fredag 28. oktober 2011

Takk for meg!

Ja så var tida kome for å takke for meg her på Nøstebloggen.
Og eg må sei eit stort varmt takk til alle dykk lesarar. Det har vore eit kjekt år. De har inspirert med alle dykkar tips, idear og gode innspel!

Takk for at de har holdt ut med mine ikkje heilt gode datatekniske og fototekniske kunnskapar. Det aller viktigaste har jo vore innhaldet, men samtidig kjenner at eg har ein lang vei å gå for å blir ein "superbloggar" med fine bildekollasjar og lekkert oppsett. Derfor er det veldig kjekt at den eg skal gi over stafettpinnen til er veldig dyktig teknisk i tillegg til at ho er kreativ og god på ull. Velkommen, Karoline! Karoline vil presentere seg når ho er på plass.
Det blir ein litt mjuk overgong:  Eg har laga klar blogginnlegg for november. Her vert det mykje flott inspirasjon frå Sommarstrikkutfordringa vår. Men så er det altså Karoline som vil svare på kommentarane og så vert det nok nokre innlegg frå ho i løpet av november?

Eg håpar Nøstbloggen framleis vil vere ein stad der alle interesserte kan dele alt om gjenbruk, strikking, ullvøl, fargar, forbruk, ull, miljø, stort og smått. Eg takkar for meg og gler meg til fortsetjinga!

Alt godt!

Beste helsing Kathrine

18 kommentarer:

Thatina sa...

Lykke til videre til deg :)

Black Orchid sa...

Takk for gode tips og fin inspirasjon. Lykke til i din nye jobb :)

Monstermønster sa...

Takk for en inspirerende periode! og kjekt for oss utenfor å få et glimt bak kulissene.

Lykke til i ny jobb!

Maud sa...

Takk for masse god inspirasjon og lykke til videre.

Velkommen skal du være Karoline. Jeg gleder meg til fortsettelsen :)

SILKESAUEN sa...

For eit fint takke-foto! Heilt i di ånd! Og mange takk tilbake for dette inspirerande Nøsteblogg-året. Det blir spennande å bli kjend med Karoline.

Anonym sa...

Tusen takk for kjempefin blogging! Kosar meg med å ha funne måten din å strikke snorer på, kjempedigg! Og lykke til vidare :) Guromor

Anonym sa...

Dette er den eneste blogg jeg leser og som jeg syntes er interesant! Så jeg tror vi kan være enige om at du har gjort en god jobb. Anne.

Anonym sa...

Mange takk til deg Kathrine for en trivelig blogg. Det aller beste med bloggen din er at den er så "menneskelig". Det er jo akkurat som om jeg kjenner deg! ...... og så skriver du så nydelig nynorsk:) Lykke til videre.Og så ønsker jeg selvfølgelig Karoline velkommen:) Kari

Anonym sa...

Du vil nok bli savnet av mang en nøstebarn fantast:) Takk for alt du har delt og gitt oss!

Systro sa...

Takk for no, og lukke til videre, Kathrine! Som fleire andre seier også; det er mest som om eg kjenner deg, etter å ha fulgt bloggen til Nøstebarn. Velkomen til Karoline også, gler meg til å verte kjent med deg også!

Systro

siripiri sa...

Takk for no!! Du har gjort ein superjobb!! Kjekt språk, gode idear og haldningar, overskuggar totalt eventuell mangel på teknikk! Lika deg!!

lise sa...

Det har vært et veldig hyggelig bekjentskap, og kanskje det blir en privat blogg en gang i fremtiden..? Lykke til videre!

StrikkePia - Kristine sa...

Tusen takk for en inspirerende blogg, og lykke til videre! :-)

Blåbærlina sa...

Takk for inspirerende blogg og lykke til med ditt videre! Mange flotte innlegg og idéer.
Blir spennende å følge bloggen videre for alle oss som er skikkelig hekta på ull :O)

Anne Brit sa...

Takk for all god inspirasjon. Det har vært kjempespennende å lese alt det som har blitt lagt ut! Lykke til videre i livet! Gud velsigne deg! :)

Misemor sa...

Oj, nå ble jeg redd for at bloggen skulle legges ned! Så bra jeg tok feil! Takk for gode bloggeinnlegg, flotte konkurranser og oppskrifter. Håper du ikke gjemmer deg bort for godt, men kommer innom med litt nytt også. Velkommen til din etterfølger, regner med at jeg kommer innom bloggen like ofte som før, ja. =)
Klem ToneB

Vanja sa...

Takk for tiden din, og takk for godt og kreativt samarbeid. Jeg ønsker deg masse lykke til i ny jobb, og så holder vi kontakten :-x

Anonym sa...

Takk for alle