tirsdag 7. juni 2011

Tibake - vinnar av konkurransen

Hei hei!
Som de kanskje har merka har eg ikkje blogga på vekesvis. Eg har mista mi gode snille Mamma. Eg er så takknemleg for alt me har hatt saman og alt ho har lært meg. Mamma kunne nemleg både veve, male, strikke, brodere, hekle og sy og ho har lært meg teknikkane og latt meg halde på med alle mine prosjekt opp gjennom. Mamma har vore veldig engasjert i alt eg har halde på med både privat og på jobb (inkludert Nøsteblogg). Det er så ufatteleg at ho ikkje er meir, men livet må gå vidare.  No har eg jobba ei veke og er i full gong med alle oppgåvene som har lege på vent.

Det har ikkje blitt alvorleg mykje strikking, men eg har strikka eit stort teppe. Det skal sendast til Bergen til skjønne Jens på 7 år som så veldig ønska seg teppe. Eg la opp 160 m på pinne nr 6 og brukte 220 g garn. Teppet vart derfor ein god del større Fargen er Jeansblå og kantane har eg hekla i Skifer.


Tips: Når ein skal hekle kant i kontrastfarge kan det lett sjå ujamnt ut. Mitt tips er derfor å ta ein runde med fastmasker i same farge som teppet og deretter hekle med kontrastfargen.
 

1000 takk..
Og så må eg sei så 1000 takk til gjengen i Trondheim som heiv seg rundt og gjesteblogga i den tida eg var vekke. Inspirerande, kreative og gode innlegg! Me hadde planlagt at alle avdelingane til nøstebarn skulle gjesteblogge i sommar, så resten innlegg frå resten av butikkane kjem i løpet av sommaren. Eg har mange oppgåver som ligg og ventar, men skal blogge innimellom når eg har ledig tid.

Vinnarar:
Trondheim hadde mellom anna ein konkurranse og 3 heldig vinnarar får boka "Brukt på nytt". Dei heldige er:

KjerstiM sa...

    Oi så mye fint - jeg vil gjerne vinne boka "brukt på nytt". Har sydd flere store og små prosjekter av gamle klær (noen brukbare, andre mindre brukbare) - det siste var vel bunadsjakke til junior som ble sydd av et ullskjørt jeg fant til 10 kr på fretex (knapper og for kjøpte jeg ved siden av da).
    http://megtildeg.blogspot.com/2011/05/bunadsjakke.html

Misemor sa...

    Heisann. Holdt nesten på å gå glipp av denne konkurransen, og det hadde jo vært synd, så flott premie som dette er. =)
    Jeg har planer om å gjøre om en strikket VM-genser fra 80-tallet til et par lange strømper (armene) og bolen er jeg ikke helt sikker på hva det blir av enda, men mulig jeg tover den til sitteunderlag! =)

Misemor har blogg, sjå HER

Anonym sa...

    Av restegarn (veldig små nøster) har jeg blant annet laget: luer, strikket og heklet tøfler, sokker,smekker og små kosedyr. Katteleker og dokketøy er også noe å bruke smårester til.
    Jeg har også sydd baby og barnetøy av gammelt tøy etter voksne. Av gensere som har blitt tovet ved en feiltagelse har jeg bla. laget tøfler.

Då er det snart bok i posten til dykk!

18 kommentarer:

ohelene sa...

Kondolerer med tapet av mammaen din.

Turid sa...

En klæm til deg i denne tiden!

therese sa...

Kondolerer.... Jeg ser med gru frem til dagen jeg sitter i samme situasjon selv. Det blir unektelig en realitet som bare kommer nærmere. Jeg antar man lett kan føle seg liten og alene uten mamma eller pappa, selv om man er passert de førr...

StrikkePia sa...

Kondolerer med tapet av din mamma. Klem

Flott teppe da. Holder på med et stort selv, men gikk ned til pinne 4.5 og la opp 250 masker. Dette for at det ikke skal bli så løst.

Synnøve sa...

Dette var trist lesning. Jeg sender deg varme tanker i denne tunge og vanskelige tida. En mamma er en mamma uansett hvor voksen man selv er, og jeg kan se for meg at du befinner deg på gyngende grunn i disse dager. God klem til deg.

Anonym sa...

Godt å se at du er tilbake igjen!

Ellen Marie sa...

Hei! Dette var trist å høre. Sender deg gode og varme tanker.
Ellers vil eg si at teppet var nydelig! Kjekt å ha deg tilbake igjen :-) selv om det var veldig fine innlegg fra Trondheim!!!
Klem fra meg (som holder på med helårsjakke men i irsk/dobbel perlestrikk og ikke glattstrikk :-)

Siv sa...

Har lagt merke til fravær av innlegg her ja..nå skjønner jeg jo hvorfor. Kondolerer så mye!

Krisztina sa...

Kondolerer!! Send deg gode varme tanker!

Eva sa...

Så leit at du har mistet din mamma. Jeg sender deg gode tanker i en tom, rar og tung tid. Å miste en forelder er ufattelig - de har jo vært der hele livet vårt. Selv føler jeg meg fremdeles forvirret og litt "flat" etter at pappa døde i april. Og, som en god venninne uttrykte det - "det er ikke noe rart du føler deg forvirra- du har jo mistet en av plattformene dine". Jeg syns det var så fint sagt, og ville derfor dele det med deg.

Misemor sa...

Så trist å miste mamman sin! Føler med deg, jeg vet hvordan det føles. Men heldigvis vil de gode minnene overta mer og mer for sorgen, heldigvis. Men inntil videre skal man få lov til å kjenne på den også!

Og WOW - så heldig jeg er som vant!!! Tusen takk. Gleder meg til å motta den flotte boken!
Klem Misemor

Renathe sa...

Må bare kondolere :( Klemmer i fra nord.

Monstermønster sa...

Kondolerer. Det er vondt å miste en som alltid er der.

SiljeST sa...

Kondolerer. Det var leit å høyre.

ps. Eg skal sende bilder frå garnfarginga snart. Eg har farga 3 nøster!

Misemor sa...

Forresten, jeg drar snart på ferie, skal du ha en adresse å sende til? Hvor sender jeg den?

Topsy sa...

Det var leit å høre, kondolerer. Jeg mistet min pappa i april, det er fremdeles tungt, men sorgen er ikke så altoppslukende nå som da den var helt ny. Ta vare på de gode minnene.

Kathrine G. sa...

Hei alle og takk for gode ord! Misemor: send meg ein e-post med adressa di. kathrine@nostebarn.no

KjerstiM sa...

Leit å høre om mamma'n din. Kondolerer.

Men - veldig gøy å vinne. Takktakk. Gleder meg til boka kommer i posten. Sender deg adressen min på mail...