mandag 22. april 2013

Sommer, solskinn og saftis!


Endelig er vår- og sommerklærne her, så om ikke våren er her helt enda, så kan man i hvert fall ikle seg friske farger. Med ull/silke innerst er man sikkert på at det ikke kan gå så galt. Personlig så har jeg vært utrolig spent på denne kolleksjonen da det er den første kolleksjonen hvor jeg har fått lov til å være med i hele prosessen som produktutvikler.

Inspirasjonsfasen kom egentlig veldig av seg selv og vi i produktutviklingsgruppen var raskt inne i den samme drømmen om den nostalgiske sommeren. Du vet, den sommeren hvor man puttet hele familien og nabogutten i folkevognsbussen og destinasjonen var stranden med det evige solskinnet, yrende liv, barnelatter og smeltet saftis. En sommer best sett gjennom et polaroidkamera.
Vi ble også raskt enige om paletten, selv om det skulle ta litt tid før vi fikk kombinasjonene på plass, for det var så viktig for oss at plaggene skulle innby til både miksing og matching.

Gulfargen var vi veldig spent på, den skulle jo være relativt klar i sitt utrykk, men allikevel ikke en skarp farge. Heldigvis traff leverandøren vår på første forsøk og den skumleste fargen skulle vise seg å bli husets favoritt. Det ser og høres ut som også dere liker den?

På oslokontoret vårt sitter Ellen og Karoline som foruten å sørge for vår grafiske design og markedsføring, også gjerne tar på seg fotooppdrag. Ellen var fortsatt i barselpermisjon da fotoprøvene kom, så Karoline huket like godt tak i henne og hennes to skjønne småtroll for en dag foran kamera, med Karoline bak kamera.

Hilsen Stine i Nøstebarn

"Det er jammen ikke lett å ta bilder av to små som aller helst vil kikke på det spennende fotoutstyret (og gjerne prøvetrykke mange ganger på knappen som fyrer av studioblitsene), se hvor høyt opp på fotobakgrunnen det går an å kjøre lekebilene (veldig høyt!), sitte på fanget til mamma, hinke på ett bein, spise yoghurt med hele ansiktet (og gjerne litt på klærne også), putte rekvisittene i munnen, hoppe høyt, sitte litt til på fanget til mamma, og generelt tulle og tøyse masse.

Men guri så moro det er! Og tull og tøys må til når det er om å gjøre å holde humøret og tålmodigheten til småttisene på topp gjennom flere klesbytter - og tenk så heldig jeg er som får lov til å leke på jobben! Bildene over er noen action-shots som kanskje gir et inntrykk av hvor rask man må være på avtrykkerfingeren for å klare å fange barna på film, før de spretter videre for å utforske noe nytt og spennende de har fått øye på." -Karoline

11 kommentarer:

Anonym sa...

ELSKER den nye kolleksjonen!

Anonym sa...

Knallfine! Men til neste kolleksjon håper jeg dere gjør noe med de utrolig dårlige og stive klø-vaskelappene.. hva med å sy en vaskelapp utvendig, slik som f.eks reflex?

Gunnhild sa...

gratulerer med nok en nydelig kolleksjon!

Anonym sa...

Nydelige farger:) Men enig ang vaskelappene; sønnen min klør seg full av sår i nakken pga dem! Så det nesten ødelegger opplevelsen av ulla som myk og god:(

Sirkusprinsessen sa...

Knallfine, vil ha *ønske, ønske*

Ang, merkelappene, her klipper vi de bare av, enkelt og greit! Minuset er at man glemmer hvilken str. de ulke plaggene er i, det er jo litt greit å vite når de skal arves videre.

Sandra sa...

Kjempeflott kolleksjon! Skulle bare ønske at babybuksen i ull/silke kom i større størrelser!

Anonym sa...

Jeg elsker fargene og kombinasjonene i den nye kolleksjonen - men skulle inderlig ønske babybuksene og babykjolene også kom i størrelser til de eldre barna!
Klem fra KB

Magnhild sa...

Eg skulle også gjerne hatt babybukse i ullsilke (og vintervarianten i frottè) i større str! Ellers elsker eg gulfargen!

Anonym sa...

Helt enig med de andre som ønsker seg babybuksene og babykjolene i større størrelser! De er kjempefine, gode klær å leke i, bare synd at jenta mi er i ferd med å vokse ut av den største størrelsen :-(

Veronika sa...

Fint med gult, synd dere ikke har den samme gulfargen i garnsortimentet.

MEN jeg savner gul damecardigan i ullsilke. Hallo, kommunefarget "muldvarp", noe så trist - og det er den nye fargen på flere av sommerplaggene.

Anonym sa...

Kjempe fine farger. Syns d er synd at fargene ikke er til de litt større barna. Og den tynne ullboksa i ull og silke burde virkelig kommet i større størrelser. Har brukt den til mitt barn fra han ble født og nesten litt sorg å ikke ha en som passe lengere:-)