torsdag 5. juni 2014

Ullklær om sommeren - Favoritter fra Nøstebarn-ansatte, Del 1

Ingebjørg har på seg singletbody og bukse i ull/silke, tøfler i økologisk skinn og sommerhatt i økologisk bomull.
I sommer kan du følge vår nye bloggserie der de ansatte i Nøstebarn deler sine favorittplagg til bruk om sommeren. Det er viktig å finne gode barneklær som passer til været, og fordi ull består av 80% luft, fungerer den som en termos - den varmer når det er kaldt og svaler når det er varmt. En ullbody eller ullgenser er altså helt perfekt selv på varme sommerdager, mange synes at plagg i ull/silke er ekstra svale og deilige mot sommervarm hud.

TONJE
Jobber i Nøstebarns butikk i Trondheim. Mamma til Emil Bjørnstjerne og Ingebjørg.

 Mitt favorittplagg uansett årstid er ullsingleten


Emil Bjørnstjerne har funnet mammas yndlingsblomst. SINGLET TIL BARN i ull/silke, fra 174 kr.

Jeg er spesielt glad i den lange varianten som fint kan trekkes litt opp og brukes til jeans såvel som under kjoler og skjørt. LANG SINGLET TIL VOKSEN i ull/silke, 320 kr.


Sammen med babybuksen i ull/silke utgjør singletbodyen et perfekt antrekk til Ingebjørg på varme dager. Hun var også skikkelig fin i den nye sommerhatten i økologisk bomull!
Babyklær: BABYBUKSE 238 kr, SINGLETBODY 205 kr, SOMMERHATT 175 KR, SKINNTØFLER fra 298 kr.


Begge gutta i huset bruker singletene sine flittig, og det er sjelden noen av oss forlater huset uten en ullsinglet innerst.


Sterk pappa i SINGLET TIL VOKSEN 298 kr (farge Natur og Muldvarp melert finnes opp til str 54/56). Se mer ullundertøy til herre i nettbutikken: ULLUNDERTØY.

Bruker du ullklær om sommeren? Del dine erfaringer og favorittplagg i kommentarfeltet!

Ingen kommentarer: