mandag 11. juli 2011

Velkommen til Nøstebarn i Bergen!


I alle år har Nøstebarnbutikken og administrasjon/nettbutikk holdt til i samme lokaler.

Etter hvert ”vokste vi fra hverandre,” vi trengte begge mer ”rom”, og da dette gamle sveitserhuset sto ledig i fjor sommer, følte vi at tiden for løsrivelse var inne.


Gulvene er skjeve og om vinteren er det kaldt, men huset har sjel og vi stortrives.
Om lengselen etter kolleger i administrasjonen blir uutholdelig, da hiver vi på oss en ullfleecejakke og løper over parkeringsplassen!For øyeblikket er vi 6 jenter som jobber i butikken. Jenter med ulik bakgrunn og erfaring, men til felles har vi gleden over å selge disse gode og bruksvennlige ullproduktene.

Vi skal gjesteblogge denne og neste uke og håper noen vil kikke innom selv om det er ferietid :-)

8 kommentarer:

Strikketussa sa...

Så koselig å få titte innom butikken deres :) Det er jo ikke noe problem med kaldt lokale når man har så mange flotte ullprodukter som dere har ;) Koselig hus syns jeg :)

abe sa...

Veldig koselig butikk :) men kor e den?

Anonym sa...

Det er enda koseligere i virkligheten enn bildene viser.Nesten som å komme inn i en gammel landhandler. Koselige jenter som er flinke til å hjelpe farmor/mormor med farger og størrelser.

Janniche i Nøstebarn sa...

Butikken ligger i Hardangerveien 21 på Midttun. Du kan se oversiktskart på hjemmesidene våre her: https://nostebarn.no/wp/nbcv/kontakt-oss

StrikkePia - Kristine sa...

Butikken er kjempe koselig, jeg var innom hos dere for en måneds tid siden og fikk ypperlig service. Falt pladask for strikkebuksen og luen dukken som ligger på magen har på seg på et av de nederste bildene, og bl.a. to hesper av denne fargen ble med meg hjem. Foreløpig ligger de sammen med tre andre hesper i posen jeg fikk dem med hjem i. Den papir posen er nemlig så flott at jeg ikke har hjerte til å gjøre noe med den. Derfor får den stå der på gulvet og passe på garnet mitt. ;-)

Jeg kommer gjerne tilbake en dag. Butikken er liten, men utrolig koselig. Og så har dere så mange flotte modeller på strikkeplagg tilgjengelig i butikken. Mye lettere å velge garntype og farge når en kan få se modeller. Jeg fikk se plagg i farger jeg ikke hadde sett for meg selv, det nevnte antrekk ovenfor er et slikt eksempel. ;-)

Stå på jenter, til dere kommer jeg gjerne igjen!!!

HappyMamma sa...

Kjempekoselig butikk! Gleder meg nesten til høsten kommer og vi skal å kjøpe ullklær til gutten vår begynner i bhg. Jeg har strikket en vest i 3 tråds merinoull til han som ligger bilde av på bloggen min. (der er det også en gi-bort :P Ta gjerne en titt!

Haust sa...

Butikken ser heilt nydeleg og inspirerande ut! Der skulle eg gjerne ha vore! :)

Marit sa...

Ja de er er vel mest komen tilbake til der det starta. kjempefin butikk.