fredag 31. august 2012

Konkurranse: Vinn din favorittnyhet!


Vi synes det er så gøy med lanseringen av den nye kolleksjonen og å høre alle tilbakemeldingene fra kundene, at vi tar på oss festbuksene og kjører igang en konkurranse her på bloggen! Reglene er enkelt og greit:

Fortell oss hvilken av nyhetene som er din favoritt, og hvorfor.

Du finner alle høstens nyheter samlet HER. Legg igjen en kommentar under dette innlegget innen onsdag 5. september klokken 23.00, så trekker vi en vinner som får sin favorittnyhet tilsendt i posten. Pass på at du skriver e-mailadressen din i kommentaren, og skriv også hvilken farge og størrelse du vil ha hvis det er du som blir den heldige vinneren. 

Konkurransen er avsluttet! Vinneren vil bli annonsert 6. september.

Bruk gjerne dette bildet hvis du vil fortelle om konkurransen på din egen blogg eller på Facebook:

Høyreklikk og velg "Lagre bilde som..."


NB! På grunn av det store antallet kommentarer, deles kommentarfeltet inn i flere deler - derfor kan det se ut som om innsendte bidrag ikke publiseres. Klikk på "Last inn mer..." under kommentarfeltet, så vil du se at bidraget ditt er publisert :)

876 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   401 – 600 av 876   Nyere›   Nyest»
Anonym sa...

Jeg ønsker en ullfleecedress uten hette m/glidelås i fargen skifer, str. 104. Den vil kunne brukes av storesøster i år og av lillebror til neste år :)

-Roy- royatleh@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er ullfrotte- pysj uten fot i grå ( dersom jeg vinner str.92-98). Den er både fin og praktisk, og, veldig slitesterk og god. Hvis man har en slik, trenger man ikke flere pyser:-)
Hilsen Synnøve




Synnove.lindtner@ahkr.uib.no

Cathrine sa...

Favoritten fra årets nyheter er ullribbuksa i blåbær/sand/oransje/støvblå. Perfekt for en aktiv barnehagegutt som går i naturbarnehage og er veldig mye ute. Str. 98/110

Hilsen Cathrine, norcat80@gmail.com

Anonym sa...

Har brukt dress av ullfleece begge vintrene til sønnen på to år :-) Så hadde vært fint med ullfleece denne vinteren også! Ønsker derfor dress i ullfleece med glidelås i str 104 og fargen brun..

lindabeate85@hotmail.com

Anonym sa...

Gratulerer med ny kolleksjon! :)

Eg ønsker meg det nye strikkoppskriftsheftet og garn til den fantastisk flotte rundfelte jakka med islandsmønster i varianten jenta på biletet i kataklogen har på, str 5-6 år.

Er det klede ein skal ønska seg, ønsker eg meg ullribbebukse i fargane blæbær/ støvblå/orange/ beige i den største storleiken.

Beste helsing Gunn Jorun
gunnjorun@hotmail.com

Anonym sa...

Favoritten min er grå pyjamas i ullfrotté (str. 98). Den er favoritten min fordi det er den aller beste vinterpyjamasen, og fordi de nye fargene er nydelige.

ingvild.brandal.gaasemyr@hotmail.com

Ina-Ristin Danielsen Gundersen sa...

Hei :-)

Så utrolig mange fine nyheter dere har :-) Min vennine fra Bergen bestandig brukt ullklær fra dere, og anbefaler disse ullklærene på det sterkeste :-) Min datter på 4 år har enda ikke et eneste plagg fra dere, og det hadde derfor vært utrolig hyggelig om hun også hadde fått prøvd det.

Vår favoritt hos dere er bukse i ullribb i fargen lyng/lilla og i størrelsen 98/104 :-)

Hilsen ina-ristin@hotmail.com

Anonym sa...

Hei på deg!

Her var det jammen trafikk!!!
Denne gang ønsker jeg noe til meg selv fordi jeg er en ekte
frysepinn, og jeg likte veldig godt denne lekre stillongsen i lilla!
Fikk neimen ikke til linken, men det er en ullstillongs i lilla i
42-44. Den var ganske dyr. men vi kunne jo velge, ikke sant???
Trenger å bli varm igjen etter den verste sommeren jeg noensinne har hatt både værmessig, men kanskje mest grunnet en helt invalidiserende tinnitus fra en skadet nakke som har holdt på å ta livet og vettet fra meg i måned etter måned. Selv om jeg har brukt all mulig og umulig behandling, så har jeg aldri vært så syk i mitt liv. Synes jeg fortjener å vinne denne varme stillongsen, fordi jeg heller aldri har frosset slik jeg har gjort nå i ukevis også samme hva jeg klær på meg. Føler at blodet har stivnet helt i hjernen, ørene, nakken og hendene mine. Dette ble litt av et klagebrev, men ønsker virkelig å vinne denne!!!
Mvh. Guri Marie
guri_marie.kristoffersen@getmail.no

Mvh. Guri Marie
guri_marie.kristoffersen

Lise sa...

Min favoritt er Hettegenser i ullfrotté , denne ser så god ut og er kjempefin for sønnen min å bruke utover høsten og vinteren.

Hvis jeg vinner ønsker jeg meg den i str 116 i fargen jeansblå

Hilsen Lise (leserommet@hotmail.no)

Gry sa...

Bukse i ullfrotté er min favoritt, fargen jeansblå og størrelse 68/74. At størrelsene er 56/62 og 68/74 gjør denne perfekt for oss denne høsten og vinteren! gry.fornes@gmail.com

Anonym sa...

Masse fine nyheter både til barn og voksen

En av favorittene er sand hettejakke i 38/40.

Hilsen Elisabeth
elisabeth@trond.org.au

Anonym sa...

Nattkjole med knepping i farge muldvarp/natur i str.38/40. Den hadde vært deilig å ha til vinteren!

Hilsen Gøril, smyg_molin@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt i høstens nyheter er sparkebukse uten fot i ullfrotte,fargen sand. Ullfrotte sparkebuksene er nesten umulige å slite ut, og herlige for de små og bevege seg i. Den nye sand fargen er helt nydelig og passer like godt til gutt som jente. Str 92.

Hilsen nøstebarnelsker Rita, Rita_aa_skafte@hotmail.com

Anonym sa...

Mye fint i flotte freshe farger. Hvem sier at ulltøy må være traust :)
Favoritten er overall i ull farge blåbær i str 74/80. Kjempe fin farge og ser utrolig behagelig ut

martine@readentertainment.no

Unknown sa...

Klassikeren pysjamas med fot, i ullfrotte, sand(strl 92). Fantastisk plagg :)

Mvh

Gina, gina.bjornstrom@gmail.com

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Vår favoritt er dress i ullfrotte(sand støvrosa strl 92).

r-gloms@online.no

Solveig sa...

Digger pysjamasen med fot i ullfrotté. Størrelse 62, farge sand.

Tove sa...

Dette er min favoritt, vi går inn i en kaldere årstid og denne ser god og varm ut :)
http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=3701
tova-9@hotmail.com

Unknown sa...

Min favoritt er buksene i ullribb og da spess nr 94 eller 86.
Grunnen til det er at dette er fantastiske ullbukser med en fantastisk god passform, dessuten kan barna vokse med dem en god stund fremover.. Den forrige buksa brukte frøkna mi i nesten 3 år..!!!

Anette

Anonym sa...

Hei:-) først vil jeg si at dere er en super butikk med mange gode, varme og praktiske klær:-) klærne er uunnværlig for mine to små. Skulle jeg være så heldig å vinne, kan jeg tenke meg Pyjamasen med fot i ullfrotte! Str 74', farge: sand.

Vennlig hilsen evenaas@online.no

Anonym sa...

Så utrolig mye fint! Ønsker meg "sparkebukse uten fot i ullfrotte", farge sand og str 62 til vårt fremtidige lille gull:)

Mvh
Lena
lenamrong@gmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er vindjakka og -buksa. Eg har ei jente som går i friluftsbarnehage og såleis er ute heile dagen. Regnklede blir som kjend klamme, så vindtøy må vere perfekt. Viss eg vinn blir eg superglad, og det same gjer dottera mi som ønskjer seg vindjakke, farge rose, str 110/116.

Helsing Ingeborg, iflatland(krøllalfa)gmail.com

Anonym sa...

Ribbgenser oransje str 98/104. Ønskes fordi lillesøster trenger en ny ullgenser, og fargen er super fin:-)
Hilsen Inger

inger.brambo@c2i.net

Eva C Lindset sa...

Favoritten må være voksenteppet i ullfleece! Ser fantastisk comfy ut å pakke seg inn i når vi er på hytta i vinter (Røros = kaldt kaldt kaldt!) - og det vil være perfekt i pulken til barna!

eva (at) lindset.no

Veronika sa...

Masse flott nytt! Dattera mi er kledd i ull fra topp til tå, så nå er det mor som ønsker seg... treningstøy! Genialt at dere har fått sportstrøyer, så det ønsker jeg meg: Sportstrøye til dame i blått. Så kan jeg få rørt litt på skrotten, i nøstebarntøy!

Hilsen Veronika veronika.hd+nostebarn krøllalfa gmail.com

ps. Nåt folk skriver e-postadressene sine åpent slik, er det lett for spam-boter å fange dem opp, med uhorvelige mengder spam som resultat

Anonym sa...

Mye fint å velge mellom her, men ullfleecedressen er den store favoritten her. God og varm å bruke nå til vinteren og nydelige farger. Jeg elsker nøstebarnklærne og har strikket masse fra boka deres. Hvis jeg er så heldig at jeg vinner ønsker jeg lilla i str. 104.
Hilsen Cecilie (cecilieb@yahoo.com)

Anonym sa...

Vanskelig å bestemme en ting blant så mye flott. Jeg er også en av dem som har kjøpt mest til barna... Har en plan om å kjøpe mer til meg sjøl også nå ;)
Jeg synes bestefar- trøyen i blåbær er årets favoritt i mine øyne.
Både til en NB- tights eller dongeribukse, og med et deilig ullsjal rundt halsen, så er man kledd for både sofakos eller et besøk...

Anonym sa...

Heisan!

Min favoritt er uten tvil ullfleezeteppet til voksen!

Det ser bare aldeles herlig ut... Krysser fingrene!

Vennlig hilsen Sandra :)

(solsasa@hotmail.com)

Anonym sa...

Å skulle velge her er som å måtte velge mellom dei beste tinga ein veit. Ikkje lett. Men så får ein tenkje praktisk og allsidig for dei som ikkje har like stor garderobe som pappa og mamma har.

Vår favoritt er omslagsbodyen i ull/silke. Er jo ikkje noko morro å få ting tredd over hovudet for ho lille må vite. For oss er fargen blå og 68/74 det som passar best. God å nytte sommar som vinter.


Lykke til, til alle i hop!

Helsing
Anne anne@razumny.no

Anonym sa...

Utrolig mye fint denne sesongen også,vanskelig å velge kun en:-) om jeg skulle nevne et plagg som er en favoritt så må det bli ullfrotte pysj ,fordi den har holdt barna gode og varme på natten og uten fot kan den brukes for å holde de større barna varme når de er ute:-) jeg hadde ønsket meg grå pysj uten fot i str 116 om jeg hadde blitt trukket ut:-)
Marita, marizia85@hotmail.com

Silje sa...

Her var det mye fint! Min favoritt må være overall med glidelås i fargen blåbær (str 86/92). Veldig praktisk og deilig til barnehagestart!

Hilsen siljebaldersheim@hotmail.com

Anniken sa...

Jeg ønsker meg Pyjamas med fot i ullfrotté i str 74. Da slipper min lille gutt å få glippe mellom genser og bukse og dermed bli kald på magen:)

oanniken@hotmail.com

Hanne Beate sa...

Åh, det var vanskelig å bestemme seg, dere har så mye fint! Jeg velger: Ullribbukse i fargen 56, i str. 110/122. Håper jeg vinner...;-)
Mvh. Hanne Beate, ha-beat@online.no

Anonym sa...

Hei,
I mai fikk jeg mitt andre barn, en herlig jente til. Vi koser oss hjemme nå, pludrer, ammer, skifter bleie, ammer litt til, raper, smiler, gråter og ser på alt det rare som er rundt oss.

Men når ettermiddagen kommer, middagen er spist, min mann sitter med kaffekoppen og avisen ser jeg bort på min eldste datter. Hun ser barnetv. Og jeg merker en lengsel og et savn etter å sitte inntil henne og se barnetv med henne. Det er ikke noe god babyduft der, men en litt svett, skitten, herlig barnehagejenteduft som skal dusjes vekk når Margrethe, Silje eller en av de andre programlederne sier takk for i dag. Men jeg sitter i stedet med puppen ute, spedbarn er ikke akkurat tålmodige og kan vente en halvtime.
Men jeg vet at ting vil stabilisere seg. At min mann i større grad kan overta den lille.

Og da er drømmen å sitte med den store jenten min under et beige voksenteppe i ullfleece fra Nøstebarn og kjenne at vi to er nær hverandre igjen.

Mvh bc19@hotmail.no

mariann__91@hotmail.com sa...

Jeg likte veldig godt voksen ullfleece pleddet! Såg magisk ut :D Kan sitte i sofakroken med kakao og kose meg !
http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=3703

Mariann (mariann__91@hotmail.com) sa...

http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=3703

Kan sitte inne i høstvære med en kopp kakao undet dette pleddet for voksne! Er en frysepinne! ;)

Anonym sa...

Overall med glidelås foran, Varenummer: 4350
Støvblå str 68/74

maritakr@yahoo.com

Anonym sa...

Så mange flotte nydelige nyheter!

Vår favoritt er Pyjamas uten fot i ullfrotté, farge lyng størrelse 92 :-) Den hadde vært perfekt til vinteren for lille Sunniva.

Hilsen Heidi
Heidielnes@hotmail.com

Anonym sa...

Ingen tvil: joggebukse og hettejakk i ullfrotè. Hvorfor: JEG ER VERDENS STØRSTE FRYSEPINNE!!!!!

Hilsen Vigdis, vigdis.stensrud@123.no

Vibeke / Mammas Hus sa...

Vi venter ei lillesøster i desember, og med vinterbarn denne gangen ønsker vi oss sparkebukse med fot, i str 56/62 (lyng)

http://nostebarn.no/default.aspx?webpartid=NB-ProductDetails.ax&productid=4144

Vi kjøpte noen ribbebukser til storesøster i fjor, og gleder oss veldig til å ta de frem igjen nå ♥

Hilsen Vibeke, vibekeor@gmail.com

Anonym sa...

Om jeg blir må trekke frem EN nyhet som jeg liker må det være Vindjakken i fargen himmelblå str 98/104

Eller er jeg veldig begeistret for de nye strikkeoppskriftene. De må helt klar kjøpes og prøves.

Tone, tmyklatun@hotmail.com

kate fredriksen sa...

Den ensfargede longsen til voksne, den falt jeg for. Hva kan vel bli deiligere enn det.

Anonym sa...

Min favoritt er i år er overallen i ull i fargen blåbær - den ser superdeilig ut! Hvis vi skulle være så heldige å vinne så vil vi ha den i str 74/80. Den ser helt genial ut til å ha i barnehagen når minstejenta skal begynne etter jul:) Men før det kommer vi også til å bruke den masse:)
Ingenting er så mykt og deilig som Nøstebarn-ulla!

Mvh Synnøve, synnove.kolnes@gmail.com

Anonym sa...

Jeg elsker den nye fargen sand/natur i ull/silke bodyene. Lekker!! Ønsker denne i 92/98 om vi skulle være så heldige.

Hilsen Aina, ainasven@hotmail.com

Anonym sa...

Ullfrotte sparkebukse str 80 i fargen sand

eirinb77@hotmail.com

Anonym sa...

Pysjamas i ullfrotte uten fot str 116, grå, er vårt ønske og favoritt :)

oddny.sunde@gmail.com

Linda sa...

Vanskelig valg, men tror favoritten min denne høsten må bli voksenteppe i ullfleece - ser jo bare helt fantastisk deilig ut å tylle seg in i :)

Mvh
Linda
linda.tjelta.hage@gmail.com

Anonym sa...

Jeg prioriterer alltid barna hos dere, så skulle gjerne ha vunnet noe til meg selv! :) liker så godt, og har ønsket meg lenge en ullfrotte bukse! Derfor blir min favoritt ullfrotte joggebukse i farge sand, og fordi jeg liker store, myke og gode joggebukser må størrelsen bli 46/48. :) Så håper jeg at Mamman kan få nyte litt Nøstebarn denne vinteren ;)

Email:
Jocelynealiyah25@hotmail.com

Anonym sa...

Det er jo så mye å velge i! Vi har aldri hatt noe fra Nøstebarn før enda jeg har siklet og siklet på ALT dere har :) Varmt, praktisk og suverent!

Favoritten denne gang må være Dress i ullfrotte jeansblå m/sand str 92.

Hilsen Stine sm_s82@hotmail.com

Anonym sa...

Her var det mye fint. Skulle jeg være så heldig å vinne, ønsker jeg pyjamas med fot i den nye fargen sand. Str. 104.

Hilsen Katrine katrinebra@hotmail.com

Anonym sa...

Den absolutt beste nyheten er de gode joggebuksene dere har nå til voksen (dame) i muldvarpfarge. Skarpe klare farger er ikke helt noe man vil ha på seg som voksen i all offentlighet - men muldvarpfargen er flott! Ser jeg må ønske meg strl 42-44 siden denne kommer i litt små størrelser - og selvfølgelig er det muldvarpfargen jeg ønsker om jeg vinner :-)
missperron@gmail.com

Ingvild sa...

Mykje fint:) Ej går for ullfleecedress i str 98, farge brun. Den ser utrulig god og varm ut på kalde vinterdagar. Den lilla var også nydelig, men sidan eg har tvillingar, ein gut og ei jente, må eg nok gå for brun som begge kan bruke:)

ingvild.snipsoyr@gmail.com

Anonym sa...

Jeg ønsker meg virkelig denne jakken med hette i ullfrottè. Den er så fin, og samtidig så praktisk. Denne hetten er jo så utrolig sjarmerende også:) Ønsker meg denne jakken i jeansblå i str 98/104.

Mvh, Emilie Sofie Westerberg, emiliesofiew@hotmail.com

Silje sa...

Dressen i ullfrotté, jeansblå str 86 er min favoritt. Den ser så god ut for junior som skal lære seg å gå! :) siljemas(a)gmail.com

Unknown sa...

Utrolig mye flott i høstens nyheter. Likte veldig godt Ribbejakke i ull med glidlås, i sand. Ser for meg dette er en jakke som ville blitt brukt mye av min barnehagegutt. Han bruker nå str 110-116.

Hilsen Marie myrvoll, Marie.myrvoll@gmail.com

Anonym sa...

Ønsker meg en dress i ullfleece i fargen skifer i Str 92.
Hilsen
Jeanette Eriksen
jeanette.tuen.eriksen@gmail.com

Marianne Moe sa...

Jeg ønsker meg en ullpysj til mitt første barn som kommer i november :-)
Farge grå str 74.

marianne.moe@gmail.com

Anonym sa...

heisann!
Ønsker gjerne å vinne sparkebuksa med fot i sandfarge str 80 :)
Her brukes det mest ull,særlig nå mot høst/vintern :)Har ikke prøvd noen produkter fra dere enda,og ønsker gjerne å prøve :)

Hilsen Monica monicahagen.85@hotmail.com

Anonym sa...

Ønsker meg ullribb-bukse i farge 34, str 98/110 :-) Disse buksene ser så utrolig gode ut! Har sett på de i flere år, men aldri fått prøvd de ut!
Hilsen anette_skovly@hotmail.com

Anonym sa...

Overall i ull er min favorittnyhet! Perfekt for min lille jente som nettop har begynt å i barnehagen og trenger gode, myke og varme klær å bevege seg i under barnehagedagens utfordringer.
Jeg ønsker meg en overall i strl. 86/92 og i fargen Blåbær til min store lille snupp.

Vennlig hilsen
Ida
ida.dybli@gmail.com

Ragnhild sa...

Valgets kvaler! Liker godt babybuksa i ullfrottè og omslagsbodyen. Må jeg velge går jeg for babybuksa i sand. Har flere i ullsilke, men er deilig med varmere klær nå som det blir kaldere i været. :-) Buksemodellen passer godt til mine barn, og blir mye brukt. Nå fortiden med strømpebukse under. ;-)

Ragnhildragnhild(ætt)gmail.com

Unknown sa...

Favoritt er helt klart overall i ull blåbær, perfekt design og stoff:) Storejenta har vopkst ut av alt fra i fjor, så egentlig kunne jeg tenkt meg en av hver..
Skulle man være så heldig å vinne ønskes str 92

hilsen Silje
Siljevg74@hotmail.com

Rognholmen sa...


Varenummer: 4756 Ullfleece dress uten hette m/glidelås er min favoritt! Ønsker meg denne i blå eller skifer, til gutten min, i str. 104

Hilsen
Camilla

camilla.t.onstad@gmail.com

sjeroks sa...

Jeg elsker at det har kommet flere voksen klær nå:) har ikke rukket å få smått selv enda, så jeg synes ulltrøyen til voksen med lang erm i stripete sand/natur var utrolig fin;) Ønsker meg i str M hvis jeg skulle være så heldig å vinne:)

Mailadressen min er sirit@live.no

Anonym sa...

Min favoritt er overall i ull. Minner om buksene min mor sydde til meg da jeg var liten. <3 marenoftedal@gmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er Ullfrotte jakke i farge Sand til voksen. Nydelig å "krype" inn i på kalde dager. Mvh Heidi H Holm pivaholm@online.no

Anonym sa...

Vokse teppet i ullfleece,!! fordi jeg har babyteppet til min 1 mnd gamle prinsesse,og juniorteppet til min 2 år gamle prinsesse. Å skulle så gjerne hatt ett til mamma og pappa også! Barna elsker å ligge i disse og teppene er alltid med i senga, sofaen i vogna, på tur osv. Har heldressene til begge to å må si at ullfleece matrialet er noe av mest behaglige jeg har kjennt og kan alltid stole på at mine søte små er varme og gode.
Hilsen Linn og mine 2 nøstebarn<3
olsenlinnanett@gmail.com

Anonym sa...

Min favoritt blandt nøstebarns nyheter er uten tvil
ullfrotté-kjolen med ballongskjørt. En fantastisk herlig farge og perfekt til både barnehagebruk og bursdag! :D

Hilsen Marthe
m_heiving@hotmail.com

Anonym sa...

Dette var jo en genial måte å få folk - inkludert undertegnede- til å gå inn og sjekke ut alt det nye, fine! Kommer garantert til å ta meg en tur innom for å ta dem i nærmere øyensyn, for å si det sånn. Foreløpig er Sportstrøye dame i jeansblå/melert min ultimate favoritt, i str S, siden jeg er veldig glad i klassiske, tofargede baseballgensere. Men siden vi har en toåring og planlegger et barn til, er det de som først og fremst får nyte godt av at dere finnes! Hjertelig hilsen Anja Stang (anjastang@gmail.com)

Gøril sa...

Var utrolig masse lekkert denne gangen også, ser det kommer til å koste en del å ta turen innom butikken men akk så fine vi blir.

Favoritten min tror jeg er overallen i ull. Hadde passet perfekt til minsteprinsessen som begynner i barnehagen snart, da i fargen blåbær og størrelse 86/92.

Gøril
goril78@gmail.com

Anonym sa...

Favoritten blant ferdigtingene er den brune hettejakken i ullfrotté. Men den eeeeeegentlige favoritten er oppskriftsheftet- og inni den igjen- alvejakken for voksen. Den er bare SÅ FIN!!

Anonym sa...

Her var d mye fint..
Digger at det er kommet ullribb-bukse for voksne.
Jeg elsker å gå med tunika/kjole året rundt så denne er perfekt.
Ønsker ensfarget skifer str 42/46.
gretehuseby@hotmail.com

Anonym sa...

Åh så mye fint.<3 Min favoritt er den stripete ribbebuksen til voksne. Etter å ha gått ned 30 kilo, så fryser jeg konstant. Jeg elsker å bruke kjoler, men det blir for kaldt med bare strømpebukse under til vinteren. Med en slik ribbebukse blir kjolevinteren komplett. Størrelse 38/42

Hilsen Randi kinamamma02@live.no

Janell sa...

Ønsker å gi vindressen til lillebror, størrelse 98/104, fargen rød. Hilsen JaNell, 11år. Email, janellaida@hotmail.co

Anonym sa...

Dress i ullfrotte vil være mitt førstevalg til barnebarnet, Sandfarget i str 80. Barnebarnet bor i Canada - og der er det svært dårlig utvalg i ulltøy. Jeg handler i norge og sender over - det blir virkelig satt pris på.
Mvh mormor Ingrid Juul; ima-j@online.no

Anonym sa...

Fryser altid og hvor kunne det være dejligt med en lækker varm sportsbluse sportstrøje str 46/48 farve blå, dame model.
Mvh
Betina Nørgaard Madsen
M_betina@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg syntes det beste nyheten er den singletbodyen i ull/silke. Har funnet ut at singlet, under dagligklærene, er et godt plagg for de små, som ikke alltid får sagt i fra vis de er varme/kalde i barnehagen. Å ha litt ull påinn mot huden, uten at det blir for mye lag på lag, er en god sikkerhet for mor at barnets temperatur er godt regulert.
Den er også god å ha under pysjamasen, da min jente nekter å ha på seg teppe eller dyne - igjen vil tempraturen reguleres godt. Sånn sett er jo også pysjamaene deres fantastiske!! Det er fint å vite at klærene hennes er trygge for hud og kropp.

Andrea, andreahelland@hotmail.com

Anonym sa...

Favoritten er nok ribbukse til voksen, jeg er frossen og mannen min varm av seg, så det er godt med gode og pene plagg som kan brukes som koseplagg inne! Str 38-42, farge blåbær/støvblå/sand.

Maria, mariaaxlie@nenett.no

Anonym sa...

Masse fint, så vanskelig å velge.
Min favoritt er likevel pyjamas uten fot i myk ullfrotte, str 80, farge: Grå. Gode pysjamaser til kalde vinternetter.

Mvh Isabelle ( iespeland_@hotmail.com )

Anonym sa...

Jeg ønsker mig jakke med hette i ullfrottè (Varenummer: 4166) i fargen valmue str 62/68. Dette var bare et helt bedårende plagg som jeg er sikker på min (endnu ufødte) datter vil være helt yndig i - en lille nisse/alf til vinteren :)

Hilsen Julie, julieoblom@hotmail.com

Anonym sa...

Nå sitter jeg kinne å lar høststormen piske egnet mot ruta mi. Jeg har Sofa, en lekende nøstebarnbaby, trikketøy og kopp med te... med ikke et ullfleeceteppe...

Voksenteppe i ullfleece- farge sand, er min absolutte favoritt!! Endelig verdens mest behagelige teppe i verdens mest behagelige farge!!! :D

Jeg har allerede to barn som "bor" i hver sine ullfleecetepper (og klær) fra nøstebarn, de er alltid passe varme!
Jeg vil gjerne være passe varm, jeg og.
(p.s. Å sove med ren ull er sjikkelig godt for gikta! burde pøves)

Hilsen Liv
lhaugli@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er ullribb-genser i blåbær. Simpelthen fordi jeg er så fersk som strikker at jeg ikke hadde klart å strikke en genser til gutten min. Men jeg skal trene! Str 98/104.

Sarahei@yahoo.no

siljemoslet sa...

Min favoritt er helt klart pysjen i ullfrotte uten fot! Den har lang brukstid siden den er uten fot og fargen lyng er helt nydelig! Vil gjerne gi den til fadderbarnet mitt og arve den til tulla mi etterpå:)

Ønsker meg lyng str 80!
Hlsen silje siljemoslet@gmail.com

frksnupp sa...

Her var det vanskelig å velge...men joggebuksa til voksne i ullfrotté er nok min favoritt. Jeg ønsker meg den blå, str 46/48 hvis jeg skulle være så heldig å vinne. Ellers syns jeg de nye garnfargene er nydelige! Mvh Pia, piagoul@gmail.com

Elin Wasmuth Hansen sa...

Dress i ullfleece str. 68 i lyng

Anonym sa...

Min ultimate favoritt er ribbebuksen med striper i str 38/42. Etter å ha gått ned 30 kilo fryser jeg konstant. Jeg elsker å gå i kjole, men det blir for kaldt med bare strømpebukse under til vinteren. Med en slik ribbebukse er kjolevinteren berget.

Mvh Randi , kinamamma02@live.no

silje jakobsen sa...

Her har jeg snart to barnehagegutter som virkelig bruker mye ull :-) mine favoritter her er ullesparkebukse uten fot til minstemann og heldressen i ullfrote i størtemann :-) har ikke prøvd noen av klærne enda.......så hadde vært super og få prøve klærne:-) er stor tilhenger av ull året rundt

Anonym sa...

Hei.
Her var det mye å velge mellom.... men min favoritt i høst er hettejakke til voksen. Kjøpte mine første plagg til datteren min på vei hjem fra føden, etter anbefaling, da hun var litt liten ved fødselen og trengte varme klær selv om det var høysommer .Har nå kjøpt barneklær i mange år og har vært superfornøyd med dem alle. Nå tenkte jeg at det er på tide at mamma får prøve noen av disse herlige klærne : )

Hettejakke, sand str 38/40

Hilsen Gertie, gertiemail@gmail.com

Anonym sa...

Hos nøstebarn er det masse lekkert både til liten og til stor!!! :)
Vi ønsker oss veldig en Ullbody med ståkrage baby i farge skifer/natur i størrelse 86/92 til godguten vår på 17 mnd! :) Vi har litt nøstebarn til han fra før,men trenger SÅ mye mer! :)

Hege_h@yahoo.no

Anonym sa...

Vår lille bims på halvannet år, Josefine, har akkurat begynt i barnehagen. En fin naturbarnehage hvor de er ute hele dagen, også når de sover.

Min favoritt er ULLFLEECE-teppet, Juniormodellen. Det hadde hun hatt så glede av når hun skal sove i vognen utover høsten og vinteren.
Hun har vokst fra alle vognteppene sine så denne står høyt på ønskelisten.

Vennlig hilsen
cecilie@grandt.no

Anonym sa...

Dere har alltid så mange gode klær til barn, men denne gang er favoritten min i kategorien voksen: Hettejakke og joggebukse. Det ønsker jeg meg!:-) Og det er ikke fordi jeg skal jogge, men fordi jeg pga. sykdom må ligge mye i løpet av dagen, og da er myke, komfortable klær å foretrekke. Med disse plaggene ville jeg lett kunne legge meg nedpå uten at det strammer og klemmer i glidelåser og knapper osv., men allikevel se kledd ut om det kommer noen på døra.
Hilsen Marit

Villavillekulla sa...

Jeg ønsker meg alt, rett og slett :) Men en av favorittene er sparkebuksa i str 92 i valmue. Nydelig farge og ikke minst bukse. Den er fantastisk.

Hilsen Jeanett, jeanettknobloch@gmail.com

Anonym sa...

Min absolutte favoritt er sparkebuksen uten fot. Den er bare helt hærlig og spesielt fin i farge sand. Dersom jeg blir trukket ut \, kunne jeg tenkt meg sparkebuksen i farge sand i str 86 :-)

Hilsen Siri. siriludv@gmail.com

Anonym sa...

Ullkjole ballongskjørt, sandfarget, str 110/116 <3

Iselin Rosvold Olsen, Midtlia 8d, 5223 Nesttun

Reidun sa...

Jeg synes absolutt at kjolen i ullfrotte med ballongskjørt er det aller fineste i den nye kolleksjonen, men vi har dessverre ikke noen i familien som den passer til. Min andre favoritt er ullribbbuksen til voksne. Praktisk og behagelig. Så hvis jeg er så heldig å bli trukket ut, så ønsker jeg meg den til meg selv. Litt egoistisk må det være lov å være? Blåbær/støvgrå og i størrelse 42/46 hadde vært helt perfekt!

Anonym sa...

Her var det mye fint!
Men den fineste av de alle er ullfleece dress uten hette m/glidelås. Den, i fargen Lyng, hadde helt klart blitt en favoritt hos oss. (str. 92)
Mvh Nina B, ninabamrud@gmail.com

Ranveig sa...

Har allerede investert i en del av nyhetene til barnehage start, men min favoritt er Kjole i ullfrotte!! Den er helt nydelig. Lurer på hvor lenge jeg klarer å motstå den :)
Hvis jeg vinner ønsker jeg str 86/92 i farge Valmue.

Elsker også de nye sportstrøyene. Min datter er litt liten enda i str, men neste høst/vinter så blir det mange av de!

Mvh ranveig (a)kjelsnes.com

Veronica sa...

Vanskelig å plukke ut en favoritt, men overall i ull er en av favorittene :)
Veldig praktisk å fin!!
Om jeg skulle være så heldig å vinne så ønsker jeg meg en overall i ull i fargen støvblå og str 86.

Mvh Veronica S.Nielsen. (fru_salte@hotmail.com)

Anonym sa...

Det må bli Ullfleece dress uten hette m/glidelås. Det ville være fantastisk å møte høsten i denne i et vindfullt og kaldt Bodø.
Leonard ville i så fall ha glede av str 92 og farge skifer.
Hilsen Elin
elinlundtola@gmail.com

Oddny sa...

Eg ynskjer meg hettegenser i ullfrotte i fargen sand, str 116!
Synest den ser flott ut, og er ikkje kjønnsstereotyp i fargen. Sikker på at barnehagebarnet mitt kjem til å vere kjempefin i denne :-)

mvh Oddny, flemmie(krøllalfa)gmail.com

Tonje sa...

Eg og vetleguten har siklet på sparkebukse uten fot i ullfrote siden dere kom ut med nyhetene! Vi elsker nøstebarn, og har sikret oss nattdrakter i flere str fremover :)

Håper virkelig vi kan vinne en jeansblå sparkebuske uten fot, i str 74 :)

Tonje.norevik@gmail.com

propellen sa...

Min favorittnyhet er vindjakken og -buksen i rose, str. 122/128! Datteren min brukte dressen da hun var liten og vi var såå fornøyd. Nå har hun blitt skolejente og krever to-delte uteklær, så dette var en perfekt nyhet for oss!

Hilsen Ellen :) ellen.schive@gmail.com

Ane sa...

Kjole i ullfrottè ballongskjørt ønsker jeg meg. Har en liten jente som bruker tøybleier, og denne kjolen blir perfekt utenpå en god tøybleiestump! Str 62/68 i sand.

athorsn@broadpark.no

Unknown sa...

Jeg elsker konseptet deres, og syns det er helt fantastisk at dere har blitt så populære! :D Av høstens nyheter falt jeg helt for voksenteppe i ullfleece! Tror dette kan bli en stor favoritt i sofaen framover!

Fortsett med det gode arbeidet dere gjør! :D

Hilsen Birgitte, larsen-birgitte@hotmail.com

Anonym sa...

Hadde vore herleg å gå hausten i møte med ei ullfrottébukse for dame i sandfarge, str.38/40. Supert plagg både til tur og innekos reknar eg med! Og så slepp eg å gå rundt og vere så misunneleg på alle gode plagg som berre vert laga for ungar. ;)


m.sunmoe@hotmail.com

Anonym sa...

Koselig konkurranse :) utrolig mye fint og praktisk i den nye kolleksjonen.. Og det plagget jeg falt for med en gang var Dress i ullfrote! Jeansblå str 74! Et perfekt plagg som kan brukes til så mangt! Godt å ha på for de herlige små :)
Hilsen weronica_85@hotmail.com

Tonje sa...

Eg og vetleguten har siklet på sparkebukse uten fot i ullfrote siden dere kom ut med nyhetene! Vi elsker nøstebarn, og har sikret oss nattdrakter i flere str fremover :)

Håper virkelig vi kan vinne en jeansblå sparkebuske uten fot, i str 74 :)

Tonje.norevik@gmail.com

Unknown sa...

Skal jeg velge så blir det Overall i ull, i støvblå. Str 86/92.
Den var utrolig søt!

Mvh Tina (tina @ krekke.net)

Anonym sa...

Så lekre plagg, hvordan kan man velge... :)
For at jeg skal sove godt må jeg vite at de små sover godt, ikke fryser og har det bra, så da faller valget på pyjamas uten fot i ullfrotte`. Fargen Lyng og str 116, så kan storesøster ha den først og lillesøster etterpå. :)

Mvh hjertemynthe@yahoo.no

Anonym sa...

Min favoritt er ullfrottèkjolen med ballongskjørt :)

Den er like fin til kvardags som til fest, kan brukast lenge og er varm og deilig:)
Eg ynskjer ein slik i fargen valmue, storleik 98/104

Helsing Anita Helen, anitaklokk@gmail.com

Anonym sa...

Hei!
Jeg har vært stor fan av vottene deres med ullfor og vindtett stoff. Aldri kalde hender. Når jeg nå ser at dere har fått en ny variant i et stoff som også er vannavstøtende, høres jo dette helt fantastisk ut.
Jeg ønsker med derfor et par av disse til min eldste gutt.

Muldvarp/ 3-5 år.

Hilsen Sigrun, sigrun_eggen@hotmail.com

Anonym sa...

Sandfarget ulfrotte sparkebukse i str 86:) var utoligt mye fint:) mvh silje. Silje_tr@hotmail.com

Tonje sa...

Eg og vetleguten har alltid ønsket oss ein jeansblå sparkebukse, i str 74 :)

Tonje.norevik@gmail.com

Anne-Kari sa...

Hei!

Jeg ønsker meg virkelig et sandfarget voksenteppe i ullfleece. Mitt eldste barn på 6 år er tidvis hyppig plaget av falsk krupp, og det eneste som hjelper midt på natta er å ta barnet med utendørs i kald luft. Ser for meg at dette teppet er varmt nok, og samtidig vil være mye mindre styr å få pakka rundt en redd unge enn en stor, klumpete dyne.

Camilla sa...

Om jeg skulle være så heldig å vinne ønsker jeg meg
ullgenser barn lang til eldste jenta mi str 128 i
fargen støvrosa.
Alle mine 5 barn elsker nørstebarn klærne & snart skal vi
kjøpe inn vinterluer hos dere.
Har lagt ut et innlegg om konkuransen på bloggen vår.

camilla.schie@gmail.com

Anonym sa...

Ønsker meg voksenteppe i sandfarget ullfleece. Vi hadde små sånne til ungene da de var små, og de var så varme og kjekke og jeg har alltid tenkt at ett sånt ett hadde vært deilig å ha i sofaen når jeg sitter og strikker om kveldene.

Hilsen Merethe Qvenild Loe, merloe@hotmail.com

Anonym sa...

jeg er veldig glad i nøstebarn sine klær både fordi de er fine, gode og helse/miljøvennlige. dessverre har jeg ingen plagg til vesla mi selv, har kun lånt av mine søstres barn. favoritten under høstnyhetene tror jeg må være "Pyjamas uten fot i ullfrotté", farge Lyng str 80. Den ser utrolig deilig ut på kalde høst og vinternetter! Håper på mitt første selveide nøstebarnplagg:-)
mvh toneandal@gmail.com

Randi sa...

Kjempemye fint i høstkolleksjonen!! Kunne ha tenkt meg nesten alt!! Men min gutt har vokser ut av ullpyjamasen sin, som han er veldig glad i!! Så vi ønsker oss en ny!! Pyjamas med fot, farge sand i str 92!! Høstkveld fra Arthur og Randi!! Mailadr; r_fosse@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er den nydelig og varme Ullfleece dress uten hette m/glidelås. Gullet mitt ønsker seg den i lyng, str 98. Hilsen elisabeth.todal@gmail.com

Anonym sa...

Hei! jeg synes voksenpleddet så veldig deilig ut:)Elsker barneklærne deres, og har hatt de på småen på ettårsfotografering:)

Mvh Linn (linnoha@hotmail.com)

Barbro sa...

Av alle de flotte høstnyhetene er nok min favoritt buksene i ullribb. Av erfaring vet jeg at Nøstebarn har sterke og holdbare plagg som heller ikke klør, så dette er virkelig noe jeg ønsker til min datter på 3 år. Fargene er flotte og siden de er av ull, vil de passe både ute på høsten, så vel som inne.


Ønsker i fargen 34 lyng/petunia/lilla og i størrelse 98/110

Hilsen Barbro, barbro85@gmail.com

Anonym sa...

Blandt alle de deilige plaggene til Nøstebarn velger jeg meg hettegennser og bukse for voksne i ullfrotte. Må være godt kledd og holde varmen når man skal ut med hund i alle slags vær, og nå er jo sommeren på hell. Man kan ikke komme helskinnet gjennom en vinter uten ull på kroppen!

Hilsen Astrid
astrid.horneland@hotmail.com

Mari Brueland sa...

Jeg kunne valgt mange av nyhetene. Vanligvis ville jeg valgt noe fint til en av mine barn, som den hønemora jeg er :-) Men nå vil jeg faktisk velge noe til meg selv til en forandring! Jeg ville gjerne hatt en jeansblå hettejakke i ullfrottè i str 42/44! Også ville jeg kjøpt buksa som hører til etterpå ;-)

Tvi tvi !

Harriet sa...

Hei,
Som så mange andre sier - jeg er helt enig, det er vanskelig å velge ett favoritt plagg. Bruker en del av klærne som er i ull og silke til minste jenta og ullfleece til eldste.
Hvis jeg fikk velge :) ville jeg valgt ullflecce dress i str i str 92 - så har minste snupp noe å vokse i.

Mvh Harriet - hjensine@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt til lille gutt er dress i ullfrote, farge jeansblå str 74. Helt perfekt til all bruk:) hilsen weronica_85@hotmail.com

Miss LMDT sa...

Hei!
Her var det mange fine nyheter :)
Pysjamas med fot i ullfrotté i fargen rød, str 80, ville vært perfekt for datteren min som sover på samme rom som oss!
Vi liker å sove med soveromsvinduet åpent, så en slik pysj ville vært ypperlig til henne som alltid sparker av seg dyna og blir småkald på sine små føtter når høsten og vinteren setter inn.

Vennlig hilsen
Lena-Marie, lena_marie_d@hotmail.com

Kathrine sa...

Min favoritt er nattkjole i ull/silke til voksen. Farge valmue:)

Hilsen Kathrine . kathrine.bertheussen@ntebb.no

Anonym sa...

Jeg syns de fleste plaggene til Nøstebarn er fine. Både de som er til voksne og barn. Men hvis jeg skal velge ett plagg fra nyhetene, må det bli hettegenseren i ullfrotte til dame. Begge fargene er fine.

Hvis jeg er den heldige ønsker jeg meg den jakka i sand i str 38/40.

Hilsen Ingvild, spinnvill22@hotmail.com

Anonym sa...

Rød sparkebukse i ullfrotté er klar favoritt,og v det var en skikkelig fresh og fin farge,perfekt unisex til oss som har en av hver og gjerne arver :) Om jeg vinner,ønsker jeg den i str 92. Mvh Mildrid,mildrids@gmail.com

Anonym sa...

Hei! Ullfrotte hettejakken i rød i str 98/104 er min favoritt. Den kan man bruke hele året, varmer like godt en vintersdag som en kjølig sommeraften. Helt genialt!

Mvh Teresa moldenhauer

teresamoldenhauer@yahoo.no

Harriet sa...

Som så mange andre sier - jeg er helt enig, det er vanskelig å velge ett favoritt plagg. Bruker en del av klærne som er i ull og silke til minste jenta og ullfleece til eldste + de nydelige ullbuksene :)

Hvis jeg fikk velge :) ville jeg valgt ullflecce dress i str i str 92 - så har minste snupp noe å vokse i.

Mvh Harriet - hjensine@hotmail.com

Anonym sa...

Ullfleece dress uten hette m/glidelås i fargen jeansblå er min favoritt<3 i str 92:-) mvh anita_cjo@hotmail.com

Martine sa...

Dere gjør d vanskelig for oss alle, det er jo umulig å plukke ut én ting av deres sortiment :) Men siden dette er "oppgaven", velger jeg å holde min sønn varm i vinter! Overall i ull, str. 86-92. Forsto ikke helt fargevalget deres, men vil ha den grå og grønne.

Keep up the good work ^^,

Anonym sa...

Liker ullfleecedressen, har hatt denne tidligere til begge barna og har vært så fornøyd. Str 104, farge lilla. Rpleym@hotmail.com

Lunica sa...

Jeg ønsker dress i ullfrotte til den lille jenta mi. Den hun hadde i vinter var kjempegod! Men nå er den dessverre for liten..
Hvis vi skulle være så heldige å vinne, vil jeg gjerne ha den i sandfarge og str 98.

Mvh Linda Mælen, lindamalen@gmail.com

Jannike sa...

Så mye fint som har kommet!!! Jeg syns imidlertid overallen på s 13 var kjempefin - min lille/store Anna på 8 mnd krabber rundt og da er det supert med overall, siden magen holdes varm. Ønsker meg en i størrelse 74/80 dersom det er den som passer best til ei stor jente på hele 75 cm - farge støvblå/lys grønn.

Hilsen Jannike, jdyrhau@online.no

Anonym sa...

Min favorittnyhet er den grå pyjamasen uten fot i ullfrotté, den hadde godgutten stortrivdes i tenker jeg :) Str 98.

Hilsen Eva
evabryn @ gmail . com

Unknown sa...

Blant høsten nyheter er nok som min datter på 3 ville sakt sauekjolen favoritten. Fra før har vi hatt ti sauekjoler og de er favorittene. Hun synes det er så stas å ha sauekjole men lillebror har sauebukse. Så mitt favoritt plagg er kjole i ullfrote farge sand i størrelse 110/116

Helle sa...

Herlige høstnyheter!! Man får jo lyst på alt:)

Ønsker meg babybukse i ullfrottè, farge sand, størrelse 86/92.

Mvh
Helle, helle.okstad@gmail.com

Anonym sa...

Hei:) Så utrolig mye fint i høstkollekjsonen! Jeg fant med en gang min favoritt og det er sportstrøyen i ull/silke. Det er fordi den passer perfekt til min gutt som er glad i å bestemme selv hva han vi ha på seg, og denne var kul! Og fordi den er i ull/silke så passer den han perfekt siden han sier han klør av ulltrøyene. Ønsker meg den i jeansblæ/grå i str 128.
Min e-mail er: tonjeland@hotmail.com

Hilsen Tonje :)

Harriet sa...

Som så mange andre sier - jeg er helt enig, det er vanskelig å velge ett favoritt plagg. Bruker en del av klærne som er i ull og silke til minste jenta og ullfleece til eldste + de nydelige ullbuksene..

Hvis jeg fikk velge :) ville jeg valgt en lilla ullflecce dress i str i str 92 - så har minste snupp noe å vokse i.

Mvh Harriet - hjensine@hotmail.com

Hadde problemer med å laste opp - så håper jeg nå ikke får opp flere innlegg,når jeg prøver igjen:)

Malin Nilsson sa...

Min favorit är Ullbody med ståkrage baby. Jag tycker att den är en fin body i shiffer/naturvit och smart design med ståkrage så att det inte blir kallt om nacke/bröst om vintern. Ett smart underplagg! Om jag vinner vill jag ha den i storlek 74/80 till min son.

Anonym sa...


Min favoritt: Voksenteppe i ullfleece! Godt å ha no når hauststormane kjem innover land. Og det er noko som alle i familien kan dra nytte av :O)

MVH Trude Nedrebø, trude.nedrebo@hotmail.com



Anonym sa...

Moro når nyhetene kommer, og man ønsker seg jo egentlig alt... men fornuften må råde, og hvis jeg skulle ønske meg èn ting, så måtte det være dressen i ullfrottè, jeansblå str.98.
Denne ville blitt super til sønnen min nå som vi går kaldere tider i møte, og dette er en størrelse vi nesten ikke har noen klær i. Veldig praktisk i barnehagen er disse dressene!

Hilsene Linda S. Danielsen
lindasudanielsen@hotmail.com

Anonym sa...

Dressen i ullfrotte er min favoritt.
Brun, str 104
sajeso@hotmail.com

Anonym sa...

Har hatt ribb bukser og gensere til 3 barn i snart 6 sessonger. Har selv ribb-bukse også!
Så min favoritt er nok ribb-jakken! Har hatt forskjellige nøstebarn jakker til buksene, og de har fungert veldig bra, men det å få en som hører til setter prikken over i en. Jakker er generelt mer populære enn gensere.

Eller er jeg glad for at flere av klærene kommer i størrelser opp til 152! Spesielt cardiganen :-)

Lúthien sa...

Ikkje lett å velga ein favoritt når da er så mykje fint.. Her i huset står det mellom to. Kjole i ullfrottè ballongskjørt og Dress i ullfrotte... Begge er kjempe flotte.
Men skal eg velge ein av dei så blir det kjolen. Har ei frøken som så og sei bare bruker kjolar og er ei mor som likar å bruka ull.. Så den kjolen hadde vert til glede for både mor og barn :-)
Her i huset brukar me ull heile året....
Og om me ikkje vinn den så komme me til å kjøpa den

Helsing Stine-Marie, stinemarie_78@hotmail.com

Tonje Holm sa...

Jeg digger den nye overallen, vi ønsker oss en i 92/98.. :-)Hadde vært topp på kalde vinterdager i barnehagen for 2 åringen..
Mvh
Tonje
tonejholm@gmail.com

Unknown sa...

Sandfarget hettejakke til voksne er den foreløpige favoritten hos meg. Og ny garnfarge paprika

Anonym sa...

Min favoritt er uten tvil sparkebukse uten fot i ullfrotté i fargen sand :) Flott og deilig bukse til lille trille som trenger Str.74 :)

Hilsen
Mari, marisath@online.no

Anonym sa...

Cardigan jakke til voksen i ull var veldig fin!

Hilsen Lene, ljelsa@hotmail.com

Unknown sa...

Sandfarget hettejakke til voksne er den foreløpige favoritten hos meg. Og ny garnfarge paprika

Unknown sa...

Sandfarget hettejakke til voksne er den foreløpige favoritten hos meg. Og ny garnfarge paprika

Mari Brueland sa...

Glømte å legge med mailadressen min :)
Den er alltså mari_brueland@hotmail.com !
Hører til innlegget fra hønemoren som ville ha jeansblå hettegenser i str L !

Lykke til med å lese gjennom alle disse innleggene ;-)

Mari Brueland

Anonym sa...

Ullfleecedress uten hette m/glidelås, jeansblå, str. 98.
Den hadde vært perfekt for mitt barnebarn, Troy!

trine@kragerokulde.no

Mywicked sa...

Favoritten må jo bare være overall i ull (blåbær str 68) supersøte med striper på knærne! Nå når tøtto blir mer og mer mobil og høsten står for døren, hadde det vært praktisk med varme klær å kle henne i.
Da datteren vår ble født i april, fikk vi tøfler i skinn og en ullsparkebukse samt en body i silke/ ull fra nøstebarn i gave, noe som har vært flittig brukt gjennom hele den bergenske sommeren x) Men nå er sparkebuksen blitt for liten, til mors store fortvilelse. Vi ønsker oss sårt en overall som kan erstatte denne:D

Eva Therese
eva.hartvedt@gmail.com

Anita sa...

Vanskelig å finne en favoritt blant så mange fine ting!:) Men det må bli en hettegenser til storesøster. Lillegutt har nettopp fått masse nytt nb-ulltøy, men storesøster hadde ikke så mye igjen som passet i sin skuff som jeg trodde. Farge lyng, str. 116. Hilsen Anita (superlivsstil@gmail.com)

evelyn sa...

Veldig mye fint, men Voksenteppe i ullfleece såg veldig deiligt og mykt ut!

Emilie sa...

Det er vanskelig å velge siden dere har såå mye fint,men valget blir på en Joggebukse i ullfrottè i str 34/36 og i fargen Sand :)

Mvh

Emilie Romfo Svenningsen, Emil0106@hotmail.no

Anonym sa...

Mine favoritter er jeansblå/melert ulltrøye herre i str 50/52 og Ullfleecepledd i fargen sand.

Nøstebarnproduktene innfrir alt fra komfort, kvalitet, fornuftige priser osv osv

hilsen en fornøyd nøstebarnkunde

Lars Ivarsson Elverum
larelve@online.no

Anonym sa...

Her var det masse fint:) e kunne gjerne tenkt meg ein hettejakke i ullfrotte farge sand og i str 42/44. Er heime i permisjon med minstemann og satser på mange turer i høst. Da hadde det vert kjekt med ein god og varm jakke i ull :)
Hilsen Norunn, norunnokland@hotmail.com

Anonym sa...

Min favoritt er sparkebuksene i ullfrotte uten fot, for di er god fasong på, å varer lenge:) vil passe best me lilla i str 74:) så bi prinsæssa varm å god tel vinteren:)

Sisevens@online.no

Anonym sa...

Ønsker meg Ullribb-bukse for voksne, str 34/38, i farge blåbær/støvblå.
Datter nr 2 er med i Røde Kors. Hun ønsker seg ei slik ullbukse, da hun har bruk for den. Jeg synes det er for arbeidssomt å håndstrikke lang bukse til voksen, derfor håper jeg at produktet "detter ned" i postkassen min likevel!
Hilsen Helga M, helmas7300@gmail.com

Anonym sa...

Ullribb bukse for voksne såg skikkelig deilig ut! Isåfall ønsker eg meg i L og skifer :-)

Helsing stine, njaastad@hotmail.com

Lúthien sa...

Glemte å skrive inn størrelse eg :-)
Kjole i ullfrottè ballongskjørt, str 98/104.

Stinemarie_78@hotmail.com

Camilla N. sa...

Jeg hadde valgt en ullfleecedress i skifer:)

Anonym sa...

Cardigan til meg selv! Da kan jeg møte høsten, blåbærblå og varm :)Hilsen baleboste@me.com

Anonym sa...

Min favoritt er hettegenser i ullfrotte - varm og kul!
Hvis vi skulle vinne ønsker vi oss fargen jeansblå i str 104

Hilsen rikke.haugerud@hotmail.com

Anonym sa...

Tenk så deilig å strikke med silke-ull! Det må være min favoritt: garnet silke-ull. Døper det om til sikle-ull!!

Mvh
Liv Annette livannette@gmail.com

Eva sa...

Min favoritt er bulse i ullfrotté i fargen sand. Myk og god, passe tjukk, fin til barnehagelek og under utedress. Egner seg fint når minsten skal slange seg rundt på kalde gulv om ettermiddagen. Dette er "må ha"-buksa!

Eva :)

Marianne sa...

Ullfleece dress uten hette m/glidelås i fargen jeansblå, størrelse 98 er helt perfekt for lillemann.

Som flere sier var det vanskelig å finne en favoritt bland alle de fine nyhetene. Det var jo så mye fint.

Håper jeg vinner.

Mvh
Marianne Nilsen
kastela84@gmail.com

Sara Zambon sa...

Dette var nok en deilig kolleksjon! Sandfargen er utroligfin og kan brukes til de fleste fargene. Man får lyst til å oppdatere garderoben i år og både for barn og voksne!

Mine favoritter er: for voksen kardigan jakken i blåbær (42/44) og til barn er det kjole i ullfrote ballongskjørt i rødt (86/92)!

kjenner at jeg gleder meg allerede til 1. sept 2013!! men godt man kan nyte av det som har kommet nå først!

SAra.b.zambon@gmail.com

Anonym sa...

De gode ullpysjene i ullfrottè er min favoritt. Hadde den deminblå i fjor - har gjerne en større størrelse i år (98 uten bein)
merethe_thunberg@yahoo.no

Anonym sa...

Etter å ha jobbet i barnehage i nesten 3 år har jeg sett hvor viktig det er med gode klær, spesielt til de små. Veldig mange fine nyheter. Vår favoritt er nok Dress i ullfrotte str. 98, farge sand med støvrosa. En slik dress har så ufattelig mange bruksområder. Under uteklær, som lekedress/kosedress eller rett og slett som sovedress. Et flerbruksplagg. For voksne måtte favoritten være ullribb-bukse for voksne. Vi voksne trenger også å være gode og varme når vi er ute sammen med våre søte små. Hva er vell bedre enn en ullbukse da? Str. 38/42 farge 76blåbær/støvblå.

Hilsen Cilje Og Hailey, cilje_helen@hotmail.com

Ingvild sa...

Jakke med hette i ullfrottè!! Nyyydelig å se til - og ullfrottè er mitt absolutt favorittmateriale fra dere :) Klærne er gode i størrelsen, og vokser litt med barna - noe som er veldig kjekt når man velger å investere i skikkelig kvalitet!!
Ønsker meg en rød jakke med hette - størrelse 86 :)

Hilsen Ingvild Stene Sonesen, ingvildss@tele2.no

Anonym sa...

Min favoritt må være ullfleece dress uten hette! Ser fantastisk god ut til en liten frøken på kalde vinter dager!

Om vi skulle være så heldige at vi skulle bli trekt ut ønsker vi oss en slik ullfleece dress i fargen lyng i str 98.

janne_beates@hotmail.com

Anonym sa...

Gode klær som holder varmen uansett vær er ett must for oss som bor på NordVestlandet! Derfor sverger vi til ullklær til våre jenter! Denne siden må jeg bare innrømme jeg ikke har sett før - MEN må bare si at her var det mye flott!! Så hvis jeg skulle være så heldig - er mitt favorittantrekk følgende; Pologenser i ull str 152 - Tunika i ull klarlilla str 152 og Bukse i ullribb lilla/natur 140/152.

Hilsen Eva
eva.stromskag@online.no

Anonym sa...

Imponerende! Dere klarer å fornye dere år etter år!!!!
Min favoritt denne gangen er utvilsomt:
Voksenteppe i ullfleece, Varenummer: 3703.

Hilsen fra
Wenche
rogwen@kartverket.no

Anonym sa...

Hei...jeg har plukket ut min favoritt og det er "juniorteppe i ullfleece" grå. Vi holder på å bygge hytte og det ville være perfekt å ha et slikt pledd til ungene når vi drar til og fra. Har en liten gutt som ville kose seg masse i et slikt pledd.

Hilsen Anita Bolle
a-lovise@online.no

Anonym sa...

Min absolutte favoritt er OVERALLEN!!Den er så utrolig stilig! Retro og praktiskog fine farger! Jeg ønsker meg den til Tuppa i str 74/80 i fargen blåbær:)

siripirisiri@gmail.com

Anonym sa...

Som alltid masse flott, går for superfavoritten gjennom mange år, ikke en høst/vinter uten!: Bukser i ullribb!

116&128 barn ;-)

Best hilsen,
Sarah E.
sarah@forgyllerverksted.no

Kristin Nesset sa...

En ballongkjole i valmue er allerede min fovoritt, og jeg tror den vil bli høstens favoritt for min eldste datter dersom den havner hjem til oss :)

kristinqnesset@gmail.com

Katja sa...

Jeg er veldig glad at dere har tatt oransje in i utvalget igjen :) Jeg tror min tre-åring hadde elsket de ullribbbuksene med oransje striper!

mail@enberg.no

Fatemeh Riahi Arnesen sa...

Hei.
Jeg synes den nye vindtette dressen virker fin! Praktisk og ikke stivt slik andre skalljakker/vindjakker kan være. I tillegg kommer de i freshe farger :)

Anonym sa...

Min favoritt er dressen i ullfrotte. Denne ser kjempedeilig og lun ut til kalde høstdager. Den Jeansblå er en flott farge/ str 104.
:)

Anonym sa...

Ullfleecedress m glidelås str 86 eller 92 i guttefarge ønsker Embrik seg :-)

Hilsen
Kathy.stormo@hotmail.com

Anonym sa...

Her var det mye fint, men må jeg plukke ut et plagg ønsker jeg meg overall i fargen blåbær, str 68/74.

Hilsen Ingrid, eriksen_ingrid@hotmail.com

Anonym sa...

Ønsker meg dress i ullfrotte i fargen jeansblå m/sand i str 86.
Hilsen Anette, anette_vaagsaeter@hotmail.com

Katja sa...

Heisan,

vet ikke om svaret mitt kom gjennom første gang... uansett, jeg er veldig glad at dere har tatt oransje tilbake :) Jeg tror treåringen min hadde blitt veldig glad for ullribbbukse med oransje srtiper :)

Anonym sa...

Ååå, dere har så fine klær! Synes alt dere har er kjempefint og av så god kvalitet, så jeg skulle gjerne kjøpt alt til både datteren min og meg selv ;)
Synes buksene i ullribb er supre! Veldig fine og gode og varme. Jeg kjøpte en til datteren min og hun elsket den (og jeg også ettersom jeg visste at hun var god og varm og det aldri var protester når vi skulle ta den på), men så havnet den i gal vaskemaskinvask og ble ubrukelig :(

Så jeg ønsker meg veldig en ny til henne nå når høst og vinter er rett rundt hjørnet og synes at de nye fargene var superfine. Likte best 46Lilla/blåbær :) (str. 110/122)

Med vennlig hilsen
Tine Granlund

tinelg@gmail.com

Anonym sa...

Det er mange flotte nyheter til liten og stor.
Dressen i Ullfrotte ser kjemepedeilig og lun ut til kalde høstdager. Den jeansblå er flott:) Str 104.

Anonym sa...

Min favoritt er de nye herlige fargene på ullribb buksene. De er helt unike for barn å ha under dressen en kald høst/vinterdag. Gutten min har allerede hatt 2 bukser og vi elsker dem, en stor favoritt. Glimrende til å ha på på vei til og fra barnehagen også. Farge nr. 93, Skifer i strl. 98/110
Ha en nydelig høst! :)
Lill M. Wiklund (lillmariwiklund@hotmail.com)

Anonym sa...

Ullfrotte Sparkebukse uten fot i farge lyng, str 80. Den kommer minstejenten til å bli superfin i : ) annhelenselle@hotmail.com

Nina sa...

Hei! Alle produktene fra nøstebarn er flotte og av god kvalitet!

Fra denne kolleksjonen likte jeg godt overall i ull, str. 68/74 i fargen blåbær. Jeg likte denne fordi overall er praktisk og behagelig for de minste, og jeg likte fargen:) En liten aktiv krabat trenger klær som er behagelige og lett å bevege seg i, og det er tillater en overall. At den er i ulle er et pluss nå når høsten er her, og vinteren står på vent.

Hilsen Nina, nina@titlestadbye.com

Anonym sa...

Min favoritt er ull overall til gutt, veldig praktiske plagg nå i høst og vinter. Ønsker denne i str 80.
Hilsen Heidi.
Heidi.ml@hotmail.com

Miriam sa...

Min favoritt er sportstrøyen i ull, og jeg ønsker meg en lilla i str 38. Denne så utrolig herlig ut! Jeg løper så og si hver dag, og denne må være utrolig herlig å ha når vinteren setter inn :)

Anonym sa...

Her var det mange fine ting!men favoritten må være kjole i ullfrotte' ballongskjørt. Str.86/92 i fargen sand.
Likte den nye vrien med ballongskjørt og vet av erfaring at alle nøstebarns klær har supergod kvalitet:)min lille datter hadde elsket denne kjolen!

trlijaco@online.no

Anonym sa...

Min Nøstebarn-favoritt i høst er ullribbuksa til voksne. Ungene har hatt flere av disse, helt supre, inne i b.hagen, som ute under dressen. Hilsen fryspinnen

Margrethe Sjaavaag

Anonym sa...

ønsker meg Babyteppe i ullfleece farge sand til mitt kommende barnebarn:)

Mvh Liv-Berit lbr@c2i.net

‹ Eldst ‹Eldre   401 – 600 av 876   Nyere› Nyest»