fredag 11. mars 2011

Bidrag i konkurransen 8

Her kjem endå fleire bidrag som kom inn inn i konkurransen. Eg blir veldig imponert over kreativiteten til dykk alle!


 Maja skriv: "Her har treåringen fått bestemme korleis det skal sjå ut.
Vi vøler óg der det ikkje trengs vøling, men tek med jenta på dugnad slik at ullkleda "vinn" over dei litt mindre fornuftige plagga på vinteren."Anette skriv: "Ble så inspirert av bloggen din denne måneden at jeg rett og slett hev meg på lapping jeg også. Så lurt å bruke lapper av krympet plagg..
Jeg har aldri lappet eller stoppet før..flaut å innrømme, men det er sannheten..dette er mitt aller,aller første forsøk-og det er ikke akkurat vakkert sydd, men det er ikke lenger hull i pysjen..så nå er den klar for at gutt nr tre kan slite den videre. Er ingen god tegner heller..men et motiv og litt bakepapir løste den oppgaven;) Måtte bli en dinosaur da Olav sine to eldre brødre har dinodilla.. "

Hanne skriv: "Ei av sparkebuksene etter storebror kar fått ny ribb (hvit,etter ei alt for lita ullbukse)
2 av barnehagelongsene måtte lappes på knærne
OG 5 av buksene etter storebror blei lappa med litt mere "jentete" lapper siden klærne e brune og skal brukes av lillesøster!
Den ene brune sparkebuksa er lappet litt mere diskret på tåa.
Disse klærne som er på bildet lappet jeg for hånd med synelige sting, 3 av longsene/buksene lappet jeg med
å bruke symaskin,og det var faktisk mere jobb og lappe på den måten,det ble også mye penere med håndsøm. Så konklusjonen er til neste gang jeg skal lappe ullklær! "

Pernille skriv: ". Denne pysjen er ganske tynnslitt og det første jeg gjorde var å klippe vekke føttene og sette på nye vrangbordet laget av en gammel strømbebukse. Videre stoppet jeg hull på knærne, men da det fort ble nye hull sydde jeg på lapper. Så har jeg stoppet små hull både ved knappene og ellers på pysjen. Som sagt er den ganske tynnslitt og da jeg kjøpte filtenål til symaskina mi testet jeg ut den teknikken på pysjen - det fungerer fint synes jeg.  Nye mansjetter på ermene og ny hals kom på nå i februar etter inspirasjon fra nøstebarnbloggen. Jeg har også piffet opp vølinga med filtenåla litt."
Ja vinnarane vert altså kåra i løpet av månaden. i Nøstebarn held me på med sal som starta på nettet i går kveld og i butikkane i dag. I går var nettet treigt som sirup og fleire ting fungerte ikkje som det skulle. Frustrerande for alle dei som var inne og prøvde å handle (og for oss..) Datafolka prøver å finne ut om det kom av enormt høg trafikk eller om det var noko anna. Alt er i alle fall oppe og går igjen. No er det visst nesten tomt for varene som er på sal i nettbutikken, men i butikkane er det nok ein del igjen.


Ønsker dykk alle ei god helg!

1 kommentar:

StrikkePia sa...

Ja det nettet var ikke å spøke med, men så lenge en har fått bekreftelse på at en har fått litt, var det vel verdt det. Selv om humøret ikke var det beste under prosessen, var en meget fornøyd med utbyttet!! :-)

Jeg har ikke noe ullvøl å vise frem selv, men har fulgt bloggen med stor interesse, og må si jeg er dyktig imponert!! Utrolig hva som går an å få til med litt fantasi. !!