mandag 20. juni 2011

Gjesteblogg: Nøstebarn Sandvika viser vei

I hjertet av Sandvika, i enden av en gate og rundt en sving, finner man det foreløpig nyeste medlemmet av Nøstebarn-familien.

I dagene fremover vil vi gi dere et lite innblikk i vår hverdag, gå litt «behind the scenes», som det så fint heter. Hvem er egentlig disse Nøstebarn-damene i Sandvika, finnes det andre artige ting å gjøre i byen etter at ull-shoppingen er unnagjort, og kan du slå garnnøstingsrekorden vår?


Mange lurer på hvor i Sandvika Nøstebarn-butikken ligger, derfor har vi laget en liten film som viser veien til oss fra togstasjonen. Vi starter bloggfesten med å ta en titt på den, så vet dere hvor dere finner oss.Vi håper dere vil følge oss i dagene som kommer, legg gjerne igjen en kommentar, da blir vi ekstra glade!Hilsen Camilla, Wenche, Karoline, Hilde og Hanna.

8 kommentarer:

therese sa...

Hehehe, kul ide!

Umulia sa...

Stilig!! Fine Nøstebarn Sandvika:)

Charlotte sa...

Så flinke dere er:-) Lykke til!

Elisabeth sa...

Så gøy! Gleder meg!

OliveBlush sa...

Så morsom film :-) Jeg pleier å parkere på Sandvika Storsenter og gå derfra, veldig kort vei og lett å finne fram!

Heidi sa...

Så smart!:) Har faktisk tenkt til å ta toget til sanvika nettopp for å handle garn og babytøy hos Nøstebarn. Så det passet meg perfekt at dere viste vei. Takk :)

Anonym sa...

Kjempesøt veiviserfilm!

Nøstebarn Sandvika sa...

Tusen takk for fine kommentarer! :)

Det er flere av våre kunder som gjør som OliveBlush og parkerer på Storsenteret. Da kan man gå ut ved Clas Ohlsson/McDonalds, mot høyre og forbi kinoen, og så mot venstre over broen, så kommer man til oss her på Rådhustorget.

Karoline i Nøstebarn