fredag 8. mars 2013

50.000 følgere på Facebook - VINNERE

For en uke siden rundet vi 50.000 følgere på Facebook-siden vår, og for å feire det ville vi gi bort 5 gavekort à 1000 kr til dere som følger oss.

Nå er konkurransen avsluttet og vi har trukket fem tilfeldige vinnere som hver får et gavekort i posten. De heldige denne gangen ble:
  • Kari fra Nedre Heidal
  • Virginija fra Skogsvåg
  • Elin fra Bryne
  • Bente fra Finneidfjord
  • Kristin fra Trondheim
 Gratulerer!
(Vinnerne er allerede kontaktet via e-post.)

Tusen takk til alle deltagerene for kreative forslag til slagord! Vi fikk inn over 400 bidrag med mange forskjellige vinklinger og sjangre (blant annet flere dikt!). Kanskje kommer nettopp ditt bidrag med i Nøstebarn-materiell i fremtiden :)

Vi håper dere fortsetter å følge oss på Facebook - der svarer vi på spørsmålene deres, gir tips og råd, deler nyheter (av og til tar vi også en sniktitt på fremtidige nyheter), ser på bilder av nøstebarna til dere som følger oss og av flotte plagg dere strikker av vårt garn/mønstre, og viser dere litt av hva som skjer "i kulissene" hos oss i Nøstebarn.

PS: Er du ikke på Facebook? Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å være blant de første som får vite om Nøste-nyheter! Påmeldingsskjema finner du på forsiden av www.nostebarn.no.

2 kommentarer:

Nøsteliker sa...

Gratulerer med mange følgere. Men jeg lurer på hvorfor det er så mye sjeldnere bloggposter nå - hittil i år har det visst bare vært 6 stykker - i fjor på denne tida var det 16! Riktignok er det gode og grundige poster i år, men jeg synes er blir litt stille fra dere... Dere har jo så mye spennende å ta av!

Karoline sa...

Hei Nøsteliker,
Så hyggelig at du liker bloggen vår! Vi har bloggen som et trivelig tilleggsprosjekt, der vi publiserer innlegg når vi har tid og synes vi har noe ekstra å komme med. Derfor kan det variere hvor mange innlegg vi poster, ut fra hvor opptatt vi er med andre arbeidsoppgaver.
Hilsen Karoline i Nøstebarn