fredag 15. april 2011

Vinnar av ullfleecejakke og ny premie

Fredag tid for trekning og nytt gåvetips.
Denne veka var det jo ein premie med høg verdi, nemleg ullfleecejakke til vaksne (eller barn) i den tjukke ullfleecekvaliteten. Det har vore stor aktivitet denne veka, men likevel er vinnarsjangsane VELDIG gode tatt om ein samanliknar med Norsk Tipping eller Flax ;-)
Og vinnaren vart:

Bodil sa:

Likte spesielt godt de bokstavkortene og sjørøverkartet, kjempesmart :) Takk for flotte ideer, er jo også litt gjenbruk i dette - jeg synes ofte at små rester av gavepapir er altfor fine til å kastes, men så er det liksom for lite til å pakke inn en hel presang i - nå kan de få nytt liv i flotte kort.

14. april 2011 10:21


Gratulerer, Bodil! Send meg ein e-post på kathrine@nostebarn.no med kva modell, storleik og farge du ynskjer, så er det snart pakke på veg i posten til deg!

Gåvetips:
Denne veka er ein av bestseljarane til Nøstebarn gåvetipset: Heil pysj. Babyar bruker dei ofte året rundt og det er veldig greit å få litt større storleik enn det som er passeleg akkurat no:
 Her er den "originale" pysjen: Pysj med fot i 100% ullfrotte. Eg har rota fram eit bilete som me ikkje har brukt før. Denne pysjen kjem i fargane natur, dueblå, raud og brun og i str frå prematur til 6 år. Eg har brukt heil pysj til mine så lenge dei har passa. Veldig godt å sleppe "glippa" på ryggen, men det er jo litt tungvint når dei kjem i den alderen at dei går på do sjølv.


Så er det jo slik at det kjem nye ynskjer, så me fekk ein pysj utan fot etterkvart. Den kjem i fargane natur, grasgrøn og lyng. Greit at ein kan kjøpe den større utan at dei snublar i pysjføtene og ein slepp problemet med at føtene vert slitt. Og god på dagtid. Pysj utan fot kjem  i str 1/2 år til 6 år.
Seinare er det kome pysj/dress i ull/silke, nattkjole til jenter og damer og todelt pysj.

Neste fredag trekker eg ein av kommentarane som er kome inn her på bloggen i løpet av veka og premien er altså ein heil pysj, med eller uten fot i valfri storleik og farge.

Så ynskjer eg dykk alle ei fin vårleg helg!

78 kommentarer:

Unni sa...

Jeg syns egentlig pysjen ser god ut som lekedrakt på dagtid også, spesielt den uten føtter!

Anonym sa...

Vi er super fornøyde med pysj fra dere :)Sønnen min på 5 mnd sov ikke noe godt i starten, men så kjøpte vi pysj fra dere og han sov godt i mange timer. Holder varmen :) De er også fine til og bruke som kose dress :) Vi kommer til og bruke deres pysj masse og lenge :)Mvh Ann-Kristin

Sofie sa...

Denne pysjen er genial, og en av tingene jeg pleier å kjøpe i barselgave. Er ingen hittl som ikke er fornøyd :)

Hedda sa...

Her elskar ho den grøne pysjen med bæ på :)Ein vinnar! (Eg skulle gjerne hatt ein akkurat lik til meg sjølv:)

Kokkemesterlauget sa...

Jeg kunne ønske at de fantes i voksen-størrelse.... ;-)

Linda sa...

Denne pysjen er fantastisk synes både jeg og lille snupp. I helgene er den på langt utover dagen og når det nærmer seg leggetid går snuppa selv og henter den.

Vibeke Solbue sa...

Min datter på 20 mnd bare elsker nattdraktene sine fra NB. Hun er 21 mnd, og når jeg finner fram pysjen på kvelden, smiler og ler hun, og ofte henter hun fram pysjen på dagtid og vil ha den på i helger og sånt.

Ellen Karin sa...

Gratulerer så mye til Bodil!

Hel ullpysj er deilig for små kropper. Vi har en som snart er for liten til snuppa, så en ny står nok på handlelista snart.

Ønsker dere alle en riktig god påske!

Anonym sa...

pysjene er kjempegode! Har hatt flere i forskjellige farger og størrelser - kommet til at de med farge holder seg fine lenger enn de naturfargede.... kanskje fordi mine barn er brune, og tydeligvis ikke helt fargeekte.... jeg har vært på jakt etter en pysj som jeg vet er i familien for å få arve den - desverre hadde noen andre brukt den etter de to første - og de påsto de hadde "brukt den opp" - tydeligvis ikke noen som har lest bloggen om ullvøling - eller redesign!
de har jo blitt slitt på knær og tær - men knærne kan lappes, og tærne syns jeg det er best uten, i alle fall fra barna begynner å krabbe og reise seg. så å vinne en ullpysj hadde ikke vært meg i mot! ull/silkevarianten høres deilig ut, den har jeg visst ikke sett!
Jeg syns ull-varianten er litt varm på sommeren - men mine barn som tisser metr enn bleia kan holde, klarer å sove gjennom natta når de har ullpysj, selv om de er tissevåte - i motsetning til med bomullspysj.

Anonym sa...

og det var torill som skrev det, ja.....

FruLykkelig sa...

Her blir ungene så varme så de sover uten pysj. Men de har begge likevel slik pysj som vi kaller for "kosedrakt". Om fredags kvelden etter bading koser de seg i kosedraktene sine! Og ofte på søndager spirnger 4 åringen og finner frem drakten for det er jo kosedag :)Under dress eller regntøy på kalde dager er de også helt supre!

Krisztina sa...

Jeg elsker alle klærene deres. Jeg ønsker virkelig en pysj til min lille jente:)

Bergdis Joelsdottir sa...

Vi har akkurat fått en sparkebukse til den nyankomne, men ser at vi må ønske oss en pysj også. Geniale for oss foreldre også siden vi liker å ha det litt kaldt på soverommet.

Anonym sa...

Ullpysj er favoritten her i huset og frøkena på 3 bytter bort de andre nattdraktene til "sauen". Hun fikk velge farge og det ble lyng. Nå skal sauen pakkes med på påsketur :-) god påske fra marit

Anne Lise sa...

Denne har vi brukt og bruker på alle ungene dag like godt som natt. De to eldste har nå nettopp blitt for store for disse. Og han ene sier at han skulle ønske de fantes i større ;) Han savner den så fælt. Men så er han også en kosegris da.

Charlotte sa...

Elsker disse pysjene:) brukes stort sett hele året.
Men midt på sommeren kunne jeg ønsket meg en som var tynnere, i fjor ble hun litt for varm når det varpå det varmeste. Hadde sikkert vært passe med noe i tykkelse som bodyene, ønske ønske:)
Ellers fantastiske:)og deilig at de vaskes sjelden. Holder lenge om man har to stk. Mvh Charlotte lysvold

cecilie sa...

Den e kjempe god pjyamas, sko ønska d var voksen størrelse av den også.
de blir brukt hele året her i huset, og herligt nå de holder seg så reine så lenge.=)

Rita sa...

Her går det i ullpysj, men vi har fortsatt til gode å prøve en fra Nøstebarn. Ingenting annet enn ull som duger når tassen kravler rundt i senga i søvne - og ikke akkurat tar på seg dyna etterpå.

Mina sa...

Ullpysj er et "must" i et iskaldt gammelt hus som vårt :)

Misemor sa...

Den er kjempefin og ser at flere mener den kan brukes til flere ting, helt enig! Også som underlag for utetøy! =) God påske!

Julia sa...

Disse pysjene er supre. Her har vi arva/fått to stykker. Hadde vært stas å få en til lillebror. Krysser fingrene!

Line sa...

Det ønsker vi oss!

Synnøve sa...

Ungane elskar ullpysjane sine. Eg kunne godt tenkt meg ein sjølv eg;)

KristinB sa...

Charlotte: De stripete i ull/silke er akkurat så tynne og sommerlige som du ønske deg, anbefales! :-)

Siv Karin sa...

Pysjane er kjempegode. Vi har etter kvart tre i små storleikar og kunne trenge ein som er litt større til hausten... Har valdig varme ungar som kun kan ha bomull eller silke når det blir varmare i veret. Eg har nettopp pakka ned og skal overlevere dei tre vi har til neste baby i familien (termin i mai). Nøstebarnplagg er kjempegode, og det koselegaste av alt er sauen på brystet/magen:-). No set vi snart nasen vestover og skal feire påske saman med blant anna ca 100 små lam.... -stor stas for ungane -og oss vaksne!!

Anonym sa...

Ullpysj er gull, året rundt! Om natta, om dagen, inne og ute med :-)
Ingeborg

Bodil sa...

Oi, så heldig jeg er :) Tenk å vinne så flott premie bare ved å kommentere i en blog.
Gleder meg virkelig til pakke i posten.
Må si tuuusen takk!

Monica sa...

Eeeeeeeelsker disse pysjene - særlig uten fot! <3

M:)

Marie Aukan sa...

Jeg synes de med fot er gode også jeg :) Begge guttene har hver sin pysj og de bruker den nesten hver natt sommer som vinter!! Genialt med varmt tøy og som puster :)

Kristin sa...

Jeg synes de med fot er så herlige! :)

OliveBlush sa...

Gratulerer masse til Bodil :-) Ja, vi er heldige som får muligheten til å vinne så flotte premier!
Vi har faktisk ikke ullpysj, for jeg var redd den skulle bli for varm. Etter å ha lest her inne, må vi nok prøve, - fint at den også kan brukes som kosedress.
Takk til Kathrine for tips om utstanser, - jeg fikk kjøpt på Panduro. Pleier å ta en Oslo-tur i løpet av sommeren og blir nok et besøk hos Papirgalleriet da, spennende å se hva de har.
God påske alle sammen :-)

Hilde sa...

Minstejenta mi har "bodd" i sin Nøstebarn ullpysj om nettene i hele vinter. Hun var så kald stakkars, men etter at hun fikk denne pysjen, har hun vært god og varm. Tynne ullpysjer holdt ikke, bare denne tykke i ullfrotte. Kjempegod :o)

Anonym sa...

Beste pysjen vi har prøvd!
Det er godt å se at ungen older varmen selv om hun kryper ut fra dyna.
De varer lenge og brukes hele året hos oss.
Men i motsetning til mange andre skulle jeg faktisk ønske det IKKE var sau brodert på brystet...

Og som den frysepinnen jeg er selv vil jeg gjerne sende et ønske om dere ikke kan lage voksenstørrelse også:)

Christine JK

Hekkan Hekkel sa...

Ein slik pysj er absolutt høgt oppe på ønskjelista mi, først og fremst til veslejenta på 1,5 år, og tenk viss den òg kunne vore i voksenstorleik! :) Då hadde eg bestilt på flekken :)
Mvh, Kristin :)

Maud sa...

De pysjene er helt geniale og vi bruker bare det hos oss. Vi har en liten jente som ofte sparker bort dyna i løpet av natten og da holder hun seg god og varm selv om dyna er borte.

Den ene bgeynner faktisk nå å bli litt liten.... Så snart må vi til innkjøp av en ny.
Kunne godt tenkt meg en ullfrotte pysj til voksne også, men da kanskje i todelt. Jeg har selv en ullnattkjole fra dere og den er helt super.

Til de som har "varme" barn så er kosedressen i ull og silke litt svalere:)

Anonym sa...

Alle mine tre har brukt og elska pysj frå Nøstebarn!
Først heile drakter,så todelt når dei vaks til. 10åringen gruar seg til den ho har no blir for liten, og ønsker NB laga pysjane til større barn også..
Dei er fantastiske til å halda seg jamnt varme gjennom natta - uavhengig om dyna er på heile tida ;)
Ingrid

Camilla sa...

Ååå, disse klærne er helt supre altså, har noen få plagg men ønsker mange flere:) Denne pysjen ser fantastisk ut... :)

Anonym sa...

Vi elsker Nøstebarn-pysjene! Alle ungene våre bruker disse stort sett hele året. Vi ønsker oss hele pysjer i større størrelser enn 116 - synes det er kjempepraktisk med hel pysj også til de store ungene.

Kristin sa...

Vi er SÅ fornøyd med pysjen vi fikk i gave til sønnen vår!! Han har brukt den fra han var nesten nyfødt frem til nå (ca 5 mnd). Den begynner vel strengt tatt å bli litt liten, så det hadde vært veldig flott å vinne en ny! :)

Ellen Marie sa...

Emil har brukt sin fine blå pysj nesten hver natt siden midten av september. Den begynner å bli litt slitt nå. Har lappet et hull under tåen, men nå har det kommet et til, så jeg må vel frem med stoppesakene i helgen. Emil er veldig glad i pysjen, og det er mamma'n også. Det blir mye mindre vask, samt betryggende at gutten ikke blir kald siden han ofte ligger oppå dynen om natten. Lillesøster har arvet en pysj og det blir vel flere etterhvert :-)

Synnøve sa...

De gavene som loddes ut her er virkelig fantastiske! Elsker Nøstebarnsauen jeg :)

Elisabeth sa...

Pysjamasene er herlige, og de kan brukes til alt. Jeg skulle også veldig gjerne hatt dem til større barn og til voksne også ;)

Renathe sa...

Elsker disse pysjene. Begge mine har hver sine, men var Pappa'en som sto for fargevalget.. så ALLE er hvite. Var skeptisk i begynnelsen og nå er det bekreftet.. hvitt passer seg ikke så veldig godt til små barn :P Men tør ikke farge de, ikke enda.. ;)

Tussa sa...

Vi hadde egentlig lagt bort ullpysjene til fordel for bomullspysj,siden det er vår.Men ungene nektet å ha på bomullspysjer,de ville bare ha nøstebarnpysjene sine;) Så nå sover tre gutter godt i ull,og det tror jeg de kommer til å gjøre nesten hele sommeren...

Anonym sa...

Stiller meg bak de som ønsker pysj i voksen str. Har selv nattkjole og pysjamasbukse i ull/silke som jeg til tider har bodd i;) Utrolig deilige!!
Birthe

Grethe sa...

Helt fantastisk pysj!:D Har i natur, skulle ønske det fantes lyng-farget MED fot også, syns den fargen er så fiiin! :) Men due-blå er også nyyydelig, blir nok den fargen til snuppa om jeg vinner ;)Sover selv med Nøstebarn-nattkjole i ull/silke, og er blitt fullstendig avhengig av den om natta:)

Anonym sa...

Supert med ull pysj! Tulla vår må ha ny pysj til høsten så jeg krysser fingrene :):)
Inger B.

Ragnhild B. sa...

Å, eg koser meg med bloggen! Har nettopp oppdaga den, men eg har eit livslangt kjærleiksforhold til Nøstebarn! Allereie på midten av 70-talet fann eg det som då heitte Nøstebaren oppe i Steinkjellerbakken, trur eg det var, då eg var student i Bergen, og strikka Færøy-genserar til både meg sjøl og brørne mine av god og feit lanolinull. Sidan blei eg mamma, og strikka ullbukser av lanolinull til tøybleiene, ulltrøyer, stillongs og anna som heldt ungane varme og tørre, babyteppe av fin lammull, lett og lekkert pledd til hytta når eg les på senga... Og no skal eg bli mormor og har begynt på smått og søtt sett i merinoull! Eg kosar meg! Og det litle barnebarnet skal få gode ullklede å vekse opp i! Ein slik fin pysj må no vere topp!

Elisabeth sa...

Denne skal jeg kjøpe i barselgave til min søster;) Liker spesielt godt de i ullfrottè;)

Hege LH sa...

Har en gammel nøstebarn ullnattdrakt i natur, som nå skal tas i bruk igjen. Men skulle gjerne hatt en i den nydelige lyngfargen også... ;-)

Lisbet sa...

Denne pysjen er genial ettersom den også kan brukes som lekedrakt på dagtid. Veldig deilig ull frote i den:-)

Unn sa...

Har to ungar som konsekvent sparkar av seg dyna om natta - ullpysjen dykkar held dei likevel varme ;o)

LIV sa...

Mine barn har hatt flere pysjer fra nøstebarn, og jeg har også gitt vekk som barselsgave. Har også brukt body med sparkebukse som pysj :)

Pysj er et veldig viktig plagg, så lenge som små barn sover. (...og vi voksne, som bare såvidt har tid til å sove, fortjener også gode pysjer ;)
Det er jo veldig populært med "onepiece" for tiden... Ja, takk- i Nøstebarn-ull!!!!!

Ragnhild sa...

Vi elsker pysjene. Ikke minst supert at de passer så lenge. Frøkna på snart tre er bare på sin tredje og har brukt dem siden hun var tre måneder gammel. Lillesøster er i ferd med å vokse inn i nummer to, så de blir godt brukt. Og så er de jo veldig søte i sine alt for store pysjer i begynnelsen.

Mie sa...

Snuppa mi på 2 år trenger en ny kosedress og denne ville være helt perfekt! Ull er gull ! *♥*

Alma sa...

Minstemann (i en mnd til) er en skikkelig frossenpinn, og har hatt nattdrakt i ullfrotte siden han var 6 mnd. Drakta i silkeull har vi ennå ikke prøvd, men vinner vi så blir det denne vi prøver nå!

Pia sa...

Vi hadde pysj med fot til vårt første barn. Og den har gått i arv:) En pysj uten fot hadde vært supert til ei aktiv lita jente!

Veronica A. sa...

Her hos oss foretrekker vi pysj uten fot fordi ungene er av typen langbeinte. Har blitt klipt av noen føtter også, da ;-)
Nå har vi byttet over til den i ull og silke - den er helt nydelig på vår/sommer! Anbefales!

Ull gleder sa...

Vi har brukt pysj med fot helt siden jenta var nyfødt, men denne gangen kjøpte vi lekedress som pysj, rett og slett fordi vi likte fargen så mye bedre, men den fungerer jo akkurat som en pysj:) vi er som alltid super fornøyd med klærne deres.

SiljeST sa...

Her har eldstemann vakse ut av sin ullpysj, og ikkje fått ny sidan han sjeldan sparkar av seg dyna. Men han savnar faktisk "sauepysjen"! Får spandere på han ein ny til hausten ;)

trolljenta sa...

Ull pysj e jo det beste plaget for både spebarn å større barn som min 6 åring som ennå hiver av seg dyna!!!
Men har et produkt ønske her, ull frotte sokker er det noe som kommer i nær fram tid? Både til voksne og barn :)

lillamanilla sa...

Desse pysjane er så fine! Supert at dei finnes utan fot, har nemlig to jenter som får "panikk" om ikkje sokkane sit stramt rundt foten ;)

Kathrine G. sa...

Trolljenta: Me har ikkje planar om ullfrottesokkar. Ullfrotte er ikkje så slitesterkt, så eg trur kanskje folk hadde blitt misfornøyde med at det gjekk hol etter så kort tid?

Siv sa...

Til neste vinter skal det hamstres ullpysj uten fot til min lille..liker dem veldig godt!

Ingeborg sa...

Vi brukar ullpysjen heile året. No har eg nett klipt av utslitte pysjesolar på "vinterpysjen" og sydd på brot frå eit holete sokkepar - og fått ein fin-fin "sommarpysj."

trolljenta sa...

Kathrine, godt mulig det blir hull i men jeg har gutt i hus å han tygger vist opp sokkene uansett:) så jeg lapper å stopper om ein aen :)

Men i vanlige kjøpe ullsokker al'a Janus så er kvaliteten like god på frotte som på vanlig!

Jeg bare forguder frotte når jeg fryser :)

Å du når kommer den nye katalogen jeg gleder meg sånt til å se alt det nye :)

Hilde sa...

Denne er super til barnebarna når de kommer på besøk på hytta:-)

Kathrine G. sa...

Trolljenta: Det kan godt vere at andre sokkar i frotte held, men dei inneheld då sikkert ein del suntetisk fiber. Erfaringa vår med frotte i 100% ull er at det blir veldig fort hol på føtene.
Det kjem ny katalog 1.sept.
Kathrine

Ingvild sa...

Desse pysjane er berre heilt supre. Held godt på varmen om natta og deilige og mjuke på dagen:)

Hildegunn sa...

Selv om det nå blir varmegrader er det godt å ha en ulldress til kvelden når man blir urven etter en lang dag ute. Heier på dere på Nøstebarn, strikker akkurat nå en jakke med rundfelling fra boka deres. Ull hele året er mitt motto ;)

Tralle sa...

Disse er helt fantastiske! Gutten vår på 3 har bruk slike siden han kom til og nå bruker lillesøster de. Slitesterke og fine dresser!!!! Har anbefalt de til alle jeg kjenner med små barn :)

StrikkePia sa...

Disse pysjene er helt fantastiske. Jeg ga bort en slik til min lille nevø i høst og nå skal jeg gi bort en til til en ny liten prins. ;-)

De er så fine, samtidig som de er i ull, er de ikke for tykke. Deilige.

Black Orchid sa...

Hei.
Gratulerer til den heldige vinnaren, vi har akkurat skaffa ein brun fin ein til storebror, den er yppelig nå i våren.
Men pysjamas har vi ikkje, men vi ønsker oss det..

Ha ei fin påske.

-Black Orchid-

swimzy sa...

disse pysjene er såå nydelig og flotte! :)
Jeg har gitt bort flere i barselsgave og alle har vært storfornøyde.

Mvh siv anita pettersen
siv_anita_pet@yahoo.no

Vera sa...

Så fin premie! Disse pysjene elsker vi bare! Kunne ha blit fint med en ny pysj til bitteliten søster :)

Kari sa...

Hos oss er pysjen populær, så vi sliter og lapper og kjøper ny når vi mangler en størrelse. Mor og datter elsker ull/silkenattkjolene også! :-)

KjerstiM sa...

Så fine pysjer - og så flott at dere har så store størrelser...og så koselig en blogg. Skulle gjerne hatt en sånn pysj til junior. Han begynner å bli så stor at todelt pysj er lissom det neste steget og det liker vi ikke, så nå ønsker vi oss en hel NBpysj uten fot...God Påske!

Sigrun sa...

Pysjene er sikkert supre plagg - som alt annet vi har prøvd av nøstebarnplagg:)
Har faktisk ikke prøvd pysj, men den står allerede på ønskelisten til høsten/jul for lillebror her... Koseplagg er jo fantastisk - og ser lett for meg lillebror som stabber rundt i en sånn herlig "onepiece"
Liker denne bloggen veldig godt!
Sigrun