyrendalsli sa...

ØNSKER MEG OVERALL I LILLA MED ROSA STRIPER i STR 86/92 ENKELT OG GREIT;)
Hilsen Lillian Moe lilliantmoe@gmail.com

Anonym sa...

Kjole i ullfrottè ballongskjørt i rødt er min absolutte favoritt! Til eldstejenta på 3,5 år kjøpte jeg en fantastisk sparkebukse uten fot i rødt og rød og oransje ullbody da hun var baby. Det ble brukt hele tida lenge, og figurerte på så mange av bildene av henne, at pappaen kommenterte at hun måtte da ha andre klær enn det... Etterpå forsvant den røde fargen på klærne hos dere en stund, og selv om både knallgrønt og jeansblått også har falt i smak på både henne og etter hvert på lillesøster på 1 år, ble jeg så glad for å se at rødfargen er tilbake! Den nye varianten av kjolen i ullfrotté var jo også veldig veldig fin. Skulle jeg være så heldig å vinne den, er størrelsen på størstejenta nå 110/116.
Hilsen fra Nina, og Julia & Oline, samt pappaen som aldri får med seg Nøstebarn, men kaller dere for "garnbarn" (e-post nina_tj@hotmail.com)

Lillian Tiller Dyrendalsli sa...

Ønsker meg OVERALL i lilla str 86/90 ;) har nettopp fått mini NR to og er da følgelig blakk:-p synes den så skikkelig fin ut!
Mvh Lillian Moe. lilliantmoe@gmail.com

Anonym sa...

Oransje ribbgenser 86/92

eeiken@hotmail.com

Anne Lill sa...

Blant høstnyhetene er min favoritt sparkebukse uten fot i ullfrotte i fargen lyng str 80. Den ser myk og god ut å ha på seg, og ville holde minste jenta vår varm i vinter! Anne Lill ( degnes456@gmail.com)

Anonym sa...

Babybody lang erm, ull/silke, farge 28. str 92/98

luie@hotmail.com

Anonym sa...

Ønsker meg ullfrottè hettejakke med lommer i 100 % merinoull til voksen, sandfarget i 46/48. Denne hadde vært super over ammetoppen!

bergfrid.digitaldias@gmail.com

Anonym sa...

Ullfleecedressen er et helt supert plagg. Til mitt første barn brukte jeg den gjennom hele vinteren da hun var baby, slapp å kjøpe andre ytterklær da hun klarte seg fint med denne gjennom den iskalde vinteren med temperaturer under -30!. Nå har jeg en liten gutt, og vinner jeg så ønsker jeg med den i skifer str 68. Vinner jeg ikke, må den kjøpes:=)

MVH Anita, anita75@live.no

Kjersti sa...

Favoritten blandt nyhetene må være Dress i ullfrotte til lille prinsessa mi. Str 92 i fargen sand m/støvrosa.

Hilsen Kjersti : kjersti_solberg@yahoo.no

Anonym sa...

Pysjamas med fot er favoritt i år også. Den holder guttungen varm selv om dyna sparkes vekk,den kan brukes under parkdressen,og hvis vi vil være litt lengre på besøk hos noen eer den perfekt. Da kan vi spise kveldsmat sammen med de vi er på besøk hos,tar kveldsstellet og pysjamasen på for så å dra hjem. Den er så lun og god så den har han på seg i bilen under en jakke,dress eller teppe f.eks på bilturen hjem. Så er der bare å legge seg etter en koselig kveld:) så Pysjamas med fot i ullfrotte i fargen sand er på ønskelisten! Marianne_a86@hotmail.com

Anonym sa...

Hei.
Takk for en fantastisk side, så mye fint!
Liker meget godt strikkeoppskriftene og garnet deres. Det som er vanskelig, nesten umulig å strikke selv like godt som det dere lager, er natt tøy. Jeg ønsker meg derfor pysjamasen uten fot i str 92 og farge grå.

Mvh
Heidi, heidisandberg73@gmail.com

Anonym sa...

Jeg liker godt den nye fargen sand. Jeg ønsker meg en sparkebukse uten fot i str 86. Lillebror vokser mye raskere enn førstefødte, så de minste str. har han vokst ut av.

Hilsen Trude trude.furunes (at) uis.no

Anonym sa...

Mine favoritter er heilt klart joggebukser i ull og bestefarstrøye med knapp. Dei er supre både i barnehage og skule, både for seg sjølv og under regnkle eller vinterkle.

Dersom eg vert trekt ut ynskjer eg meg joggebukse i ull str 104 el str 134 evt bestefarstrøye i samme størrelser (alt i blått).

Helsing Malin (mrygg@broadpark.no)

Anonym sa...

Dere har de plaggene som blir FAVORITTER.
Ull og silke blandingen er fantastisk.

De er FANTASTISKE mot huden, lune og holder barna mine god og varm hele året. Joggedressen er perfekt nå i barnehagen for jenten min. Under regndress og vinterdressen mot kaldere dager.
Ønske : blåbær i str 104
Sonjamy@me.com

Løvebrøl og Apestreker sa...

Husets toåring har tilbrakt hver eneste natt i "bæ bæ lille lam", som han så søtt konsekvent kaller sin heldress pysj. Det mest fantasktiske plagget vi har i vår garderobe, og han er så deilig god og varm når han taes opp om morgenen, enten dyna har havnet på gulvet eller bleien har blitt mer våt enn forutsett! Så om jeg er heldig og vinner, ønsker lillebror seg en ny "bæ bæ lille lam", grå og i str 98 denne gangen!

Karin sa...

Så masse fint! Masse som frister her. Min favoritt tror jeg må bli den todelte vinddressen.:)

Anonym sa...

Hei! Her var det masse flotte nyheter, og det var vanskelig å velge seg ut en favoritt! Er så heldig at jeg har en mor som strikker masse til mine to små, og masse fra dere. voksejakken har vært en stor favoritt. Er jeg så heldig å bli plukket ut her, ønsker jeg meg en pyjamas uten fot i grått strl 68/74. med vennlig hilsen Ane
ane@apartedesign.no

Anonym sa...

Hei Hei ! Ønsker meg veldig den nye overall i ull i fargen blåbær str 86/92. Strikker masse nøstebarn, og har brukt mye nøstebarn til de to eldste.

I år jobber jeg litt mindre og skal være mer hjemme med minstemor, så litt trangere innkjøpsbudsjett.....

Vinner jeg ikke, kommer den på "ønskelista" til besteforeldrene til jul....

ragnhildmyrland@hotmail.com

Løvebrøl og Apestreker sa...

Uff, glemte mailad i innlegget mitt over. Kommentaren fra Løvebrøl og Apestreker, marianne_ofsti@hotmail.no

Anonym sa...

Jeg elsker nøstebarn og plaggene dere lager. Min absolutte favoritt med barn i Barnehage er allikevel klærne i ullribb. De holder fantastisk på fasongen, er supre under parkdressen eller som ytterklær når man er på farten, i tillegg til de er så fleksible i str.

Mvh Merete, m-gul@online.no

Karin sa...

Favoritten må bli det nye todelte vindsettet i rosa! Str 80. Masse fint hos dere, nesten vanskelig å plukke bare en favoritt!

Anonym sa...

DENNE gangen skal mitt barn få oppleve de behagelige nøstebarnklærne, og med termin om 4 uker vet jeg at den lille blir født inn i en årstid hvor det er ekstra godt med lune og myke plagg.
Etter barn nr to ga vi bort det meste av utstyr siden vi var rimelig bestemte på at det var godt nok - men nå skal familien altså økes igjen og pysj er noe av det vi ikke har og som jeg veldig gjerne skulle ønske at vi hadde fra kolleksjonen til nøstebarn.

Så, pysjamas med fot i farge sand, str 62 står øverst på ønskelista.

Høsthilsen fra forblåste, regntunge vest
Miriam

miriampimpariam@hotmail.com

Anonym sa...

Ullbukse i ribb og fargestriper, str 92 til jente. Flotte farger, fin under både kjole og utedress. Mix og match :-) hilsen Gunn- Inger, saikogunn@hotmail.com

Anonym sa...

Ullfleece dress uten hette, blå 92. God og varm å ha om vinteren. Liker at der ikke er hette. Den blir alltid en klump under regnklær og har en hette på så ser en jo ikke noe når en snur hodet. Igle85@hotmail.com

Anonym sa...

Veldig vanskelig valg, har jo lyst på alt! Men saken er jo at mine to jenter på på 5 og 1 år begge er vokst opp med nøstebarn klær på kroppen begge to fra de ble født. Og det vil de fortsette med og det betyr at de vil jo garantert få seg noen av de flotte høst nyhetene:)

Da er det verre med mor sjøl!! Hvorfor bruke penger på seg selv når det barna som trenger det og det er så mye flott å velge mellom?! Derfor ønsker jeg til meg selv denne gang et ullfleece voksenteppe i fargen sand!
Begynte faktisk på en ønskeliste til jul her om dagen og gjett hva som står øverst på den?? Jepp, et voksenteppe i ullfleece fra nøstebarn:) Begge jentene har hvert sitt babyteppe i ullfleece og det er ikke sjelden jeg snik låner dem om kveldene i sofan forran tv! Hadde vært så deilig med et eget stort å kunne krype under!

Hilsen Silje
litago_silla@hotmail.com

Anonym sa...

Så kjekk konkurranse! Det var masse fint, vanskelig å velge en ting :-)
Men likte best Hettegenser i ullfrotté, fordi den så veldig god ut. Flott farge og stilige detaljer :-)
Hvis jeg vinner, vil jeg gjerne ha den i farge sand i str 128.

Mvh Kjersti Jensen Langøy
jensenkjersti@hotmail.com

tanita sa...

Min favorit nyhet er helt klart, ullfrotte dressen! Endelig i nye fine farger, dattern min er "født" inn i en slik. De er fantastiske.

De nye fargene var enda finere en de gammle, jeg håper jeg kan vinne den sand fargede i str 92.

Hilsen Tanita.

Tanitasmail@yahoo.no

Anonym sa...

Buksene i ullribb er uunnværlige på vinteren, og i år trenger vi en ny.
Ønsker oss en i fargen lilla/blåbær str 98/110.

Hilsen Kari
kbauge@online.no

Ann C. sa...

Vanskelig å velge, men jeg ønsker meg hettejakke i ullfrotté (farge jeansblå, størrelse 42/44). Den ser helt fantastisk myk, varm og god ut! :)
anncicil (a) gmail.com

Anonym sa...

Her var det mye fint og flott, til storejenta må det være hettegenseren i ullfrotte, str 128, farge sand eller lyng. Til microsnuppe hadde det vært stas med babybukse i ullfrotte, str 74/80 i sand

Mvh
Eirin,
eirin.pauline.baustad@vikenfiber.no

Jannicke sa...

Min favoritt er ull/silke nattkjole for voksen i fargen valmue/natur. Str. 38. Veldig fin fargekombinasjon! Jeg har en slik nattkjole i en annen farge, og det er det lureste jeg har kjøpt meg på lang tid. Med små barn, blir det en del turer opp i løpet av natten, og da er det veldig greit å bare tusle rundt i den gode og varme nattkjolen, og slippe og tenke på morgenkåpe. Den er forresten like bra sommer som vinter. Det skal være veeeeldig varmt i været for at den ikke kan brukes.

Forøvrig elsker jeg det meste av klærne deres. Både guttene mine og jeg har MYE Nøstebarn-klær :-)

Mvh.
Jannicke
mob97744447@gmail.com

Anonym sa...

Fikk katalogen i posten denne uka, og har forelsket meg i den lilla ullfleece dressen. Om vi skulle være så heldige å vinne ønsker vi oss denne i str 80/86.

Mvh. Guro og Maia :)
gurotoll@yahoo.no

Helle sa...

Lilla voksenlongs i ull/silke, definitivt! Hurra for sterke og fine farger i voksenkolleksjonen også! (Nå mangler det bare at dere begynner å lage dameplaggene i str. 50/52 og ikke stopper på 46 eller 48.)

Anonym sa...

Sparkebukse m/fot I ull/silke, Farge lysblå, str 68/74. Hilsen Line, line.alnes@yahoo.no.
Fantastisk fine klær!!! :)

Anonym sa...

Mye flotte nyheter. Min favoritt er helt klart Ullribb-bukse for voksne, 93ensf.skifer, str. 38/42. Barna mine har sånne og synes de virker så gode. Ønsker meg veldig en sånn selv altså.... Hilsen Torunn Steine. Torunnsteine@hotmail.com

Anonym sa...

Den beste nyheten er overallen i ull fordi den er superpraktisk og er et plagg som vil bli brukt mye, både ute, inne, hjemme og i barnehagen. Jeg ønsker meg overallen i blåbær str 86/92. Mvh Elisabeth, elisabeth.stokke@gmail.com

Anonym sa...

Takk til Nøstebarn for superkjekke og deilige klær!! Med 2 av 3, snart 3 av 3 herlige gutter i utebarnehage går det i ullklær året rundt, og det er det eneste som duger! Ønsker meg Sparkebukse uten fot i ullfrotte til minstemann. Str 86 i fargen sand. Disse buksene er bare så gode og behagelige!

Hilsen Åslaug, kristine_myren@hotmail.com

Anonym sa...

Selv om dette ble vanskelig ble min favoritt ble uten tvil Ullfleece dress uten hette med glidelås:) hvis jeg er så heldig å vinne kunne jeg tenkt med i brun str 92.. krysser fingrene..

Hilsen Marthine:)

marthine88@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg vil gjerne ønske voksenteppe i ullfleece, for å sy om til natt-sovepose til minsten (skal ikke sy selv altså, det gjør svigermor;)). Umulig å finne slike soveposer i ull, så da må jo denne ullfleecen være perfekt å sy av, super farge også! Hilsen John. (epost: moetrust(a)gmail.com)

Anonym sa...

Så mye fint! Den røde vindjakka utpekte seg som en favoritt hos meg.
aih@live.no

Anonym sa...

Min favoritt er den rosa cardigan til barn. Ønsker meg str 122.
Hilsen Sigfrid, scr73@online.no

Unknown sa...

Mange fine og praktiske nyheter:-) Jeg liker ull overall. Farge blåbær str 80 :-)
jannickebs83@gmail.com

Anonym sa...

Alt for mykje fint å velge mellom, kjekt med nye farger og snitt. Favoritten må bli pysjamas i ullfrotte, utan fot i str 86.

Helsing Gunn Mari, gunnmariberild@gmail.com

Unknown sa...

Min favoritt fra nyhetene er ull overall. Farge blåbær str 80
jannickebs83@gmail.com
:-)

Anne Silje sa...

Oi, så mye fint! Favoritten er hel dress i ullfrotte str 80. Fargen må vel være jeansblå til tantes lille snupp!

Anonym sa...

Hei! favoritten min er nok ullribbuksa for voksne, og hadde jeg vunnet den i skifergrå og i tillegg i str 38/42, så er det fare for at jeg hadde blitt hoppende glad! :) Mail adr min er forresten danel.ha@gmail.com

Unknown sa...

Mange fine og praktiske nyheter:-) Jeg liker ull overall. Farge blåbær str 80 :-)
jannickebs83@gmail.com

Magnhild sa...

Dersom jeg må velge kun èn ting som favoritt må det bli "Pyjamas uten fot i ullfrotté". Den er helt genial! Ikke bare som pysjamas, men under utedressen om høsten, vinteren og våren! Det er ingen ting annet jeg stoler så mye på til å holde barna varm som denne.

Jeg jobber i barnehage og de barna som bruker denne vinterstid er de samme som aldri klager på at de er kalde.

Hilsen Magnhild, magnhild_87@hotmail.com

Identity83 sa...

Ønsker oss pysjamas uten fot i ullfrotté, grå i str. 68.
Perfekt til bruk på hytta til vinteren og ullfrotté er alltid en vinner når det gjelder å holde varmen på kalde vinternetter og morgener :) Fantastisk fine ting dere har!

Magnhild sa...

Dersom jeg må velge kun èn ting som favoritt må det bli "Pyjamas uten fot i ullfrotté". Den er helt genial! Ikke bare som pysjamas, men under utedressen om høsten, vinteren og våren! Det er ingen ting annet jeg stoler så mye på til å holde barna varm som denne.

Jeg jobber i barnehage og de barna som bruker denne vinterstid er de samme som aldri klager på at de er kalde.

Ønsker meg en grå i str 74.
Hilsen Magnhild, magnhild_87@hotmail.com

Anonym sa...

Mange flotte og gode kle i haust nyheitene!! Vår favoritt er sparkebukse i ullfrotte uten fot. valmue str74. m_hausvik81@hotmail.com

Identity83 sa...

Glemte å skrive mailen :)
linn_engelstad@hotmail.com

Så igjen... Fantastisk kolleksjon :)
Favoritten er Pyjamas uten fot i ullfrottè, str 68 i grå.

Anonym sa...

Såå masse fint!!!
Bestefartrøye i lysgrønn/støvblå i str 128 hadde passet fint :)

hanneg_n@hotmail.com

Stella sa...

Nesten umulig å velge bare en. Men det må bli Genser i ullfrotte, str 116 og i jeansblå.

Aimee Self sa...

her i hus er dressen i ullfrotte en klar favoritt. eldstemann nærmest bodde i sin i hele fjor og helt genial under dress på høsten. så vil veeeeeldig gjerne ha en til minste jenta også så også hun kan være god og varm i vinter. brun, str 80.

aimeeslindland@gmail.com

Annette sa...

Det var utrolig mye fint også i år, men favoritten er helt klart jakken med hette i ullfrotté i valmue, str. 98/104!

Hilsen Annette
fromm.annette@gmail.com

Anonym sa...

Det er så mange flotte klær hos dere! Har brukt klær fra nøstebarn mye på datteren min som nå er 3 år, er kjempegod kvalitet på dem:) Nå er det lillesøster på 3 mnd som skulle hatt seg en pysjamas.

Favoritten min blant høstnyhetene er derfor: pysjamas med fot i ullfrotte, str. 68 i fargen rød.

Hilsen Tone Elin, toneelin2000@yahoo.no

Anonym sa...

Min favoritt er hettejakke i ullfrottè for voksne i sand farge.
Det er en veldig fin farge og jeg kan gjerne bruke den i helle året særlig i den kalde vinteren sammen med joggebuksene. Vanligvis kjøper jeg ubehandlet ull til barnet mitt og nå til babyen som vi venter, og synes det ville være fint å ha noe til meg selv også fra deres kolleksjon.

Fra daniela070@hotmail.com

Petter sa...

Ønsker meg ulldress uten hette, skifer og str 104.

pette-ly@online.no

Anonym sa...

Hei :)
Jeg synest de nye overall i ull var så fine :) iden lysegrå fargen i str 74 :) Er alltid deilig å kle ungene i nøstebarn klær når høststormene og kulden setter inn :)

MVH Linn Therese ( linntheresel@yahoo.no )

Birgitta sa...

Hei! Det verste eg veit er å frysa! Og den stripete ullbuksa i str.38/42 hadde vore perfekt til vinteren!!!

Birgitta
birgitta.vedoy@haugnett.no

Anonym sa...

Veldig mye flott :D var veldig vanskelig å velge 1, men forelska meg i genser i ullfrotte farge blå :) i str 104.

linda_vestly@hotmail.com

Anonym sa...

Hei! Masse fint her :) Min favoritt ble ullfleece dress uten hette med glidelås. Lilla, str 98.

Hilsen Tone
Tonej84@hotmail.com

Nastassia Noor sa...

Hej,

Min favorit er helt sikkert denne: Jakke med hette i ullfrottè : http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=4166

Min datter vil elske sådan en smuk jakke i str 98-104 i farven lyng og den passer perfekt til skovbørnehaven hvor den kan holde min datter dejlig lun og varm.

Mvh Nastassia // emmasmor@jubii.dk

Jimmi Jensen sa...

Hej,

vi elsker Ribb-jakke m/glidelås i Petunia str 110-116 fordi den er super praktisk, varm og flot og kan bruges hele året rundt.

Jimmi Jensen bagerjimmi@ofir.dk

Anonym sa...

Ønsker meg Hettejakke i ullfrotte, blå str M:)

nilsen84@gmail.com

Anonym sa...

Mange flotte haustkle!! vi ønska oss sparkebukse i ullfrotte uten fot. valmue str.74. m_hausvik81@hotmail.com

Anonym sa...

Ønsker meg ribbuksa i blåbær/støvblå/sand i str 34/38. Mine tre gutter har sånne bukser og vi er veldig fornøyde med dem og masse annet fra nøstebarn.
aril-da@online.no

Nina Ingebrigtsen sa...

Åh,vanskelig å velge! Har akkurat bestilt ny ladning til eldste, og lillebror i magen, så derfor tror jeg jammen at jeg vil unne meg selv noe dersom jeg vinner. Joggedressen står høyt på lista da :) Gjerne i str s eller m.
Nina Ingebrigtsen, Ninarino@yahoo.no

Anonym sa...

Hettejakken i ullfrotte str 38/40 fargen sand ville varmet min kalde kropp. Den ønsker jeg meg virkelig! Mvh Ellen
ellenberntsen@mac.com

Anonym sa...

Overall i ull blåbær str 86/92. taralphwen82@hotmail.com

Beate sa...

Om jeg skal velge KUN en favoritt blir det ullribb bukse (nr.56) i str 98/110:)
Gutten min har nettopp vokst ut av sitt andre ullribb bukse så det hadde vært perfekt og fått en ny bukse:)

beateberge@hotmail.com

Beate

Gjertrud sa...

Min favoritt er Pysjamas med fot i ullfrotté i farge sand str 62. Jeg vil så gjerne at babyen min som kommer i januar skal holde seg god og varm :-)

Anonym sa...

Så masse fint her:-) Favoritten er jakke med hette i ullfrotte, sandfarget syr 74/80.
Mailadresse: hmatre@yahoo.com

Anonym sa...

Høstfavoritten blant nyhetene er en grå pyjamas uten fot i størrelse 74!

Hilsen Rune rune.mentzoni@gmail.com

Lene Karlstad sa...

Blandt høstens nyheter er ribbebukse til voksne veldig etterlengtet! Også voksne synes det er godt å holde seg varm en kald vinterdag:)

Derfor: ullribb-bukse for voksen i fargen blåbær/støvblå strl 42-46 er min favoritt!

hilsen Lene (lenekarlstad@hotmail.com)

Lene-Maria Engen sa...

Utrolig mye fint dere har har fått! Venter min første nå om en drøy uke.. synes buksen i ullfrotte ser fantastisk ut.. Er alt for lite slike ullbukser i butikkene, så det hadde vært deilig:) Farge: sand, Størrelse 56/62.. Gleder med til å ta meg en tur for å se alt det nye i butikken... (mail: lene-maria.engen@bergen.kommune.no)

Turbofamilien sa...

Min favoritt (en av de i hvert fall;)) er sparkebukse uten fot i ullfrotté, Valmuerød -nydelig farge, i str 62.

Digger ullfrotteen deres, og helt genialt at de varer så lenge i hver str. Til storesøster brukte vi str 68 i nesten ett år, først med brett og siden uten. Supert at det er god plass til tøybleierumper i de også;) Nå som det begynner å bli kaldt hadde det vært supert med en ny god, varm og myk bukse til vår lille prematurfrøken (som endelig begynner å bli stor) :)

karethe@hotmail.com


Anonym sa...

Min favoritt er omslagsbody i ull/silke. Den ser superdeilig ut og vil passe til sparkebuksa jeg har tenkt til å strikke i den nye fargen rose...

Dersom jeg vinner ønsker vi natur/rosa i str 68/74.

melina_vartdal@hotmail.com

Anonym sa...

Ja hva skal man velge.. Tror jeg velger ullfleece dressen i str 86, jeansblå. Har nå vokst uti en i lilla. Det er så snertent å tre på, og kan godt brukest hele året med sånn vær som her på Vestlandet. Har 3 barn med ei jente i midten, så tredjemann får da ikke arvet ullfleece dressen i lyng. Har en dueblå dress som ligger og venter, men passer nok ikke før til neste høst. Klær fra Nøstebarn er i grunn det det er mest av i kommodene. Helt fantastiske klær. linda.hammeroy@hotmail.com

Anonym sa...

Ynskje meg veldig ei hettejakke i ullfrotte til meg sjølv;) Den må vera super for ein skikkeleg frysepinn!
Mvh Betsy (betsy.nikolaisen@hotmail.com)

trudeanett sa...

Heisann, vi vil gjerne vinne en overall i støvblå, str 86/92, denne
var superskjønn og gutten vår hadde blitt superfin i den, ellers elsker
vi ribb buksene og må nok kjøpe nye i år også(nye farger)
mvh trude

trudeanett@hotmail.com

Anonym sa...

Min fru handler stort sett alle ullklær til våre barn på nøstebarn og glemmer seg selv. Hørte hun hadde et stort ønske om ribbukse 34/38,blåbær. Arild.Dahl@yit.no

Anonym sa...

Så mye fint! Lillegutt på 15 mnd ville hatt en ekstra fin vinter i en ny ullfleecedress uten hette i brun, str. 92.

Hilsen Ingunn, ingunn.liabo.fauske@gmail.com

Ingrid - Misje lys og Misje varme sa...

Her var det mange flotte nyhende, og pysjamas utan føter er absolutt ein av favroittane. I vinter som var brukte veslebror ein pysjamas som har vore brukt fire sesongar før han. Den ser godt brukt ut, men er like heil og varm, bortsett frå føtene. Dei har vore stoppa og lappa, men likevel kom det tær ut til slutt. Eg reknar med at om han får ein ny til vinteren utan føter, kan den gå i arv til mange små etter han : )

Mvh,
Ingrid
ingridkmisje@gmail.com

Anonym sa...

Ullfleecedress i lilla. Str 92

Irenef@hotmail.com

Anonym sa...

Glad for at nøstebarn er her i byen. Nydelig blåfarge på bestefarstøya. Blåbær - blå. Jeg bruker ull året rundt.
Skulle jeg være så heldig å vinne, ønsker jeg meg voksenteppe i ullfleece. Sandfarge. Superpraktisk, tåler vær og vind og tur i skog og mark med aktive barn. Mine barnbarn er de heldige eier av junior fleecetepper.
Så får de ha sine i fred, hvis mormor også fårsitt eget

Anonym sa...

Sparkebukse uten fot i ullfrotté er min favoritt:) den lyse brune fargen som er ny er bare helt nydelig. ønsker meg i str 92 til den eldste sønnen min, er kjempe god å ha i barnehagen, samtidig så den er kjempe fin til og bruke til litt finere. har enn del klær fra nøstebarn og er super fornøyd, med kvalitet og utseende. beste ullen:)

hilsen Anette , anettebore@hotmail.com

Anonym sa...

Så utrulig mye fint! Her bruker vi ull året rundt og nøstebarn sin er ikke bare praktisk men også utrulig fin. Falt for den nye kjolen med rysjer, så søt men også varm!
Str 92,sandfarge.

beateolsen78@hotmail.com

Anonym sa...

Frotte ulljakke te voksne,me hette petrolblå. Str 42. Forelska mæ total. Satse på deinn bli min på bursdagen min 5 des:)

Anonym sa...

Ullfleece dress uten hette m/glidelås: Den er fantastisk! Hadde jeg hatt råd så hadde jeg kjøpt den med det samma! :-)

nicolemilano@gmail.com

str. 86

Anonym sa...

Jeg har fått øyne opp for Nøstebarn særlig på grunn av miljøvennlig materialer dere bruker. Jeg favoriserer de ubehandla ull plaggene! Jeg følger også bloggen og facebook siden deres. Jeg venter mitt første barn og ønsker en god start for barnet i trygge klær! Mitt favoritt plagg er sparkebukse med fot i ullfrotte i sand farge str 56:-)))

Hilsen Lillian Karlsen

lillian__9@hotmail.com

Anne sa...

Min favoritt er den lilla ullfleece dressen uten hette med glidelås. Den er favoritten fordi jeg har så god erfaring med ullfleece dressene deres fra tidligere og denne fargen var kjempefin!
Hvis jeg er så heldig å vinne, ønsker jeg den i str.98:)

Mvh. Anne
annerm@hotmail.com

Anonym sa...

Her er det enten voksenteppe eller langermet ull/silke- trøye grønn og natur i str 104 som gjelder!

Sirilouis@gmail.com

*atina* sa...

Her var det utrolig mye fint!!
Den jeg falt mest for var Sparkebukse uten fot i ullfrotté (farge sand og str. 92). Den hadde passet supert til minstejenta mi :) Hilsen Anita. Mail: anitjoha@yahoo.no

Anonym sa...

Ullflece dressen i str 92 lilla farge. Den er så fin!! Har hørt så mye skryt av denne dressen fra bekjente at den står øverst på ønskelista!

Mvh linda (lindabratlie@yahoo.no)

Anette sa...

Ullfleece dress uten hette m/glidelås i lilla str 104. Finnes det noe bedre å reise til og fra barnehagen i? Også så fin farge :) Matcher alt snuppa har i lilla <3

aneeve79@hotmail.com

Anette sa...

Favoritten må være kjole i ullfrotte ballongskjørt. <3 <3
Aldeles genial å trekke over ulltøyen når de skal være litt kledd og ikke bare løpe rundt i tynn ullbukse og genser. Og ikke minst lett å ta av hvis det blir for varmt inne.
Fargen Valmue er nydelig! Str 122/128.

anette.laukus@gmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er Ullfleece dress uten hette m/glidelås (str.104, skifer). Et absolutt must å ha under regntøy og uforede parkdresser på høst og vinterstid.
Den holder barnet varmt selv om den blir våt. Den er også fantastisk for barna å sove i vognen sin ute i og lett å bevege seg i for aktive smårollinger :-)

Agnethe
agnetheselvik@hotmail.com

(beklager om innlegget er publisert tidligere, men det står bare laster inn og ingenting skjer..)

Anonym sa...

Favoritt til guttungen er dress i ullfrotté uten fot i blå str. 116.

Hilsen Trupero@gmail.com

Gro sa...

Så mye fint! Vår favoritt må kanskje være bestefartrøye i breblå/jeans str 104 da. :-) Gro.kiil.larsen@gmail.com

Ragnhild sa...

Pyjamas uten fot i ullfrotté, str 68, grå farge. Det er min favoritt.
Barn nr 3 kommer i medio oktober. Hadde masse ullklær til gutta, men siden vi var "ferdige"er alt gitt bort. En slik pysj hadde vært ypperlig!
mail: ragnhildnordheim@live.no

Anonym sa...

Det er alltid deilig å krype under et varmt og godt ullteppe, så jeg vil gjerne ha voksenteppe i ullfleece dersom jeg vinner.

verm @ hotmail.no

Anonym sa...

Frottehettegenser str 42-44 i sand. Ingenting varmer så godt som ullfrotte, og så er det utrolig behagelig (klør ikke). Dessuten er det ikke så lett å få tak i fine ullfrotteplagg til voksne! :)
Mvh trine.gabrielsen@gmail.com

Gro sa...

Så mye fint! Vår favoritt må kanskje være bestefartrøye i breblå/jeans str 104 da. :-) Gro.kiil.larsen@gmail.com

Marion sa...

Det var vanskelig og plukke seg ut ein favoritt, med tre små håpefulle ! Ønsker meg ullribb bukse til gutten min, str 110/116 , i brun natur slik minstesysta kan arve :) rossland84@yahoo.no

espen sa...

Mykje fint ! Ønsker meg ullribbbukse i lilla lyng str 74-86 til minstemora som kjem til og krype vere mykje på golvet i vinter ! nilsen1981@yahoo.no

Anonym sa...

Min favoritt er cardiganjakke til voksen. Har masse fra Nøstebarn fra før og er kjempefornøyd med alt, både barna og jeg! Ønsker meg alltid mer og akkurat nå er det cardigan som står øverst på ønskelista. Kjøpte en i lilla før 17.mai og ønsker meg flere i andre farger. Har brukt den masse! Og har ikke engang trengt å vaske den ennå! Kan anbefale den til alle som ikke har prøvd den! Den er tynn og lett og får alltid plass i veska. Og den er pen og passer til alt. Uunnværlig! Ønsker meg den i blåbærfarge i størrelse 46/48.

Hilsen Vibeche, vibeche@live.no

Anonym sa...

Pysjamas u/fot i str 74 grå:)

elbuwa@hotmail.com

Unknown sa...

Aaa, såå mye fint! Men favoritten her må være sparkeboksa uten fot i ullfrote. Har blitt innmari glad i ullfrotte - har pysjene og lillegutt sover som en engel i dem :)

Anonym sa...

Super konkurranse :)

Min favoritt er sportstrøye til dame i lilla str. 34/36. Denne er perfekt på vinterens joggeturer da jeg er avhengig av god ull som transporterer svette bort fra kroppen.

Marita
maritanr@yahoo.no

Anonym sa...

En herlig nattkjole til mamma i ull/silke er et must i kalde vinternetter! Den ønsker jeg meg :)
Hilsen mamma til 3 skjønne ull-klumper ;)
gurolian@hotmail.com

Anonym sa...

Hei, og takk for fin nettside og gode produkter!

Ribb-jakke med glidelås (petunia str 122-128) er min soleklare favoritt. Den varme jakken passer utmerket under høstens og vinterens ytterklær. Fargene er fine og passformen er perfekt! Jeg liker også at man har muligheten til å glide opp/igjen så hårfrisyren slipper å bli rufset til, samt at øredobber ikke faller av.

Hilsen Susanne, settewi@online.no

Anonym sa...

Jeg liker hettejakke i ullfrotte i sand (str 38/40).

i_Sen3@yahoo.no

Anonym sa...

Så mye fint! :-)
Jeg ønsker meg hettejakka i ullfrottè i størrelse 38-40, sandfarget, hvis jeg vinner!!!
Tusen takk, kjempefinte ting dere selger!
Hilsen Camille i København
camillesalina@hotmail.com

Ellen sa...

Kjole med ballongkjørt i rød. Så vanvittig deilig med ullkjole til kalde dager til min skjønne prinsesse, ikke blir hun bare fin men varm også ;-) ønsker altså en rød ullfrotte kjole med ballongkjørt i str 86 :-)
Hilsen Ellen Møller
E-post : ellenv@outlook.com

Hanne sa...

Joggebuksa og bestefartrøya må være vårt ynglings ønske plagg;-) Deilig myk og fin! Av plagg vi har fra før, så er selebuksa ynglingen!! Så varm,myk og god <3 Ja, også den nyyydelige blå kjolen vår da;)

Hanne__1985@hotmail.com

Ellen sa...

Kjole med ballongkjørt i rød. Så vanvittig deilig med ullkjole til kalde dager til min skjønne prinsesse, ikke blir hun bare fin men varm også ;-) ønsker altså en rød ullfrotte kjole med ballongkjørt i str 86 :-)
Hilsen Ellen Møller
E-post : ellenv@outlook.com

Anonym sa...

Ikke enkelt å velge for jeg forelsker meg i alt nøstebarn har:-) etter en gjennom titt er det cardigan til voksen som er øverst på ønskelisten! Har mye til min sønn og får så mye skryt i barnehagen og gutten min trives så godt i klærne! silbak@live.no

Anonym sa...

Hettegenser i ullfrotte tror jeg må være min favoritt! Ungene har hatt ullpysjer, ribbebukser,bodyer og frottedresser fra Nøstebarn tidligere, og alle tre har stortrives i dette! Mammen har derimot ikke hatt ull fra Nøstebarn (bortsett fra et par tynne genser da..), og siden ho er veldig glad i ull, ble ho veldig glad for å se at det er mulighet for en god varm genser til henne i denne kolleksjonen :)
Krysser nå armer og ben!

Mvh,
Line Therese (linetherese@me.com)

Anonym sa...

Babybuksa i ull/silke med bred linning i livet er min favoritt! Buksa er myk og god, klemmer ingen steder, kan brukes som stillongs eller som bukse, og til sommeren kan den brukes som shorts. Den vårgrønne fargen er nydelig og vil lyse opp i vintermørket. Str. 86-92 vil passe sønnen min perfekt! anitzml@yahoo.no

Anonym sa...

Så flott den nye kjolen med rysjer er! Til Sol våres i str 122/128. Begge fargene er flotte.
Cath-jensen@hotmail.com

Anonym sa...

Mange nye fine ting i år også!

Jeg ville gjerne fått en hettegenser i ullfrotté (jeansblå i 92). Varm og go i vinter og så hadde den passet så bra til min sønn Sanders blå øyne;)

MVH

lee_winde@hotmail.com

Hege sa...

Alltid litt "julaften" når det kommer ny Nøstebarn-katalog! Nr 4350 Overall i ull i blåbærfarge var en supersøt bukse, men min jente er dessverre blitt for stor for den. På en soleklar 1.plass er derfor 3703, voksenteppe i ullfleece. Sandfargen er den nydeligste brunfargen som finnes, og med et slikt deilig lett og supermykt, varmt pledd vil gjester som kryper opp i sofaen, bli sittende og kose seg litt ekstra lenge! Og det er jo hyggelig. :-) Hilsen Hege, hegesandvik@yahoo.no

Anonym sa...

Om eg hadde blitt den heldige vinner, hadde eg valgt Nøstebarnas ullfrotedrakt i jeansblå. Str 104. Fordi den kan brukast til så mykje; under regnklede/ kjeledress, som leikedress og som pysjamas.

Mvh Elin
elin_noremark@hotmail.com

Anonym sa...

Joggebuksen i sand, str. 34/36, fordi den kan holde meg varm på kalde dager!

sonja.wiqvist@gmail.com

Anonym sa...

Vanskeleg å velge ein favoritt, då eg aldri har opplevd å vere missnøgd med eit einaste nøstebarnplagg. Men, eg likte særs godt "bestefarstrøye m/knapp" sand/natur str 116.

siri_folven@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg vil ha en rød ballong :) Ballongkjole ønskes til jenta mi som gleder seg til bursdag snart med ballonger og kake :) Farge rød, str. 98/104.

Christine ccarls99(a)hotmail.com

Anette sa...

Isteden for å ønske meg noe til barna som jeg gjerne ender opp med vil jeg nå ønske meg en nattkjole i ull/silke til meg selv. Gjerne en i fargen valmue i str 38/40. Vinner jeg den kan de kalde høstkveldene bare komme for min del :)
Tvitvi!!! Hilsen Anette.tarneby@gmail.com

Anonym sa...

Hei!
Jenta mi er ekstra varm, og blir ofte gjennomsvett på natta. Dyna blir våt... og kald! Å sove med et deilig ullfleecepledd vil være midt i blinken. Holder på varmen selvom det blir fuktig, lett og godt, ikke så "tungt" som dyne. Klør ikke mot huden, slik "tradisjonelle" ulltepper gjør. Et slikt teppe vil gjøre underverker her i huset!

Ønsket mitt blir altså ullfleecepledd (farge: sand) i voksenstørrelse, - siden jenta har fått seg ny og stor seng.

Hilsen Else Marie (elsemarieborch@yahoo.no)

Anonym sa...

Jeg synes kjolen i ullfrotté, varenr. 4190, er knallfin. Deilig og varm for barnebarnet mitt i høst og vinter. Hvis jeg er heldig og bli trukket ut, ønsker jeg str. 110/116, farge valmue. Tvi,tvi!

Anonym sa...

Pyjamas uten fot i ull frotte i grå str 86. Saraneddk@hotmail.com er min mail. Jeg simpelthen elsker de pyjamasen, de er varme, bløde, lækre og perfekte til børn der sover uten dyne! Jeg håååber jeg vinder! :) tak for en fantastisk webshop, jeres ting er virkelig lækre!

Anette sa...

Isteden for å velge noe til barna slik jeg som regel gjør vil jeg nå ønske meg en nattkjole i ull/silke til meg selv! Gjerne en i fargen valmue i str 38/40. Skulle jeg være så heldig å vinne den kan de kalde høstkveldene bare komme for min del :)
Tvitvi!! Hilsen Anette.tarneby@gmail.com

Anonym sa...

Och beklager om der er et indlæg fra mig tidligere, tror det ikke jeg kan ikke finde det, men om der er, så er det den her ønsker som gælder!

Anonym sa...

Min favoritt er Overall i ull, Varenummer: 4350, str 56/62 i blåbærfarget! Den er kul, og ser utrolig deilig ut. Liker spesielt godt at den er i en del, slik at det ikke blir noen "glipper" som slipper kulden inn til babymagen!

Hilsen Inger, inger@raude.no

Anonym sa...

Hei!!
Masse fint å velge mellom her!!! Og så er modellene så søte!! Er så heldig at jeg har en mor som stikker masse til mine to små, med garn og mønster fra dere!!! Voksejakken er en favoritt! Dersom jeg skulle være så heldig å bli trukket ut, ønsker jeg, etter et vanskelig valg, pyjamas i ullfrotte med fot i sand, strl 68/74.
Med vennlig hilsen Ane
ane@apartedesign.no

Anonym sa...

Så mange flotte nyheter i deilige farger! Lillemoren min har brukt nøstebarnull siden hun brukte str 50. Nå er det skikkelig høstruskevær her på Vestlandet, så en ullribbjakke i brunt (str 98-110) hadde vært perfekt under regntøyet...

benedikteiversenneset@gmail.com

Anonym sa...

Hei, da jeg allerede har rukket å handle inn til jenta mi fra de nyr produktene ønsker jeg noe helt til meg selv da det ofte ikke blir til meg jeg handler men til Maja min:-) ønsker meg. Veldig en ullfrottejakke i nydelig farge jeansblå, er så fin farge.:-) str 42/44. Hilsen trude.atensaas@gmail.com

Mari sa...

Åh, så vanskelig å velge seg ut en ny favoritt, liker alt dere har:) Men det som står øverst på ønskelista er den sandfargede sparkebuksa i str 92/98. Guttungen på snart to bodde i de to vi har i fjor, som er størrelsen under, de er utrolig gode både i passform og at den holder ungen god og varm! Og det beste er at de er så drøye i størrelsen! Mailadresse er: Maristikbakke@gmail.com

Anonym sa...

Eg har gått igjen i tunikaen dykkar of vart veldig glad når eg såg at de har laga eit flott alternativ. Ynskjer meg bestefartrøya i blå str 38/40 (ev 34/36 om dei er litt store)
Email solveigsrheim@yahoo.no

Mvh Solveig

Anonym sa...

Sportstrøye dame i lilla! Den var super fin!! Str 44-46

Hilsen
tone.gurendal(a)online.no

Anonym sa...

Jeg ønsker meg hettejakke i ullfleece, fargen sand og str 38-40. Døtrene mine har begge plagg i den deilige ullfleecen deres, men har aldri unnet meg selv noe. Som ammende mamma som for tiden er bosatt i Tromsø, hadde det vært superdeilig å ha en sånn jakke gjennom høsten og den mørke vinteren!! (og sikkert resten av året og!) Hvis jeg vinner, lover jeg å kjøpe en tilhørende bukse, så blir det en skikkelig kosedress!! Må forøvrig få skryte over mye fint og godt tøy, de nye ballongkjolene er jeg sikker på blir en ny favoritt, og ikke utenkelig at de havner i skapet her og.. :-) Hilsen Ina Marie Sagen, inamarie.sagen@yahoo.no

AnetteNH sa...

Min favoritt er nok nøstestikk nr 2 med oppskrifter:) kunne tenke meg garn og oppskrift til alvejakke i størrelse xl. med fargen grå! Hilsen anette. mailen min er: anettenh@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg har lenge vært misunnelig på ullribbuksan til mine barn og jeg kunne gjerne ha tenkt meg den stripete ullribbuksa i strl 38/42. Det ultimate vinterplagget for meg som jobber i barnehage og gjerne dasser omkring i ullongs hele vinteren, jeg kunne godt ha tenkt meg å vært litt fin også! Synd at den ikke finnes for voksne i fargen skifer-orange-petunia!!nydelig!!!
Hilsen
Petra Illøkken af Burén, petrifie@hotmail.com

Anonym sa...

Ullribb-bukse for voksne er min favoritt. Endelig kan jeg også være varm på lekeplassen.
farge:blåbær\støvgrå str:42\46
Hilsen knokkeline@hotmail.com

Anonym sa...

Kjolen i ullfrotte m/rysjer var bare helt nydelig! Skulle gjerne hatt en sånn i Sand farge str 98/104.
Vennlig hilsen Kathrine :)
kathrine9@hotmail.com

Anonym sa...

Kjære dere alle hos nøstebarn!
Nå er høsten her, og da oppdager man at barna har vokst godt over sommeren. Da er det mange små og store ullplagg som må pakkes vekk. Både fint og vemodig.. Jeg ønsker meg joggebukse til min største gutt, supert i barnehagen! Den kan nestemann arve om noen år :)

støvblå m/lysegrønn
str 116

Mvh
Vårin
vaarin1@hotmail.com

‹ Eldst ‹Eldre   601 – 800 av 876   Nyere› Nyest»