mandag 21. oktober 2013

Strikk til babyen fra Nøstestrikk nr. 3


Har du fått hendene i vårt nye strikkehefte Nøstestrikk 3? Der er det flere fine oppskrifter, både til barn, voksen og baby. Denne bodyen har Trondheimsbutikken fått strikket opp – fin som barselgave eller til sitt eget lille nøstebarn.

Bodyen er enkel å strikke, den strikkes nedenfra og oppover ryggstykket før det felles til hals. Videre strikkes hvert av forstykkene for seg før man strikker videre nedover fremsiden.

Ermene strikker du ved å ta opp masker på siden. Kanten rundt halsåpningen er heklet på etter montering og kantene rundt bena er strikket i vrangbord og brettet inn.Til bodyen hører det også en bukse til. Den er en vid og behagelig modell med langt bråt både på mage og nederst på beina, slik at den kan brettes ned i begynnelsen og vare en god stund.

Settet strikkes på pinne 2 ½ og 3 i to-trådsgarnet vårt, enten merinoull eller silkeull. Her er det blitt brukt merinoull i naturbeige og den nye fargen gul. Det finnes i størrelsene 0-2 mnd, 3-9 mnd og 10-18 mnd.

Heftet kjøper du her og garnet finner du her.

God strikking!

Hilsen Nøstebarn i Trondheim

9 kommentarer:

Marit Styx sa...

Det settet er så utrolig fint! Får jeg en unge til, skal jeg strikke det ^^

Kirsten sa...

Veldig fin body og bra å se at det er brukt litt utradisjonelle farger til baby.

SILKESAUEN sa...

Denne bodyen fekk eg lyst til å strikke, ja!
Fin idé med heklakant i sprek kontrast-farge.

Eg håpar Nøstebarn snart også tilbyr slike oppskrifter på pdf, eller i alle til vanleg brevporto-pris!

Frida

Synnøve sa...

Utrolig fin! Jeg savner fortsatt oppskrifter til menn, type genser, vest eller lignende. Og gjerne uten fletter, det vil nok aldri min kjære ha på seg ;)

Høstmamma sa...

Fantastisk fint sett :-) Dette skal nok strikkes!

Anonym sa...

Jaaaa, det hadde vært så bra! Utrolig tungvint og unødvendig å betale 78 kr i porto for en oppskrift.

Odam sa...

Denne bodyen skal jeg strikke en dag, men blir vel først om jeg skulle finne veien til en av butikkene deres, eller det blir mulig å få oppskriftene på pdf :)

Anne sa...

Skulle gjerne strikket dette med nøstebarngarnet jeg har her, men ikke med den portoprisen. Heftet burde vært tilgjengelig i pdf.

Flisbet sa...

Hej Nøstebarn
Kan det passe, at den gule farve hedder 886 Karrigul på jeres hjemmeside? Og er bodien ikke strikket i 814 Lys naturbrun og ikke 811 Naturbeige?
Mvh. Lisbet Bojsen-Møller