torsdag 19. april 2012

Vårnyhetene er på plass!


Da jeg tittet ut vinduet for bare et par dager siden, dalte snøen ned fra himmelen - men det blåser jeg en lang mars i og fortsetter å insistere på at det er vår (det ER jo det!).
Nå er til og med årets vårvarer på plass i alle Nøstebarn-butikkene, og for meg er det er like sikkert vårtegn som blåveis i grøftekanten.

Den helt nye rødfargen, valmue, går igjen i flere av de nye vårplaggene, og jeg har allerede valgt meg ut den som ny favoritt. Ja, også den nye melerte muldvarp-fargen, selvsagt. Og vårgrønn. Og klarlilla. Og la oss ikke glemme jeansblå! (Hvem har forresten bestemt at man bare kan ha én favoritt?)

Noen av modellene er egne vår-/sommermodeller som vi ikke har ute i butikkene resten av året, blant de mest populære er sommerdressen med korte bein og spisslue i ull/silke. De er tilbake i år også, sammen med noen helt nye modeller - blant annet en singletbody som flere kunder har etterspurt.

Hvilken er din favoritt?

Du finner din nærmeste Nøstebarn-butikk ved å klikke HER - og du kan også handle i vår nettbutikk www.nostebarn.no. (Hvis du handler fra Sverige eller Danmark, klikker du deg inn på www.nostebarn.com)

10 kommentarer:

Renathe sa...

Åh herlighet! JEG er i hvert fall lykkelig over og få rød fargen i nøstebarn igjen!! ELsk! Kan ikke få for mye rødt i garderoben <3

Anonym sa...

Endelig RØDT! Guttene mine kler det så utrolig godt, og det er ikke noe minus at jeg liker det også ;)

to vrange sa...

Rødt! Hurra!

Styx sa...

Åh! Så mye fint :)

Anonym sa...

Mye flotte varer og farger, spesielt rødfargen falt veldig i smak her.. Jeg ønsker meg veldig singlettbodyer i ull/silke til min sønn på 2 år som bruker str. 98. Tror 92/98 blir litt snaut dessverre og skulle gjerne ha ønsket meg dem i litt større størrelser som f.eks opp til 104.

Trådsnella sa...

Vakkert!! Liker den stripete rød, med brun kant!! Ahhh!!! Love it!!

Bente Simone sa...

Nydelig rød og i striper med brun kant. Nydelig. Liker den grønne stripete også. Men å velge en favoritt, er det mulig? Jeg skrøt akkurat av sparkebuksa i ullfrotte etter forrige innlegg, og elsker de lange singletene (de kunne godt kommet i noen sprekere farger).

Anonym sa...

Kjempeflott med singletbody! Den har eg sakna, greit å kunne ha genser utanpå utan at ermane blir dradd opp! Ville gjerne ha den i fleire fargar og, og ikkje minst i større storleikar.

Blåbærlina sa...

Den røde er bare helt nydelig!!
Så fint det var med brun kant :O)
digger den grønne også.
Lykke til!

Krisztina sa...

Nydelig:)