fredag 8. april 2011

Vinnar av singlet og ny premie

Ja så var det fredag att og det er på tide med trekning av vinnaren av konkurransen denne veka. For dei som har sove i timen kan eg sei at eg denne månaden trekkjer ein vinnar kvar veke som får "Gåvetipset". Og gåvetipset i den veka som har vore og altså premien denne veka: Singlet i Ull/Silke.

Og vinnaren er :safro sa...

   
For en masse herlig inspirasjon - regner med å bli mer inspirert i måneden som kommer! Nå blir det nok snart til å kjøpe singlet til guttungen.
    Ser at det er mange som skriver om body og da kom jeg på noe som jeg savnet hos Nøstebarn i småbarnsåren. Vi hadde noen favorittplagg om sommeren (i bomull) - body/dress med korte ermer og ben. Kanskje ikke så brukbart resten av året, men ett super plagg om sommeren for barn opp till 2 år!
    Sabina
    4. april 2011 19:50 


Send meg ein e-post på kathrine@nostebarn.no med kva storleik og farge du vil ha singleten i + di adresse, så er han snart på veg til deg i posten.
Og så må eg berre leggje til at me har ein slik dress som du etterlyser i vårkolleksjonen. Og den er venta inn snart..

Gåvetipset denne veka er ei flott gåve. Det er ei gåve som passar til runde dagar og andre anledningar ein skal gi ei stor gåve. Me har ofte gått saman fleire og spleisa på gåva.  Mi erfaring er at dei vert mykje brukt av mottakaren:


Jakka er i mjuk ullfleece (i 100% ull). Denne fleecen er tjukkare enn den fleecen som er i ullfleeceplagga til baby og born. Ullfleecejakken kjem i to modellar. Denne som er på biletet over er ein unisexmodell og kjem i fargen koksgrå. Den har lommer i sidene og er ein ganske rett modell. Det er også genser med glidelås i same farge og fasong.

Denne modellen er til dame og er innsvinga og har lommer framme. Den kjem i fargane melert Brun og melert Breblå.  Eg brukar mi på tur under "skal-jakke", i hagen, sleng-på-jakke til og frå bilen, ute på kjølege sommarkveldar og alle gongar eg har "fått frosten i meg.

Til born har me to modellar i den tjukke fleecen: Genser med glidelås og jakke med lommer. Disse har me sett ned 200 kroner etter at katalogen kom ut. Jakken og Genseren er mellom anna supre til og frå trening.

Og vinnaren denne veka kan altså velje seg ein av disse modellane :-)
Eg trekkjer vinnaren neste fredag.

58 kommentarer:

Ingvild sa...

Jeg ønsker meg hvertfall en slik god jakke:)

Eirin K. Breivik sa...

De ser flotte ut! :) Jeg ønsker meg!

Fio sa...

Ser ut som ei perfekt jakke å ha til bruk i den dårleg isolerte stova vår. Der ungane har utetøy på seg for å kunne leike.
Skulle jammen hatt slike til heile familien, trur eg. Får prøve neste gong me er i nærleiken av ein nøstebarnbutikk.

Anonym sa...

Denne jakka står på ønskelista, for eg er ein skikkelig frysepinn! :) God helg!

KristinB sa...

Jeg ønsker meg også en sånn! Kjøpte til alle ungene sist salg, og de har blitt brukt hver dag siden. Supert gavetips!

therese sa...

Jeg kjøpte en sånn til mannen min i forfjor, og er råmisunnelig - ønsker meg en selv!

Misemor sa...

Selvsagt ønsker jeg meg en slik! Fantastisk med ullfleece! =)

Silje Marie sa...

Jeg ønsker meg så inderlig en slik jakke! Jeg er så hutreputrefrysepinn, sitter med jakker og trøyer på meg året rundt, og en slik ullfleecejakke hadde virkelig gjort susen på min frostpinnekropp! :-D

mumi sa...

De så jo bare sååå gode ut, ønsker meg en slik :)

Linda sa...

Fine jakker. ei slik ynksjer eg meg og. Fin blogg dette her.

Anonym sa...

Her må vi kommentere fordi min fleece er jo snart full av hull! Har hatt sånn ca to ulike versjoner i hver str oppover til tre barn og det meste er utslitt, og mamma og pappa sin tykke gode. Anbefales til alle

Ann-Kristin sa...

Så deilige de såg ut!! Ønsker meg ein slik til den store 30-årsdagen! God helg!:)

Muntremaya sa...

O'hoi!
jeg ser for meg selv strutte av lykke i en slik breblå ullfleece-kreasjon som står til mine tindrende blå øyne. Ut i skog og mark med roser i kinn og hjem til kvelden med en kopp te på verandaen.

Ja takk, jeg tar gjerne et lodd for denne deilige saken:-)

Ellen Marie sa...

Den der er på min ønskeliste iallfall!

Mari R.H. sa...

Har dressen i ullfleece til minstejenta, og har vært misunnelig på den i hele vinter! Nå som hyttesesongen nærmer seg for oss med primitiv hytte ved sjøen, blir det nok mange dager ute i skog og mark, og ikke minst mange kvelder foran utepeisen. En slik jakke hadde passet perfekt til frysepinnen jeg, som pleier å sitte inntullet i et lass av ulltepper på kveldene før sommervarmen kommer.

Anonym sa...

Fantastisk at det finnes noe sånt som ikke er laget av kunstfiber. Denne fleecen ser deilig ut :) Hilsen Synnøve

Renathe sa...

De ser herlige ut! Takk for tipset, det skal jeg ta med meg videre til store dager! :)

janicke123 sa...

Sånn jakke står definitivt på ønskelista her. VI er masse ute i skog og mark både sommer som vinter, og en slik jakke er uten tvil kjekk både på telt-tur på sommeren, og på hundesledetur på vinteren. Ull er suverent i forhold til vanlig fleece!!!

SILKESAUEN sa...

No vart eg nysgjerrig (og glad), for du skriv:

"Og så må eg berre leggje til at me har ein slik dress som du etterlyser i vårkolleksjonen. Og den er venta inn snart.."

Det kjem altså ein eigen vårkolleksjon hos Nøstebarn? Og snart betyr NÅR omtrent...?

Maud sa...

De er helt geniale. Kjøpte en til faren min ifjor og han bruker den hele tiden.
Jeg kunne godt tenkt meg en slik selv ;)

Veronica A. sa...

Kjøpte en sånn jakke til svigermor etter at fleecejakka hennes tok fyr under grilling - skummelt! Ull brenner ikke, mye bedre:-) Svigermor bruker jakka hele tida, den er så god.

IsaCathrine sa...

Den jakka står langt opp på ønskelista mi! Så herlig!

Hvordan kan man være med i konkurransen?

Trineda sa...

Ja takk!

Mie sa...

Herlig jakke! Vil gjerne være med på trekningen :) *♥*

Camilla sa...

datteren min har hele settet til barn i ullfleece(bukse, jakke og lue). også har jeg tova votter som "matcher" og hun har holdt seg god og varm hele vinteren (kan virkelig anbefales!)

Så jeg ønsker meg virkelig en slik genser, så jeg kan holde meg like god og varm som jentungen<3

OliveBlush sa...

Gratulerer så mye til Sabina (safro) :-)

Åh, så flott plagg du gir bort denne gangen, Kathrine! Ei sånn jakke har jeg ønsket meg lenge, men ikke tatt meg råd til foreløpig. Nå har jeg en bitteliten sjanse til å vinne den ;-)

Gleder meg til vårkolleksjonen kommer, blir spennende å se hva den inneholder!

Heidi S. sa...

Kjempefine jakker! Vi har brukt mye ullfleece til barna, og jeg kunne gjerne tenke meg en slik jakke selv :)

Topsy sa...

Herlige jakker, hele familien er utstyrt med hver sin, og vi ELSKER dem! Men siden svigermor også ønsker seg en slik, blir vi med i trekningen :)

Synnøve sa...

Åh, det hadde vært suuupert med en slik jakke!!

Alma Kristine sa...

Så flott en premie! Mamma er en skikkelig frossenpinn som har bodd i den lilla ullfrottèjakka hun fikk til jul av oss. En ullfleecejakke hadde blitt en perfekt bursdagsgave til min kjære, frosne, mamma!

safro sa...

En sån jakke har lenge stått på ønskelista... Så utrolig mye bedre enn "vanlig" "kunst"-fleece. Lurer også på NÅR vårkolleksjonen kommer;-)

Elisabeth sa...

Den jakken er bare helt fantastisk! De to ngste barna og mannen har sånne! Jeg er rimelig misunnelig, så tyvlåner mannen sin av og til;)))

Ellen sa...

Så deilig! Virkelig noe å bytte ut den nuppete "blåjakken" i syntét med... *ønske*

Ellen sa...

Denne vil jeg gjerne vinne!!!

Anonym sa...

Herlige plagg! Ønske ønske :)

Inger B

Jorunn M.G. sa...

Den står definitivt på min ønskeliste også:) Kjempefin!

Anonym sa...

Ååå, en slik skulle jeg ønske jeg hadde, da jeg ammer og fryser veldig på brystene. Så i tillegg til ammeinnlegg i ull fra Nøstebarn som jeg har så hadde en slik jakke vært helt supert!! :) Kristin.

Karina sa...

Ønsker meg også... :)

Lisbet sa...

Dette ser ut som en flott jakke og har stått på ønskelisten min lenge,men den koster jo litt så når den blir prioritert vet jeg ikke:-)

Anonym sa...

Jeg liker miljøvinklingen på denne bloggen. Her får jeg ideer til hvordan jeg kan gjøre livet bra for både familie, venner og miljøet på en gang. Tusen takk.

Huldra sa...

En ullfleecejakke står på ønskelista mi :-) Ungene har, og den ser så utrolig god ut.

Ingeborg sa...

Dottera vår skal i sitt første bursdagsselskap på onsdag, og då tenkte eg at vi skulle prøve å lage eit slikt pengekort. Tusen takk for gode tips og masse inspirasjon!

Anonym sa...

Blir gjerne med på dette lotteriet:) Ønsker meg veldig en slik jakke, varm og god og FIIIN!

Tone

Pernille sa...

Å, den jakka har stått på ønskelista mi siden den ble en del av sortimentet. Jeg har en genser i ullfleece som jeg nærmest "bor" i på kjølige dager. Har dere planer om å lage bukse i ullfleece til voksne? Ser for meg at det hadde vært utrolig deilig å ha på under vindtett bukse om vinteren.

HeidiM sa...

En kommentar til månedens tema:Gaver.
Jeg har 4 barn, så det blir mange bursdagsgaver i løpet av et år. Om to dager skal minstegutten i bursdag til en jente. For å gi noe som skiller seg ut, og som er noe annet enn penger som ungene som regel gir, holder jeg på å sy nett/veske. Håper hun liker den!

Eva sa...

Åh, jeg skulle gjerne hatt en slik breblå ullfleecejakke, men min spreke, herlige mann fyller 35 i påsken, og hva ville vel vært en bedre gave enn en deilig ullfleece han kan pakke seg inn i når han er ute i klatreveggen på kjølige forsommerkvelder?

Ingrid sa...

Den jakka så utrolig god ut. Ull er best:-) Og så tar det ikke fyr, som er viktig å tenke på både for store og små.

Anonym sa...

En sånn hadde jammen vært god å ha!!

Anonym sa...

Ja den såg perfekt ut til meg til vinteren :-)

Julia sa...

Så utrolig fin premie!
Håper jeg er den heldige :-)

pimusprinsen sa...

Jeg kunne trengt ei slik jakke i påsken,som i år skal feires uten min lille prins,samme påske i år som i fjord.Det blir jo ekstra trist og kaldt uten solstrålen hjemme til å varme mitt hjerte. Gave mottas med takk,hjertelig takk <3

Kirsti sa...

Denne har jeg sett på og ønsket meg lenge. Nydelig, god og fin :-)

Trine Marie sa...

Denne jakka virker å være midt i blinken! Kunne godt trengt en slik til kalde sommerkvelder ute på terrassen, eller i hagen på disse litt kjølige vårdagene.

Marit sa...

Blir gjerne med på denne.
Kjempefin jakke. :)

Charlotte M sa...

wow for en fin give away!! Jeg har sikla etter disse jakkene i lengre tider, vesla har to stk å jeg er så misunelig!!

Camilla sa...

Ohoi, en slik kunne jeg også tenke meg! *håpehåpe*

Torunn sa...

Super blogg dette her:) har gitt meg mye inspirasjon til stopping,lapping og redesign. Med fem barn i huset er det alltid noen klær som bør fikses og da er det veldig greit med litt tips og inspirasjon. Jeg er så heldig at jeg har en slik deilig ullfleecejakke, har brukt den mye både inne og ute, den har blitt helt uunværlig for meg. Skulle gjerne gitt en i gave til mann min. Han er den eneste i familien uten et nøstebarnplagg...

Hege LH sa...

Det hadde vært veldig kjekt med ei ny jakke fra Nøstebarn... :-)