fredag 1. mars 2013

50.000 følgere på Facebook - VINN GAVEKORT


I september i fjor rundet Facebook-siden vår 40.000 følgere og nå kan vi enda en gang feire et rundt tall - 50.000! Det er veldig kjekt at så mange er engasjert i siden vår, vi setter stor pris på alle "likes" og tilbakemeldinger, og vi synes det er en flott måte å være i kontakt med Nøstebarn-kunder i hele landet (og utlandet!).

Vi feiret i september, og vi skal selvsagt feire denne gangen også! På fem Nøstebarn-gavekort har vi skrevet "1000 kr", og du kan vinne ett av dem ved å sende oss en mail. Sånn fungerer det:
 • Konkurransen er åpen fra fredag 01.03.13 til torsdag 07.03.13 kl. 23.00


 • Send en mail til blogg @ nostebarn.no (uten mellomrom) med emnefelt "50.000". Skriv fullt navn, din adresse og ditt forslag til et artig slagord om ull og/eller Nøstebarn (PS: "Ull er gull" er allerede oppbrukt ;)).


  • Du kan bare melde deg på én gang. Bruk emnefelt "Konkurranse" dersom du sender mail med spørsmål eller oppfølgingskommentarer (ellers vil vi ikke kunne skille ut disse mailene fra resten).
  • Kontaktinformasjon vil ikke bli brukt av Nøstebarn til annet enn å kontakte vinnerne. Innsendte slagord kan fritt brukes av Nøstebarn i kampanjer/markedsføring.
  • Vinnerene av gavekortene trekkes tilfeldig ved hjelp av random.org
  • Vinnerne blir presentert på Nøsteblogg fredag 08.03.13 og blir kontaktet av Nøstebarn via e-mail.
   Konkurransen er nå avsluttet!

   3 kommentarer:

   Misemor sa...

   Gratulerer med så mange følgere på FB. Jeg har sendt inn forslag og krysser fingrene. =)
   God helg fra Tone

   Lotte sa...
   Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
   Natalie Sæther sa...

   Da har vi også sendt mail og er med i konkurransen. Tvi tvi : )